![]() |
بی تو ( دومین سالگرد پرواز ناگهانی مرحوم غلامرضا توکلی پدر مهربان من)
22 خرداد سالگرد وداع ما با پدر مهربونمون هست
سالگرد یه روز تلخ که هنوز باورش نکردیم 33 سال غلامرضا توکلی مدیر و معلم نمونه بود و مورد تقدیر و تشویق مردم حالا ما این انسان رو به اضافه ی یه پدر نمونه از دست دادیم و مثل اون هرگز ندیدیم بابا خیلی ناگهانی پرواز کرد و ما رو تنها گذاشت جاش خیلی خالیه همیشه و همه جا به یادشیم از طرف همسر - دختران و تنها پسرت: دوستت داریم بی تو چندی گذشت , داغ دلم کهنه تر شده است بابا بیا که زخم دلم تازه تر شده است اشکی نمانده گوشه ی چشمم تو را قسم برگرد پیشمان و بگو قصه سر شده است پرواز تو کمر مادرم شکست دردت به جان من همه چی تیره تر شده است تاج سرم بگو که وداع تو شایعه است آخر برادرم ز غمت پیر تر شده است برگرد نازنین به خدا در فراغ تو مردن برای دخترکت ساده تر شده است دلتنگی شبانه و کابوس و اشک و آه یارب دعای من نکند بی اثر شده است... http://www.1shaghayegh.com/images/content/baba.jpg از ابراز لطف و همدردی شما مهربانان متشکرم:53: |
_:2:او زمانی مرد که هنوز زنده بود......
اول ازهمه خدا رحمت کنه همه ی عزیزان خاکمونو سنبل عزیز اول از همه برات صبری جمیل وزیبا از خدا میخوام وامیدوارم هر چه زودتر به ارامش برسی و امیدوارم روح پدرت قرین ارامش اسایش باشه و بهترین حالو براش از خدا میخوام اللهم صل الله محمد واله محمد:53: |
برای شادی روح همه عزیزان به خصوص پدر سنبل غزل سادات امیر وهمه پدرایی که در بین ما نیستن یه فاتحه ای بخونیم وصلواتی بفرستیم
_:2:_:2:_:2: |
بابا
من خیلی بابایی بودم _:2:
همش منو می بوسید و بغلم می کرد... خیلی لوس بودم _:2: همیشه شاد .. خندون.. مهربون.. دلسوز... خاکی.. خوش اخلاق ... یکی میگف "تاحالا ندیدم خنده و شوخی از رو لب این مرد بره .. مگه میشه یه آدم اینقد خوش اخلاق و خندون باشه؟ " ولی هیشکی نمیدونست چه غمایی توو دلشه... خیلیییییییییییییی خوب بود _:2: به زور می بردمون بیرون ... خیلی درده که بابات همیشه آخر هفته به زور نازتونو می کشیدو می بردتون بیرون حالا واسه این که یه شب بتونی بری دریا ، باید به این و اون التماس کنی _:2: باباجون کجایی که ببینی بدون تو همه چی باهام غریبی می کنه ... چند شب پیش که خیلی دلم گرفته بود سرمو به شونه های دایجون تکیه دادم سرم داد کشید که اه ولم کن .. دایجون خیلی مهربونه... شاید اون لحظه خودشم نفهمید من چه بغضی کردم بابا اینقد دلم شکست که نگو... _:2: یادمه بعدازظهرا کنارم دراز می کشیدی و میگفتی کنار دترم دراز کشیدن یه چیز دیگه ست.. به من میگفتی "می کوی کوتر" (کبوتر کوچه ی من_:2:) خیلی سخته بابا ت همیشه آخر هفته می بردتون بیرون و حالا تو باید بری ببینیش ! آخر هفته ! آرامگاه ! _:2: خدایا این آخر نامردیه که بابای مهربونم زیر یه مشت خاک خوابیده باشه بابای من ؟؟؟ _:2: باورم نمیشه ................. _:2: 5شنبه ها وحشتناک ترین روز هفته س.پاهام برا رفتن به آرامگاه سست میشه... باباجون توروخدا بیا یه بار دعوام کن.. دلم واسه دعوا کردنت تنگ شده ... واسه منت کشیات... واسه دستای مهربون و خسته ت... الهی بمیرم که این همه توو زندگی ت سختی کشیدی برا ما..._:2: الهی بمیرم که یه لحظه آروم نگرفتی............... مامان تازه یه ماه بود بازنشست شده بود_:2: تازه داشتیم بعد سالها دور هم بودنو تجربه می کردیم _:2: رفتنت آخر نامردی بود _:2: باباجون بیا قول می دم دیگه دختر خوبی شم_:2: قول میدم دیگه لج نکنم.. بهونه نگیرم.. _:2: شماهایی که بابا دارین ... توروخدا هیشوقت اذیتش نکنین توروخدا مواظبش باشین نذارین تنهایی بره سفر _:2: بابای من تنهایی رف و دیگه هیشوقت برنگشت _:2: کاش منم باش میرفتم بابااااااااااااااااااااااااااا اا به خداسردم نیست.. سرما نمی خورم.. _:2:چرا نذاشتی اون روز همرات بیااااااااام _:2: آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟ درست 11 روز قبل از روز تولدم ؟؟ بابا اون آقائه توو کلانتری بت میگف جسد _:2: دلم می خواست بزنمش .. نذاشتن...._:2: بابا ..یعنی من باشمو تو بری زیر لحد ؟؟_:2: الهی دخترت بمیره _:2: بابا دلم برات تنگ شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه_:2: مسافر ! انتقام غریبی ست رفتنت... |
دوستان و عزیزان سلام و عرض ادب:53::53:
نقل قول:
یاد کوروش کلانتر رو هم زنده نگه داشتی اینجوری کوروش همیشه زنده است و پیش ماست تو سرچ گوگل همین الان همینجوری زدم کوروش کلانتر این اولین نتیجه سرچ: دوستان گرامی اینجا خودتونو معرفی کنین! - صفحه 13 - پی سی سیتی اینم نتیجه کلی سرچ: http://www.google.com/search?hl=en&b...%D8%B1&spell=1 نقل قول:
میناخانم مجددا تسلیت عرض می کنم ما را در غم خودتون شریک بدونید خدا رحمتشون کنه انشالله شعر روی سنگ مزار بسیار بسیار زیباست احسنت :53::53::53::53::53: نقل قول:
فقط گذر زمان:53::53::53::53::53: |
اینقدراقاجون دلم گرفته که هیچی شادم نمیکنه چرانمیای تامنوبغل کنی میخوام ببوسمت اقاجون اگه موهام دیگه کوتاه نکنم تومیای قول میدم دیگه لباس مشکی نپوشم امامن.........اقاجون دیروزمهرادسراغتومیگرفت میگفت چرامن بابابزرگ ندارم؟چی بگم که اسمت که میادغرق اشک میشم .بهت احتیاج دارم ....من دوست دارم ....اما... |
سالروز فوت پدر گرامی مینا خانم رو به ایشان و خانواده محترم تسلیت میگم
|
سلام
ممنونم از تمام شما خواهر و برادران خوبم الهی بمیرم برای دل درد کشیده ی اونایی که بابا یا مامان الان در کنارشون نیستن_:2: خیلی سخته خیلی.......... از همتون ممنونم:53: |
مینای عزیز سالگردفوت پدرت رو بهت تسلیت میگم یادشون همیشه
گرامی و روحشون قرین رحمت الهی باشه و امیدوارم سایه مادرت همیشه بالای سر خودت و خانواده ات باشه. عزیزم من هم مثل خودت این درد رو کشیدم فقط با یه تفاوت بزرگ که من زمانی که پدرم رفت رو نفهمیدم چون فقط دو سالم بود من هیچ خاطره ای از پدرم ندارم هیچوقت صداش رو نشنیدم ،راه رفتنش رو ندیدم ، خندیدنش رو ندیدم، اخمش رو ندیدم ، نوازشم نکرده ،نصیحتم نکرده،با هام بازی نکرده ، برام هدیه نخریده ، باهاش بیرون نرفتم ،حتی براش عزاداری نکردم ولی با تمام وجودم دوستش دارم و هر روز که بزرگ تر میشم بهش بیشتر نیاز پیدا میکنم بیشتر جای خالیش رو احساس میکنم نبودن دستاش رو می فهمم _:2:_:2: |
مهبای عزیز امیدوارم هر جا هستی سلامت و خوشبخت باشی..
روح تمامی پدران و عزیزان بچه های سایت و کاربر مرحوم کوروش کلانتر شاد... |
اکنون ساعت 11:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |