![]() |
MyPhoneExplorer برنامه مدیریت و انتقال فایلها و SmS ها به کامپیوتر (فقط سونی اریکسون)
نقل قول:
شما از طریق کامپیوتر اینباکس اس ام اس گوشی رو خالی کرده و به اصطلاح گوشی را سبک کردید.و با نرم افزار اس ام اسهایی رو که نمی خواستید حذف کردین. آیا بعدش کلید رفرش رو هم زدین و آخرین تغییرات رو در ارتباط بین گوشی و نرم افزار اعمال کرده و یکسان سازی کردین؟؟ آموزش رفرش رو که کار ساده ولی بسیار مهمی هست و بعد از هر تغییرات در گوشی هنگام اتصال به نرم افزار باید به صورت دستی هم انجام شود را در زیر و به صورت تصویری درج می کنم: http://i35.tinypic.com/2zhqsrc.jpg و این توصیه رو به تمام عزیزان هم می کنم که با نرم افزار همه مدل تغییر میشه در گوشی به وجود آورد و مدیریت کرد اما رفرش کردن رو بعد از هر تغییر به صورت دستی نیز انجام دهند تا خیالشون راحت بشه: و اما یه نکته: گوشی من 750 هست و تفاوتی با گوشی شما نداره من هم همیه اینکارها رو بارها کردم حالا یا تو اتصال یا مدیریت گوشی شما مشکلی به وجود اومده یا نرم افزار درست کار نمیکنه اگه بازهم با رفرش نرم افزار و ذخیره کردن آخرین اطلاعات و تغییرات درون گوشی با نرم افزار مشکل شما حل نشد دوتا پیشنهاد دیگه دارم. دفعه قبل ما یه شوک به مموری و سیمکارت دادیم که شما اعلام کردن موثر نبود. این دفعه یکبار نرم افزار MyPhoneExplorer رو Uninstall کرده و سپس نصب کرده و گوشی رو وصل کرده و رفرش کنید و آخرین تغییرات رو در نرم افزار اعمال کنید و البته روی Tabs و کشوئیهای مختلف نرم افزار در منوی سمت چپ هم تمام رفرشها رو اعمل کنید. این یه پیغام ناخواسته و غیر واقعیه که توسط نرم افزار گوشی به شما اعلام میشه والا طبق گفته خودتون اینباکستون رو خالی کردین یه باگ نرم افزاری یا یه کار انجام نشده یا زیادی توسط شما این بین وارد شده یا باید انجام بشه کمی دقت چاشنی کارتون کنید حتما موفق میشین;) من و ادمین و چندتا از دوستان هم همین نرم افزار رو داریم و بارها باهاش کار کردیم تابحال همچین مشکلی ندیدیم:confused: اگه به هر ئدلیل و با هر تلاشی موفق نشدید تنها و آخرین پیشنهاد من مستر ریست گوشیه که توسط خودتون هم میتونه انجام بشه (مستر ریست یعنی برگرداندن گوشی به تاریخ و تنظیمات زمان تولید در کارخانه) البته انشالله کار به اینجاها نکشه:53::53: موفق باشید |
با تشكر از دوست عزيزم امير عباس انصاري.
مشكل بنده با ريفرش حل شد. ممنون از سايت خوبتون. |
خیلی باهال بود ممنون داش دانه کولانه
:36:{داش مشتی} |
برنامه مدیریت و انتقال فایلها و SmS ها به کامپیوتر (فقط سونی اریکسون) - مدیریت گوشی سونی اریکسون با MyPhoneExplorer v1.8.2 با قابلیت پشتیبانی از زبان ف
|
مشکا با برنامه
با سلام به شما من برنامه رو دانلود کردم ولی وقتی اسمس هارو به کامپیوتر انتقال میدم ودوباره به گوشی انتقال میدم به جای نوشته های متن اسمس توی گوشیم چیزه دیگه نوشته راهه حلی داره کمک کنید متن اسمسها فارسی است ممنون
|
مشکل فارسی نشون ندادن اس ام اس در سونی اریکسون
مشکل فارسی نشون ندادن اس ام اس در سونی اریکسون
نقل قول:
سلام دوست گرامی |
اکنون ساعت 09:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |