![]() |
این رو هم امتحان کن : کیچ تمام مرورگرهایی که استفاده می کنی یک بار پاک کن (کروم ، اینترنت اکسپلورر،فایرفاکس.......) یک بار تمام کوکی ها و هیستوری رو پاک کن و دوباره مروگر رو اجرا کن
در ضمن یک سوال ؟ شما از اینترنت بی سیم استفاده میکنی ؟؟ اگر استفاده میکنی باید تماس بگیری و از آی اس پی سوال کنی آیا از روترهای خواص استفاده میکنند !! |
اتفاقا تاریخ کامپیوترم رو بردم عقب. بزارین درست کنم ببینم درست میشه.
|
سلام بر همه
یونس حان اومدم جی میلمو تست کنم جوابتو بدم که متوجه چیز بدی شدم خیلی بد مدتیه جیمیل ثبت نامشو از طریق کد تاییدی که برات ایمیل یا مسیج میکنه انجام میده و فقط دوتا کشور رو تو لیست نداره ژاپن و ایران یعنی اکانت جدید به ژپن و ایران نمیده و الان رفتم جی میلو چک کنم دیدم به اکانت چندساله منم گیر داد گفت کدوم کشوری و شماره همراهتو بده و نوشته الان ذخیره کن یا بعدا بهم یادآوری کن یه بک بزنی میره تو ریدایرکت و میره جیمیل ولی این سوالی که کرد مطمئنم الان انتخابیه و بعدا اجباری میشه بیچاره میشیم باید جلوگیری کنیم ولی چجوری با خرید سیمکارت خارجی؟؟ نمی دونم الان خسته ام مخم هنگ کرده ولی حس میکنم بوی دردسر جیمیل میاد لعنتی |
مشکل در ثبت نام که یک ماهی میشه که گریبانگیر شده:
http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?answer=114129&hl=en&ctx=ch_CreateAccount&p=mail https://www.google.com/intl/en/image...ounts_logo.gif Verify your account You're almost done! We just need to verify your account before we can create it. Account verification helps with:
For more information, please read our frequently asked questions. Verification Options Voice Call Google will make an automated voice call to your phone with a verification code. Country --Select a country-- Afghanistan (افغانستان) Aland Islands Albania (Shqipëria) Algeria (الجزائر) Mobile phone number Phone number If you're having trouble verifying your account, please report your issue. |
Sorry, the selected country is not supported for verification.
|
I don't have a phone. Can I sign up? If you're trying to sign up for a Google Account, you may be asked to provide a phone number to verify your identity -- you have the option to use SMS verification or our Voice Call option. |
من تلفن را ندارند. آیا من می توانم ثبت نام؟
چرا من خواسته شده به ارائه شماره تلفن؟ اگر من از طریق پیام کوتاه یا تماس صوتی صحت ، آن را به من پول هزینه پیام یا تماس دریافت؟ اگر من از طریق پیام کوتاه یا تماس صوتی ، صحت چه مدت طول خواهد کشید پیام یا تماس گرفتن؟ آیا گوگل نگهداری یا استفاده از شماره تلفن من است؟ چگونه من می دانم که اگر من تلفن می تواند پیام های متنی را دریافت؟ چرا کشور من برای تأیید اس ام اس نه؟ من گزینه ای برای درخواست تماس با صدا نمی بینم. من صدای فراخوان انتخاب ، و من از دیدن آگاه شدن از طریق است که این کشور انتخاب شده است برای تایید پشتیبانی نمی شود. حالا چه؟ من آگاه شدن از طریق گرفتن که من ایجاد کرده اید حداکثر تعداد اختصاص داده است. حالا چه؟ سوالت متداول |
برا من هیچ پیغامی نمیده و راحت وارد ایمیلهام میشم |
نقل قول:
جیمیل جدید ساخته نمیشه اصلا همین الان شما یه اکانت جیمیل جدید بساز الان ببین میتونی یه جیکیل بسازی؟؟؟؟؟ در مورد تغییر کشور خوب رفیق خوبم نوشته رمز تایید اکانتت رو میفرستم رو گوشی موبایلت از طریق مسیج تا ام ام اس یا ایمیل بر فرض من زدم امارات شماره موبایلم هم مال اماراته یعنی گوگل پیش شماره بین المللی ایران و کد 0098 رو نمیشناسه؟!!!!! |
همین الان 29/5/89 ساعت 3 صبح یکی به نام شما درست کردم
بجای موبایل ایمیل یاهو دادم آیدی و پسورد رو براتون میفرستم چک کنید در ضمن ایمیلهایی هم که دارید یا با ایمیل یا با تلفن باید تایید کنید |
اکنون ساعت 08:59 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |