![]() |
چه به تنهایی جانم همدم |
|
نگاه كن، برای ما می باره برای ما كه امشب جدا شدیم دوباره توی خونه ای كه نیستی چه سخته بی تو بودن زمونه ی لعنتی تو رو گرفته از من سفر بخیر عزیزم خدا پشت و پناهت بدون یكی نشسته همیشه چشم به راهت نگو جدایی ما بازی سرنوشته نگو كه قصمونو خود خدا نوشته اون همه خاطراتو چطور فراموش كنم ؟ تو رفتی و ندیدی اون كه شكسته منم سفر بخیر عزیزم خدا پشت و پناهت بدون یكی نشسته همیشه چشم به راهت به من نگو كه گریه تلخه شگون نداره نگو بزار آسمون به جای ما بباره اون كه شكسته منم سرت سلامت عزیز به یاد عشقمون باش تو فصل زرد پاییز به آسمون نگاه كن، برای ما می باره برای ما كه امشب جدا شدیم دوباره توی خونه ای كه نیستی چه سخته بی تو بودن زمونه ی لعنتی تو رو گرفته از من سفر بخیر عزیزم خدا پشت و پناهت بدون یكی نشسته همیشه چشم به راهت نگو جدایی ما بازی سرنوشته نگو كه قصمونو خود خدا نوشته اون همه خاطراتو چطور فراموش كنم ؟ تو رفتی و ندیدی اون كه شكسته منم سفر بخیر عزیزم خدا پشت و پناهت بدون یكی نشسته همیشه چشم به راهت به من نگو كه گریه تلخه شگون نداره نگو بزار آسمون به جای ما بباره اون كه شكسته منم سرت سلامت عزیز به یاد عشقمون باش تو فصل زرد پاییز به آسمون نگاه كن، برای ما می باره برای ما كه امشب جدا شدیم دوباره توی خونه ای كه نیستی چه سخته بی تو بودن زمونه ی لعنتی تو رو گرفته از من سفر بخیر عزیزم خدا پشت و پناهت بدون یكی نشسته همیشه چشم به راهت نگو جدایی ما بازی سرنوشته نگو كه قصمونو خود خدا نوشته اون همه خاطراتو چطور فراموش كنم ؟ تو رفتی و ندیدی اون كه شكسته منم سفر بخیر عزیزم خدا پشت و پناهت بدون یكی نشسته همیشه چشم به راهت به من نگو كه گریه تلخه شگون نداره نگو بزار آسمون به جای ما بباره اون كه شكسته منم سرت سلامت عزیز به یاد عشقمون باش تو فصل زرد پاییز |
در خودم ماندم فراموشم کنید |
|
__________________ای تکیه گاه کوچه ی تنهایی ام درود |
|
مرا از یاد بردی تو تو را از دست دادم من و تو هرگز نفهمیدی چه حس التماسی را در نگاهم بارور کردی و تو هرگز نفهمیدی چه قلب ساده ای پشت غرور چشمهای من نفس می زد دلت هم پی نخواهد برد دل بیچاره ام هر شب به یاد، یاد شیرینت کنار اشک می خوابد مرا از یاد بردی تو مرا ازیاد بردی تو بدون اینکه دریابی،غرورم سایبانی از نجابت داشت و تو هرگز ندانستی دلم،گنجینه زخم است من از چنگال این زخم مقدس سخت می ترسم و تو هرگز نفهمیدی و تو هرگز نفهمیدی،چه ذوقی داشت هربار سلامت راشنیدن تو را از دست دادم من و توهرگز نفهمیدی کسی تا آخر عمرش برایت شعر خواهد گفت برایت شعر خواهد خواند کسی تا آخر عمرش برایت ((ان یکاد عشق)) خواهد خواند __________________ http://www.traktorfans.ir/iranmobile...1230874046.gif http://www.traktorfans.ir/iranmobile...1230893455.gif |
ببار ای باران مهربانی ها امشب |
|
اکنون ساعت 04:34 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |