![]() |
بابا مگه شما مال کجایید که معنی اینا رو نمیدونید
من 24 سالمه 22 تو خرمشهرم |
نقل قول:
جالب بود کله شیر :24::24::24::24::24::24::24::24: یعنی خروس ( خدااااااااا بچه بودیم به کله شیرم رحم نمیکردیم!!) البته به یه سری از آدما هم گفته میشه بعدا میگم به کیا میگن کله شیر:d |
نه کله شیر خدایی چیز دیگه س
درست میگید شما کله شیر یعنی خروس ولی من گفتم کله شیر خدایی کله شیر خدایی یعنی هدهد یا شانه بسر |
سلاو منالیل
چند تا کلمه مینویسم هم برای اطلاعات خودتون خوبه هم کلا زشته اگه ندونید ضمنا خودتون باید جواب بدین دمه کاکی نزیره برژان لاوث نسر ویلکان ولاخ پس وارگ نووشت سیخ چولی گرزه حالا معنی این کلماتو کی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
تو كرمانشاه رسمه فروشنده هابراي اينكه به خريدار بفهمانن كه جنسشون بادوامه ميگن:"مرگ نداره!!!!"
البته اغلب دروغ ميگن!!!:24: |
چی شد کسی معنی کلماتی رو که گفتم بلد نبود
|
نقل قول:
نزیره: ضعیفه برژان:کسی که خوشگله لاوث:دوس داشتنی:d نسر:انسان مومن:d ویلکان:تکان خوردن ولاخ:الاغ:d پس: پشت:21: وارگ:ملاقه سیخ چولی:سیخ کباب:24: گرزه:چوب دستی ------------------------------ کلی ابتکار به خرج دادما:لوطی قژناک:diri di ri ri diri::diri di ri ri diri: |
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:ye roz ostad!::ye roz ostad!::ye roz ostad!::ye roz ostad!::ye roz ostad!: چی نوشتی :هنگله::هنگله::هنگله::21::21::21: هیچکدوم درست نیست باب کسی دیگه بیاد فسفر بسوزونه |
وااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااا:45::diri di ri ri diri:_:2::d
آقاااااااااااااااااااااا این همه زحمت کشیدم خواستم بچه های کرد غیرتی شن بیان جواب درست رو بذارن |
جواباشونو نمیدم تا یکی بیاد جواب بده
|
اکنون ساعت 09:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |