![]() |
بار خدایا مرا از کسانی قرار ده که تو را به یکتایی می پرستند و به تو ایمان اورده اند و پیامبرت را تصدیق کرده اندو امامان را به پیشوایی پذیرفته اند .امامانی که طاعتشان را فریضه ساخته ای و ایمان به تو و تصدیق رسول تو به دست ایشان اجرا می شوند.امین رب العالمین |
ای خداوند به لطف خود نیت مرا از هر شائبه مصون دار و به رحمت خویش یقین مرا استوار گردان و به قدرت خود فساد مرا به صلاح بدل نمای امین. |
حمد و سپاس خدای را ان نخستین بی پیشین را و ان اخرین بی پسین را /خداوندی که دیده بینایان از دیدارش قاصر اید و اندیشه واصفان از نعت او فرو ماند .افریدکان را به قدرت خود ابداع کرد و به مقتضای مشیت خویش جامه هستی پوشید و به همبن راه که اراد ه او بود روا داشت و رهسپارطریق محبت خویش گردانید. |
منزه و پاک است نامهای او ناگسستنی است نعمتهای او .کس را نرسد که او را در برابر اعمالش بازخواست کند و اوست که همگان را به بازخواست کشد. |
حمد و سپاس خدای را بدان سان که مقرب ترین فرشتگانش و گرامی ترین افریدگانش و ستوده ترین ستایندگانش می ستایند .حمدی برتر از حمد دیگر ان سان که پروردگار ما از همه افریدگان خود برتر است. |
بار خدایا این منم که به درگاه تو ایستاده ام خوار و ذلیل و خاضع و خاشع و خائف و معترف به گناهان بزرگی که بارش را بر دوش می کشم و خطاهای عظیمی که مرتکب شده ام .در سایه عفو تو خزیده ام و به جوار رحمت تو پناه جسته ام و به یقین می دانم که کسی مرا از تو زنهار نخواهد داد و کس مرا از کیفر تو در امان نخواهد داشت. |
الهی اگر ما را به ماباز گذاری از همه ناکسان ناکس تریم
ما به عصیان کوشیدیم تو به کمال کرم پوشیدی. چون پوشیدی رسوا مکن. انچه پنهان داشتی باز پیدا مکن . بنده اگرچه گناهکار است هم او از دوستان است |
الهی خلق تو شکر نعمتهای تو کنند من شکر بودن تو کنم.نعمت بودن توست .
الهی من از بودن تو توانگرم . الهی خوشی با تو بودن است اشارت به بهشت کنی. |
ای خدای مهربان کاستیهایم را بر من ببخش و مرا به راهی راهنمایی کن که بندگان صالحت رهنمون شدیو |
خدایا از دشمنی این نفس بدخواه که گمراهم می کند به هوا پرستی ام می کشاند و به دوستی دنیایم می کشاند تا مرا از بندگی و قرب تو جدا کند و از طاعت تو بازم دارد به تو شکایت می کنم. |
اکنون ساعت 05:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |