![]() |
تولد مبارک . با تاخیر :(
با عرض معذرت . بابت تاخیرم _:2: |
دوستان سلام:53::53:
وققتتون بخیر عزیزان:53::53: امیدوارم شاد باشین... و از شدت خوردن نذری خیلی خیلی لبخند بر لبانتون نشسته باشه :53::53: نقل قول:
من سنی ازم گذشته عیالوارم جزو دهه پنجاهی ها هستم دختر دم بخت دارم زشته بیام تبریک تولد خیلی شاد و صورتی و عشقولانه بزنم شما جوونی اول راهی بزن منفجر کن بعدا پیر میشی داغش به دلت میمونه ها... از ما گفتن ما دیگه جزو باتجربه ها هستیم میریم گوشه ای میشینیم البته پایین دست سالمندان محترم (خانمها فروم) میشینیم که حرمت اونها هم حفظ بشه {پپوله}{پپوله}:53::53: نقل قول:
چون ادمینمون یکی دوتا قسمت فروم رو غیر فعال کرده مثل تقویم اینم لینک تقویم http://p30city.net/calendar.php {پپوله} |
عزیزان من خیلی لطف کردید واقعا شاد شدم... خیلی محبت دارید
نمیدونم چجوری براتون جبران کنم ... تن همتون سالم و دل همتون شاد:53: |
ممنون
|
نقل قول:
البته امیر جان اطلاعات غلط میپراکنن خوبه بذاریمش برای ستاد حمایت از ادمین ! ربطی به اون قسمت نداره تولد هر کس رو در پایین صفحه اصلی سایت میتونین ببینین اون بخش الان چند ساله که حذف شده و توی این چند سال همه همه ی تولدا رو تبریک گفتن پس منطقا راه فهمیدنش اون نیست :) هر بار که میاین به سایت در صفحه اصلی سایت پایین سایت نگاه کنین اگر تولد کسی باشه میتونین ببینین مگر اینکه خودش نخواسته باشه نشون بده (در اون صورت در تقویم هم نمایش داده نخواهد شد ) و اگر تولد کسی تبریک گفته بشه دوستان نزدیکش خبر داشته اند که تولدشه و ارتباطی به سایت نداشته . |
دوستان سلام
نقل قول:
پس تقصیر امیره و اصلا هیچ ربطی هم به عدم ویرایش تم های قبلی فروم نداره که توش این گزینه جا افتاد{داش مشتی} یا مدتی تو سال 2009 گیر کرد و بالاتر نیومد{داش مشتی} کوروش خداوکیلی تقویم فروم جاش خالیه فقط بحث تولدها نیست کلی اطلاعات مثل سالروز فلان اتفاق و روزجهانی و غیره میشه بهش اضافه کرد و تو فروم هم هست فقط تو نوار ابزار بالا نیست لطفا زحمتشو بکش دوباره فعالش کن جمعیت کاربران محترم این انجمن زیاد شده بعدشم تقویم جزء لاینفک زندگی روزمره است فعالش کن رفیق {پپوله} |
آقا شروین تولدتون مبارک
انشاله همیشه شاد و سلامت باشید |
شروین جان تولدت مبارککک
ایشاله پیر شی داداش :53: |
مینا خانوم عزیز:53: |
مینا خانوم بزرگه |
اکنون ساعت 07:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |