![]() |
بهترین لحظات زندگی از نگاه چارلی چاپلین ...
بهترین لحظات زندگی از نگاه چارلی چاپلین ...
To fall in love عاشق شدن To laugh until it hurts your stomach آنقدر بخندی که دلت درد بگیره To find mails by the thousands when you return from a vacation بعد از اینکه از مسافرت برگشتی ببینی هزار تا نامه داری To go for a vacation to some pretty place برای مسافرت به یک جای خوشگل بری To listen to your favorite song in the radio به آهنگ مورد علاقت از رادیو گوش بدی To go to bed and to listen while it rains outside به رختخواب بری و به صدای بارش بارون گوش بدی To leave the Shower and find that the towel is warm از حموم که اومدی بیرون ببینی حوله ات گرمه To clear your last exam آخرین امتحانت رو پاس کنی To receive a call from someone, you don't see a lot, but you want to کسی که معمولا زیاد نمیبینیش ولی دلت میخواد ببینیش بهت تلفن کنه To find money in a pant that you haven't used since last year توی شلواری که تو سال گذشته ازش استفاده نمیکردی پول پیدا کنی To laugh at yourself looking at mirror, making faces برای خودت تو آینه شکلک در بیاری و بهش بخندی Calls at midnight that last for hours تلفن نیمه شب داشته باشی که ساعتها هم طول بکشه To laugh without a reason بدون دلیل بخندی To accidentally hear somebody say something good about you بطور تصادفی بشنوی که یک نفر داره از شما تعریف میکنه To wake up and realize it is still possible to sleep for a couple of hours از خواب پاشی و ببینی که چند ساعت دیگه هم میتونی بخوابی To hear a song that makes you remember a special person آهنگی رو گوش کنی که شخص خاصی رو به یاد شما میاره To be part of a team عضو یک تیم باشی To watch the sunset from the hill top از بالای تپه به غروب خورشید نگاه کنی To make new friends دوستای جدید پیدا کنی To feel butterflies! In the stomach every time that you see that person وقتی اونو میبینی دلت هری بریزه پایین To pass time with your best friends لحظات خوبی رو با دوستانت سپری کنی To see people that you like, feeling happy کسانی رو که دوستشون داری رو خوشحال ببینی See an old friend again and to feel that the things have not changed یه دوست قدیمی رو دوباره ببینی و ببینی که فرقی نکرده To take an evening walk along the beach عصر که شد کنار ساحل قدم بزنی To have somebody tell you that he/she loves you یکی رو داشته باشی که بدونی دوستت داره remembering stupid things done with stupid friends. To laugh, laugh, and ... laugh یادت بیاد که دوستای احمقت چه کارهای احمقانه ای کردند و بخندی و بخندی و ... باز هم بخندی These are the best moments of life اینها بهترین لحظههای زندگی هستند Let us learn to cherish them قدرشون رو بدونیم "Life is not a problem to be solved, but a gift to be enjoyed" زندگی یک مشکل نیست که باید حلش کرد بلکه یک هدیه است که باید ازش لذت برد" |
چه کسی میگوید:گرانی شده است؟دوره ارزانیست
دل ربودن ارزان,دل شکستن ارزان,دوستی ارزان است,دشمنیها ارزان,چه شرافت ارزان, تن عریان ارزان,ابرو قیمت یک تکه نان,و دروغ از همه چیز ارزانتر,قیمت عشق چقدر کم شده است کمتر از اب روان,و چه تخفیف بزرگی خورده قیمت هر انسان |
اتل متل کوردی - شعرهای کودکانه کوردی
نقل قول:
سلام غزلی :* این خیلی باحاله صبا برا من تعریفش کرد، ولی یه دوستی دارم اهل نجف آباد اصفهان همین رو برا من اس ام اسسی فرستاد نوشته بود اولش: فقط یه نجف آبادی میتونه ...... منم گفتم نه بابا! این مخصوص کرمانشاس!!! غزل منم بودم تو اف بی اما د اکتیوم :( نقل قول:
چه مکنی شاخ شکن :d؟ دنگ و باس؟ لامصب دنیای مادیات :d آنا اتل و متلت خیلی قشنگ بود خوب نوشتیش مه که تانستم بخوانمش میگه کاسه ی موج پر و پوچ ! کاکه م(آقام) میگه اینه وردار! نقل قول:
سلام بر تو ترنم. به قول صبا باران امضات قیامته :) یعنی خیلی قشنگه منم امیدوارم همه سلامت باشن :) فکر کنم بهترین فقط مخصوص کرمانشاه باشه، نه؟ برم تو تاپیک اصطلاحات مخصوص کرمانشاه بنویسمش! هکل و مکلتم خوب بود. نقل قول:
سلام آقا شعراتون قشنگ بودن موفق باشید شاعر :) نقل قول:
آقا سلام من این هلمقو داره چقو رو نشنیدم، میپرسم ولی. بچه بودیم سوار تاب فقط میگفتیم: دیله کانه، هوشه کانه پر یا پوچ همون گل یا پوچه دیگه نه؟:d برای گل یا پوچ اینو من بلدم: زه ر له وی، زه ر دار له وی، حاکم فه ر موی، هه ر ها له وی :) میگم چقدر بچه های قدیم که این باز ی ها ره میکردن، از کاکه هاشان حساب میبردنا! تو اکثر شعرهاییم که دوستان نوشتن آقام و کاکه م اینا بود . گویژ همون گردوه نه؟ ما میگیم گویز آها، فکر کنم بلچ باشه، زالزالک :) فونت کوردی ندارم آقا! هکل مکل پاوه ای: هه لور پلور ته کامه زه ر د و سور و شه ما مه پاپا لنجی سالی سنجی سلیمان قاره ده نگی زاره چوپی کیشه پا هور کیشه آقا ادمین نگی ای مطلب بی کیفیته و نمیدانم قدیمیه و هیشکی نمیدانه ها! کی جوراب بازی بلده؟:d نقل قول:
مجدد سلام ترنم گیان :) ای مطلب خیلی قشنگه مه قبلا هم شنیده بودمش با بعضیاش موافقم و با بعضیاش مخالفم و راستش شک دارم مال خود چارلی باشه! ولی قشنگه کجدد عرض میکنم امضات قشنگه :) نقل قول:
درود گمشده قشنگ بود پستت |
سلام به همه:53: |
نقل قول:
سلام بر شما:) آقا مه خودم جوراب بازی بلدم! مخوام بینم بازم بلدن دوستان؟ |
دوستان از الان بگم عينك آفتابي يادتان نره..!!
نقل قول:
آقا راس ميگه طبع شعر داره...روش كار كنه خيلي خوب ميشه مطمئنا!:) آقا منم جوراب بازي بلدم خيلي هم خوشم مياديادمه يه بار نوبت مه بود سكه بذارم زير جورابا وقتي گذاشتم ديه خودمم يادم رفت زير كدامش بود:d هشته بودمشان سركار به رو خودمم نمي آوردم:65: بقيه مناليل هانه كو؟باين بوشين ها يادتان يا نه؟ (كره اي رنگ چجو مه تا حالا دقت نكرده بودم بشش؟شما چه؟دقت كرده بودين بشش؟) |
سلام بر همگی :53:
امیدوارم همگی خوب باشین دلم براتون تنگ شده بود آنا من جوراب بازی بلد نیستم من میخوام ، من هم بازی {جشن پتو} |
خداد شکر این چن روژه چنی هوا سرده
|
نقل قول:
ولی قشنگه!:cool:;) نقل قول:
الان از بیرون آمدم! بخدا هنوز یخم آب نشده! ای چیزه ای! جاهای دیه می باره ما هی تماشاچی ایم!{قاط} |
از ناو مال هم دارم می یخم!
|
اکنون ساعت 02:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |