![]() |
زندگي سكسه لحظه دلتنگي ماست
زندگي خواندن شعر بر روي خداست زندگي مكث خجالت در پس گفته مادر زندگي بودن ما بهر خداوند زندگي لحظه شاديست زندگي رفتن و رفتن زندگي دست خدا بر سر طفليست زندگي خواستن دل در پس دلتنگيست زندگي برق چشمان ببريست در پي يك آهو زندگي ناله يك مادر در پس درد زندگي رويائيست در ذهن همان كودك تنگ كه دم به ئم ميگويد اي خدا خانه من كجاست زندگي حرفيست از دهان كودكي مرد نما كه مرتب ميخواند روزنامه و هي ميگويد اقا اينجا خانه توست. اما مادرم ميگويد ما نداريم خانه اقا ايا ميشود روزي هم ما در خانه خود بنشينيم و من قطره اشكي در كنار چشمانم ميبينم كه مجالي بهر افتادن ميخواهد ولي از من ميپرسد آن پسر كيست و من ميگويم او صداي دل دردمند خداست او نگاه مردميست در پي آز او درديست در دل من |
زندگی بی عشق بی معناست......باعشق =شیرین......با فراق= تلخ........باغم =ساکت......باشادی=شلوغ.....با امید =زیباست.......باناامیدی=تمام=مرگ.
|
زندگی زیباست
|
آدمهای امیدوار زندگی را زیبا میبینند..... پس زندگی زیباست.
|
آن قدر زیباست این بی باز گشت کز برایش میتوان ازجان گذشت
|
تا شقایق هست زندگی باید کرد.
|
زندگی تر شدن پی در پی
زندگی آب تنی کردن در حوضچه ي اکنون است __________________ |
زندگی یک بازی درد اور است
زندگی یک اول بی اخر است زندگی کردیم اماباختیم کاخ خودراروی دریاساختیم لمس بایدکرداین اندوه را برکمربایدکشید این کوه را زندگی باهمین غمها خوش است باهمین بیش وهمین کمها خوش است... |
زندگانی سیبی است گاز باید زد
با پوست __________________ |
زندگی چون گل سرخی است
پر از برگ و پر از عطر و پر از خار یادمان باشد اگر گل چیدیم عطر و خار و گل و برگ همه همسایه دیوار به دیوار همند... |
| اکنون ساعت 09:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |