![]() |
دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید
|
بـــــــــــــَ سلااااااااام بچه های کرماشان : ))
آقا مه امرو رفتم اف.بی دیدم دوست کرماشانی م یچی باحال نوشته رو دیوارش گفتم بذارم شماهام بخوانید :
فقط یه کرمانشاهی میتانه یه جمله با 22 فعل بسازه. داشتم میرفتم برم دیدم آمد گرفت نشس گفتم بذار برم بپرسم بینم میاد نمیاد دیدم میگه نمخوام بیام برو بذار بگیرم بخواوم. |
اتل متل كردي
سلام همشهري هاي عزيز خوبين خوشين؟ دلمان براتان تنگ شده فره_باوش آقا ما امروز شاخ اي ترمه شكانديم ديه از خوشي ندانستيمان چه بكنيم آمديمان اينجا اميدوارم كه همتان خوب و خوش باشيد:) چند صفحه اخر خواندم بقيه اشم ايشالله بعد امتحانام... غزل خيلي جالب بود مرسي:53:جدي ها ما چني باحاليم خودمان خبر نداشتيم;) مهرگان اتل متل توله كردي نوشته بودي عجيب برديم تو حال و هواي قديم:rolleyes: هكل مكل كل كافه شاتك شوتك شمامه كاسه موج پر و پوچ كاگم اوشه يه هل كيش! البته خدا بكنه درست نوشته باشمش هي رووووووووووووو دلارم كه قيژه كرده خدا به داد ملت برسه علتشم كه آريانا تو او پست گذاشته نقل قول:
يه سري شايعات ديگه اي هم هست كه ميگه تا 4000 تومانم ميره از او ورم سكه ميرسه به 2 ميليون. خو ديه هي آمدم اي شايعه بندازم شايد سودمان بيشتر شد;) فك كردين قيمت زمين و خانه چجو واترقيد چهارتا آدم كار درس رفت تو چهار تا بنگاه شايعه راه انداختن سود كلاني زدن به جيب لامصب اي دنياي ماديات دنياي بديه:d |
4000 تومن آنا ؟ شوخی می کنی وووووووی
|
بیخیال نرخ و این چیزها باشید راستی حالا باید به فکر یه چیز دیگه به جای سکه باشند واسه ی عروسی و اینا وگرنه مردا ور شکست میشن
|
اتل متل کردی
نقل قول:
مه یادمه او موقع ها بابام اینطوری برامان میخواند هکل مکل کلکامه زردک شوتک شمامه الا هوش مرگ موش اقا وته یه ورکوش سلام به همه بچه های کرماشای خودمان خوبین بهترین امیدوارم کسی سرما نخورده باشه اخیش{شیت شدن}از دست امتحانام خلاص شدیم |
یه موضوع درست و حسابی انتخاب کنین دیگه تا زیاد تر بحرفیم...
|
سلام
شما امتحان داشتین نبودین من کار این دلار نمیدونین چیکارمون کرده |
سلام،سلام به همه،2روز اينجا نبودم همه شعر هاشون رو گفتنا! آفرين
من عاشق شعر ام و يه كمي شاعرم،يه كم،يه كوچولو ها آناهيتا ميدونه،اگه اونم نبود،مي توننيد اينجا هم بخونيد!با مرام اگه كردي يه اس بگو صفحه اش رو نميدونم مال خودم نيست اما خودم بعضي جاهاش دستكاري كردم،حتي ميتونم مثل اينم شعر بگم اما درس نميزاره تقديم به همه كرد زبانان و دوست خوبمان مهرگان هته مته توته مته پنجه پشي، مار و شته آخچه گله گل باغچه گل باغچه گي سه اردو خبر بردم به اردو بگو بگو هيا كو دست به بقل نگاه كو قورقاق ميگه مه زرگرم تاج طلا به گردنم آيشه،اويشه اي قُلده،هل كيشه دومين نوع از اين نوع شعر هكل مكل كل كافه كي، شاتك شويتك شمامه كي بام له، دام له شير بزنگه و كاسه كر تقه ي كمر يا پيغمر |
اتل متل به زبان کردی - اشعار کودکانه هکل مکل
اتل متل به زبان کردی - اشعار کودکانه هکل مکل
هکل مکل کل کافکی زردک و شوتک و شمامکی کاسه ی مویژ پر بو له گویژ آقام وتی هر یه هل ویژژژژ که 17 سیلاب هست یعنی وقتی بازی میکنی روی 17 تا پا میتونی عبور کنی ! با فونتیک کردی تقریبا اینطوری میشه : هه کل مه کل کل کافه کی زه-ردک و شوتکو شه مامه کی کاسه ی مه ویژ پر بو له گویژ ئاغام وتی هه ر یه هه ل ویژ . ------------------------------------------- اشعار و ترانه های کردی در هنگام بازی های محلی وقتی که پر و پوچ بازی میکنی هم اینو میگن : زر له یه زردان له وه آغام وتی هر ها له یه (زر توی اینه زردان توی اونه اقام گفت که قطعا توی اینه) که 15 سیلابه ------------------------------------ نمونه ی دیگه ای هم از اتل متل کردی وجود داره که من بلد نیستم میپرسم براتون خواهم نوشت . ------------------------------------ ترانه ی دیگری هم هنگام تاب بازی هست که گفته میشه در واقع معادل کردی تاب تاب عباسی خدا منو نندازی ! اینو به عهده شما میذارم پیداش کنین با مطلع : هلمقو داره چقو .... (هه ل مه قو داره چه قو ...) |
اکنون ساعت 11:04 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |