![]() |
دوستای گل ببخشید که نبودم آقا جواد و فرانک خانوم تولدتون مبارک |
ممنون و ممنون وممنون و یک دنیا سپاسگذارم(با این ز است یا این ذ!!!؟؟؟؟) از این همه لطفی که نسبت به من داشتید و دارید ...تشکر ویژه از دوستان عزیزم:
ترنم مهربونم اقای بینگ بنگ درسخون که همیشه درس داره و امتحان.!! مستور عزیز فرگل کم پیدا..... ماهین با احساس ،من همیشه از نوشته هاتون در بخش ادبیات لذت میبرم خاله رزیتای گل اقا مهدی پدر کارگر سایت عزیز که خیلی زحمت میکشند و چایی دم میکنند برامون .( عیدی امسال ایشون یادتون نره....!!!!) شراره عزیزم داداش شروین موزیسین عمه افسانه جون که عاشق برادر زاده اش هست مهرگان خوش قلب و مهربون بهنام 555 ،اقای نقده عزیز که بزرگوارید خیلی زیاد اناهیتای آبرسان!!! شکوفه فعال محمد 90با اون پسر جیگرش اقا حسین شیرازی (اگر اشتباه نکنم.!!!) صبا باران عزیز که ما بلاخره ربط صبا را با باران نفهمیدیم این وسط چیه؟؟؟ خلاصه همه و همه من را خوشحال کردید امیدوارم منم بتونم جبران کنم محبتتون را .....شاد باشید و ایام به کام |
|
تولدت مووووباااااارک
تولدت مبارک تولدت مبارک خاله ریزه مبارک (با احساس بخون بی احساس!!) http://images.persianblog.ir/626684_C9sD7qiX.jpg :yattasmiley[1]::yattasmiley[1]::yattasmiley[1]::yattasmiley[1]: |
|
سلام کیانا خانم تولدتون مبارک ، ایشالا 120 سال عمر کنید:53::53::53::53::53: |
|
صبا جان ممنون از توضیحاتت
اقای انصاری یار قدیمی سایت خانم ماری اف جواد خان آقا مهدی از شما عزیزان هم بابت لطفی که به من داشتید سپاسگزارم................ |
|
|
اکنون ساعت 03:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |