![]() |
والله چه میدونم آره به قولن بزار بقیه هم بگن شاید فهمیدیم آخه من زیاد به مشکلات فکر نمیکنم از تنبلیمه البته حالا ببینیم بقیه چی میگن مرسی از راهنماییت ولی نیفتاد دو هزاریمون بقیه کمک کنید لطفا
|
نقل قول:
در به دنیا اومدن انسانها اختیاری نیست، بلکه حکمتی هست که فهمیدنش شاید آسون نباشه... نقل قول:
به دنیا اومدنش رو یه جوری میشه اجباری فرض کرد،ولی ادامه دادنش کاملا" اختیاریه! من شاید به میل خودم به دنیا نیومده باشم ولی به میل خودم که میتونم زندگی کنم! نقل قول:
هم درد درست شده و هم درمان. تلخی هست شیرینی هم هست. سختی هست، آسایش هم هست. تقریبا همه چی جفت آفریده شده!!! اگه انتخابی در کار نبود، از بهشت و جهنم فقط یکیشون وجود داشت. نقل قول:
نقل قول:
من اگه بخوام زندگی و گلابی رو به هم تشبیه کنم، 2 جور تصور دارم! یکی اینکه آسایش و راحتی رو قسمت پایینی و عریض تر گلابی در نظر میگیرم (چون بیشتره) و ناراحتی و مشکلات رو قسمت بالای اون در نظر میگیرم (چون کمتره). یعنی در نظر من همیشه روی خوش زندگی بیشتر و پهن تر از غصه و غمه. |
چند تایی حرف حساب!!!
1. سازندهترين كلمه گذشت است ... آن را تمرين كن
2. پرمعنيترين كلمه ما است ... آن را به كار ببر 3. عميقترين كلمه عشق است ... به آن ارج بنه 4. بي رحمترين كلمه تنفر است ... از بين ببرش 5. سركشترين كلمه حسد است ... با آن بازي نكن 6. خود خواهانهترين كلمه من است ... از آن حذر كن 7. ناپايدارترين كلمه خشم است ... آن را فرو ببر 8. بازدارنده ترين كلمه ترس است ... با آن مقابله كن 9. با نشاط ترين كلمه کار است ... به آن بپرداز 10. پوچ ترين كلمه طمع است ... آن را بكش |
اگر می توانستم به جوانی برگردم همان اشتباهات را می کردم اما قدری زودتر
این هم برای اینکه سکوت شکسته بشه |
در جواب کاربر عزیز Hiwa :
راست میگی، این یکی از روابط بین زندگی و گلابیه، ولی رابطه ی دیگه ای هم داره که بیشتر به خاطر اون رابطه ، زندگی رو مثل گلابی می بینم. یه راهنمایی دیگه هم که میشه کرد : منظور من از گلابی، گلابی هایی در اندازه ی بزرگه نه گلابی های کوچیک. |
ولي به نظره من كاشكي از آدم مي پرسيدن دوست داري تو دنيا زندگي كني يا نه؟
|
نقل قول:
دوستان به نظر شما اگه به زور عشق و محبت خواستیم چی میشه؟؟:D |
نه ديگه اسم اون عشق نيست دوست داشتن اجباريه كه فكر نكنم وجود داشته باشه
|
یه بار تو یه مطلب روانشناشی خوندم عشق یک طرفه باعث میشه که دیگری رو وادار به دوست داشتن خودمون بکنیم که بیشتر مواقع ( میشه گفت اکثر مواقع ) جواب نمیده...
باید با خودمون منطقی باشیم.(اینو خودم گفتم...تو مطلبه نبود! ;)) |
عشق يه طرفه به درده جرز ديوار ميخوره من تجربه نداشتم و ندارم و نميخوامم داشته باشم ولي فكر نكنم عشق يه طرفه به درد بخوره
|
اکنون ساعت 03:54 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |