![]() |
مدتی هست که من در طلبش حیرانم
میهمان غم وجانسوخته هجرانم از گدایی درش تا که چنین مستور است چاره ای نیست اگر پادشه دورانم گفته بودی که تویی عاشق بیغم ، شادی هر چه آنماه بگوید به خلافش آنم جان چه باشد که از آن در نظرت یاد کنم تا تو از جان سخن آورده برون از جانم آفتاب غم واندوه اگر سوخت مرا سایه هستی معشوق کند تابانم اگر از عشق تو غمناک شوم در خاکم وگر از بند تو آزاد شوم زندانم تا مگر بخت وصالش دهدم دست هنوز می کنم ناله وبا اشک دعا می خوانم یا ر رفت ودگر از سوختگان یاد نکرد این هم ازبندگی "سعمن " بیدل دانم |
نقل قول:
|
فرياد از آتشت ( زلال عروضي پيوسته ي قافيه دار ) عاشق شدم تو را آخــر چــرا مــرا اي آشنـا در اين سراي دلهره باور نمي كني؟! داني كشيده ام ز جدايي من بي خواب و خور چه ها ؟! ديوانه گشته ام ز غم هجر بي حساب باري نباشد اين چنين روا غمگين كني مرا * بي تو نمي شود اوقات را دلم بسر كند يا در ميان پنجه ي آتش بياري ات چون اژدها تحمّل سوزش به جانفشاني ام دهد اي نيزه هاي دور دو چشمت نشان مرا بي رحمي ات فزون شد از عدد زخمم برين سند * بس بي ثمر شدم گويا هدف به بد نظر شدم با اينكه زير پاست زمين با تمامي اش انگار من به ناز تو در حاشيه زير و زبر شدم اي ماه من بتاب كه جاني نمانده است در كوي عشق در به در شدم پر دردسر شدم * فرياد از آتشت كُشتي مرا تو داد از آتشت اي واي ازان اداي پر از عشوه هاي شور كس را نديده ام كه به يادت شود آزاد از آتشت شيرين نگشت بر سر هجران در عالمي آن تلخي فرهاد از آتشت اي داد از آتشت شعر از : ابوالفضل دادا |
واقعا زیبا بودن.
دست همه درد نکنه، طبع شاعریتون گل کنه. |
ای هشتمین ستاره دین...
ای هشتمین ستاره دین مهر ذوالعطا
بر تو سلام می کنم از پاکی صفا گشته زمین زنور رخت رشک آسمان حاتم به پیش جود وسخایت کمین گدا گوش فلک چه می شنود روز تا به شب جز صوت ناله های غریبان رضا رضا در سایه پناه تو ای مفخر وجود دیگر چه باک باشد از این چرخ پر جفا صابر ،زکی ،وفی و ولی ،ضامن وغریب غیظ المحدثین پسر پاک مرتضی گرد وغبار زائر تو توتیای چشم چشم اسیر وعاشق تو چشمه بقا ای تو شفیع جمله بشر روز داوری وی تو گل گزیده گلزار مصطفی از هر طرف که می نگرم شاه یا فقیر روبر درت گذاشته از بهر التجا خورشید پیش ماه رخت مهر بی فروغ عالم مقابل نظرت عین هل اتی زاندم که پر زدی تو از این خاکدان غم هستند جن وانس وپری غرق در عزا آقای من غلام تو اینک کجا رود بهتر از این مکان به کجا ارض یا سما "سعمن" از این مکان طلب آشنا کند بنگر که از کجا نگرانست تا کجا |
شعرهای من
ما را به جز نسیم وفایت عذاب نیست
خوش میروی که خوب رخان را عتاب نیست آن وصل گفته بود که دیگر فراق رفت این بخت گفته بود که دیگر به خواب نیست راهیست پرخطر تو جداشوزمدعی کاین کارگاه مامن اهل کتاب نیست بیگانه ای بگفت مرا بیدلی خطاست خوابت به خیر راه تو راه صواب نیست در حیرتم چگونه به پیشت قدم زند آنکس که درحضور نگاهت خراب نیست جایی که یاد روی توام مست می کند حاجت به ساقی وبت وجام شراب نیست آن وصل همچو باد بهاری شتاب کرد این هجر بر سرش به گمانم حساب نیست نقشی زشوق بر دل "سعمن" به روز وصل افتاد بی گمان چو قرارت بر آب نیست |
شعری از خودم
{پپوله}باز هم امشب دلم غمناک نجوا می کند :cool::53:یاد عشقت یاد یادت یاد فردا میکن {پپوله}یاد فردایی که روز وصل باشد یا که نی :53:روز هجرت باشد و خون در دل ما می کند {پپوله}خواستم عشقت به دل پنهان کنم لیک این دو چشم :53:پیش هر کس سر دل فاش و هویدا می کند {پپوله}رفتنت ای عشق بر دل می گذارد عقده ها :53:بازگرد ، برگشتنت این عقده ها وا می کند {پپوله}ناز چشمانت به نقد جان خریدیم و هنوز :53:آن دو چشم شوخ و تنگت ناز با ما می کند {پپوله}خواستم آیم به کویت تا نهم سر زیر پا :53:لیک این قلبم- برای آمدن-این پا و آن پا می کند {پپوله}به فریادم رس ای عشقم و گرنه عشق تو :53:پیش چشم مردمانم خوار و رسوا می کند {پپوله}ماکه یک امروزه را مهمان دهریم و هنوز :53:وصل تو با هجر من امروز و فردا می کند |
:53: برق جانسوز نگاهت می زند آتش مرا :53: :53: چون تغافل می کنی احساس سرما می کنم :53: :53: هر نفس از عمر را در یاد تو خاهم سپرد :53: :53: هر شبی عکس رخت در مه تماشامی کنم :53: |
|
گفتم: سلام ما را پاسخ نمی دهی؟ گفت :
اجلال پادشاهی با تو نمی شود جفت گفتم: شب از خیالت خوابم نمی برد گفت: در راه عشق ما کی عاشق دلی توان خفت ؟ گفتم: دلم ز زلفت آشفته گشت و حیران گفتا: که عاشقان را همواره دل بیاشفت گفتم: که اشک چشمم تا چند خواهد ارزید گفتا: که این دو گوهر حتی گران بود مفت گفتم :که گفتت ای عشق راز نهان ما را گفتا: به گوش من دوش باد سحر گهی* گفت · منظور این است که باد سحر گاهی هنگام سحر از جانب عاشق به راه افتاده و شب هنگام نزد معشوق رسیده است |
اکنون ساعت 05:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |