![]() |
سارا خانوم تولدت مبارک |
|
سارا جان تولدت مبارک امیدوارم به تمامی ارزوهای قشنگت برسی :pof!::pof!: :دیه چه؟: |
سلام به همگی
راستش من یه عضو خنثی هستم....که فقط به خیال خودم تو جمعتون هستم پس وظیفه خودم میدونم چندمین سالگرد راه یافتن بدنیا رو به شما تبریک بگم سارا جووووون:53::53::53::تیپ آشو!: |
سارای گلم تولدت مبارک |
از همه عزیزانی که لطف کردند به ما تشکر میکنم دست شما درد نکنه مرحمت عالی زیادسارا جان احتمالا تا قبل از کنکور سال بعدش حوصله اینترنت رو نداشته باشه والا خدمت میرسید
از کادوهای قشنگتون سپاس خانم رها شما لطف دارید خوشبختانه پی سی هیچ وقت اینطور نبوده که بین افرادش تفاوتی باشه تفاوت توی خوبی خود افراده میتوی سیاه و کم نوشته باشی اما خوبی و مهر و بزرگی خودت همه چیو پوشش بده که قطعا در مورد شما و خیلی های دیگه همینطوره . |
نقل قول:
نقل قول:
به به تولد خواهر ادمین اعظم خاندان نعلینی شده که !!:d چرا بی خبر؟ کیک و شیرینی و بادکنک و... کوووووووو شام نمی دین مگه؟؟ ای بابا.... باشه عیب نداره:d ما شام نخورده هم تبریک بلدیم بگیم سارا خانم دست راستت تو درس خوندن پس کله داداشت انشالله اینم بره سر درس و مشقش ول کنه این فروم بازی رو{قاط} تولدت مبارک :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: انشالله دانشگاه سراسری رتبه تک رقمی بیاری کلی پز بدی :hippie5::hippie5::hippie5::hippie5::hippie5::hippie5::hippi e5::hippie5::hippie5::hippie5: |
سارا جان تولدت با تاخیر مبارک باشه :53::53::53::) |
سپاس از هردو دوست عزیزم :)
|
امروز تولد پلیس سایت خانم گلبرگ هستش مینا جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی :دیه چه؟: |
اکنون ساعت 01:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |