پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   اخبار کوتاه دنیای فوتبال (http://p30city.net/showthread.php?t=182)

ramin abi 10-25-2010 01:39 PM

مانچيني:‌ بازيكنم اخراج نمي‌شد، آرسنال را شكست مي‌داديم

به باور سرمربي منچسترسيتي اخراج يکي از بازيکنان سبب شد شيرازه اين تيم مقابل آرسنال از هم پاشيده شود.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001588.jpg
روبرتو مانچيني اظهار داشت: بازي کردن با تيمي مثل آرسنال در شرايط 11 به 11 سخت است چه برسد به اين که تيم شما از دقيقه 5 نيز يک يار کمتر داشته باشد. تحت اين شرايط اوضاع بسيار ناگوارتر مي‌شود. همان چيزي که در بازي ما و لندني‌ها روي داد و اگر نبود، نتيجه به سود ما مي‌شد.
اين مربي اظهارات فوق را پس از باخت خانگي 3 بر صفر شب گذشته از تيم تحت رهبري آرسن ونگر در ورزشگاه سيتي‌آو از هفته نهم ليگ برتر انگليس در کنفرانس مطبوعاتي بيان کرد.
مربي ايتاليايي 10 ماه گذشته ‌آبي‌هاي منچستر عنوان کرد: در دقيقه 5 بازي داور، ديدريک بويتا، بازيکن تيم من را از زمين اخراج کرد. به باور من اگر اين اتفاق نمي‌افتاد، ما بطور قطع برنده بازي نيز مي‌شديم.
مانچيني ادامه داد: با وجود اين نتيجه به بازيکنانم افتخار مي‌کنم چون آنها چيزي کم نگذاشتند و بازي خوبي ارائه کردند. هدف آنها در کل زمان بازي دسترسي به دروازه ميهمان براي گلزني بود. از لحاظ دفاعي هم رفتار خوبي در زمين داشتند. اين ديدار يکي از بهترين بازي‌هاي ما در ليگ امسال بود.
وي در مورد اينکه داور مسابقه در مورد اخراج بازيکنش، تصميم درستي داشته است، تاکيد کرد: با نظر داور موافق نيستم. فکر مي‌کنم قانون در مورد بوياتا درست اجرا نشد.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:40 PM

اشتباه کمک داور اين بار در کالچو

سرمربي تيم فوتبال اينتر اشتباه کمک داور را عامل توقف مقابل سامپدوريا و از دست رفتن دو امتياز خانگي دانست.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003177.jpg

مدافع عنوان قهرماني، يک شنبه شب در ورزشگاه جوزپه مه‌آتسا ميزبان سامپدوريا بود و در پايان با تساوي يک بر يک متوقف شد و صدر جدول را به لاتزيو واگذار کرد.
رافائل بنيتس در پايان بازي به خبرنگاران گفت: در نيمه‌ي اول بازي را در اختيار داشتيم، اما آنها در دو صحنه روي ضدحمله بسيار خطرناک نشان دادند. با اين وجود فکر مي کنم تيم ما خوب کار کرد. جاي تاسف است که گلي به اين شکل دريافت کرديم. کاسانو صددرصد با خطا توپ را گرفت. اين خطا آن قدر واضح بود که خود کاسانو هم مي دانست خطا کرده چرا که برگشت و به کمک داور نگاه کرد. اين صحنه درتصاوير تلويزيوني کاملا مشخص است، اما کمک داور اين خطاي واضح را اعلام نکرد و اين اشتباه تاثيرگذار بود.

بنيتس در ادامه افزود: از عملکرد داور بازي راضي نيستم. به داور چهارم هم گفتم که دو اشتباه بزرگ در بازي امشب صورت گرفت، اما به هر حال من نمي توانم نتيجه را تغيير دهم و بايد به فکر پيشرفت تيمم باشم. بايد بتوانيم موقعيت بيشتري به وجود بياوريم تا بيشتر گل بزنيم.

سرمربي پيشين تيم ليورپول درباره‌ي حضور پاندف در نيمه‌ي دوم گفت: براي او برنامه‌ي خاصي داشتم و پاندف هم توانست کارش را به خوبي انجام دهد. ميليتو هم به زودي به تيم باز خواهد گشت و البته بايد آن زمان فکري به حال حضور او و اتوئو در تيم بکنيم تا هر دو راضي باشند.

بنيتس همچنين اظهار داشت:در حال حاضر آنچه براي ما اهميت دارد اين است که کار خود را خوب انجام دهيم. فکر مي کنم تيم ما با شخصيتي که در بازي امشب از خود نشان داد، رفته رفته بهتر مي‌شود. ما مقابل سامپدوريا خوب کار کرديم، فقط کمي بد شانس بوديم.

سرمربي اسپانيايي نراتزوري در پايان درباره‌ي آسيب ديدگي کوتينيو گفت: مساله‌ي مهمي نيست و براي احتياط او را تعويض کردم.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:40 PM

كاماچو: نكو و مسعود مهره‌هاي كليدي تيم من هستند

سرمربي اوساسونا دو ستاره ايراني اين تيم را مهره‌هاي کليدي نماينده پامپلونا دانست.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005899.jpg
خوسه آنتونيو کاماچو در نشست خبري پس از بازي و مصاحبه اختصاصي با سايت رسمي باشگاه اوساسونا ضمن اشاره به احياي دوباره تيمش گفت: بسيار خوب بازي کرديم و تاکتيک‌هاي گفته شده به خوبي در زمين پياده شد. از بازيکنانم رضايت کامل دارم و اکنون بايد براي هفته‌هاي آينده برنامه ‌ريزي کنيم. ما هفته‌هاي بسيار سختي را پيش روي خود داريم.
کاماچو در خصوص ستارگان ايراني تيم خود گفت: نکو و مسعود خوش درخشيدند. آنها مرا به خوبي مي‌شناسند و مي‌دانند که هنوز جاي پيشرفت دارند و بايد مثل گذشته با انگيزه و تعصب در خدمت تيم باشند. هرگاه اين دو با تمام قدرت ظاهر شده‌اند اوساسونا نيز موفق عمل کرده است. گل‌هاي اين دو براي تيم ما بسيار ازشمند بود و برايشان آروزي موفقيت بيشتر دارم.
گفتنی است که اوساسونا شب گذشته با نتيجه 3 بر صفر برار مالاگا به پيروزي رسيد. نکونام در دقيقه 3 از روي نقطه پنالتي و شجاعي در دقيقه 37 براي اوساسونا گل زدند و نقش بسزايي در برتري 3 بر صفر تيمشان داشتند.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:41 PM

سرمربي عمان: اين پيروزي را به ايران تبريك مي‌گويم

بوباچار سار پس از شکست 5 بر يک مقابل تيم فوتبال نوجوانان ايران گفت: اين پيروزي را به ايران تبريک مي‌گويم.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00008151.jpg

بوباچار سار، سرمربي فرانسوي تيم زير 16 ساله‌هاي عمان اعتراف کرد که نوجوانان ايران بازي خوبي را مقابل عمان انجام دادند و با شايستگي به برتري رسيدند.
بوباچار در پايان مسابقه گفت: به ايران تبريک مي گويم اگر چه بازي سختي را انجام داديم. سعي کرديم فوتبال خوبي کنيم و شانس‌هاي زيادي به وجود آورديم، اما هر وقت صاحب توپ مي‌شديم به راحتي آنها را از دست مي‌داديم.
وي ادامه داد: بعد از گل اول سعي کرديم جبران کنيم، اما بعد گل هاي دوم و سوم را هم خورديم و بچه‌ها روحيه خود را از دست دادند.

گل اول ايران در دقيقه 25 بازي و با نفوذ علي فتحيان به دست آمد و قبل از اينکه نيمه به پايان برسد مهدي پور از فاصله اي 30 متري توپ را دور از دست هاي الرواضي به داخل دروازه عمان فرستاد تا بچه هاي ايران با روحيه خوبي به رختکن بروند.
3 دقيقه بيشتر از نيمه دوم نگذشته بود که آزمون مدافعين تيم حريف را مقهور خود کرد و شيرجه دروازه بان حريف هم تنها نتوانست مانع گل سوم ايران شود.

فتحيان در دقيقه 59 دومين گل خود را به ثمر رساند و بعد حق نظري 10 دقيقه قبل از پايان بازي تعداد گل ها را به 5 رساند. عماني ها نيز با ضربه الحبسي در دقيقه 90+3 به گل رسيدند.
ايران مدافع عنوان قهرماني بازي‌هاي زير 16 سال آسيا با اين پيروزي و بعد از بازي‌هاي روز اول صدرنشين گروه B شد و بالاتر از کره شمالي، سوريه و عمان قرار گرفت.
گفتنی است که عمان در بازي بعدي برابر سوريه صف آرايي مي‌کند و ايران هم سه شنبه با کره شمالي روبرو خواهد شد.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:42 PM

مربي تيم شهرداري تبريز:كسب يك امتياز برابر ملوان براي ما ارزشمند است

مربي تيم فوتبال شهرداري تبريز که پس از جدا شدن ميثاقيان از اين تيم در بازي عصر يکشنبه برابر ملوان مربيگري تيم را به عهده داشت ، کسب يک امتياز اين بازي را ارزشمند خواند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00021675.jpg

'' آرتا منهاجي'' اظهار داشت : مسئوليت تيم در اين بازي طبق خواسته مسئولان باشگاه به عهده من گذاشته شد ولي کسب نتيجه حاصل تلاش تيم و زحمات گذشته ميثاقيان بود .
وي با اشاره به باراني بودن هوا و لغزندگي زمين افزود: بازي در اين شرايط جوي به ويژه در مقابل تيمي مانند ملوان آن هم در خانه حريف سخت بود.
منهاجي خاطرنشان کرد: ملوان بعد از 10 نفره شدن انگيزه بيشتري پيدا کرد و حمايت تماشاگران هم بيشتر شد و اين کار را براي ما سخت تر کرد.
وي اضافه کرد: با اين همه اگر حمل بر خودستايي نباشد انتظار کسب سه امتياز را داشتم و براي همين در دقايق پاياني تيم را سه فوروارده کردم اما کسب اين امتياز هم براي ما ارزشمند است.
منهاجي در مورد آينده کار مربيگري اش در تيم شهرداري تبريز گفت : مسئولان باشگاه صلاح تيم را بهتر مي دانند ولي در حال حاضر با توجه به شناختي که از تيم دارم اين مسئوليت را به من واگذار کرده اند.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:43 PM

كريس‌رونالدو: روني وقتم را بيهوده تلف كرد

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد از تمديد قرارداد ستاره خط حمله منچستر يونايتد ناراحت شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00015808.jpg
کريستيانو رونالدو در ماه‌هاي اخير از طريق تلفن همراه خود با وين روني بسيار در تماس بود.
گلزن سفيد‌پوشان مادريدي با ارسال پيامک به گلزن 24 ساله من‌يونايتد، کوشيد تا آخرين وضعيت تيمش را در اختيار گلزن تيم سرآلکس فرگوسن قرار داده و وي را ترغيب به ترک اولدترافورد کند.
رونالدو که از دوران چند ساله حضورش نزد شياطين سرخ با مهاجم بحث‌‌انگيز اولدترافوردي دوستي ديرينه‌اي دارد، وقتي اطلاع يافت همبازي سابقش برخلاف ادعاي خود قراردادش را تا سال 2015 تمديدکرده‌، ابتدا حيرت کرد. بعد از اينکه دوستش وقتش را بيهوده گرفته، ‌اظهار دلخوري کرد و در محفلي گفت، روني او را سر کار گذاشته است.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:43 PM

جلالي: هيچ‌گاه تا اين حد تحت فشار قرار نگرفته بودم

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت:‌ فشاري که در بازي با سايپا به من وارد شد، تاکنون بي‌سابقه بوده است.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005604.jpg
مجيد جلالي پس از تساوي 5 بر 5 برابر سايپا گفت:‌ آنهايي که در ورزشگاه بودند، يکي از با ارزش‌ترين بازي‌هاي ليگ را ديدند. يک فوتبال ناب و زيبا را شاهد بوديم.
وي اظهار داشت: لحظاتي که پياپي گل خورديم، به فکر اين بودم که چگونه از اين شکل خارج شويم و بتوانيم بازي را مساوي کنيم. سايپا نيز فوتبال زيبا و سالمي را ارائه کرد. فشاري که به من وارد شد، تاکنون بي‌سابقه بود.
سرمربي فولاد عنوان کرد: سايپا يکي از تيم‌هاي خوب ما است و در ضد حملات بسيار خطرناک است؛ اما پس از خوردن 5 گل دست به ريسک زدم و ريسکم هم جواب داد. به بازيکنان خودم و همچنين بازيکنان سايپا افتخار مي‌کنم.
جلالي در مورد خوردن 5 گل گفت:‌ اين 5 گل نشان داد که در کار دفاعي خوب نبوديم. اين درحالي است که يکي از بهترين خطوط دفاعي را تا امروز داشتيم.
جلالي در مورد کيفيت بد زمين ورزشگاه اکباتان در ديدار با راه‌آهن گفت: متوجه شديم که کيفيت بد زمين در آن مسابقه تعمدي نبوده است. در بازي با سايپا نيز زمين شرايط بسيار خوبي داشت.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:44 PM

مرفاوي: براي وقت تلف كردن بازي برنامه‌‌ريزي نكرده بوديم

سرمربي تيم مس کرمان گفت: براي وقت تلف کردن در جريان بازي با سپاهان برنامه‌ريزي نکرده بوديم.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001796.jpg

صمد مرفاوي پس از تساوي يک بر يک مقابل سپاهان اظهار داشت: با يک تيم پر مهره که نفرات اصلي و ذخيره‌اش فرقي با هم ندارند، بازي کرديم. امروز با تيمي دست و پا بسته و بدون 6 بازيکن اصلي مقابل سپاهان قرار گرفتم.
وي ادامه داد: طبيعي بود در زمين سپاهان ابتدا کار دفاعي را انجام دهيم، سپس به حمله فکر کنيم. در کار دفاعي موفق بوديم و راه‌هاي نفوذ سپاهان را بستيم. پس از موفقيت در کار دفاعي، حمله کرده و گل زديم.
من از نتيجه راضي‌ام چرا که کسب يک امتياز آن هم در اصفهان خوب است.

مرفاوي با اعلام اينکه خوشحالم که 9 هفته است که امتياز مي‌گيريم، درباره وقت تلف کردن بازيکنانش در جريان بازي گفت:‌ من چنين چيزي را قبول ندارم. ما براي اين کار برنامه‌ريزي نکرده بوديم و اگر مي‌خواستيم چنين برنامه‌اي را پياده کنيم، اين کار را در خط حمله انجام مي‌داديم. من و قلعه‌نويي 8 سال در کنار هم کار کرديم و هيچکدام چنين تفکري نداريم.
وي در مورد درگيري لفظي مربي مس با قلعه‌نويي که پس از پايان بازي رخ داد، اظهار داشت: چنين چيزي را نديدم، اما پس از نشست به سراغ دستيارم رفته و اصل ماجرا را از وي جويا مي‌شوم.

سرمربي مس در مورد مسائل سال گذشته و اختلافاتش با قلعه‌نويي گفت:‌ با هم دوستيم. چنين چيزي که مي‌گوييد، وجود ندارد. سال گذشته سؤتفاهماتي بود که برطرف شد. ديديد که قبل از بازي هم گل بردم. طبيعي است در زمين رقيب هستيم. به عنوان مسئول فني مس، وظيفه دارم عملکرد خوبي مقابل حريفان داشته باشم.
وي در مورد شايعات برکناري‌اش از مس تصريح کرد: من هم چنين مسائلي را خوانده‌ام. تيمي که 9 هفته اخير باخت نداشته است، نمي‌دانم دوستان از کجا چنين مسائلي را عنوان مي‌کنند.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:45 PM

ميانگين سه گل براي هر بازي است

در روز نخست از هفته دوازدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور 21 گل از خط دروازه‌ها گذشت که ميانگين سه گل براي هر بازي است.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00022197.jpg

دوازدهمین هفته از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با توقف تیم‌های مدعی استقلال و سپاهان و صعود سه پله‌ای تیم‌های نفت آبادان، صبای قم و راه آهن شهرری در جدول رده بندی آغاز شد.
در روز نخست از هفته دوازدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور چهار بازی به نتیجه تساوی انجامید و تیم‌های نفت تهران، صبای قم و راه آهن شهرری مقابل حریفان خود به برتری رسیدند. مزد پیروزی این سه تیم، صعودی سه پله‌ای آنها در جدول رده بندی بود.

در روز نخست این هفته تیم‌های مدعی استقلال تهران و سپاهان اصفهان به ترتیب در مصاف با تراکتورسازی تبریز و مس کرمان با نتیجه تساوی یک بریک متوقف شدند و فرصت کم کردن اختلاف خود با ذوب آهن صدرنشین را از دست دادند. بدین ترتیب اگر در دیدار فردای ذوب آهن و پرسپولیس، شاگردان ابراهیم‌زاده پیروز از زمین خارج شوند، اختلاف خود را با تیم دوم جدول به 6 امتیاز می رسانند و پیروزی پرسپولیس نیز این تیم را به یکقدمی سکوی دوم جدول می رساند.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:46 PM

نوروزي: از به ثمر رساندن چهار گل بسيار خوشحالم

مهاجم تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: از اينکه در ديدار با سايپاي البرز چهار گل به ثمر رساندم و توانستيم بازي باخته را با نتيجه مساوي به پايان برسانيم، بسيار خوشحالم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00015367.jpg

رضا نوروزي يکشنبه شب پس از تساوي تيمش با سايپا در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در کرج افزود: هر دو تيم بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشتند و بعد از اينکه با نتيجه ‪ ۵‬بر ‪ ۲‬از سايپا عقب افتاديم، فشار بيش از اندازه اي متحمل شديم تا توانستيم در پايان اين بازي به نتيجه مساوي برسيم.
وي در خصوص زدن چهار گل در اين ديدار نيز گفت: به ثمر رسيدن اين تعداد گل توسط يک نفر در سايه همت و تلاش هم تيمي‌هاي من صورت گرفت و اميدوارم در ادامه رقابتهاي ليگ نيز به نتايج مطلوب دست يابيم.
نوروزي که اکنون با ‪ ۱۰‬گل زده در صدر جدول گلزنان ليگ برتر قرار دارد، درباره رسيدن به آقاي گلي هم گفت: در وهله اول به موفقيت تيمم در رقابتهاي ليگ برتر مي‌انديشم سپس به آقاي گلي خودم که اميدوارم با تلاش و همت بچه‌ها به آن دست يابيم.
تيم فولاد خوزستان امروز در هفته دوازدهم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران در کرج مقابل تيم سايپا البرز به تساوي پر گل ‪ ۵‬بر ‪ ۵‬دست يافت.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:47 PM

هفته هشتم سري A/ لاتزيو صدرنشين ماند

هفته هشتم رقابت‌هاي سري A با پيروزي لاتزيو و توقف رم و يوونتوس ادامه يافت.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003375.jpg

يکشنبه با انجام هفت ديدار،‌ هفته هشتم رقابت‌هاي فوتبال دسته اول باشگاه‌هاي ايتاليا پيگيري شد.
در اين رقابت‌ها لاتزيو با نتيجه 2 بر يک از سد ميهمانش کالياري گذشت و همچنان صدرنشين جدول رقابت‌ها باقي ماند. براي لاتزيو در اين مسابقه فلوکاري (22) و مائوري (53)‌ گلزني کردند، تک گل کالياري را هم در اين مسابقه ماتري در دقيقه 59 به ثمر رساند.
در ديگر رقابت‌ها رم و يوونتوس در خانه حريفان شان با تساوي بدون گل متوقف شدند. رم با تساوي بدون گل در خانه پارما متوقف شد و يوونتوس هم در خانه بولونيا به همين نتيجه رسيد. جنوا با نتيجه يک بر صفر از سد کاتانيا گذشت. سه ديدار ديگر هم نتايج مشابهي داشتتند: کيه‌وو، لچه و اودنيزه با نتيجه مشابه 2 بر يک به ترتيب از سد تيم‌هاي چزه‌نا، برشا و پالرمو گذشتند.
شنبه شب در شروع بازي هاي هفته بنفش هاي فوتبال ايتاليا دومين بردشان را در فصل 2011 - 2010 رقابت هاي سري A رقم زدند.
به گزارش ايسنا، هفته هشتم رقابت هاي فوتبال دسته اول باشگاه هاي ايتاليا شنبه با انجام يک ديدار آغاز شد. در اين مسابقه فيورنتينا که از هفت بازي پيشين خود تنها يک برد را شاهد بود،‌ 2 بر يک مهمانش باري را بدرقه کرد. با سه امتياز اين برد خانگي شاگردان ميهايلوويچ از قعرنشيني نجات يافته و خودشان را تا مکان پانزدهم جدول رقابت ها بالا کشيدند. آيا مردان سينيشا ميهايلوويچ سرانجام را برون رفت از بحران را شناخته اند؟
دونادل (34) و آلبرتو جيلاردينو (82) با گل هاي خود اين برد را براي فيورنتينا به بار آوردند. گل دقيقه 90 پاريسي نيز براي باري کاري از پيش نبرد.
در ادامه رقابت‌هاي اين هفته، اينتر تا ساعت ديگر ميزبان سامپدورياست. آخرين ديدار هفته را هم ناپولي و ميلان عصر دوشنبه برگزار خواهند کرد.
در جدول رقابت‌هاي سري A لاتزيو با 19 امتياز صدرنشين است. دو تيم 14 امتيازي ميلان و اينتر با يک بازي کمتر دوم و سوم هستند.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:48 PM

قلعه‌نويي: تيم اميد به نفرات سپاهان كاري نداشته باشد

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: پيشنهاد دادم تيم اميد با نفرات اصلي‌ بازي کند و نفرات بزرگسال را از تيم ما نگيرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00006217.jpg
امير قلعه‌نويي پس از تساوي يک بر يک مقابل مس اظهار داشت: در چند سال اخير، چنين بازي خوبي از سپاهان نديده بودم. اين ديدار همه چيز داشت به غير از گل برتري براي سپاهان.
وي در مورد عملکرد داوري گفت:‌ اميدوارم اشتباه کرده باشم؛ اما به نظرم داور 2 پنالتي براي ما نگرفت. يک ضربه هم که به تير زديم، فکر کنم گل شد که کارشناسان بايد در مورد ان نظر بدهند.

قلعه‌نويي با اشاره به اينکه عدالت در يک کلام در بازي مقابل مس رعايت نشد، در مورد اختلاف سال گذشته‌اش با مرفاوي گفت: مشکلي نيست. به سمت وي رفتم و او هم به من گل داد.
وي درباره اينکه 3 بازيکن تيمش به تيم اميد دعوت شده‌اند، تأکيد کرد: اين مورد کار ما را با مشکل مواجه کرده است. بلاتکليفيم، چراکه اگر بازي کنيم، در غياب نفرات اصلي خواهد بود و اگر بازي نکنيم نيز AFC ايراد مي‌گيرد، چراکه جدول برگزاري بازي‌ها نامنظم مي‌شود. پيشنهاد دادم تيم اميد با نفرات اصلي‌اش بازي کند و نفرات بزرگسال را از تيم ما نگيرد. تکليف روشن نيست و شما به ما بگوييد چه کاري انجام دهيم.
سرمربي سپاهان در مورد محمود کريمي گفت:‌ در 30 سال کارم کمتر کسي را مانند وي ديده‌ام. او انسان برگ و جوانمردي است که در ابتداي حضورم راضي به مربيگري نبود، اما از وي خواستم تا با حضور در کادرفني، آينده سپاهان را بسازد، همانطور که در استقلال امثال فکري‌ها و مرفاوي ها را به کادر فني آوردم تا آينده استقلال را بسازند .

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:48 PM

لوح تقدير باشگاه پرسپوليس براي علي دايي

باشگاه پرسپوليس با انتشار بيانيه‌اي انتخاب علي دايي به عنوان يکي از 50 اسطوره زنده فوتبال جهان از سوي نشريه معتبر ورلد ساکر را به او تبريک گفت و آن را افتخاري ديگر براي ايران و ايراني دانست که بار ديگر از سوي شهريار فوتبال ايران کسب شده است. متن اين بيانيه به شکل يک لوح در مراسم امشب(يکشنبه) در هتل المپيک به دايي اهدا خواهد شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003815.jpg
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، متن این بیانیه به شرح زیر است:
جناب آقای علی دایی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، انتخاب شما به عنوان یکی از 50 اسطوره زنده فوتبال جهان را تبریک می‌گوییم.
http://ad.doubleclick.net/ad/gna.fa/...&tm=1287943955
این افتخاری دیگر است که شما برای خود، ایران و ایرانی کسب کردید. این انتخاب تائید دوباره‌ای بود بر بزرگی مردی که موفقیت را تنها در کسب پیروزی در میدان نمی‌داند و پهلوانی را برتر از قهرمانی می‌داند. چه قهرمانانی که آمده‌اند و رفته‌اند اما دلاور اردبیلی فوتبال ایران چند سال پس از آویختن کفش‌ها، هنوز از دید بین المللی یک اسطوره به حساب می‌آید.
هوادار فوتبال ایرانی علی دایی را به عنوان فوتبالیستی می‌شناسد که فوتبال را نه فقط با پا و سر بلکه با جان بازی می‌کرد. این هوادار خاصیت ققنوس وار دایی را فراموش نمی‌کند که هر بار پس از یک شکست و از خاکستر آن شکست، سر برآورده و دوباره به قله‌های افتخار صعود می‌کند.
امید آنکه به مدد همین روحیه متعصب و شکست ناپذیر، افتخارات زیادی را در کسوت سرمربیگری پرسپولیس و دیگر موقعیت‌هایی که به واسطه شایستگی‌تان در آن قرار خواهید گرفت کسب کنید.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:49 PM

فوتسال / اسپانيا به سلطه برزيلي‌ها پايان داد

ششمين دوره مسابقات فوتسال جايزه بزرگ برزيل با قهرماني تيم ملي فوتسال اسپانيا به اتمام رسيد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00017517.jpg
تیم‌های ملی فوتسال برزیل و اسپانیا عصر امروز یکشنبه در سالن "نیوتن دی فاریا" شهر آناپلیس در دیدار نهایی ششمین دوره مسابقات فوتسال جایزه برزیل به مصاف هم رفتند.
سرخپوشان اسپانیایی که با برتری مقابل تیم‌های ایران، پرتغال، آرژانتین، رومانی و قطر به دیدار نهایی مسابقات فوتسال گراند پریکس برزیل صعود کرده بودند با تحمیل شکست 2 بریک به قهرمان سال 2008 دنیا برای نخستین بار جام قهرمانی این رقابت‌ها را بالای سر بردند.
تیم ملی فوتسال کشورمان در ششمین دوره مسابقات فوتسال جایزه بزرگ برزیل به عنوان چهارمی بسنده کرد.
در پنج دوره گذشته مسابقات فوتسال جایزه بزرگ برزیل طلایی پوشان میزبان عناوین قهرمانی را به خود اختصاص داده بودند.
رده بندی نهایی مسابقات فوتسال جایزه بزرگ برزیل به شرح زیر است:
1- اسپانیا، 2- برزیل، 3- پاراگوئه، 4- ایران، 5- ایتالیا، 6- پرتغال، 7- آرژانتین، 8- جمهوری چک، 9- روسیه، 10- لیبی، 11- گواتمالا، 12- کاستاریکا، 13- هلند، 14- رومانی، 15- زامبیا و 16- قطر

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:50 PM

نصيرزاده : كمك داور به اشتباه گل سالم تراكتورسازي را افسايد اعلام كرد

کارشناس نام اشناي فوتبال گفت که گل علي عليزاده در ديدار عصر يکشنبه استقلال و تراکتوسازي کاملا درست بود و کمک داور به اشتباه آن را افسايد اعلام کرد .
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00008288.jpg
هوشنگ نصيرزاده عصر يکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : بنده متوجه نشدم که چرا کمک داور ضربه درست عليزاده را افسايد اعلام کرد و تصور مي‌کنم وي در بالا بردن پرچم علجه نمود.

وي افزود : متاسفانه برخي از کمک داوران طي هفته‌هاي اخير چند گل سالم را به دليل عجله و شتابزدگي ، افسايد اعلام کرده‌اند که امروز نيز نمونه بارز آن تکرار و گل درست عليزاده مهاجم تراکتورسازي ، افسايد اعلام شد .

نصيرزاده در ادامه گفت : اين کمک داور يکبار ديگر نيز بي‌دليل براي تيم ميزبان افسايد اعلام کرد ضمن اينکه محسن ترکي در دادن کارت زرد دوم به فرزاد اشوبي مرتکب اشتباه شد و نبايد بازيکن استقلال را اخراج مي‌کرد.

اين کارشناس داوري در پايان گفت : اميدوارم ديگر شاهد اينگونه اشتباهات فاحش از سوي داوران نباشيم و بازيهاي ليگ برتر در ادامه بدون حرف و حديث به پيش برود.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 01:52 PM

انصاري فرد: از ناراحتي تا صبح در خانه قدم مي زدم

براي هيچ کس قابل باور نبود که سايپا بازي 5 ـ 1 برده مقابل فولاد خوزستان را در نهايت با تساوي 5 ـ 5 عوض کند. اين موضوع براي کريم انصاري فرد مهاجم ملي پوش سايپا هم باور کردني نيست و او بسيار ناراحت است که بازي برده را اينگونه با تساوي عوض کردند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00019402.jpg
انصاری فرد در مورد این بازی می گوید: «بازی بسیار خوبی بود. ولی ما به هیچ عنوان فکر نمی کردیم این طور پیروزی را از دست بدهم. به قول آقای مایلی کهن برای حفظ نتیجه خیلی کارها می توانستیم انجام دهیم، مثلا اینکه خودمان را زمین بیندازیم ولی از این کارها نکردیم. البته باید بگویم که تیم آقای جلالی هم بسیار خوب بازی کرد و آنها بازیکنان توانمندی دارند.»
مهاجم سایپا در پاسخ به این سئوال که چرا اینگونه بازی برده را با تساوی عوض کردید تاکید می کند: «ما خیلی خوب بازی کردیم، ولی فکر می کنم بازی را شل گرفتیم و در نهایت نتیجه را از دست دادیم. به نظر من محمد مایلی کهن نمی تواند مقصر باشد. هرچند در برد و باخت ها همه سهم دارند، ولی من معتقدم که خودمان در زمین مسابقه باید بیشتر تلاش می کردیم.»
انصاری فرد تاکید می کند: «هنوز هم باورم نمی شود که نتیجه این بازی را از دست دادیم. باور کنید شب تا صبح نخوابیدم و مدام در خانه قدم می زدم. این اتفاق اصلا باور کردنی نبود و متاسفم که سه امتیاز را نگرفتیم.»
او که در این مسابقه 2 گل برای سایپا به ثمر رساند، در جدول گلزنان 9 گله شد. انصاری فرد در پاسخ به این سئوال که آیا به دنبال آقای گلی هستی تاکید می کند: «آقای گل شدن باارزش است، ولی من ابتدا تلاش می کنم تا برای تیمم بازیکن مفیدی باشم. اگر فولاد خوزستان را شکست می دادیم. گل های ما بیشتر به چشم می آمد، ولی متاسفانه بازی را مساوی کردیم.»

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 02:07 PM

ايران در سومين بازي مقابل ويتنام شكست خورد

تيم فوتبال زير 19 سال بانوان در سومين بازي خود در دور دوم مسابقات مقدماتي قهرماني آسيا مقابل ويتنام شکست خورد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000792.jpg
تيم بانوان زير 19 سال ايران امروز در سومين بازي خود به مصاف تيم ويتنام رفت که اين مسابقه نيز با شکست ايران توام شد.
ديدار دو تيم ملي ايران و ويتنام در حالي به پايان رسيد که ملي پوشان ويتنام با 2 گل تيم ايران را شکست دادند.
شاگردان اميرشقاقي روز چهارشنبه به مصاف تيم تايلند مي روند.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 02:09 PM

قرارداد اسنايدر به زودي تمديد مي‌شود

ماسيمو موراتي از امضاي قراردادي جديد با وسلي اسنايدر خبر داد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00008037.jpg
برنده توپ نقره جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي بر اساس گفته‌هاي مدير باشگاه اينتر، به زودي قرارداد جديدي با اين باشگاه امضا خواهد کرد.
هافبک 26 ساله هلندي هفته گذشته پاي ميز مذاکره با سران باشگاه نشست اما به توافق نرسيد. با اين وجود ماسيمو موراتي معتقد است اين قرارداد هفته آينده تمديد خواهد شد.
با توجه به عملکرد خوب اسنايدر در اينتر، تيم‌هاي زيادي خواهان جذب هافبک شده‌اند و همين مساله باعث شده در حالي که هنوز بيش از 30 ماه ديگر به پايان قرارداد اسنايدر باقي مانده، سران باشگاه اينتر، به فکر تمديد قرارداد او باشند.
وسلي اسنايدر در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي ستاره تيم ملي هلند بود و با پنج گلي که براي لاله‌هاي نارنجي به ثمر رساند، تيمش را به فينال جام جهاني برد هرچند در اين مرحله شاگردان فان مارويک مقهور هنرنمايي تيکي تاکاي اسپانيا شده و به نايب قهرماني بسنده کردند.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 02:10 PM

پاداش پيروزي در دربي در حساب بازيكنان

مسئولان تيم استقلال پاداش پيروزي مقابل پرسپوليس را به حساب بازيکنان اين تيم واريز کردند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00018439.jpg

مسئولان تيم استقلال صبح امروز پاداش پيروزي اين تيم مقابل پرسپوليس در دربي 69 را به حساب اين تيم واريز کردند.
طبق قول علي فتح الله زاده به هر يک از بازيکنان تيم استقلال مبلغ يک و نيم ميليون تومان پاداش تعلق گرفت.
قائم مقام باشگاه استقلال اين خبر را تاييد کرد و از پرداخت پاداش به آبي پوشان خبر داد.

* آشوبي و اميرآبادي محرومان استقلال
فرزاد آشوبي با کارت قرمزي که در بازي مقابل تراکتورسازي گرفت عملا بازي با راه آهن را از دست داد. همچنين مهدي امير آبادي با دريافت کارت زرد در بازي ديروز 3 اخطاره شد و از حضور در ديدار مقابل راه آهن شهر ري محروم شد.
قرار است مسئولان استقلال در خصوص امير حسين صادقي و اينکه آيا اين بازيکن نيز 3 اخطاره شده از سازمان ليگ استعلام بگيرند.
گفتنی است که تيم فوتبال استقلال عصر امروز از ساعت 16 تمريناتش را در ورزشگاه نوبنياد پيگيري خواهد کرد.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 02:10 PM

تشكيل كارگروه جام ملت‌هاي آسيا در فدراسيون فوتبال

کارگروهي براي مسابقات جام ملت‌هاي آسياي قطر از سوي مسئولان فدراسيون فوتبال تشکيل شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002465.jpg

جلسه اي با حضور علي کفاشيان، سهرابي، سفير ايران در قطر، مهدي محمدنبي، ساعد صديقي، محمدرضا ملامحمد، زارع ، اميرحسين حسيني، خسرو والي زاده، اصغر حاجيلو، اميد جمالي، مهدي خراطي و محمد تهراني در دفتر رئيس فدراسيون برگزار شد و کليه اقدامات لازم براي برگزاري مسابقات جام ملت هاي آسيا مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
در ابتداي جلسه علي کفاشيان در خصوص برگزاري اين بازي ها و اقدامات انجام شده توسط فدراسيون فوتبال گفت: ديروز در جلسه اي مشترک با دکتر سعيدلو، رئيس سازمان تربيت، سهرابي، سفير ايران در قطر و مهدي محمدنبي، دبيرکل فدراسيون در دفتر رئيس سازمان تربيت بدني برگزار شد و در خصوص کليه مسائل و هماهنگي هاي لازم براي برگزاري اين مسابقات بحث و تبادل نظر شد. در نهايت مقرر شد کار گروهي متشکل از سازمان تربيت بدني ، فدراسيون فوتبال و سفارت جمهوري اسلامي ايران در قطر تشکيل شود تا به کليه موارد از قبيل چگونگي حضور تيم و کادر فني مربوط به آن ، اعزام رسانه ها ، انجام فعاليت هاي فرهنگي و ساير موارد رسيدگي کنند.

در ادامه جلسه دبيرکل فدراسيون ضمن بيان اين مطلب که مطالعه قوانين و الزامات ارائه شده از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا براي اين مسابقات براي همه اعضاي ستاد برگزاري ضروري است گفت: همه ما بايد قوانين و مقررات را به طور کامل مطالعه کنيم و به کليه رئوس آن واقف باشيم . ضمن اينکه همه کميته ها بايد در خصوص وظايف خود تا پايان وقت اداري روز چهارشنبه مورخ 12 آبان موظفند، کليه موارد مدنظر خود را به همراه بودجه موردنياز در اختيار اينجانب قرار دهند تا در جلسه مشترک با رئيس فدراسيون در اين خصوص تصميم گيري هاي لازم انجام پذيرد.
در پايان جلسه سهرابي، سفير ايران در قطر ضمن ابراز خرسندي از حضور در اين جلسه گفت: امروز همه چشم ها به تيم ملي ايران دوخته شده تا نتيجه سرمايه گذاري و برنامه ريزهاي فدراسيون در خصوص جام ملت هاي آسيا با نتايج مطلوب همراه باشد.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 02:12 PM

سسك فابرگاس: 15 نفر هم بودند نمي توانستند ما را ببرند

کاپيتان تيم فوتبال آرسنال پيروزي قاطع تيمش مقابل منچسترسيتي را حاصل هماهنگي و کار تيمي دانست.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00006927.jpg
تيم فوتبال آرسنال در حالي در خانه‌ي منچسترسيتي به مصاف اين تيم رفت که روي کاغذ تمام شواهد حکم به برتري تيم ميزبان مي داد. چهار پيروزي پياپي تيم دوم شهر منچستر، آمادگي بالاي کارلوس توس که در صدر جدول گلزنان قرار دارد و آسيب ديدگي چند بازيکن آرسنال از جمله آلمونيا، نويد يک بازي آسان را به هواداران منچسترسيتي مي داد، اما اين آرسنال بود که با ارائه‌ي يک بازي هماهنگ و زيبا شاگردان مانچيني را زمين گير کرد.
پيروزي 3 بر صفر مي توانست براي هواداران سيتي سنگين تر هم باشد. سسک فابرگاس در نيمه‌ي نخست ضربه‌ي پنالتي را از دست داد.
فابرگاس که در اين ديدار همانند هفته‌هاي گذشته ستاره‌ي تيمش بود و نبض بازي را در اختيار داشت، درباره‌ي بازي گفت: مي دانستيم که حق نداريم در اين بازي اشتباه کنيم مانند کاري که بوياتا انجام داد و همان آغاز بازي از زمين اخراج شد. اگر ما هم مراقب حرکت‌هايمان نبوديم، بازي 10 به 10 و شرايط دو تيم مساوي مي شد. البته 10 نفره شدن منچسترسيتي تاثيري در پيروزي ما نداشت.

هافبک خلاق آرسنال در ادامه افزود: در تمام لحظات بازي با برنامه و هماهنگ بوديم. اگر آن‌ها 15 نفر بودند باز هم نمي توانستند ما را شکست دهند. تيم ما هميشه بازي هجومي و حرکت رو به جلو را در دستور کار دارد و امروز هم اين کار را انجام داد. فکر مي کنم در لحظاتي از بازي، نمايش فوق العاده و در کلاس بالاي فوتبال انجام داديم.

فابرگاس در پايان درباره‌ي رقابت با چلسي عنوان کرد: آن‌ها تيم بزرگي هستند که بازيکنان بزرگي دارند، اما هنوز بازي‌هاي سخت زيادي پيش رو دارند و هنوز هيچ چيز مشخص نيست.
89/8/3

ramin abi 10-25-2010 02:13 PM

فرگوسن: فرديناند و ويديچ را ستايش مي‌كنم

به باور سرمربي اسکاتلندي تيم فوتبال منچستريونايتد کسب نتيجه در هفته نهم ليگ برتر به خاطر درخشش زياد زوج خط دفاع اين تيم حاصل شده است.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001393.jpg

‌ سرآلکس فرگوسن پس از بازي شب گذشته تيمش برابر استوک‌سيتي و برد خارج از خانه 2 بر يک گفت: به نظرم اين موفقيت بيش از هر چيزي مرهون قدرت نمانيا ويديچ و ريو فرديناند در قلب دفاع است که در جدال با حريف تمام روزنه‌ها را به روي مهاجمين آنان بستند و اجازه نتيجه‌گيري ندادند.
وي افزود: بازي در خانه استوک هميشه سخت است. اگر از من يکي از سخت‌ترين بازي‌هاي ليگ سئوال شود، همين بازي را نام مي‌برم. آنها در خانه تيمي بي‌باک و بسيار باانگيزه هستند. تحت اين شرايط دو مدافع ما خارق‌العاده کار کردند به طوري که ارزش دو گلي که هرناندز زد، حفظ شد.

فرگوسن گفت: ضمن حفظ ارزش کار شايسته‌اي که مهاجم خارجي براي منچستر کرد و با دوگلش به تيم روحيه‌ داد مجبورم از عملکرد مدافعين ستايش به عمل آورم. آنها خوب دفاع کردن را به بهترين شکل ممکن معنا کردند.
در جدال يادشده من‌يونايتد در زمين استوک و در حضور 27 هزار نفر تماشاگر 2 بر يک جشن پيروزي گرفت.
در اين بازي خاوير هرناندز، گلزن مکزيکي فصل جاري اولدترافوردي‌ها به تنهايي سرنوشت‌ساز شد و با دو گل زيبايي که در دقايق 27 و 86 به ثمر رساند، زمينه کسب امتيازات اين جدال را فراهم کرد. در نقطه مقابل ميزبان توسط تونکاي سانلي در دقيقه 81 به گل رسيد.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 02:14 PM

پيرواني: با اين شرايط از تيم اميد توقعي نداشته باشيد

سرمربي تيم فوتبال اميد گفت: با اين شرايطي که تيم‌ها بازيکن خود را به ما نمي‌دهند از ما توقعي نداشته باشيد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00017956.jpg

غلامحسين پيرواني درباره مخالفت علي دايي با حضور غلامرضا رضايي در تيم اميد و عدم همکاري ساير باشگاه ها با اين تيم صحبت هاي زير را مطرح کرد:
* علي دايي مخالفت خودش را با حضور رضايي در تيم اميد اعلام کرده است...
دايي مختار است هر کاري مي خواهد انجام دهد. او بزرگ ماست و من حرفي در اين باره ندارم. بايد چه چيزي به دايي بگويم؟ دايي اسطوره فوتبال ايران است و با او رفاقت دارم.

* اما به نظر اين رفاقت يک طرفه است و او حاضر نيست با شما تعامل داشته باشد؟
من براي همه مربيان احترام قائل هستم و اين فدراسيون است که بايد تصميم گيري کند.

* با اين شيوه اي که وجود دارد همه مربيان در حال موضع گيري هستند. قلعه نويي هم ديروز اعلام کرده بهتر است تيم اميد از بازيکنان رده خودش استفاده کند و مايلي کهن هم گفته ديگر به تيم ملي و اميد بازيکن براي اردو نمي دهد.
همه اين مربيان مختار هستند هر طور که مي خواهند تصميم گيري کنند. فدراسيون مي داند و باشگاه ها. اين قضيه را آنها بايد حل کنند. من که نمي توانم وسط بيايم. اصلا حرفي نزدم اما متاسفانه از قول من امروز در همه روزنامه ها نوشته اند که برايم سنگين است به دايي زنگ بزنم. اين جمله که به نقل از من زده اند را تکذيب مي کنم. حرف نزده از قولم مي نويسند. دايي باعث افتخار ماست و من هيچ وقت به خودم اجازه نمي دهم چنين حرفي در موردش بزنم. او به من بازيکن هم ندهد هيچ گاه چنين بي احترامي نمي کنم.

* به نظر مي رسد مربيان از اين رفتار متواضعانه شما سوءاستفاده مي کنند.
من حرفي ندارم. من همه چيز را به فدراسيون مي سپارم.

* اگر هيچ تيمي بازيکن بزرگسال ندهد برنامه شما براي بازي هاي آسيايي چه مي شود؟
اتفاقي نمي افتد. ساير تيم ها قوي تر در مسابقات حاضر مي شوند و کسي هم نبايد از تيم اميد ايران توقعي داشته باشد. ما با همه توان و داشته هايي که داريم به گوانگجو مي رويم.

* نمي خواهيد بابت چنين مسئله اي جلسه اي با آقاي کفاشيان داشته باشيد؟
به طور حتم جلسه خواهيم داشت تا اين قضيه حل شود.

89/8/3

ramin abi 10-25-2010 02:15 PM

وضعيت ميزباني پرسپوليس در جام حذفي

روز چهارشنبه مراسم قرعه کشي مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي برگزار مي‌شود.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00019271.jpg
به دليل اينکه برخي از تيم‌هاي صعود کننده به مرحله يک هشتم جام حذفي، در مرحله يک شانزدهم هر دو ميهمان يا هر دو ميزبان بوده‌اند، روز چهارشنبه مراسم قرعه کشي بين اين تيم‌ها در ساعت 15 و در محل کميته مسابقات سازمان ليگ برتر برگزار مي‌شود.
شایان ذکر است که پرسپوليس، داماش گيلان، تراکتورسازي و شهرداري تبريز، شهرداري بندر عباس، فولاد خوزستان، استيل آذين و نفت مسجد سليمان تيم‌هايي هستند که براي تعيين ميزباني و يا ميهماني‌شان در جام حذفي قرعه کشي خواهد شد.

89/8/3

ramin abi 10-26-2010 10:32 AM

نوروزي:مثل هت‌تريك براي 4 گله‌ها هم اسم پيدا كنيد!

رضا نوروزي مهاجم فولاد خوزستان در بازي با سايپا عملکردي استثنايي داشت. او در اين مسابقه 4 گل براي تيمش به ثمر رساند و هيچ چيز براي فولادي‌ها شيرين‌تر از اين نبود که آنها بازي 5 ـ2 باخته را با تساوي 5ـ5 عوض کردند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024039.jpg
نوروزي که بدون شک در ا ين بازي بهترين بازيکن زمين بود درمورد بازي مي‌گويد:«در نيمه اول شاهد بازي متعادلي بوديم ولي در نيمه دوم نمي‌دانم چه بلايي سر تيم ما آمد که به يکباره تعداد گل‌هاي سايپا به 5 رسيد. در آن شرايط واقعا داشتم سکته مي‌کردم و اتفاقات انگار مثل يک کابوس بود ولي در نهايت خوشحالم که همه چيز عوض شد.»
نوروزي در پاسخ به اين سوال که چه عاملي باعث شد اين بازي را به شکلي عجيب برگرداني تاکيد مي‌کند:«به نظر من «آبرو» تنها چيزي بود که باعث شد اين بازي را برگردانيم. ما در اين مسابقه واقعا خيلي خوب دويديم و انگيزه زيادي داشتيم و خوشبختانه در نهايت بازي را به تساوي کشانيدم.»
اين براي اولين‌بار است که نوروزي در دوران بازيگري‌اش در يک بازي 4 گل به ثمر مي‌رساند. او در اين خصوص مي‌گويد:«بله، براي اولين‌بار بود که 4 گل مي‌زدم. هر کس در يک بازي 3 گل مي‌زند مي‌گويند فلاني هت‌تريک کرده است ولي بهتر است براي 4 گله‌ها هم يک اسم پيدا کنند!»
نوروزي حالا با 10 گل در صدر جدول گلزنان قرار دارد. او در پاسخ به اين سوال که آيا به آقاي گلي فکر مي‌کني؟ مي‌گويد:«من اگر به آقاي گلي فکر کنم مطمئناً‌ آقاي گل نخواهم شد. فکر کردم به آقاي گلي من را اذيت مي‌کند پس بهتر است به اين موضوع فکر نکنم و آقاي گل شدن را در اولويت‌هاي بعدي قرار دهم.»‌
نوروزي با عملکردش در اين فصل نشان داد که حداقل مي‌تواند در فهرست بازيکنان دعوت شده به تيم ملي قرار بگيرد. او در اين خصوص مي‌گويد:«براي من پوشيدن پيراهن تيم ملي آرزوست و اميدوارم به آن برسم. من کارم را انجام مي‌دهم ولي همه چيز به تصميم افشين قطبي مربوط مي‌شود.»

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:33 AM

اخبار کميته انضباطي
جريمه براي استقلال و تذكر به باقري و منتظري

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، باشگاه استقلال را به دليل تاخير چهار دقيقه‌اي به هنگام ورود به زمين در بازي با پرسپوليس جريمه کرد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000661.jpg
در ديدار دو تيم استقلال و پرسپوليس، آبي پوشان با تاخير 4 دقيقه اي وارد زمين مسابقه شدند.بر همين اساس باشگاه استقلال به پرداخت 6 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
همچنين کريم باقري و حسين بادامکي از تيم پرسپوليس و پژمان منتظري و اميد روانخواه از تيم استقلال اقدام به انجام مصاحبه در منطقه غير مجاز کرده اند.بر همين اساس مصاحبه افراد فوق تخلف محسوب شده و لزوم رعايت مقررات و عدم انجام مصاحبه در منطقه ممنوعه به باشگاه هاي مربوطه و نامبرگان يادآور مي شود تا از تکرار آن جلوگيري شود.
*ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و شاهين بوشهر در حالي مورخ 18/7/89 برگزار شد که از سوي علي رضا مرزبان، کمک مربي تيم شاهين بوشهر تخلفاتي مبني بر اعتراض به داور که در نهايت موجب تحريک تماشاگران و پرتاب بطري به داخل زمين مسابقه بود ،صورت گرفت.
بر همين اساس وي به مدت يک جلسه از همراهي تيم مربوطه و حضور در مسابقات رسمي محروم و به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
*با توجه به عدم حضور تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسي شيراز در مسابقه با تيم تراکتور سازي تبريز در تاريخ 27/7/89 از سري رقابت هاي جام حذفي،کميته انضباطي باشگاه مقاومت شهيد سپاسي را به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:37 AM

پورحيدري: ميداودي را به تراكتورسازي مي‌دهيم تا هر بازي 7 گل بزند

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: باشگاه تراکتورسازي اگر مي‌خواهد، تقاضا کند تا ميداودي را به آنها بدهيم و هر بازي برايشان هفت گل بزند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002387.jpg
منصور پورحيدري در واکنش به صحبت هاي مديرعامل تراکتورسازي مبني بر اينکه داوران مي خواهند استقلال را قهرمان کنند، اظهار داشت: از آدم‌هايي که ورزشي نيستند و به ورزش آمده‌اند تا مديريت کنند و فوتبال را هم نمي‌شناسند بايد هم انتظار چنين حرف‌هايي داشت. شما بيش از اين هم اگر توقع داشته باشيد اشتباه‌ کرده‌ايد.
وي افزود: مربي حريف ما مي‌گويد اگر ميداودي را داشتم 7 گل به استقلال مي‌زديم. بهتر است تقاضايتان را به باشگاه استقلال بفرستيد تا اگر خود ميداودي موافق بود در کميته فني و کادر فني اين مسئله را بررسي کنيم و ميلاد را به شما بدهيم تا برايتان در هر بازي 7 گل بزند و شما را مقابل آن همه هوادار پرشور سربلند کند.
سرپرست استقلال تاکيد کرد: ما مدام بين بچه‌ها کار مي‌کنيم تا کسي در مورد داوري حرفي نزند اما همه رشته‌هاي ما را پنبه مي‌کنند چرا که بازيکن ما هم مي‌گويد بايد از حق خودمان دفاع کنيم. شما برويد نيمه دوم بازي با تراکتورسازي را آناليز کنيد تا ببينيد چه اتفاقي رقم خورده است. نمي‌گويم آن اتفاقات به عمد بوده چون از آقاي ترکي هم کاري برنمي‌آمد چرا که جو عجيبي بود. در بين دو نيمه وضعيت بدتر هم بود چرا که بازيکن ما را با لگد زدند و حتما بايد بازيکن خطاکار اخراج مي‌شد اما چنين نمي‌شود و تازه طلب هم دارند. در طول دوازده هفته گذشته تنها يک پنالتي براي ما گرفته‌اند آن وقت فدراسيون مي‌خواهد ما قهرمان شويم؟
وي افزود: تراکتورسازي با اين حمايت پرشور مردمي جايگاهش اينجا نيست به نظر من مشکل از خودشان است و نبايد ديگران را مقصر اين اتفاق بدانند.

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:37 AM

تمرينات تيم فوتبال اميد با 11 بازيكن آغاز شد

تمرينات تيم فوتبال اميد با 11 بازيکن از امروز در کمپ تيم‌هاي ملي آغاز شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00018796.jpg

آخرين اردوي تيم اميد قبل از اعزام به بازي هاي آسيايي گوانگجو از امروز در کمپ تيم هاي ملي آغاز شد.
اين اردو با حضور 11 بازيکن دروازه بان استارت خورد.
غلامحسين پيرواني 20 بازيکن را براي اردو دعوت کرده است. سرمربي تيم اميد فردا را آخرين فرصت براي بازيکنان قرارداده که امروز در اردو حاضر نشده اند.
نکته قابل توجه حضور کريم انصاري فرد بازيکن تيم سايپا در اردوست. محمد مايلي کهن سرمربي سايپا روز گذشته اعلام کرده بود ديگر بازيکن به تيم ملي و اميد نمي دهد.
بازيکنان سپاهان نيز قرار است به زودي در اردو حاضر شوند. از تيم سپاهان احسان حاج صفي، سيد جلال حسيني و سيد مهدي رحمتي هنوز در اردو حاضر نشده اند.
تنها باشگاهي که تاکنون حاضر به اجابت خواسته کادرفني تيم اميد نشده باشگاه پرسپوليس است که به دليل مخالفت علي دايي حاضر نيست غلامرضا رضايي را در اختيار تيم اميد قرار دهد

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:38 AM

صادقي: سه اخطاره نيستم

مدافع تيم فوتبال استقلال براي بازي هفته دوازدهم محروم نيست.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00023881.jpg
امير حسين صادقي از عدم سه اخطاره بودن خود براي بازي مقابل راه آهن خبر داد.
وي گفت: بر خلاف اينکه امروز در روزنامه ها نوشته اند من سه اخطاره شدم اين طور نيست و تازه دو اخطاره شدم.
تيم استقلال جمعه هفته جاري از هفته دوازدهم بايد مقابل راه آهن بازي کند

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:39 AM

قطبي به دنبال شماره يك جديد مقابل نيجريه

طي 12 هفته اخير ليگ برتر دروازه‌بان‌هايي مثل مهدي واعظي، حسن رودباريان و حسين آشنا عملکرد قابل قبولي در تيم باشگاهي خود داشتند و شايد افشين قطبي نيم نگاهي هم به آنها بياندازد

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002207.jpg
‌ سيد مهدي رحمتي دروازه‌بان ثابت تيم ملي در سه سال اخير به خواسته غلامحسين پيرواني راهي بازي‌هاي آسيايي خواهد شد تا از دروازه تيم اميد حفاظت کند. بدين ترتيب رحمتي مسابقه مهم با نيجريه را از دست مي‌دهد و هواداران فوتبال از همين حالا و با دانستن اينکه اين دروازه‌بان آماده را مقابل حريف قدرتمند آفريقايي تيم ملي درون دروازه نمي‌بينند به شدت نگران‌اند.
اين نگراني البته براي افشين قطبي وجود دارد و او به دنبال پيدا کردن جايگزين مناسب براي رحمتي است. اين روزها همه از دعوت مجدد شهاب گردان دروازه‌بان موفق ذوب آهن به تيم ملي حرف مي‌زنند اما اين بازيکن درگير ديدار فينال ليگ قهرمانان آسياست. اين مسابقه 4 روز قبل از ايران ـ نيجريه برگزار مي‌شود اما با توجه به اينکه مسابقه فينال ليگ قهرمانان در توکيو انجام خواهد شد و بعيد است دو روز قبل از بازي با نيجريه گردان بتواند به تيم ملي بپيوندد شايد قطبي فعلا از دعوت وي صرف‌نظر کند .
از طرفي فشار مطبوعات بر سرمربي تيم درباره دعوت غيرمنطقي و عجيب ابراهيم ميرزاپور باعث شده وي فعلا براي دعوت مجدد از يک گلر با تجربه چشم‌پوشي کند و مقابل انتقادات کوتاه بيايد. با اين شرايط به نظر مي‌رسد تنها گزينه‌اي که باقي مانده عليرضا حقيقي است اما از آنجايي که بازي با نيجريه مسابقه‌اي مهم و حساس قلمداد مي‌شود شايد قطبي به دروازه‌بان جواني مثل حقيقي اعتماد نکند و دنبال گزينه‌هاي ديگر باشد.
طي روزهاي اخير شايعاتي مبني بر دعوت مجدد محمد محمدي به تيم ملي شنيده شده اما دروازه‌بان استقلال فعلا مصدوم است و مشخص نيست تا زمان تشکيل اردوي تيم ملي چه وضعيتي پيدا خواهد کرد.
همچنين طي 12 هفته اخير ليگ برتر دروازه‌بان‌هايي مثل مهدي واعظي، حسن رودباريان و حسين آشنا عملکرد قابل قبولي در تيم باشگاهي خود داشتند و شايد افشين قطبي نيم نگاهي هم به آنها بياندازد. از اين جمع دو نفر اول سابقه همراهي با قطبي در پرسپوليس را دارند ضمن اينکه رودباريان دروازه‌بان سابق تيم ملي در جام ملت‌هاي آسياي گذشته بوده است

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:40 AM

اعتراض لوييز به خبرنگاران و مصدوميت شريفات

بازيکن برزيلي تيم فوتبال استقلال نسبت به سؤال خبرنگاران حاضر در تمرين معترض شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00017025.jpg
تمرين امروز استقلال از ساعت 16 در زمين نوبنياد بدون غايب آغاز شد.
* قبل از شروع تمرين فرزاد آشوبي و حنيف عمران زاده که با لباس شخصي در زمين حاضر شده بودند با مخالفت مظلومي براي تمرين نکردن روبرو شده و با تعويض لباس با سايرين تمرين کردند.
* آرش برهاني قبل از اينکه تمرين کند براي دقايقي با مظلومي صحبت کرد و سپس ساير زمان تمرين را با پزشک تيم تمرين کرد.
* مجتبي جباري با 20 دقيقه تاخير در محل تمرين حاضر شد و سپس دور زمين به دويدن پرداخت.
* فقط 10 تماشاگر در محل تمرين حاضر بودند.
* دو دروازه بان جوان امروز در تمرين حاضر بودند و با اين تيم تمرين کردند.
* آندره لوييز وقتي با سوال خبرنگاران مبني بر اينکه چرا مرتکب خطاي پنالتي شد مواجه گشت به اين سوال اعتراض کرد و با غرولند کردن از کنار خبرنگاران گذشت.
* بازيکنان اصلي پس از 20 دقيقه تمرين راهي استخر و سونا شدند.
* بازيکنان استقلال در حين تمرين جوياي نتيجه بازي پرسپوليس و ذوب‌‌آهن بودند.
* مظلومي در ادامه تمرين بين بازيکنان ذخيره فوتبال دستگرمي در قالب دو تيم سبز و آبي برگزار کرد.
* اسماعيل شريفات در اواسط تمرين مصدوم شد و نتوانست به تمرين ادامه دهد.

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:41 AM

غلامرضا رضايي با موافقت دايي به گوانگ‌جو مي‌رود

علي دايي پس از پيروزي مقابل ذوب آهن با حضور رضايي در ترکيب تيم ملي اميد براي بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو موافقت کرد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00015331.jpg
در حالي که پيش از اين اعلام شده بود علي دايي با حضور رضايي در تيم اميد موافق نيست، سرمربي پرسپوليس امروز پس از پايان ديدار با ذوب آهن گفت: مشکلي با حضور رضايي در تيم اميد نداريم اما از فدراسيون درخواست کرده‌ايم دو روز قبل از بازي مقابل استيل آذين، رضايي را به ما برگرداند.
به اين ترتيب غلامرضا رضايي تيم ملي اميد را در بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو همراهي خواهد کرد .

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:42 AM

مازيار زارع بازي با استيل آذين را از دست داد

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00013377.jpg
مازیار زارع هافبک دفاعی پرسپولیس در بازی مقابل ذوب آهن یک کارت زرد گرفت و بدین ترتیب با 3 کارته شدن بازی تیمش مقابل استیل آذین در هفته سیزدهم را از دست داد. زارع که در این فصل در همه بازیهای پرسپولیس حضور داشته است، در بازی مقابل نفت آبادان و ملوان کارت زرد گرفته بود.

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:43 AM

بختياري‌زاده سرمربي تيم صباي قم شد

کاپيتان مصدوم تيم فوتبال صباي قم به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00015694.jpg
‌ عباس مرادي سرپرست تيم صباي قم اعلام کرد: به دليل اينکه تصور مي کرديم نمي توانيم با محمود ياوري به اهداف باشگاه برسيم با ايشان قطع همکاري کرديم. ايشان در زمان حضورشان در باشگاه تلاش زيادي کردند و ما برکناري ياوري را به طور کتبي به اطلاع وي رسانديم.
وي ادامه داد: قرار شد سهراب بختياري زاده به عنوان مربي - بازيکن و سرمربي جديد هدايت صبا را تا آخر فصل برعهده بگيرد.

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:44 AM

رئيس جمهور بوليوي در تمرينات تيم فوتبال تراكتورسازي شركت كرد

'خوان اوو مورالس آيما' رئيس جمهوري بوليوي عصر دوشنبه با حضور در تمرينات تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز دقايقي با پپراهن اين تيم پرطرفدار همپاي ساير بازيکنان به تمرين پرداخت.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024061.jpg

مورالس پس از حضور در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز در قالب تيمي از مديران و مسئولان اجرايي آذربايجان شرقي در مقابل تيم تراکتورسازي به ميدان رفت.
اين بازي تمريني که با شور وشوق خاصي برگزار شد با نتيجه چهار بر يک به نفع تيم مديران اجرايي استان آذربايجان شرقي به پايان رسيد.
احمد عليرضابيگي استاندار آذربايجان شرقي دو گل و مورالس از نقطه پنالتي و سندگل ، گل هاي تيم مديران اجرايي استان و پيمان صاحب جمعي مربي تيم تراکتورسازي تک گل اين تيم را به ثمر رساندند.
محمود چمني فرماندار تبريز، شروين اسبقيان مديرکل تربيت بدني استان، محمد نصرتي، مهدي ثابتي و فراز کمالوند از جمله بازيکنان تيم مديران و مسئولان اجرايي آذربايجان شرقي به همراه رييس جمهوري بوليوي بودند.
در پايان اين بازي ، مديرعامل باشگاه فرهنگي و ورزشي تراکتورسازي تبريز، پيراهن و لوگوي اين باشگاه را به رئيس جمهوري بوليوي اهدا کرد.
رييس جمهور بوليوي در نخستين روز از سفر سه روزه خود به ايران، ظهر امروز وارد تبريز شد.
بازديد از واحدهاي مختلف کارخانه تراکتورسازي و روستاي تاريخي و ديدني کندوان از برنامه هاي سفر وي به تبريز بود.
سفر رييس جمهوري بوليوي به ايران، دومين سفر او به اين کشور در کمتر از دو سال گذشته محسوب مي شود.
بوليوي، کشوري محصور در خشکي، در مرکز آمريکاي جنوبي است که حدود 9 ميليون نفر جمعيت دارد.
پايتخت اين کشور لاپاز است و از شمال و شرق با برزيل، از جنوب با آرژانتين و پاراگوئه و از غرب با شيلي و پرو هم مرز است.

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:45 AM

فهرست 20 نفره نيجريه براي بازي با ايران

اسامي بازيکنان تيم ملي فوتبال نيجريه براي ديدار برابر ايران اعلام شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00008666.jpg
سامسون سياسيا سرمربي تيم ملي نيجريه در فاصله 22 روز مانده تا ديدار دوستانه برابر ايران اسامي بازيکنان اين تيم را اعلام کرد. در ميان فهرست 20 نفره تيم ملي نيجريه 13 لژيونر حضور دارند که معروفترين آنها ساني کيتا، کالو اوچه و اوبافمي مارتينز هستند.
کيتا از جام جهاني 2010 و پس از ديدار نيجريه برابر يونان در هيچ يک از ديدارهاي نيجريه به ميدان نرفته و ديدار با ايران بازگشت اين هافبک قدرتمند به شمار مي‌آيد.
اسامي بازيکنان تيم ملي نيجريه براي بازي با ايران:
دله آيونوگبا(بني يئودا رژيم اشغالگر قدس)، باسي آکپان(هارتلند نيجريه)، چيبوزور اوکونکوو(هارتلند نيجريه)، شووميمو واسيو(کانو پيلارس نيجريه)، والنتين انوابيلي(انيمبا نيجريه)، آدلي آيودله(دونتسک اوکراين)، مايکل اوديبه(سيه‌نا ايتاليا)، امانوئل آنيانوو(انيمبا نيجريه)، فگور اوگوده(والرنگا نروژ)، کالو اوچه(آلمريا اسپانيا)، ساني کيتا(متاليست خارکيف اوکراين)، انجي اوتکپا(انيمبا نيجريه)، جان اووئري(اسماعيليه مصر)، آيو ساکا(اوشن بويز نيجريه)، موسي احمد(ونلو هلند)، اوسازه اودم ومگي(وست برومويچ انگلستان)، اوبافمي مارتينز(روبين کازان روسيه)، اوفره ادوراد(لچه ايتاليا)، تايه تايوو(المپيک مارسي فرانسه) و اوبينا انسوفور(وستهام انگلستان).
پيش از اين قرار بود ويسنته انيه‌ما دروازه‌بان اصلي نيجريه در اين بازي حضور داشته باشد که سرمربي عقاب‌ها(لقب تيم ملي نيجريه) اين دروازه‌بان را براي بازي به اين اردو دعوت نکرد.
ديدار تيم‌هاي ملي ايران و نيجريه روز بيست و ششم آبان در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود. اين آخرين ديدار خانگي ايران پيش از حضور در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا خواهد بود.

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:46 AM

كمك 500 ميليون توماني سازمان تربيت بدني به باشگاه استقلال

سازمان تربيت بدني 500 ميليون تومان به باشگاه استقلال کمک کرد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000395.jpg

سازمان تربيت بدني روز گذشته مبلغ 500 ميليون تومان به حساب باشگاه استقلال واريز کرد.
اين کمک در راستاي توافق باشگاه استقلال با سازمان تربيت بدني در پيش از فصل مبني بر کمک رساني 50 درصدي سازمان به باشگاه صورت گرفت.
پيش از اين نيز سازمان تربيت بدني دو ميليارد تومان به اين باشگاه کمک کرده بود و سپس مسئولان باشگاه استقلال به همين ميزان پول به باشگاه تزريق کردند.
مسئولان استقلال با دريافت اين پول قسمتي از پاداش و پيش قرارداد بازيکنان را پرداخت کردند.

* يک سوم قرارداد دوس سانتوس داده شد
مهاجم برزيلي جدا شده استقلال در حالي با اين باشگاه فسخ قرارداد کرد که يک سوم پول خود را گرفت.
دوس سانتوس روز گذشته به صورت توافقي از باشگاه استقلال جدا شد. مسئولان اين باشگاه با اين فسخ قرارداد در حال فراهم کردن مقدمات حضور قادر حسن هستند.
اين بازيکن سابق دي استردا از نيم فصل دوم مي تواند براي استقلال بازي کند

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:47 AM

حقيقي: فرياد دايي بر سرم طبيعي بود

دروازه‌بان پرسپوليس در مورد فرياد دايي در جريان مسابقه با ذوب‌آهن گفت: در يک صحنه اشتباه کردم و دايي با فريادش به من تذکر داد که اين امري طبيعي است.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00023891.jpg
عليرضا حقيقي پس از برتري 2 بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: 4 روز تمرينات فشرده را پشت سر گذاشتيم. از ذوب آهن شناخت کافي داشتيم و مهاجمان اين تيم را به خوبي مي‌شناختيم. برد شيريني بود و به حقمان در اين ديدار رسيديم.
وي درباره داوري اين مسابقه عنوان کرد: بعيد مي‌دانم داور به نفع ما سوت زده باشد. البته صحنه پنالتي را نديدم چون دور بودم، اما نوروزي گفت که پنالتي درست بوده است.
حقيقي ادامه داد: هر زمان که از داوري سود برديم ضرر هم کرديم، اما پيروزي برابر ذوب‌آهن حق ما بود. تيم بزرگي را شکست داديم و با اين برد براي ساير تيم‌ها که در آينده با آنها بازي داريم خط و نشان کشيديم. از شرايط سخت خارج شديم و خوشحالم که پس از هفته‌ها بعد از دقيقه 90 گل نخورديم و دروازه‌مان بسته ماند.
وي در مورد فرياد دايي در جريان مسابقه بر سرش گفت: اين چيزها در فوتبال طبيعي است و عجيب نيست. در آن صحنه اشتباه کردم و دايي با فريادش به من تذکر داد. ديديد که پس از پيروزي من خوشحالي‌ام را با دايي تقسيم کردم.

89/8/4

ramin abi 10-26-2010 10:48 AM

مخالفت ضمني فرگوسن با حضور مورينيو در منچستريونايتد

الکس فرگوسن معتقد است سرمربي بعدي منچستريونايتد بايد بسيار باتجربه باشد تا بتواند جنجال‌هاي اين تيم پرحاشيه مانند اختلاف اخير وين روني را مديريت کند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00008985.jpg

الکس فرگوسن که 24 سال است هدايت شياطين سرخ را بر عهده دارد، يکي از موفق‌ترين مربيان دنيا به شمار مي رود. اما مساله‌ي جانشيني اين مربي اسکاتلندي مدت‌هاست مورد بحث و اختلاف کارشناسان است. در حالي که بسياري ژوزه مورينيو را جانشين فرگوسن در منچستريونايتد مي دانند، عده‌ي ديگري معتقدند هيچ کس نمي تواند همانند پيرمرد محبوب شهر منچسترهدايت شياطين را بر عهده بگيرد.
فرگوسن در هفته‌هاي اخير با مشکلي به نام خشم و نارضايتي پسر عصباني يونايتدها روبرو بود و در نهايت توانست به اين غائله خاتمه دهد و وين روني را 5 سال ديگر در اولدترافورد نگه دارد.
سرمربي منچستريونايتد درباره‌ي مربي بعدي تيمي که اکنون خود هدايت آن را بر عهده دارد، گفت: راستش را بخواهيد به نظر من يک مربي جوان نمي تواند جانشين من در منچستريونايتد شود. کار در اينجا نياز به تجربه و دنياديدگي زيادي دارد. من 24 سال است اينجا کار مي کنم و به همين دليل توانسته ام بر مشکلات غلبه کنم.
فرگوسن ادامه داد: در منچستريونايتد هميشه مساله‌اي براي سروکله زدن وجود دارد و هيچ وقت نيست که مربي بيکار باشد و چيزي براي فکر کردن نداشته باشد. هيچ کس نمي تواند انکار کند در تيم ما مسائلي وجود دارد که به هيچ وجه خوشايند نيست و کسي از آن لذت نمي برد، اما کار مربي اين است که با تمام مسائل جانبي کنار بيايد و اجازه ندهد اين امور به کار اصلي تيم ضربه بزند و اين کار هر کسي نيست.
سرمربي 69 ساله ي شياطين سرخ درباره مشکل اخير روني گفت: ما هميشه تلاش کرده ايم توجه مان را به بازي و مسائل فني معطوف کنيم. اما همين دو هفته اخير ديديد چه مشکلاتي براي ما ايجاد شد. البته قبلا هم گفتم که مديربرنامه هاي روني در اين مسائل نقش داشت. مدير برنامه هاي بازيکنان مورد توجه هيچ رسانه و روزنامه اي نيستند و به راحتي هر کاري بخواهند انجام مي دهند، در حالي که اين شرايط براي بازيکنان و مربيان وجود ندارد و زير ذره بين هستند.

89/8/4

ramin abi 10-28-2010 12:41 PM

آذر‌نيا جانشين بختياري‌زاده در صباي قم شد

سرپرست تيم فوتبال صباي قم از انتخاب دستيار محمود ياوري به عنوان سرمربي موقت اين تيم خبر داد.

عباس مرادي اظهار داشت: با توجه به اينکه سهراب بختياري زاده به دليل مصدوميت هنوز مردد است که کار مربيگري را شروع کند تصميم گرفتيم حسن آذرنيا را به عنوان سرمربي موقت انتخاب کنيم و ايشان در مسابقه با مس کرمان در هفته سيزدهم هدايت تيم را بر عهده خواهند داشت.
وي ادامه داد: مسئوليت فني با آذرنيا خواهد بود تا پس از آن باشگاه در مورد کادر فني و انتخاب سرمربي تصميم گيري کند.

89/8/6

اکنون ساعت 03:59 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.