![]() |
بله امکان کشت و کشتار هست مواظب باشین.
|
نقل قول:
از سایر اعضای فروم مذرت ماخام لطفاً افرادی که ناراحتی قلبی دارن (دردهای عشقی هم جزشه_:2:) وافراد زیر هیژده سال بقیشه نخوانن خووووووووووووووووو کورش مه نمی دانم تو سایت تکیه کلامت چیزه ولی وختی میریم بیرون و عین وروره جادو مغزمه سالاد مکنی:76: ای چیزایه زیاد میگی (بگیر تحویل) 1 - خو ادریس، آخه خو ایجوری خو خیلی بده (همراه با احساس ناراحتی) -عموماً این دیالوگ بعد از غذا خوردنی که من حساب مکنم گفته میشه- 2 - یه چیزی یه چیزی (بدون مکث بین یه چیزی اول و یه چیزی دوم) 3 - اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ، خب ببین (استرس روی ب اول) 4 - خب نه 5 - ماخای بکشیتمان! -در کمال احترام و به صورت استفهام انکاری- (خطاب به راننده ای که در حال حرکت بوده و احتمال برخورد ما به سپرش بیش از 50 درصده) {new آیکون} 6 - خب نه آقا، ببین! ما میتانیم... (کلمه مورد تأکید "خب"، "آقا" و "ببین" می باشد.) خوبه گردله گوچانه، ا خودت یاد گرفتم ها بین میذاریتمان کره مقالم هنو مانده وَییییییییییییییییی ----------- اضافه شده توسط ادمین:21: |
دیالوگ های معروف اعضای سایت
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و عزیزان:53::53::53:
نقل قول:
آخه کاوکم تو که اینقدر دقیق هستی چرا جمله اول رو یادت رفت؟:d سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و عزیزان:53::53::53: تهرانپارس رو بعضی وقتها تهرانپاریس می نویسم اینم یادت رفت:d شفاعت شده و بخشیده شدی یا مورد عفو قرار می گیری:d نیکصالحی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (یک میلیارد علامت سوال و تعجب){قاط} من هرگز نمی نویسم نیکصالحی مگه از دستم در بره:p معمولا میشه میخصالحی یا شوتصالحی یا چیزهایی از این دست:65::65: سکینه رختشور رو خوب اومدی (به جنیفر لوپز میگم) صندلی داغ هم خداییش اینقدر وعده وعید دادیم وعده هامون ته کشیده:24: یه چیزی یادت رفت کوروش که تکیه کلام منه سپاس امیر عباس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (مینا گرفتی منظورمو؟):cool: نقل قول:
گیر میدادی هی هی بابا گیر میدادی:d نقل قول:
اینو راست گفت خداوکیلی:d نقل قول:
چون مامور کشتار اینجاست عزیز دل برادر{B Adabi} پستت نره لای در{B Adabi} نقل قول:
از آشنایی با شما خوشحالم:53::53::53: اگه می دونستم کوروش همچین رفیقی تو فروم داره کلی زیرآب می زدم:24: این تکیه کلامهایی که ادریس نوشته همه اش درسته{جشن پتو} مخصوصا اون" یه چیزی یه چیزی" خداحافظیش کوروش هم اینجوریه خدافظخدافظخدافظخدافظخدافظخدافظ :24::24::24::24::24: یا میگه: تو ای کارو برام بکن (ته لهجه کردی بدین) تو او کارو برام بکن اصلا چیکار داریم او چیکار داره تو کار خودته بوکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (این مال مواقعیه که قاطی میکنه و منم نمیفهمم منظورش از نفر سوم کیه!!!!!!!!! ولی الکی میگم باشه گرفتم!!!!){شیت شدن} یه تکیه کلام تو فروم هست خداوکیلی از همه باحالتره تاری: من اومدم رفتم دلم نیومد تنها بمونید اومدم بهتون سر بزنم دارم میرم میخوام بیام رفتم اومدم پبازم میام دیگه نمیام عمرا بیام میخوام بیام نیام بیام؟ بیام میشه نیام؟؟ تکیه کلام مینا 110: خشه خوشه خش خشه خش داره خش گیر سی دی موجود است!!!! تکیه کلام میناخانم بزرگه (سنبل 2561 دات کام) الهی فداتون بشم مادر خواهر قربونت بره الهی ذلیل بمیره هر کی اذیتت کنه:24: نومخوخوام مو موخوام موخام ولی نوموتونم بوگوم الهی قربونت برم من قربونت برم خدا نکنه وای ایش خواهر چقدر رفتی شدی شبیه مادر و تکیه کلام طلایی میناخانم بزرگه با حالت خواب آلود پشت تلفن: سلام عزیزم حالت خوبه خوبی چطوری چه خبر چیکار میکنی خانواده خوبن خودت چطوری معمولا سه ثانیه مهلت میده به تمام این سوالات جواب بدی:21: و وقتی جواب دادی بعدش میپرسه خوب دیگه چه خبر!!!!!!!!! و من اینجاش دیگه کم میارم و سکوت می کنم و توپ رو می اندازم تو زمین مینا و مثل خودش احوالپرسی میکنم چون حقیقتا نمی دونم دیگه چه خبری میتونه باشه و مونده باشه و من نگفته باشم!!!! اونم فقط تو سه ثانیه!!!!!:24::24: تکیه کلام خانم من: امیررررررررررررررررررررررررررر ررر (این کش دادن حرف ر تا بلند شدن کله من و نگاه مستقیم ادامه داره و من بعضی مواقع تا نیم دقیقه هم کش میدم که هی اسم منو صدا کنه... خیلی بدجنسم نه؟؟ خوب بله هستم:21:) تکیه کلام سیندرلا (این دختر کجا رفته الله علم ولی کلا جاش خالیه اما سبز سبز سبزه): الهی قربون همتون برم سلام من اومدم!!! آپ دیتم سر بزن :24::24::24::24::24::24::24: (معمولا تهش آدرس وبلاگشو میذاره با یه لینک تکراری که اینقدر دیدیش حفظ شدی) فقط آبی عمرا آبی سره (و از اینجاست که همیشه کل کل من و سیندرلا شروع میشه){B Adabi} تکیه کلام خیلی خاص و باحال آریانا: کلا آریانا همه اش دیالوگ و تکیه کلامه و حرف جدی تو کارش نیست:24: یا داره بیت شعرتایپ میکنه یا داره سر ملت رو گول میماله!:21::21::21: کم اومد بیایین کمک ببینیم باقی اعضای محترم پی سی چه تکیه کلام و دیالوگهایی دارند{جشن پتو} سپاس امیر عباس |
به به خوشم مياد من به هيششششكي آتو ندادم. كسي حرفي براي گفتن نداره نفسسسس كشششش؟ اوه اوه الان اميرعباس گير مي ده به عكس آواتارم!_باوکه-رو
|
این تکه کلامهایی که میگید خیلی باحال بود کلی خندیدم دم همتون گرم بابا ایول
|
نقل قول:
حالا عکس کاربری که فقط یکیشه{پپوله} یکی هم این تکیه کلام نفس کشه که گهگاه میزنه بیرون!!!{قیژه} بعضی از خانمهای بسیار بسیار باشخصیت و بسیار خانم فروم ما گاهی همچین بعضی مواقع چنان کف به لب میارن که آدم کپ میزنه جریان چیه؟ این " نفسسسسسسسسسسسس کشششششش" گفتن خیلی حرف و حدیث داره کلا جنگ افروزیه و مورد تایید سازمان مللل نیست:d |
شما که واقعا منتظرید فقط یکی یه چیز بگه اونوقت خودتون تکه براش میاین بچه پشیمون میشه از اظهار نظرش آقا امیر عباس خان
|
:d:d:d
نوموخواااااااااااااااام ...................مو موخواااااااااااااااااااام:21::24: خودم: الهی بمیرم ووووووووووووووی نازی قربونت برم جونم فدات شم کلا جونم از سر راه پیدا شده:d دور همه میگردم و صدقه بلاگردونشون میشم:rolleyes::53::53: کوروش: خدافظخدافظخدافظخدافظخدافظ.......... .امیرخوب اومدی خوب دیگه مزاحم شدی حالا برو خبر خوب - خبر بد چی داری؟ سارارو بردم بیرون:d اوهاوه مینا یخ کردم هوا اینجا سرده اینم در حال مکالمه تلفنی : آااااااااااااااااااااا ماشینه زد بهش یا خوردن به هم یا رفت زیر ماشین یا الان بی کوروش شده بودین ها:d ببین کوروش جوووووووووون:24: ادا منم در میاره هی {B Adabi} میگه قرررررررررررررربونت برم:d وخیلی چیزهای دیگر..................... امیر: زیاده مادر جان:24::d من مامور اعدامم سلام خانوم مهندس توکلی .......... با لهجه ی اصفهانی: چیطوری ؟ خبی؟ آب وهوا چطورست؟ سلام و عرض ادب بقیشم دیگران گفتن راستی قرررررررررررررررربون قدو بالای دومادم برم من:) تو هم یه موقعی تل بزن که خواب نباشم داداشی شروین : ببین منظورم این نبود ممنون مینا جان eeeeeeeeeeeeee امید: چه عجب........ خاله مینا ادبیات مینایی کلا مینا واه واه:p ناظرا خشنن ناظراترسناکن (همیشه غر میزنه) بیا دعوا سر کوچه :d رزیتا: اینجا چه خبره؟ آریانا : این چه سخنیست؟:d و............................................ |
نقل قول:
:24: :24: :24: عجب خاله مینایی هستیا :21: ولی من کجا گفتم ناظرا خشنن و ترسناکن؟:24: ما ناظرا رو دوست می داریم، شما، امیرجان،مینا110، رزیتا خانوم، یونس همتون خوب و باحالین;) غر زدنم که کار اون یکی میناس :d:d |
مرسی بچه ها جالب بود مخصوصا ادای شروین توسط مینا .
خودم که ادریس نوشت هم همه-ش درسته ... به جان خودم تاپیک خوشی شد ! نقل قول:
نقل قول:
مامان میاد میبینه مثلا امیر یا بقیه دوستان 45 دقیقه س دارن حرف میزنن میگه موبایله بیچاره ها رو اذیت نکن منم که گوشم داغ کرده و واقعا از اول هم حوصله حرف زدن رو نداشتم و مجبور شدم مثلا با امیر حرف بزنم از خدا خواسته میگم مامان به فکرتونه خدا حافظ خدا حافظ اخه با یکی مثل امیر دویست دفعه خدا حافظی میکنیم اما باز هی حرف میزنه ول کن که نیست ! اونقوت برعکس ادریس وقتی میاد در خونه-مون قراره 5 دقیقه باشه بره من حدود 45 دقیقه گیرش میدم. تکیه کلام شادی تا دلش نسوزه که براش در نیاوردیم : از دست این دو تا وروجک از دیوار راست بالا میرن (برنا و باراد ) بنده از سلاسه-ی انبیا هستم جد بزرگمونم حضرت علیه به همین خاطر ارادت خاصی به ایشون داریم درسته که پیشینه مهم نیست و حال ادما مهمه و طایفه به شخص باید افتخار کنه نه شخص به طایفه اما تنها خانواده ای هستیم که شجرنامه-مون تا خود حضرت محمد مکتوب ومستنده . اضافه کردن اسم ادمین سایت در هر تاپیکی که در مورد بلال و ذرت باشه و این جمله اخر همه-شون : ذرت چاق میکنه من نمیتونم بخورم شما بخورد. این فروم هم میهن خیلی جای خوبی بود خیلی بحثهای خوبی توش مشد حیف شد بسته شد نموندش. لازم شد بازم عرض میکنم {شیت شدن} صدای سکوت مرسی که بچه های سایت من رو فراموش نکردند این مدته میشه اسمم رو از صدای سکوت7 به صدای سکوت8 تغییر بدید ؟ مرسیتون میشم :d نقل قول:
بذارین یکی از دیالوگای خودمو بگم : یه اقای حسین پور هست پاساژ میرداماد وسائل کامپیوتر و اینا میفروشه سالهاست دوستمه و از اونجا خرید میکنم یه بار رفتن تاریخ ویلدرانت قفل شکسته خریدم ازش اینقدر حال داد که الان یکی از دیالوگای معروفم اینه : سلام چه خبر ؟ خبر خوبی خبر بدی ؟ قفل شکسته ای ایمیجی چیزی ؟ (الان اقا سعید یکی از فروشندگان معتبر و توپ کتاب در کرماشناه همیشه قبل از سلام علیک اینو بهم میگه) (برای اقای حسین پور دعا کنین حالش خوب بشه فکر کنم بیماره ) سارا خواهر جان زیاد منو بیرون میبره و اینا دیکه ببین کوروش جون هم دیالوگ یه دوست مشترکه که من همیشه تکرارش میکنم البته باصدای کلفت مردانه ... شروینم میدونه ! کیه ادریسم میدونه امیرم میدونه ! خودشم میدونه ! نقل قول:
نقل قول:
در مورد شیخ ابو..... در مورد عشق در گفتار شیخ بزرگ .... این دلتنگ دختر ما کجاست کسی خبری نداره ؟ |
| اکنون ساعت 02:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |