![]() |
|
|
|
خوه یشک بی به ش
من و هه له بجه یه ی ره نج و ده ردیم هه ردگ بی چراخ شار وه شار گه ردیم من و هه له بجه عه یدیمان خه مه تاسه ی دلمان که می مه رهه مه من و هه له بجه دو خوه یشک بی به ش ئه وچی وه تالان من وه چاره ی رش من و هه له بجه کوت کوت له داسیم فه رق عه لی و ده س عه باسیم من و هه له بچه ره نج بی وه ریم هزاران حوسه ین بی له ش و سه ریم بلاچه ی هاوار،هه ور دل خونیم سیه مال هه لدایمه ئه ما بی سونیم نه مام کوشیای زنه ی پیریمن ولاتی برای خه مین دیریمن خیانه ت سه می خه لات دا پیمان قه واله ی مردن به ش کرده لیمان دیاری جه سه مان پیقاله و خونه ده نگ ده ردمان ئاگر وشینه ئاواز سوزیای چریکه ی ره شه زه رده هاوار کورد بی به شه نه سلی له ئیمه چیه وه تالان له زه و گوم بیه جی کورده مالان نه منال مه نو نه جوان نه پیر شه وق خودا مه ن له قول و زه نجیر پیره ساله یلی له مردن برین له به س ئیزرائیل وه بی ده نگ چرین ماد و میژووی قور گرتنه سه ر له خاک ده رچین و بانگ گرتنه وه ر یه کتاو سوزیای له رو ده سیان مه ن که س را ئازادی شوالی نه سه ن ئی ده رد ئیمه ده رد ئینسانه تا وه قیامت یه ی کوومه ژانه ئا ه ئاگر ده نگ وژدانه سوزیان شه وو خه و په ریشانه حه را مدان بوو پیقاله و خونم ره حه ت نه خه فین له ناله و شینم وه هاوار خه م ئوشم هه له بجه م هیما گه رمم و له ئاگر سوزیه م وه خودا قه سه م توام سه وز بکه م نه مایه یل نوو له باخم بنه م له هوره و نه وه ین ئی خوه یشک خه مه هیما ده روونی نه خو ه ش له سه مه |
|
|
|
|
|
|
اکنون ساعت 01:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |