![]() |
تبريك و تبريك به مدير خوب و تواناي سايت وهمه كاربرا و دوستان خوب و شكيبا . |
خسته نباشید می گم به مدیر سایت کورش خان. خوشحالم از رفع محدودیت و به همه تبریک میگویم
|
با سلام به همه من هم خیلی خوشحالم که سایت دوباره شلوغ شده امیدوارم که از این به بعد حواسمون رو بیش تر جمع کنیم تا دیگه از این اتفاقات نیفته. از مدیریت سایت هم کمال تشکر را دارم. انشالله همیشه موفق و پیروز باشند. |
سلام به همه ی عزیزان... منم به نوبهی خودم باز گشایی مجدد سایت رو به همه تبریک میگم واز زحمات آقا کورش و بقیه بی نهایت سپاسگزارم. |
سلام به همه .خدایی هر بار اومدم دیدم سایت ف ی ل ت ر هست یه ضد حال خوردم.کورش جان تبریک میگم:53::53::53:
|
تبریک میگم...
|
سلام به همه دوستان عزیز
من هم بازگشایی مجدد سایت را به همه تبریک میگم.وامیدوارم دیگه شاهد دیدن همچین اتفاقاتی در اینجا نباشیم .من که خیلی خیلی دلم برای تمام بچه های سایت تنگ شده بود.هر چند که متاسفانه حضور مفید و موثر در اینجا ندارم ولی باور کنید از دیدن و خواندن پستهای خوب و مفید شما در این سایت خیلی استفاده کردم و اروزی موفقیت و سر بلندی و سلامتی برای تمام بچه های این سایت را دارم.و امیدوارم که روز به روز شاهد پیشرفت اینجا باشم. |
اکنون ساعت 09:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |