![]() |
باران خانم تسلیت میگم
قابل تصور نیست ... خدا رحمتش کنه کلا باید به مرگ عادت کنیم اینروزها چقدر مرگ و میر زیاد شده بچه ها میدونن چند روز پیش ما عزادار شدیم الان دوباره دیروز یکی دیگه از اقوام مادریم در مهاباد در تصادف از بین رفت -------------- امیدوارم همیشه فقط خبرهای خوش ما رو احاطه کنه اما بخوای نخوای همینه .... باران خانم تسلیت میگم .... |
باران جان خیلی متاسف شدم_:2:
تسلیت میگم، غم آخرت باشه:53: ادمین گرامی خدا رحمت کنه، تسلیت میگم امیدوارم دیگه غم نبینید:53: |
مرسی کورش جان
رزیتا جان از همدردیتون متشکرم مهباجانقربان دل مهربانت برم.. ممنون...باهات تماس میگیرم... کورش میگن علت مرگ ومیرهای اخیر ناشی از داروهای چینی و هندی هست...بدترین نوعش هم سفتریاکسین است... |
سلام بر همگی :53:
سلام بر آبجی باران دلم برات خیلی تنگ شده بود آبجی همه اش تو فکرت بودم میدونستم که میایی و خوشحالم میکنی اما فکرش هم نمیکردم این اتفاق افتاده باشه خیلی ناراحت شدم بهت تسلیت میگم ایشالا روح خواهرت غرق رحمت الهی باشه _:2: آقا کوروش برای شما هم دعا میکنم که دیگه غم نبینین و همگی در سلامت باشین :53: آقا پوریا ایشالا با موفقیت امتحانات رو بدی و سلامت برگردی :53: |
باران جان خیلی ناراحت شدم
تسلیت میگم مرگ عزیزان واقعا سخته غم آخرت باشه مارو هم شریک غم خودت بدون کوروش جان تسلیت میگم بی خبر بودیم دوباره ... انشاله دیگه اتفاق غم انگیز برای هیچ کدوم از دوستان پیش نیاد |
دوستان من رفتم ديگههههههههه _:2:_:2:_:2:_:2:_:2: از مهبا جان صبا جان و همه شما ممنونم به باران خانوم تسليت ميگم و همينطور اقا كوروش اميدوارم هييييچ كي داغ عزيزاشو نبينه دلم براتون تنگ ميشه ولي شب ده بهمن اينجام ديگه خداحافظظظظظ همگي |
باران جان تسلیت میگم
بخدا از ته دل ناراحت شدم ایشالا همه از این به بعد زندگیشون پر از شادی باشه آقا کوروش به شما هم تسلیت میگم آقا پویا به سلامت! منتظریم با خبرای خوب برگردی! بازم می گم: پیج چیزو خدا از آدم نگیره خوش بخته: عزیز، سلامتی، آبرو، دل خوش، ایمان همه رو براتون آرزو می کنم |
نقل قول:
حالا کتایون تو دو گانگی که نه سه گانگی قرار گرفته طفلک قاطی کرده ... با ما کردی صحبت می کنه ... با همسر و بچه ش فارسی .... اونجا هم که دانمارکی صحبت می کنن .... دیگه ببین چه از آب در میاد ...:d خدا به دادش برسه ... {پپوله} |
تسلیت
سلام به تمامی دوستان :53:
باران جان بسیار متاثر شدم ... روحش شاد ما رو هم در غم خودت شریک بدان .انشاالله غم آخرتون باشه آقا کوروش... عرض تسلیت .. خدا رحمت کنه و روح تمامی رفتگان شاد ... |
باران عزیز بسیار ناراحت شدم _:2: |
اکنون ساعت 10:57 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |