پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار حوادث و رخدادها (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=124)
-   -   مایکل جکسون درگذشت (http://p30city.net/showthread.php?t=11507)

sina.z 06-29-2009 09:03 PM

_شکات.............................................

shadi 07-01-2009 10:31 AM

ترخينه شما چطور به اين نتيجه رسيدي كه كثيف ترين آدم روي زمين بوده؟؟!!به نظر من همه هنرمندان بخصوص صاحب سبك هاقابل احترام اند و بااينكه مدتها بود كه منفعل بود ولي ازمرگش متاسف شدم. ترانه هاي به ياد موندني اون مثل Black or waite واقعا فراموش نشدني و فوق العاده هستند.

deltang 07-01-2009 11:46 AM

دوسته عزيز هركس يه نظر و سليقه اي داره شايد اون از يه خواننده ي ديگه خوشش بياد درحالي كه تو ازش متنفر باشي

دانه کولانه 07-01-2009 12:31 PM

و اما در این مورد :
من گفتم که چون ایشون خیلی طرفدار داره و خیلی از دوستان خودمون صدا و مورزیک جکسون رو دوست دارند من سعی میکنم از اون عبارات استفاده نکنم و توهین نکنم
اما دقیقا همون احساسات رو که ترخینه گفت شادی منم دارم
تو جکسون رو دوست داری حتما اخبارشم پی میگیری
دلیل تنفری که من ازش دارم واسه اخباریه که دنبالشه
یه روز دوست داره زن باشه یه روز دوست داره مرد باشه
کلی پرونده فساد اخلاقی دنبالشه همین 1-2 سال پیش بود که به جرم سواستفاده جنسی از چند کودک بردنش دادگاه و کلی صدا کرد
فکر میکنی قصد داشتن خرابش کنن مرد 50 ساله رو یا واقعا کاری کرده بود که گندش در اومده بود ؟ نمیدونم نتیجه دادگاه چی شد چون برام مهم نیست حتی اگه تبرئه شده باشه

ما وظیفه مون این نیست که بشینیم ببینیم کی پرونده داره بیایم بگیم اه این چه آدم بدیه
هزارتا از اون بدترم اطراف خودمون هست وکاریش نداریم
اما چون بحثش شد گفتم چون این خیلی معروف بود گفتم
صداش موسیقیش شهرتش هیچ کدومش برای من ارزش نداره وقتی از لحاظ اخلاقی صلاحیت نداشته باشه صلاحیت که چه عرض کنم واژه ای که دوستمون گفت رو لایقش میدونم
بازم میگم من قصدم این نیست برم تاپیک بزنم تو سایت که کی چی کرده و چیکاره س ولی وقتی بحثش شده حق دارم بگم که به این خاطر خوشم از فرم و ریختش نمیاد

اصلا قصد مقایسه ندارم فقط میخوام مثالی بزنم
من از علیرضای افتخاری خوشم نمیاد
اما اونو هنرمند و انسان میدونم همیشه هم به طرفداراش و در دید کلی تر به هنر که یکی مثل من در صدای شجریان میبینش و دیگران در صدای افتخاری ارزش و احترام گذاشتم
و هیچ وقت به طرفدارا یا خود افتخاری توهینی نکردم
اما اگه به کسی مثل جکسون تاخته شود از نظر من ایرادی نداره چون اولا به شخص خودش بوده و نه طرفدارا و بعد اینکه این شخص دیگه از جایگاه انسانی دیگه پرت شده از نظر من ...
این همه توضیح رو دادم که هم نظر خودم رو گفته باشم و هم این تفاوت رو بیان کرده باشم که فردا کسی حق نداره مثلا بیاد همین الفاظ رو در مورد مثلا خواننده ی سبکی که خوشش ازش نمیاد بزنه
مرسی

dan 12-29-2009 02:54 AM

شايد مايكل جكسون هنوز زنده باشه و اين جوري ميخواد كل دنيا رو سورپرايز كنه و با يه شكل و شمايل جديد ظاهر بشه !!!!!_باوکه-رو كسي چه ميدونه ؟!!!!!:22:

دانه کولانه 12-29-2009 07:02 AM

اخه نگفتن که مفقود شده
جسدش دست پزشکاس
بدل که نداره ....
ولی از اون دم بریده هر چی بگی بر میاد ...

kiana 12-29-2009 07:29 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط dan (پست 102976)
شايد مايكل جكسون هنوز زنده باشه و اين جوري ميخواد كل دنيا رو سورپرايز كنه و با يه شكل و شمايل جديد ظاهر بشه !!!!!_باوکه-رو كسي چه ميدونه ؟!!!!!:22:

چرا این فکر را میکنین..!!!!!!اخه مایکل جکسون 2 هفته بعد از مرگش یک کنسرت خیلی بزرگ داشت.که کلی هم براشی خرج کرده بود.پس قطعا با اون کنسرتش دوباره بالا میامد و معروف میشد .دیگه چرا بخواد این طوری مردم سر کار بگذاره.

forrest 03-07-2010 07:43 PM

God bless him
I like him
and his voice
and his meaningful lyrics

forrest 03-07-2010 07:51 PM

کوروش عزیز
بعیده از تو در مورد آدمی که هیچ شناختی ازش نداری و حتی یک دقیقه هم باهاش حرف نزدی اینجور قضاوت کنی.
پیام جکسون عشق و انسانیت بود به هرحال ما فقط از دور می شنویم و بر اساس همین شنیدن ها قضاوت می کنیم.
وظیفه ما این نیست که در مورد آدم ها قضاوت کنیم بلکه باید اونا رو همونطور که هستند بپذیریم تا آدم ها هم مارو همونطور که هستیم بپذیرند...

zahra48 03-07-2010 08:56 PM

اقا كورش خسته نباشيدنمي دونم اين مطلب روازكدوم منبع گرفتيد امازيادهم اين خبروجدي نگيريدفقط بازارگرمي است

اکنون ساعت 03:20 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.