![]() |
من اولین بار دیدم توی یک صبح تو خیابون بود بعد از اون چند بار توی خیابون گذری هر از چند گاهی میدیدمش اما اون منو نمیدید چون من همیشه خودم رو قایم میکردم مثل آهو معصوم بود ایکاش باهاش ازدواج میکردم میدونستم سرطان داره ولی دوستش داشتم عشق این چیزا حالیش نمیشه من حتی جرات نداشتم باهاش صحبت کنم حتی یک بار هم نخواستم اقدام کنم از بس ترسو بودم ! وقتی مرد من هم مردم ! دیگه هیچ اولین باری هم نخواهم داشت:17:
اینو یادتون باشه هر وقت یکی رو دوست داشتین بهش بگین بعدش هر چی شد ، شد مهم نیست فقط بگین بهش ! |
نقل قول:
واجب کند چو عشق مرا کرد دل خراب کاندر خرابه دل من آید آفتاب بس چهره کو نمود مرا بهر ساکنی گفتم که چهره دیدم و آن بود خود نقاب از نور آن نقاب چو سوزید عالمی یا رب چگونه باشد آن شاه بیحجاب!!!!! هنوز هم بر سر آن ناكجا آباد ايستاده ام |
آخ جون تموم شد جوابم منفی بود پس منم از حالا به بعد هنوز ندیدمش:d:d
|
چه روز بدی بود
کاش هیچوقت اونجا نمیرفتم و نمی دیدمش ........ |
آرام دفتر خاطرات را مي بندم |
اولین باری که دیدمش خوب یادمه، معصومانه تو چشمای من نگاه می کرد، نگاه هایی که ادامه پیدا کرد تا کم کم تصویر عشق رو در قلبمون ترسیم کرد و بعد تبدیل به قطره اشکی شد و یه دنیا خاطره و ... |
وقتي بودرفتم دماغموعمل كنم
|
جهنم ..........
|
اولین بار تو راهرو دیدمش
یه لباس قهوه ای خوش رنگ تنش بود و زلفشو تند تند تکون میداد تا جلب توجه کنه خیلی ملایم و نرم از کنارم گذر می کرد خیلی آروم نزدیکش شدم و سعی کردم کاری کنم که نترسه و فرار نکنه کاملا توجه منو به خودش جلب کرده بود دستمو بردم طرف زمین ولی سعی کردم خیلی ملایم رفتار کنم و چیزی لو نره آخه یه سورپرایز براش داشتم دمپایی رو درآوردم و محکم زدم تو مخش و مخش ولو شد رو زمین سوسک خوشگلی بود... خدا رحمتش کنه!!!!!!!!!!!!!!! اینجوری اولین سوسک رو تو راهروی خونه جدیدمون دیدم و با اون آشنا شدم!! |
اولين بار تو قلبم ديدمش هنوز هم فقط اون جا مي بينمش چون اون هيچ جا جز تو قلبها جا نميشه.:53:{پپوله}:53:{پپوله}:53:{پپوله}
|
اکنون ساعت 06:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |