![]() |
نقل قول:
گفتی یه کم دلخور بودی و دوست هم نداری در موردش صحبت کنی... فکر میکنی اگه صحبت کنی چه اتفاقی میفته؟ چیزی که باعث میشه نگی چیه؟ فکر میکنی بدجنس رو از اصطلاحاتی هست که من زیاد بکار میبرم وقتی هم بهت میگم حس میکنی من اون موقع خوشحالم در مورد خودم میتونم بگم وقتی که شیطنتم گل کرده اینو بهت میگم پس تقریبا حدست درسته... منم نظرم اینه پسر شیطون و دنبال هیجان هستی حالا به دنبال هیجان بودنت ممکنه به دیگران خسارت وارد کنه.... من حسم اینه که با اینکه چند دفعه ی هم خودت و هم دیگران خسارت دیدن بازهم اون کارو انجام دادی.... و یه چیز دیگه ی هم که ازت مطمنم انجام میدی اینه که اول یه نفر از خودت عصبانی میکنی و بعدش ازش عذر خواهی میکنی و وقتی ارومش کردی باز طرف مقابلت عصبانی میکنی...خودت نظرت چیه... روشن و بدون ترس بگووو.هر کدوم از ما نقاط ضعف و و قوت های زیادی داریم..:) |
نميخوام زياد اين قضيه كش دار بشه
ولي بايد بگم كه وقتي شما توهين و تحقير ميشنويد اونم در براربر كارب كه نكرديد خب طبيعتا اين مساله باعث ناراحتي شما ميشه ديگه به هر حال چه خوب بود يا حرفي رو نمي زديم يا اگه مي زديم شهامت داشتيم دليلشم مي گفتيم -اين كه ميگي دنبال هيجان هستم باهات موافقم، يكنواختي رو دوست ندارم ولي انكه ميگي كاراي من باعث خسارت براي ديگران شده رو متوجه نميشم ميشه بيشتر توضيح بدي -خوب شايد افرادي از حرف هاي من عصباني ميشن كه انتقادپذير نيستند، البته شايد به هر حال من دوست ندارم كسي رو از خودم برنجونم و هميشه چه مقصر بوده باشم يا نه اگه احساس كنم طرف مقابلم از من رنجيده خاطر شده، ازش عذرخواهي مي كنم |
نقل قول:
همین که شهامت به خرج دادی و اینجا هستی خودش یک امتیاز مثبت به حساب میاد... نظر من اینه خیلی از ادما ترس دارن از رو به رو شدن با خودشون و همه ی ما یک سری نقاط ضعف و وقوتی داریم من فعلا نظرمو در مورد پست اخریت نمیگم..تا بقیه بچه ها هم فیدبک شونو بدن... ممنونم امید اقا :53: |
شب همگی خوش...
اول از همه سلااام آقا امید، لانگ تایم نو سی مینا جان شرمنده من نگرفتم الان وضعیت چجوریه ما هم در مورد آقا امید و شخصیت و این پست آخری نظرمونو بگیم؟؟ (فیدبک؟؟؟؟) |
نقل قول:
|
ا پس چه تاپیک جالبی{پپوله}
خوب فعلا نوبت آقا امید هه.... چنتا نکته اول اینکه مدیر ورزش (روحیه هیجان{داش مشتی} ) شعر دوست و شعر بلد (روحیه شاعرانه:)) جالبه دوم احساس میکنم که توی روابط هم یه کمکی طول میکشه تا صمیمی بشه:p بعد ... جناب امید فک کنم نظرات خودشونو خیلی صریح میگن یعنی نظر واقعی که ممکنه با بقیه هم متفاوت باشه که این شجاعت رو نشون میده :21::21:یه سوال این عکس آواتاره امید که همیشه توتی اه چه ریشه ی روانشناختی داره؟؟؟؟{جشن پتو} :cool::cool::cool::cool: |
نقل قول:
خوب روانشناسي كردم؟;) خوب در ادامه.... اين طور كه فهميدم بيايم اين جا چيزايي رو مطرح كنيم بعد بقيه نظراتشونو راجع به اون مشكل بدن اين جالبه ولي يه خورده شروع كردن مشكله ، ايشالا يواش يواش شروع ميكنيم:) |
نقل قول:
میتونم اینو بهت بگم که در هر رابطه ی تو هم سهیم هستی که توهین بشنوی یا نه...من خودم با یه سری از رفتارم به طرف مقابلم این بله را میدم که تو میتونی با من هر جور دلت خواست حرف بزنی سخته امید جان..چون تا الان که 24 سال هستیم اینجوری زندگی کردیم _:2: نقل قول:
نقل قول:
|
اجازه؟:30: مام اومدیم:)
به به چه تاپیک خشی;) بوی ابرکوه و یزدو ......:21: از شوخی گذشته از مینا جون تشکر میکنم بابت این تاپیک:53: و همه دوستانی که در بحث روانشانسی شرکت مینمایندhttp://p30city.net/images/icons/icon10.gifhttp://p30city.net/images/icons/icon10.gif:53: حالا از امید بگیم؟ امید گل پسره والا اول از همه یک مدیر لایق و بسیار منضبط و کاربلد و البته هدفمند و ورزش دوست، یادمه از همون روزای اولی که اومده بود صحبتش شد که دوست داشت مدیر بخش ورزش بشه و شد_چپله_چپله من برای این خصیصه خیلی ارزش قائلم:53: و به قول natanaeil عزیز یک شعر دوست و شعر بلد، که البته بازم یادمه تو تقلب مشاعره، مچ بنده رو فراوان رو کردند:d:d ایشون بسیار قدردان و قدرشناس و وظیفه شناس هستند و این خصایص میتونه زمینه موفقیت یک انسان رو فراهم کنه یک خصیصه دیگه که امیدجان داره و من فکر میکنم تو این دوره زمونه کمتر کسی داره اینه که هرچی تو دلشه رو زبونشه و ریاکاری و سیاه کاری بلد نیست:53: ممکنه در برخورد اول، برداشت طرف مقابل چیز دیگه ای باشه، اما یه خورده که زمان بگذره مخاطب به اشتباه خودش پی میبره و تا جایی که من متوجه شدم، امید روحیه بسیار بسیار حساسی داره در کل من از ایشون جز صفات خوب چیزی ندیدم و فکر میکنم از اون دسته آدماییه که همون اول خوبیهاشو رو نمیکنه ................................. اضافه شد یادم رفت اینو بگم پست مینا جونو که خوندم یادم اومد آره امید خیلی براش مهمه که کسی ازش دلخور نباشه حتی در مواردی دیدم که حق به جانب بوده ولی پیش قدم شده و حتی عذرخواهی کرده این برمیگره به قلب رئوف و دل دریایی که داره |
به به رزی جون خودمووون...بوس هوارتا واست عزیزم_باوش{پپوله}{پپوله}:53:
اینجا اجازه نمیخواد ...هر کی پست بده خیلی جیگیلی هم هست تازه..هه هه ..لطف کرده به همه مون....._چپله اوهه ..چه خبر رزیتا جان..چه طرفدار داره این امید خان ما..امید خوش به حالت... حسودیم شد خوووب... بچه ها من به بقیه دوستان هم گفتم..اینجا قرار نیست کسی رو اعدام کنیم...قصد ما زیر سوال بردن کسی نیست..هیچکس ما میخوایم به درجه ی برسیم که هم احساس خوبی از خودمون داشته باشیم هم نسبت به اطرافیانمون...یعنی همون من خوب هستم شما خوب هستید......i am ok ..you are ok و اینکه کسی اجازه نداره کسی زیر سوال ببره یا بهش برچسب بزنه یا سرزنشش کنه......:32::32: امید میگه قصدش این نبوده کسی رو از خودش ناراحت کنه ولی من بخاطر حرفهایی که بعد از بن شدنمون تو پاتوق نوشت ازش دلخور شدم...:29: امید پسر بامزه ی هست...واقعا برای سایت زحمت کشید..وقت گذاشت انرژی گذاشت...روحیه ی بخشش هم هست...امید جان ما همگی دوست داریم{جشن پتو}:53: |
اکنون ساعت 03:54 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |