![]() |
یادته......چقدر منو اذیت کردی
جمعه......مهمون دارم خیلی.......هوا سرد شده شاید............ بازهم................ قبلا.......... |
شاید............دیگه منو نبینی.
بازهم................میتونم ببینمت. قبلا..........بهت گفتم که دوستت ندارم. شب عید..... مهمونی..... در آینده.... |
شب عید.....نمیتونم تنهات بزارم
مهمونی.....که میشه سوء استفاده می کنی در آینده....نزدیک تنهات میزارم می رم............... تنها........... تو............. |
می رم...............تا قدرمو بدونی.
تنها...........نمیرم تو هم با من میای. تو.............خیلی با مرامی. دیدی...... پیشاپیش...... استادیوم...... |
دیدی......با من چه کردی
پیشاپیش......بهت تبریک میگم استادیوم......خیلی شلوغ بود سربه سر............... یه روز................ تو می تونی.................. |
سربه سر...............من نذار، میخوای تلافی کنی؟
یه روز................خودت پشیمون میشی؟ تو می تونی..................بیای اینجا. تو فروشگاه......... آسمان........ گوشم....... |
تو فروشگاه.........دیدمت
آسمان........ابریه گوشم....... پره از این حرفها میدونی........... شاهد........... من .................. |
میدونی...........چرا مریض شدی.
شاهد...........نباید دروغ بگه. من ..................اشتباه کردم. رفتم........ پدر بزرگم....... عروسیش........ |
رفتم........که دیگه برنگردم
پدر بزرگم.......به رحمت خدا رفته عروسیش........خیلی خوش نگذشت ای ول............ کجا................. صبرکن.............. |
ای ول............واقعا گل کاشتی.
کجا................. با این عجله، شام در خدمت باشیم. صبرکن..............کارم تموم بشه، بعد بهت میگم. ای دروغگو....... همیشه......... راستی........ |
اکنون ساعت 11:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |