![]() |
سلام به همگی من کمی دیر رسیدم :) |
ممنون از دوستان
تشکر از تمامی دوستانی که تبریک گفتن ... ممنون |
با تشکر از آقای انصاری عزیز بابت اینکه اسم دوستان را گفتند و من فقط کپی پیست کردم...!!!!تبریک میگم به تمام دوستان بابت ترقیات جدید.!!!!!!!!! بابت تاخیر در تبریک هم شدیدا عذر خواهی میکنم میدونید که من همیشه نفر اخر هستم تو این گفتن تبریکات صمیمانه.....!!!!!امیدوارم که دوستان در تمام مراحل زندگی موفق باشند....
|
دست:41::green-hat-smiley:
جیغ :mardomazar: هورا:amo_sabzi_forosh: تبریک به افتخار رفقای ارتقا پیدا کرده یکی یکی بیاید اینجا بی ریا حستونو بگید_باوش |
منم همون روز اول به همه تبریک گفتم و از جناب ادمین بابت چوبکاری که در حق اینجانب داشتن تشکر کردم، اما الان میبینم پستم نیست انگار اصلا ارسال نشده بوده |
از کورش عزیز و تمامی دوستان بابت تبریکاتشون تشکر میکنم
و به دوستان عزیز
مبارک باشه{جشن پتو} |
تبریک
دوستان عزیز ترقیده تبریکات فراوان بنده را بعد از یک هفته تاخیر پذیرا باشید :53::53::53::53::53: |
همکار گرامی bigbang
تاج http://p30city.net/images/crown/crowndsfd.gif رو دریافت کردند . کاربر خوبمون پریشان نشان http://p30city.net/images/crown/07.gif رو دریافت کردند . همکار گرامی ترنم نشان http://p30city.net/images/crown/05.gif رو دریافت کردند . همکار محترم mary.f مدیر بخش زمین شناسی شدند که نزدیکترین بخش به رشته تحصیلی ایشون هست در این امر کهولت سن کاربری ایشان بی تاثیر نبوده :عمو ترول: |
شادباش دوستان عزیز و همراه :) :53: اینجا توی شکلکها چرا سبد گل نیست! تقدیم کنیم به دوستان :khooooda: ادمین جان گل هم بذار لطفن :d |
دایی محمد:53:
پریشان گیان:53: مریم جون:53: تبریک میگم مبارکتون باشه امیدوارم همیشه همه سلامت باشن |
منم به همه تبریک میگم |
به تمامی دوستان ارتقاء یافته تبریک عرض میکنم :53:
|
دوستان گلم مبارکتون باشه:53: |
سلام و درود بیکران بر یاران مهربان
|
درود
تبریک میگم به همه ی دوست جونا آرزوی پیروزی روز افزون دارم برای همگی :53::53::53: آقای محمد تاجتون بسیار بسیار زیبا و وسوسه انگیز هست ...البته چون ما از شما بترسیم اصلا نظری در این مورد نمی دهیم ._:2: بعله !!! پریشان جونم ... عاشقتم ! اگه دوست داشتین می تونم گاهی ستاره های خوگشلتونو براتون نگهشون دارم .{داش مشتی} ترنم جونم شما هم همینطور می تونم این زحمت رو قبول کنم !!{داش مشتی} ماری جونمم که به قول پسرم مهبد "ما ملخصیم "...{شیت شدن} مدیونید اگه فکر کنید من حسودیم شده ... ما اصلا تصمیم گرفتیم همیشه مشکی باقی بمانیم . :amo_sabzi_forosh: |
|
ممد جون خدا کنه همیشه جوان باشی و شاد و پر انرژی ، ما که دیگه با سی سال سن پیر مرد شدیم و دیگه حس مشارکت در بحث ها رو هم از دست دادیم . به قول معروف حرفم نمیاد . البته دلیل داره هااااااااا :d
امیدوارم در کنکور ارشد موفق باشی و بعد از اون هم PHD تو هم بگیری . :53: |
ممنون کوروش
امیدوارم بتونم عضو مفیدی برای پی سی سیتی باشم و ممنون از همه دوستان بخاطر تبریکاتشون منم به دوستای عزیزم bigbang پریشان ترنم تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
:41: یه دنیا تبریک و گل و شادباش و آرزوی موفقیت برای:
|
تبریک به دوستان عزیز.
:53: |
به همه دوستای گلی که ارتقا درجه داشتن تبریک می گم:) |
آقا محمد عزیز و با پشتکار مبارکتون باشه امیدوارم همیشه شاهد موفقیت های شما باشیم:):53: |
آناهیتای عزیزم لطف داری مهربون:):53: |
سلام و صد سلام بر همه{پپوله}تبریک بنده را هم پذیرا باشید |
|
مبارکتون باشه دوستان عزیز{پپوله}{پپوله}{شیت شدن} |
سلام |
دوستان عزیزم ارتقا درجتونو تبریک میگم :53:
ایشالا همیشه موفق باشید |
مبااااااااااااارک باشه دوستای خوبم:41:
واقعا حس خوبیه وقتی آدم پیشرفت میکنه والا من تا جایی که یادمه دو تا ستاره داشتم نمیدونم چطوری شد یکی:d:39: |
كاربر گرامي :
پریشان به خاطر فعاليتهاي خوب و حضور مستمرشون در قسمتهاي مختلف سايت به سمت كاربر بسيار فعال ارتقا درجه پيدا كردند به ايشون و تمام كاربران محترم و ساعي سايت خسته نباشيد عرض ميكنم . |
مبارکه خاله پری :) |
پریشان عزیزم تبریک میگم .:53: |
به به بنفش
خاله جونم تبریک میگم:53::53: |
آقای ادمین خیلی لطف کردین |
پریشان خانم.....
پریشان خانم{پپوله}
بهترینها را براتون آرزومندم:53::53::53::53: ئینشاالله پریشون نباشی موفق باشی |
:53::53::53::53::53:پری خانوم عزیز تبریک میگم:53::53::53::53::53: |
پریشان خانم تبریک میگم
انشاله همیشه موفق باشید |
پریشان خانم با عرض تبریکات صمیمانه موفق باشید