![]() |
نقل قول:
باید بررسی بشه ممکنه ایراد سخت افزاری باشه ممکنه نرم افزاری بشه از توضیحات مختصر و مفید شما چیز زیادی نمیشه متوجه شد دوست عزیز بهتره به گارانتی مراجعه کنید |
راهنمایی
نقل قول:
یه سوال داشتم؟ با گوشیه سامسونگ مدلc3510چطور از طریق رایانه میشه وارد اینترنت شد؟کابل یو اس بی هم دارم.لطفا راهنماییم کنید |
وصل شدن به اینترنت با کامپیوتر توسط GPRS گوشی سامسونگ
نقل قول:
دوست عزیز می تونید به این تاپیک ها مراجعه کنید. |
خیلی خیلی ممنون.فکر نمیکردم انقدر سریع جواب بدین.بازم ممنون
|
سلام مجدد
رفتم برنامشو دانلود کردم و توی کامپیوتر هم نصب کردم ولی تو مرحله که باید نام گوشی رو مشخص کنم یجور دیگس مال من یعنی میرم تو قسمت Phone and modem option یه پنجره باز میشه که بالاش نوشته شدهlocation information.حالا باید چکار کنم؟ دوستان راهنماییم کنید. ممنون |
وصل شدن به اینترنت با کامپیوتر توسط GPRS گوشی سامسونگ
وصل شدن به اینترنت با کامپیوتر توسط GPRS گوشی سامسونگ نقل قول:
سلام |
ویندوزم xp هستش.تو کامپیوتر کتابخونه م رفتم چک کردم اونم همینجوریه، اونم xp هستش.
دستتون درد نکنه خیلی سایت خوبی دارید.موفق باشید. |
نقل قول:
متاسفانه سیستمهای که در دسترسم بودند همگی سون هستند |
باشه ممنون سعی خودمو میکنم .
|
سلام
گوشیم galaxy s plus هستش نمیدونم چرا فایلهای آفیسو باز نمیکنه و اینکه pc suit برای این مدل از چه سایتی میتونم بگیرم ؟ |
اکنون ساعت 03:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |