![]() |
دوستان و عزیزان سلام و عرض ادب
غیبت ناگهانی بنده ( علت فنی مخابراتی ) را ببخشید الولین پست خودم رو بعد از حدود 10 روز میزنم و متاسفانه باید در اولین پست خودم به کوروش عزیز بابت فقدان یکی از عزیزانشون تسلیت بگم من ایشان رو نمیشناختم ولی هرکسی برای کوروش عزیز باشه برای ما هم عزیزه و خوب کوروش جان من و شما به چیزی معتقدیم به اسم زندگی که برادر دو قلویی هم داره به نام مرگ و هر دو در کنار هم معنا دارند انشاءلله از این به بعد هم شما هم سایر دوستان روزگار شادی را تجربه کنید و زندگی را بیشتر با کامیابی و شادی طی کنید |
همدردی
دورود کوروش جان تسلیت میگم ..ان شاا... خدا رحمتشون کنه و به بازماندگان صبر عطا کنه.:53::53::53:
|
کورش جان تسلیت میگم
امیدوارم خداوند به بازماندگان اون مرحوم صبری بزرگ عنایت بفرماید... غم آخرتون باشه |
تسلیت میگم بقای عمر باز ماندگان باشه
|
سلام اقا تسلیت تسلیت تسلیت ....خدا بیامرزتشون .انشالله خدا به بازماندگان من جمله کوروش عزیز صبر عنایت کند....
|
کوروش جان دوست عزیزم تسلیت میگم ، غم آخرتون باشه.... روحش شاد
|
اقای ادمین صمیمانه بهتون تسلیت میگم انشالاه غم اخرتون باشه:53:روح عزیز از دست رفته شاد باشه انشالله
|
تسليت آقاي نعليني...روحشون شاد
خدا به خانواده شون صبر بده. |
آقای نعلینی تسلیت مرا نیز بپذیر.
|
ای وای !
من اینجور وخت ها لال میشم... |
اکنون ساعت 03:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |