![]() |
هزار.......پا جالبه
خیابانها.......خیلی شلوغه الگو......ی خیاطی مادرم را پاره کردم بارون....... گرمی......... آرامش......... |
بارون.......خیلی شدیده.
گرمی.........وجودت رو حس میکنم. آرامش......... ندارم. دیدی........ کار....... دیشب....... |
دیدی........اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد
کار.......نيكو كردن از پر كردن است دیشب.......صداي تيشه از بيستون نيامد مرز..... خواهش.... ديدار.... |
مرز.....ایران و عراق بسته است
خواهش.... نکن نمی بخشمت ديدار....ما فردا می دونی............ تو............... یه بار............... |
می دونی............خیکی دوست داشتنی هستی
تو...............را دوست دارم یه بار...............برای همیشه می گویم نرو از پیشم و عمری نگرانم مگذار جالب وفادار زن |
جالب...............ترین انسان کیه؟
وفادار...............ی خصوصیت خوبی زن..................از مرد سر تره ناخن......... مجوز.......... آهنگ............. |
ناخن......... ِتو کوتاه کردی؟
مجوز..........باید بگیری بعد بیای تو p30 آهنگ.............دلخواه تو چیه؟ سبک نمره اشک |
سبک..........بال میروم
نمره..........عینکت چنده؟ اشک.........مو درآوردی ای......... روزگار.......... با ما................. __________________ |
ای.........وای از دست تو
روزگار..........عجیبی است با ما.................منشین وگرنه بدنام شوی سادات آریانا فرگل |
سادات ، آریانا و فرگل سه گل پی سی سیتی هستن
امید آرزو شادی |
اکنون ساعت 06:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |