![]() |
همه ی امور مهم به دست كسانی انجام پذیرفته است كه از آرزوهای بزرگ خود دست نكشیده اند. تبریک.نجمه جان...
|
نجم خانوم، منم تبریک عرض می کنم بهت و امیدوارم در ادامه راه همواره موفق و موید باشی :53::53:
|
سلام و عرض ادب.... نجمه جون صمیمانه تبریک عرض میکنم... انشاالله در تمامی مراحل زندگیتان موفق و سلامت باشید... راستی شیرینی فراموش نشه..
|
داشتن پشتکار ، تفاوت ظريف بين شکست و کاميابی است.
ونيس لومباردي : بردن – همه چيز نيست ، اما تلاش براي بردن – چرا . تبریک تبریک.موفق باشی. |
سلام دوست گلم نجمه خانوم تبریک میگم هر روزت پر از موفقییت وشادی باشه.
|
اهل علم پیش همه حرمت دارن تبریک می گویم به خانم Asterahتوفیق بیشتر برای شما و برای همه اعضای جوان پی سی سیتی ارزو می کنم.
|
wow!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا ایول گل کاشتی_چپله_چپله_چپله، چقدر خوش درخشیدی **نجمه خانوم**:53: تبریک:53: کاش سال بعدم که نوبت ماست، 30 که نه، ولی خوب بشیم:63: |
ای جااااااااااااااااااااااااااااا اااااانم:53::53::53:
من تلفنی تبریکاتمو گفتم قربونت برم غصه نخوری ها همه چی درست میشه ماشالله داره والا:d:53: |
نجمه جون تبریک تبریک تبریک{جشن پتو}
صدبار تبریک سیصد بار تبریک ............. امیدوارم همیشه موفق باشی |
نقل قول:
كوروش من سال 80 تو كنكور ارشد رتبه ام 6 شد. البته دانشگاه آزاد بودم چون اصلا سراسري ندادم.حالا بعد از اينهمه سال بياين تبريك بگين!!:d. اي بابا پيرشديم رفت. نجمه جان مي دوني كه بينهايت برات خوشحالم. تو براي من يه جورايي نوستالوژيكي! برو حال رشته باحالمون و ببر!! http://p30city.net/gallery/image-87AD_4BF8CBFC.jpg |
اکنون ساعت 02:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |