![]() |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ممنونم از این همه لطفی که همیشه توی غم ها و شادی ها به من دارید واقعا حق دوستی و خواهر برادری رو شما برای من تموم کردید اونجا جای همتون واقعا خالی بود به خدا قسم از روی موبایلم اسم تک تک دوستان رو نوشتم رو برگه و جلوی هر ضریحی مثل زیارت نامه میگرفتم دستم و دونه دونه اسم میبردم برای همتون نماز خوندم و دعا کردم گفتید خاطرات بذارید از ده سال پیش بگم یه شب خواب دیدم توی یه حرم نشستم و لوستر برگ حرم روی فرشه کسی هم نیست فهمیدم تو حرم امام حسینم . دونه دونه بلورهای شیشه ای لوسترو بر میداشتم و میگفتم اینبرا مامان این برا بابا این برا...... خلاصه از خواب پریدم سال ها گذشت و به جان هر دو تا بچم قسم هر روز تو ی آرزوی سفر به کربلا سیر میکردم. دو سه سال پیش شنیدم که که شب اول قبر نکیر و منکر وقتی میان از اموات سوال بپرسن خدا دستور میدن که از کف پای فوت شده شروع کنن به بوئیدن . اگه طرف زائر امام حسین باشه به حرمت ایشون فرشته ها دیگه سوالی نمیپرسن و شفاعت آقا شامل حال فوت شده میشه . این رو هم بگم که خانواده ی من یه خانواده ی معمولی هستند . یعنی از این سفت و سخت های مذهبی نیستیم و حتی اگه ظاهرمون رو هم کسی ببینه فکرای دیگه ای بکنه . اما دلمون همیشه با خدا بوده و خوب طبیعتا اعتقادات خودمون هم تا حد معقولش داریم . میگن قسمت بچه ها و واقعا حقیقته . ده سال انتظار کشیدم در عرض بیست روز پاسپورت ها و بلیطها و وسایل سفر مهیا شد. خوشحالم که مامان رو بعد از دو سال عزاداری همراهی کردیم اون هم در بهترین مکان . دلمون باز شد بغضمون اونجا برای کسایی میتکرید که داستانشون به حق جگر میسوزونه. باور کنید خاک کربلا بهشت روی زمینه . به خداوندنی خدا قسم آرومترین جا همونجاست .انگار خونه ی خودتی . بین الحرمین وقتی بین حرم امام حسین و حرم حضرت عباس می ایستی قلبت میلرزه از این شکوه . آرزومه برگردم دوباره به همونجا. تا نرفتید فقط ارزو دارید برید . اما اگه برید وای به حالتون میشید مثل مرغ پر کنده دلم این دو روز گرفته به خدا . تورمون خصوصی بود . هوایی رفتیم بسیار رسیدگی عالی داشتند و بسیار راحت بودیم . هتل های خیلی خیلی نزدیک به حرمها و تمیز . غذای عالی . ریس کاروان و همسفر های خوب و حتی مداح کاروان و راهنمامون شخصی بود با سواد البته روحانی نبود . یکی مثل خودمون حرفاش هم خستمون نمیکرد . اضافه حرف نمیزد و فشاری روی کسی نبود . شوهرم هم با همون پای گچ گرفته تمام اعمال رو به شکر خدا راحت انجام داد . اماکن و مقام های بسیار زیادی داره توی عراق . یعنی تنها حرم ها نیستند . اگه خواستید اون ها تک تک براتون نام میبرم به هر حال جاتون خالی بود و به یاد همه بودم . ان شالله اونایی که دوست دارن نصیبشون بشه مرسی |
مینا جان بازم زیارتتون قبول ...:53::53::53:
|
باز هم از صميم قلب آرزوي قبلوي زيارتتان را خواستارم .
|
مینا بانو از صمیم قلب خوشحالم که به خواسته قلبیت رسیدی
زیارتت قبول باشه خواهر گل و مهربانم :53: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
مرسی ان شالله نصیب شما هم بشه آقا رامین که همیشه برادری کردند . فرشته جون رو از طرف من ببوسید حتما بزرگ شده ماشالله. |
نقل قول:
|
مینا دوست دارم
تا دیدم هستی پریدم اینجا اومدم میبینم نیستی_:2: |
سلام مینا خانم
زیارتتون قبول آبجی:53: ببخشید بابت تاخیر |
نقل قول:
تو که ماهی اونم ماه شب 14 نقل قول:
یه کم خوب مهمون داری زیاده اینروزا اول مهر هم هست و مدرسه ی بچه ها بیشتر میام و بیشتر درد سر میشم براتون;):53: مرسی گلم نقل قول:
جای شما خالی بود خواهش میکنم همیشه لطف دارید امیدوارم نصیب شما هم بشه و از من هم خدا قبول کنه ممنونم |
سلام مینا خانم زیارتتون قبول:53::53:{پپوله} انشاالله سفر حج:53::53:{پپوله} |
اکنون ساعت 01:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |