![]() |
سلام، من هم خوشحالم از اين كه عضو جديد هستم فقط كمي با اينترنت مشكل دارم كه اميدوارم كمكم كنيد تا دوست اينترنتي خوبي براي همهي اعضا باشم. ___صداي عشق___
|
نقل قول:
|
بابا مهندس
|
نقل قول:
|
sallam
{شیت شدن}:65:
|
نام: بهزاد نام خانوادگی: ع. روز و ماه و سال تولد: بیستم بهمن هزار و سیصد و هفتاد و دو جنسیت: مرد شهر و زادگاه: تهران سطح تحصیلات: دوم دبیرستان شغل: طراحی صفحات وب قد: یک متر و هشتاد سانتی متر وزن: 75 کیلو رنگ چشم: مشکی رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: متوسط عینکی هستم / نیستم!: نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!: نیستم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:نیستم وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): بسیار شوخ و در بعضی مواقع احساساتی -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): * شوخ*************************************** جدي خشک دوستانه******************************** بد اخلاق گوشه گير شلوغ کم حوصله صبور قاطع صمیمی********************** کنجکاو توصیف خودم در يک جمله: """...""" مهمترين چيزها در مورد من: شوخم، وب گردی می کنم ، تو سایت پی سی سیتی عضوم محسنات من: نئیدونم معایب من: همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز زاده نشدند اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : چه سوالای سختی می پرسی پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ،دروغ،دروغ و یه مورد دیگه که خیلی مهمه اونم دروغ پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: خدا ، وطن ، پول کافی و رفیق پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: بالا گفتم دیگه . از بچگی هم یه سوالو دو بار می پرسیدی. پنج آرزوی مهم من: نمی گم علايق مهم من: دستم خسته شد بعدا می گم مهارتهای من: طراحی وب ، فیلم سازی ، فیلمنامه نویسی ورزش هاي مورد علاقه من: ورزش پر جنب و جوش شطرنج کتابهاي مورد علاقه: هری پاتر موسيقي هاي مورد علاقه من: امینم سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: گیتار (فلامینکو بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: پوست موز،زندگی شیرین بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: Numbero 9 . G.I.JOE . Harold & Kumar . AP بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: بهنوش بختیاری، جواد رضویان ، رضا شفیعی جم، مهران مدیری کشورهای مورد علاقه من: Angula :D شهرهای ایرانی مورد علاقه من: شیراز ، اصفهان ، همدان ، و بقیه استانها شهرهای جهانی مورد علاقه من: کپک ، استکهلم غذاهاي مورد علاقه من: لازانیا ، قرمه سبزی ، قیمه وسایل نقلیه مورد علاقه من: اتوموبیل لکسوس گوشی موبایل مورد علاقه من: Apple Iphone 32 Gig کادو تولدم برام بیارین:ِدی از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: ایرانسل اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: 6 سالم بود اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: پیش خودم گفتم نگاه کن علم پیشرفت کرده شده تکنولوژی بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: فوروم و دانلود اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: سایت اسپارک سان ادمین کل بودم ولی دعوام شد اومدم بیرون تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: هیچکس نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: فکر کنم از گوگل و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: انتظار خوبی داریم. |
من به همه دوستان تازه وارد تبريك عرض ميكنم اميدوارم به همتون حسابي خوش بگذره اين فروم واقعا با جاهاي ديگه فرق داره حالا ميبينيد محبتي كه اينجا هست هيچ جاي ديگه هاي نيست
|
سلام سلام به همه به خاطر راهنمایی هایی که از قبل انجام شده تشکر می کنم و امیدوارم که منم عضو خوب و مهمتر از همه دوستی خوب باشم
گرچه میدانم نمی اید ولی هردم زشوق سوی در می ایم و هر سو نگاهی می کنم |
منم به همه دوستان تازه وارد خوش آمد میگم.
|
دوستان جديد و تازه وارد خوش اومدين به محفل ما .
|
اکنون ساعت 12:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |