پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   تاپیک تست هوش... بیا ببینم چکاره ای عزیز دل برادر (http://p30city.net/showthread.php?t=2773)

SonBol 04-07-2009 10:33 AM

ماشالله به این همه نیمکره دار:d
خود منم هنر امیر عباس عزیزو به خرج دادم اصلا نخوندم با سرعت جت اومدم پایین البته از نتایج کنجکاویه زیاده ها{جشن پتو}

دانه کولانه 04-07-2009 06:48 PM

پس فعلا رکورد دارم !
کاش کمی هم خالی میبستم میگفتم کمتراز 3 ثانیه دیدم

deltang 04-08-2009 11:30 AM

ولي بچه ها به جان خودم من تا نگاش كردم ديدمش به خدا راست ميگم اصلا نمي خوام از خودم تعريف كنم ولي زود و سه سوته تو 3 ثانيه پيداش كردم{شیت شدن}{جشن پتو}

SonBol 04-08-2009 02:46 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط deltang (پست 42827)
ولي بچه ها به جان خودم من تا نگاش كردم ديدمش به خدا راست ميگم اصلا نمي خوام از خودم تعريف كنم ولي زود و سه سوته تو 3 ثانيه پيداش كردم{شیت شدن}{جشن پتو}

چرا قسم میخوری عزیز جان قبول آی کیوی تو اول شد بعد هم ادمین بعد هم هیچ کس:D
راستش درجات فضولی کم و زیاد داره من درجه بالاییشو دارم برا همین نمیتونم صبر کنم ببینم چی به چیه:24:
راستی امضاتو عوض کنی بد نیست ها سال جدید دیگه تنها نیستی اول خدا بعد ماها هستیم
موفق باشی:){پپوله}

deltang 04-08-2009 09:13 PM

مرسي كه باور كردي ولي من نوشتم كاش تنها نبودم منظورم اين نيست كه تنهام اتفاقا يه دوست دارم كه تمام تنهاييامو پر كرده باشه الان عوض ميكنم فقط چون تو ميگي;):o:5:

SonBol 04-12-2009 06:29 PM

بابا فلسفههههههههههههههههههههه:eek:
کاش تنها نبودم یعنی اینکه تنها هستم ولی نه اینکه تنها هستم تنها نیستم:D
مرسی بابت لطفت :)

ترخینه 06-25-2009 07:33 PM

تست هوش

توی این تصویر چندتا عکس صورت میبینین جوابتونو بدین بعدا جوابشو میزارم:D

deltang 06-25-2009 07:40 PM

من كه 11 تا رو ديدم

دانه کولانه 06-25-2009 07:41 PM

من 10 تا بیشتر نمیبینم

yaghot 09-10-2009 01:35 PM

تست هوش جالب

لطفا ابتدا سوالات را پاسخ دهید و سپس جواب ها رو ببینین…
.
خودتون رو هم گول نزنید…

اما سئوالات !!

مسئله ۱ - فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول ۶ نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم ۳ نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟
مسئله ۲ – پنج کلاغ روی درختی نشسته اند ، ۳ تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می ماند؟
مسئله ۳ - چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد ؟
مسئله ۴ - شیب یک طرف پشت بام شیروانی شکلی ، شصت درجه است و طرف دیگر ۳۰ درجه است . خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است . تخم به کدام سمت پرت می شود ؟
مسئله ۵ - این سوال حقوقی است . هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند ، بازمانده ها را کجا دفن می کنند ؟
مسئله ۶ – من دو سکه به شما می دهم که مجموعش ۳۰ تومان می شود. اما یکی از آنها نباید ۲۵ تومانی باشد . چطور ؟
جواب ها

============ ========= ========= =========
مسئله ۱ – راننده اتوبوس هم سن شما باید باشد . چون جمله اول سوال می گوید ” تصور کنید که راننده اتوبوس هستید.”

مسئله ۲
– همه کلاغ ها ، چون آنها فقط ” در شرف پرواز ” هستند و هنوز از روی درخت بلند نشده اند..( اگر جواب شما ۲=۳-۵ بوده بدانید دوباره محاسبات جلوی تفکرتان را گرفته است.)
مسئله ۳ – هیچ . آن نوح بود که حیوانات را به کشتی برد و نه موسی ( “چه تعداد ” جلوی فکر کردن شما را گرفته است.)
مسئله ۴ - هیچ کدام . خروس ها که تخم نمی گذارند.اگر شما سعی کردید جواب توسط محاسبات و مقایسه اعداد بدست آورید ، شما دوباره به وسیله اعداد منحرف شدید.
مسئله ۵ - بازمانده ها را دفن نمی کنند . آنها جان سالم بدر برده اند . شما به وسیله کلمات حقوقی و دفن کردن منحرف شده اید.
مسئله ۶ – یک ۲۵ تومانی و یک ۵ تومانی . به یاد بیاورید ( فقط یکی از آنها ) نباید ۲۵ تومانی باشد و همین طور هم هست . یک سکه ۵ تومانی داریم.شما با عبارت ” یکی از آنها نباید … ” فریب خوردید

اکنون ساعت 08:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.