![]() |
عباس کیارستمی و مسعود کیمیایی هم امضا کردند
متعاقب انتشار بیانیه اعلام حمایت بیش از 190 از سینماگران از مدیرعامل منتخب خود در خانه سینما، سینماگران دیگری با امضای بیانیه به گروه حمامیان پیوستند.
اسامی این سینماگران به این شرح است: عباس کیارستمی، مسعود کیمیایی، کیومرث پوراحمد، فاطمه معتمدآریا، عباس گنجوی، شهاب حسینی، تورج منصوری، حسین ترابی، ملکجهان خزاعی، احمد مرادپور، محمد گنجعلی، حسین جعفریان، گوهر خیراندیش، سامان مقدم، لیلا حاتمی، عزیز ساعتی، امیرعلی اعلایی، محسن خانجهانی، محمدعلی طالبی، همایون پایور، اشکان اشکانی، اسماعیل منصف، سامان سالور، فرهاد ویلکیجی، آرش برومند، سهراب خسروی، یداله صمدی، محسن استادعلی مخملباف. در ادامه اسامی امضاکنندگان این بیانیه افرادی چون محمدرضا ایمانیان، رفیع پیتز، فرحناز شریفی، مسعود کرامتی، تورج ربانی، علی مصفا، هادی آفریده، حسن قلیزاده، کتایون رنجبران، بهزاد مصلح، بایرام فضلی،ابراهیم سعیدی، سامان نخعی، عباس شوقی، حسین مجد، سپیده ابطحی، محمدرضا جهانپناه، شیرین برقنورد، الهام پاوهنژاد، علیرضا بهنام، سعید رحمانی، جعفر صانعیمقدم، رضا حائری، محمد رضاپور، سودابه مرادیان، سیدرضا صائمی، حسن روحپرور و شیرین بوریاییدوست آمده است. اسامی دیگر هنرمندان به این شرح است: بهزاد آدینهزاده، جابر قاسمعلی، نیما عباسپور، مسعود امینی، لیلا زارع، امید رشدی، هیوا امیننژاد، بهمن دادفر، سحر معینی، سعید کریمی، لیلا نقدیپور، یداله شهیدی، هاورن یشایایی، ساعد نیکذات، همایون ارشادی، مرجان اشرفیزاده، فریدون فرهودی، شهرام مکری، محمد آقازاده. |
بزرگداشت مردی که دوست دارد همه را بخنداند |
بازیگر معروف ایرانی در دام اعتیاد مجدد
مشرق نوشت: یکی از بازیگران تلویزیون و سینما که به واسطه حضور در سریالهای طنز در سالهای گذشته از محبوبیت بسیاری برخوردار بود، دوباره به ورطه اعتیاد افتاد. وی که پیش از این یک بار اعتیاد را ترک کرده بود، قرار بود به تازگی کار در جدیدترین سریال تلویزیونی سروش صحت با نام «ساختمان پزشکان» را آغاز کند اما به دلیل شدت اعتیاد مجدد، از حضور در این پروژه تلویزیونی انصراف داد. این بازیگر سالهای گذشته با حضور در سریالهای هرشبی تلویزیون محبوبیت بسیاری کسب کرده و نوروز امسال نیز با یک سریال طنز به تلویزیون برگشته بود. |
جواد شمقدری: با بيش از 500 نفر از هنرمندان سينما تماس گرفتيم
در پی خبرهای تائیدنشده این روزها در مورد سفر حج تمتع سینماگران و نام هایی مثل هدیه تهرانی و محمدرضا گلزار و ... برای اعزام به این سفر, معاون سينمايي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي دربارهي سفر حج هنرمندان گفت: با هماهنگي دفتر رياست جمهوري سهميهاي براي هنرمندان در نظر گرفته شد و فكر ميكنم چهارشنبه ـ 12 آبانماه ـ اين اعزام صورت ميپذيرد. وی گفت: در اين راستا نيز ما با بيش از 500 نفر از هنرمندان در بخش سينما تماس گرفتيم و از آنها دعوت كرديم كه بسياري به دليل مشغلههاي كاري نتوانستند عازم اين سفر شوند. در خبرها آمده که هدیه تهرانی از این سفر انصراف داده و خبر حضور گلزار در فهرست این سفر هم هم با توجه به برگزاری کنسرت در 17 و 18 آبان بیشتر به شایعه می ماند. فهرست هنرمندان اعزامی به سفر حج به زودی اعلام خواهد شد. |
شکایت جمعی از خانواده های شهدا و ایثارگران از وزیر ارشاد و کارگردان «دموكراسی تو روز روشن»
روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که پایگاه اطلاع رسانی شهدای ایران در خبری مدعی شد، جمعی از خانواده های شهدا و ایثارگران از وزیر ارشاد و کارگردان فیلم «دموکراسی تو روز روشن» به دادسرای تهران شکایت کرده اند. دراین خبرآمده است: هیات خانواده شهدا و ایثارگران به جهت توهین و بی احترامی در فیلم دموكراسی تو روز روشن و جلوگیری از تكرار اینگونه اعمال زشت و ناپسند از سوی ساختارشكنان سینمای دفاع مقدس، شكایتی را از وزیر محترم ارشاد جناب آقای حسینی و كارگردان فیلم آقای علی عطشانی به دادستان تهران تقدیم نموده اند. |
واکنش جالب هدایت هاشمی به حذف عکس اش از بیلبرد «لطفا مزاحم نشوید»
هدایت هاشمی، بازیگر نقش روحانی فیلم "لطفا مزاحم نشوید" به دنبال حذف ناگهانی تصویرش از بیلبوردهای تبلیغاتی این فیلم در سطح شهر در یادداشت کوتاهی در یک شبکه اجتماعی نوشت: دیروز از یادگار امام رد می شدم. راننده ی آژانس گفت: آقا هاشمی، بچه ها می گن عکس شما رو زدن تو بیلبورد. واسه همین از یادگار اومدم ببینم. گفتم: آره تبلیغ فیلمه. من لباس آخوندی پوشیدم... رسیدیم به تابلو ولی عکس من نبود. تا دیروز بودا!! همه ی مجوز ها برای نصب بیلبوردها از خیلی وقت پیش گرفته شده بود. یه ده روزی هم نصب بود. راننده آژانس که حالمو دید گفت: ناراحت نباش آقا هاشمی، ما همه تو آژانس می دونیم شما بازیگری!! |
طعنه سریال «قهوه تلخ» به طرح حجاب و عفاف و سخنان رئیس جمهوری
جهان نیوز در خبری ادعا کرده که طعنه های سیاسی قهوه تلخ این روزها نقل رسانه های سیاسی و هنری شده است. آخرین مورد هم به قضیه حجاب و عفاف مربوط می شود. سریال قهوه تلخ که در حال حاضر در شبکه نمایش خانگی عرضه می شود، در ابتدا قرار بود که به عنوان سریال 90 قسمتی از عید 89 هر شب در تلویزیون پخش گردد. اما به گفته مسئولان صدا و سیما، به دلیل طعنه های سیاسی که در این سریال بود و برخی مکالمات، امکان نمایش در تلویزیون را نداشت. بسیاری از منتقدان معتقد بودند به دلیل اختلاف بین مهران مدیری با مسئولان صدا و سیما، قهوه تلخ در تلویزیون به نمایش در نیامد و سیاسی بودن این سریال بهانه ای برای عدم نمایش در تلویزیون بوده است. اما با عرضه قهوه تلخ به شبکه نمایش خانگی، كم كم بوی طعنه های سیاسی - اجتماعي این سریال طنز به مشام مي رسد. به عنوان مثال در یکی از قسمتهای قهوه تلخ، پادشاه به عنوان ويارانه همسر خارجي پا به ماه خود، دستور تهيه "قره قروت" ميدهد؛ درحالي كه قره قروت در آن دوران حکم مواد مخدر را داشته و ممنوع بوده است. مستشارالملك نگونبختِ دربار (سيامك انصاري) در حین تهیه قره قروت قاچاق توسط نظمیه دستگیر می شود و مورد توبیخهای شديد برزو خان سپهسالار قرار مي گيرد. در اين حال رييس نظمیه، بلدالملك با حالتی طنز می گوید که با برخود این چنینی راه به جایی نمی برید؛ ما در اين زمينه ها معتقد به کار فرهنگی (!) هستيم. به نحوی که روی "کار فرهنگی" چند بار هم تاکید می کند. این طعنه سیاسی به نحوی است که هر بیننده ای را به یاد سخنان رییس جمهور در مورد اجرای طرح حجاب و عفاف توسط نیروی انتظامی میاندازد. |
مسعود کیمیایی برای تداعی دهه 1350 فیلمش را دوبله میکند
مسعود کیمیایی درباره دوبله فیلم جرم می گوید: میخواهم هنر دوبله سینمای ایران یک بار دیگر مورد توجه قرار بگیرد و صداهای کلاسیک و قدیمی و یک بار دیگر در فیلمهای ایرانی شنیده شود. به این خاطر فیلم جرم را به مدیریت آقای خسروشاهی دوبله میکنم. البته در گذشته به فیلمهایی که صداهای آنها دوبله میشد درجه کیفی "ب" و "ج" تعلق میگرفت. به عقیده من اگر این بند از قانون درجه کیفی برداشته شود. همه میتوانند فیلمهایشان را به راحتی دوبله کنند. دلیل صحبت من هم این هست که همانطور که میبینیم فیلمهای امروز سینمای ایران به لحاظ صداگذاری و گویش بازیگران اصلا مناسب نیست. در بسیاری از فیلمها یک سری دیلوگهایی با صدای بازیگران شنیده میشود که همخوانی درستی با فیلمها ندارد. در زمان معاونت سینمایی انوار پیشنهاد دادم مدیران دوبلاژ استخدام شوند تا نحوه درست ادای دیالوگ را به بازیگران تعلیم دهند. البته صدابرداری و صداگذاری فیلم جرم که توسط آقای اسحاق خانزادی صورت گرفته یک از بهترین صدابرداریهایی است که به طریق دالبی در سینمای ایران انجام شده. فیلم جرم هم با صدای سر صحنه هم به شیوه دوبله در سینماهای کشور اکران میشود.
کیمیایی درخصوص چرایی اینکه از دوبلورهای معروف برای صدای شخصیتهای فیلمش ااستفاده کرده است گفت: فیلم جرم جریانات قبل از انقلاب را به تصویر میکشد و برای اینکه فضای این فیلم روایتکننده فضای آن زمان و دربرگیرنده حال و هوای آن دوران باشد، از هنر دوبله بهره بردم. حقیقتا دوبله ما را یاد سینمای قبل از انقلاب میاندازد و این گویندهها بودند که روی فیلمهای سینمای آن دوران تاثیر میگذاشتند. ماجراهای جرم در دهه پنجاه میگذرد و دوبله به تداعی آن دوران یاری میرساند. خسروشاهی: این نشانه شجاعت کیمیایی است به عقیده من دوبله اثر آقای کیمیایی بسیار پر شور خواهد شد. و تصور من بر این است با حضور استادان دوبله ایران در این فیلم ما کار ارزندهای به آقای کیمیایی تحویل دهیم. در حال حاضر اکثر فیلمهای سینمای ایران از هنر دوبله بهره میبرند و فیلمسازان بسیاری از عیوب بزرگ فیلم خود را با دوبله برطرف میکنند. اما به صورت پنهانی و هیچ وقت بیان نمیکنند که فیلمشان دوبله شدهد است. نمونه بارز آن دوبله فیلم ملک سلیمان است. در این فیلم بعضی از صدای شخصیتها با چهرههایی که بازی میکردند همخوانی نداشت. یا صدای آقای زندگانی در هنگام ضبط بسیار بد ضبط شده بود صدای آقای زندگانی در فیلم ملک سلیمان از سکانس ابتدایی تا به انتهای این فیلم توسط خودشان بار دیگر تکرار شد. آیا این هنر دوبله نیست؟ اما عوامل سازنده این فیلم کوچکترین یادی از عوامل دوبله این فیلم حتی دربرنامه هفت نکردند گویی یادآواری اینکه فیلمتان دوبله شده را جرم میدانند. اما این شجاعت آقای کیمیایی را میرساند که صراحتا اعلام میکند من میخواهم فیلمم را دوبله کنم. این در حالی است که من به عنوان مدیریت دوبلاژ این فیلم اینجا اعلام میکنم که جرم به لحاظ صدابرداری هیچ نقص فنی ندارد. فیلم آقای کیمیایی بسیار زیبا با بازیهای توانا و داستانی گیرا ساخته شده و ما با انتخابهایی که برای دوبلورهای فیلم آقای کیمیایی کردیم. سعی میکنیم به حس و حال فیلم یاری برسانیم. امیدورام تلاش ماحصل این دوستان مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد. |
بازداشت دوتن از بازیگران و مجریان معروف صدا و سیما به اتهام کلاهبرداری
چندی پیش دو تن از بازیگران و مجریان معروف صدا و سیما با شکایت شاکیان خصوصی به اتهام کلاهبرداری و صدور چک بی محل بازداشت شده بودند که با واسطه برخی مدیران رسانه ملی و چهره های سینمایی بطور موقت آزاد شده اند تا بتوانند بدهی شاکیان را پرداخت نمایند. |
فهرست اسامي هنرمندانی که به حج رفتند
فهرست تعدادی از هنرمندان که از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صداوسیما و ارگانهای دیگر به سفر حج مشرف شدند مشخص شد. این هنرمندان در یک کاروان به تازگی وارد مکه مکرمه شدهاند که از میان آنها میتوان به صدیقه صحت، شهرزاد جعفری، محمدمهدی سلوکی، مهرانه مهینترابی، پیام صابری، زیبا بروفه، الناز شاکردوست، میرحسین معلومی، سیدجواد میرهاشمی، یدالله شهیدی، حسین محجوب، حسن جوهرچی، جهانبخش سلطانی، رضا توکلی، علیرضا خمسه، افسر اسدی، محمد مسلمی، حمید گلی و علی فروتن اشاره کرد. مسعود اطیابی، محمدرضا شفیعی، سعید نعمتالله، روحالله برداری، اسرافیل علمداری، مرتضی رزاق کریمی، علی درخشی، عطالله سلمانیان، سیدرحیم حسینی، جلیل فرجاد، حسن نجاریان، آریا عظیمینژاد، محرم زینالزاده، سیدعلیرضا سجادپور، جهانبخش سلطانی، فرزاد جودت و... از دیگر زائران خانه خدا هستند. |
| اکنون ساعت 08:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |