![]() |
دورود شروین , به خودت و خانواده محترمت تسلیت میگم...ایشالا غم آخرتون باشه و همچنین روح داییت شاد باشه:53:
|
سلام اقا شروین تسیلیت عرض میکنم
انشا الله غم اخرتون باشه روحشان شاد |
سلام داداشی
میدونی که من دو ساله نمیدونم چه طوری تسلیت بگم!_:2: خدا صبرت بده همین |
شروین جان تسلیت میگم... |
آقا شروین تسلیت میگم
خدا به بازماندگانشون صبر بده روحشون شاد باد |
تسليت آقا شروين...خدا بهتون صبر بده
خدا همه رفتگان رو بيامرزه. |
سلام و وقت بخیر دوستان
شروین جان شرمنده بابت تاخیر در آنلاین شدن صمیمانه این غم فراق رو به شما و خانواده محترم و عزیزانتون تسلیت عرض می کنم خدا رحمتشون کنه روحشان شاد کاش زودتر متوجه شده بودم جهت عرض تسلیت خدمت می رسیدم بقای عمر شما باشه انشاءلله ارادتمند: امیر |
واقعا عجب رسمیه رسم زمونه ادما میرن ولی فقط خاطراتشون به جا میمونه نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم _:2: روزهای سختیه... مرگ پایان زندگی نیست...تنها پلیست برای ورود به دنیای دیگر... از تمامی عزیزانم که لطف کردند وبا پیام هایشان تسلای دل من شدند کمال سپاسگزاری را دارم...امیدوارم که زندگی سراسر شادی را در کنار عزیزانتون داشته باشید... بعد از بابام این شخص برام خیلی بابا بود ولی بیماری امانش نداد_:2:... دوستان عزیزم تمایل به شرکت در مراسم رو داشتند .. واقعا خیلی گلید و امیدوارم همیشه در زندگیتون خوشی ببینید و از کسانی هم که تماس گرفتند خیلی ممنونم دوستون دارم:53::53::53::53: |
تسليت ميگم آقا شروين . اميدوارم شما و خانواده عزيزتون سلامت باشيد و غم آخرتون باشه ، ببخشيد بابت تاخير
|
امیدوارم خدا پدر عزیز شما و امیر و رزیتا و لیلا و من و .... بیامرزه_:2:
|
اکنون ساعت 09:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |