![]() |
سورة الحجر ایه11لی15
هيچ پيامبرى بر آنها مبعوث نشد، جز آنكه مسخرهاش كردند. راهش را در دل مجرمان اينچنين مىگشاييم. به آن ايمان نمىآورند و سنت پيشينيان چنين بوده است. اگر بر ايشان از آسمان درى بگشاييم كه از آن بالا روند، گويند: چشمان ما را جادو كردهاند، بلكه ما مردمى جادوزده هستيم. |
سورة الحجر ایه23و24
هرآينه ما هستيم كه زنده مىكنيم و مىميرانيم و بعد از همه باقى مىمانيم. و مىدانيم چه كسانى از شما از اين پيش رفتهاند و چه كسانى واپس ماندهاند. |
سورة الحجر ایه26و27
ما آدمى را از گل خشك، از لجن بويناك آفريديم. و جن را پيش از آن از آتش سوزنده بىدود آفريده بوديم. |
سورة الحجر ایه28الی31
و پروردگارت به فرشتگان گفت: مىخواهم بشرى از گل خشك، از لجن بويناك بيافرينم. چون آفرينشش را به پايان بردم و از روح خود در آن دميدم، در برابر او به سجده بيفتيد. فرشتگان همگى سجده كردند، مگر ابليس كه سرباز زد كه با سجدهكنندگان باشد. |
سورة الحجر ایه32الی50
گفت: اى ابليس، چرا تو از سجدهكنندگان نبودى؟ گفت: من براى بشرى كه از گل خشك، از لجن بويناك آفريدهاى سجده نمىكنم. گفت: از آنجا بيرون شو كه مطرود هستى. تا روز قيامت بر تو لعنت است. گفت: اى پروردگار من، مرا تا روزى كه دوباره زنده مىشوند مهلت ده. گفت: تو در شمار مهلتيافتگانى. تا آن روزى كه وقتش معلوم است. گفت: اى پروردگار من، چون مرا نوميد كردى، در روى زمين بديها را در نظرشان بيارايم و همگان را گمراه كنم، مگر آنها كه بندگان با اخلاص تو باشند. گفت: راه اخلاص راه راستى است كه به من مىرسد. تو را بر بندگان من تسلطى نيست، مگر بر آن گمراهانى كه تو را پيروى كنند. و جهنم ميعادگاه همه است. هفت در دارد و براى هر در گروهى از آنان معين شدهاند. پرهيزگاران در بهشتها، كنار چشمهسارانند. به سلامت و ايمنى داخل شويد. هر كينهاى را از دلشان بركندهايم، همه برادرند، بر تختها روبهروى همند. هيچ رنجى به آنها نمىرسد و از آنجا بيرونشان نرانند. به بندگانم خبر ده كه من آمرزنده و مهربانم، و عذاب من عذابى دردآور است. |
سورة الطارق ایه 9الی14
روزى كه رازها آشكار مىشود، او را نه نيرويى است و نه ياورى. قسم به آسمان بازبارنده، قسم به زمين رويان شكاف خورده، كه اين كتاب، حق را از باطل جدا كند، و سخن هزل نيست. |
سورة الإسراء ایه 3 الی 7
اى فرزندان مردمى كه با نوح در كشتيشان نشانديم، بدانيد كه او بندهاى سپاسگزار بود. و بنى اسرائيل را در آن كتاب خبر داديم كه: دو بار در زمين فساد خواهيد كرد و نيز سركشى خواهيد كرد، سركشىكردنى بزرگ. چون از آن دو بار وعده نخستين در رسيد، گروهى از بندگان خويش را كه جنگاورانى زورمند بودند، بر سر شما فرستاديم. آنان حتى در درون خانهها هم كشتار كردند و اين وعده به انجام رسيد. بار ديگر شما را بر آنها غلبه داديم و به مال و فرزند مدد كرديم و بر شمارتان افزوديم. اگر نيكى كنيد به خود مىكنيد، و اگر بدى كنيد به خود مىكنيد. و چون وعده دوم فرا رسيد، كسانى بر سرتان فرستاديم تا شما را غمگين سازند و چون بار اول كه به مسجد درآمده بودند به مسجد درآيند و به هر چه دست يابند نابود سازند. |
سورة التوبة ایه 23و24
اى كسانى كه ايمان آوردهايد، اگر پدران و برادرانتان دوست دارند كه كفر را به جاى ايمان برگزينند، آنها را به دوستى مگيريد و هر كس از شما دوستشان بدارد از ستمكاران خواهد بود. بگو: اگر پدرانتان و فرزندانتان و برادرانتان و زنانتان و خويشاوندانتان و اموالى كه اندوختهايد و تجارتى كه از كساد آن بيم داريد، و خانههايى كه بدان دلخوش هستيد براى شما از خدا و پيامبرش و جهادكردن در راه او دوست داشتنىتر است، منتظر باشيد تا خدا فرمان خويش بياورد. و خدا نافرمانان را هدايت نخواهد كرد. |
سوره مریم ایه 65تا73
سوره مریم ایه 65 تا 73
آدمى مىگويد: آيا زمانى كه بميرم، زنده از گور بيرون آورده خواهم شد؟ و آدمى به ياد ندارد كه او را پيش از اين آفريدهايم و او خود چيزى نبوده است؟ به پروردگارت سوگند، آنها را با شيطانها گردمىآوريم؛ آنگاه همه را در اطراف جهنم به زانو مىنشانيم. آنگاه از هر گروه كسانى را كه در برابر خداى رحمان بيشتر سركشى كردهاند جدا مىكنيم. و ما آنهايى را كه سزاوارتر به داخل شدن در آتش و سوختن در آن باشند، بهتر مىشناسيم. و هيچ يك از شما نيست كه وارد جهنم نشود، و اين حكمى است حتمى از جانب پروردگار تو. آنگاه پرهيزگاران را نجات مىدهيم و ستمكاران را همچنان به زانونشسته در آنجا وامىگذاريم. چون آيات روشنگر ما را بر آنان بخوانند، كافران به مؤمنان مىگويند: كدام يك از دو فرقه را جايگاه بهتر و محفل نيكوتر است؟ |
سورة الحديد ایه 1 الی 3
خداوند را تسبيح مىگويند، هر چه در آسمانها و زمين است، و او پيروزمند و حكيم است. فرمانروايى آسمانها و زمين از آن اوست. زنده مىكند و مىميراند و بر هر چيز تواناست. اوست اوّل و آخر و ظاهر و باطن، و او به هر چيزى داناست. |
اکنون ساعت 08:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |