![]() |
زهرا خانم تولدت مبارک:53: |
زهرا جون تولدت مبارک عزیزم :53: |
درود بی پایان خدا به همگی! علی الخصوص به متولدین دی! از اول تا آخر!!!
_باوشتولدت همراه با بهترین آرزوها مبارک بهترین_باوش "وای بیگ بنگ چه چیزایز گفتا! اول من بگم دخترا چرا اسب دوست دارن! بگم؟ نه ولش کن نمیگم! این یه رازه بین همه ی دخترا :d" :splum-fairy-smiley: :تیپ آشو!::دیه چه؟::تیپ آشو!: :MOJ MEKZIKI::MOJ MEKZIKI: امیدوارم همیشه لبات خندون باشه، موفق و سلامت باشی و بعد از کنکور هم بیای خبر خوب بدی :) |
تولدت مبارک
زهرا خانومhttp://www.thetalbots.info/hrtbirthday/birthday.jpg http://londoncake.com/images/002319%...day%20Cake.jpg |
زهرا جون تولدت مبارک خانومی |
زهرا جان تولدت مبارک
انشاله 120 ساله بشی عزیزم |
خوشبحالت زهرا
کسایی هستن که تولدتو تبریک بگن مثل من نیستی که فقط همراه اول و سایت دانشگاه ازاد پیام تبریک برات بفرستن تولد مبارک ارزو میکنم در تمام دوران زندگی سلامتی جسمی و روحی داشته باشی مثل من شبها که سر رو بالشت بزاری خوابت ببره وقتی که سر بلند کنی ببینی صبحه( با خیال راحت ) |
|
زهرا خانم تولدتون مبارک 120ساله بشی |
اول از همه یه تشکر کنم از همه ی دوستای خوبم و یه عذرخواهی یه کم دیر شد جواب دادنم_باوش
نقل قول:
بابت کادو هم مرسی:){شیت شدن} نقل قول:
به جون خودم از سال 72 که دنیا اومدم تا الان هیشکی از این آرزوهای خوشگل واسه تولدم بهم کادو نداده بود آرزوهاتون بهترین هدیه بود واسم واقعا مرسی از ته دل:dancegirl3::هنگله: نقل قول:
نقل قول:
امیدوارم شما هم همیشه شاد باشی:):green-hat-smiley: نقل قول:
چه کادوی خوشپلی مرسی عزیزدلم شما هم همیشه شاد باشی خدا کنه بعد از کنکور خبر خوبی داشته باشم که بخوام بهتون بگم_:2::splum-fairy-smiley: نقل قول:
وووووووووووووووووااااااااااااا ااای چه کیک خوشمزه ای مرسی آقا مهدی عزیز_چپله نقل قول:
نقل قول:
فقط من نمیدونم جریان این 120 چیه؟ چرا همه از 120 استفاده میکنن؟ اصلا نمیدونم چرا زود تر از بقیه ی عددا میاد سر زبون آدم دوستان محترم لطفا فهمیدین به منم بگید:d نقل قول:
قول(فقط لطفا بهم بگید که کیه) مرسی آقای شابادی اینم یکی از آرزوهای محالمه خیلی وقته راحت نخوابیدم _:2::khooooda::khooooda: نمیدونم چرا وقتی اینو میبینم :ezat khan:شما میاید تو ذهنم به جون خودم دست خودم نیستا فک کنم بخاطر آواتار قبلیتون باشه:d:Catch Me If You Ca: نقل قول:
آقا من کیک تولد داشتمااااااااااا اما اینا خیلی خوشگل ترن_:2: ایشاا... سال دیگه:d نقل قول:
اما واقعا چه حالی میده آدم 120 ساله بشه و خرم باشه اینطوری:diri di ri ri diri::لوطی قژناک نه؟؟؟ |
اکنون ساعت 05:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |