![]() |
پیام تسلیت
مرگ حقیقت است و حقیقت تلخ است
باید با صبر وایمان قوی این حقیقت را پذیرفت مینا جان با قلبی آکنده از اندوه مصیبت وارده را به شما و سایر بازماندگان تسلیت عرض نموده وبقای عمر سایر بازماندگان را از ایزد منان خواستاریم http://upload.iranvij.ir/images/qaw2...8wkz6tm1i6.jpg |
مینای عزیزم
از صمیمه قلبم بهت تسلیت میگم. امیدوارم غم آخرت باشه. |
تسلیت
مینا خانم تسلیت مرا هم بپذیرید .. انشاالله غم آخرتون باشه ...:53:
|
مینای عزیزم
فوت عموی بزرگوارت رو بهت تسلیت میگم. امیدوارم بقای عمر شما و خانواده ی محترمت باشه. |
مینا خانوم |
مینا جان تسلیت میگم عزیزم
خدا به بازماندگانشون صبر بده و روحشون رو قرین رحمت کنه |
مینا جان تسلیت من را هم بپذیر .انشالله روحشون شاد باشه .....
|
مینا خانم از راه دور تسلیت بنده را پذیرا باش انشاالله غم آخرتون باشه |
مینا جان تسلیت میگم انشالاه غم اخرتون باشه.خداوند ایشون رو رحمت کنه:53:{پپوله}
|
نقل قول:
ای خدا آخه این چه حکمتیه بینهایت حالم گرفته شد اول که همسرم بعد کوروش بعد شروین عزیز حالا هم میناخانم یزدی و... من جدا نمی دونم دیگه چی باید بنویسم الان کلافه شدم میناخانم خواهر عزیز و مهربان همه ما جدا تسلیت عرض می کنم واقعا من نمی دونم آخه این چه روزگاریه که عزیزان ما همه داغدار شدن خدا رحمتشون کنه از طرف ما هم به خانواده و عزیزانتان عرض ادب و تسلیت رو ابلاغ کنید لطفا انشاءلله از این پس همیشه جریانی بزرگ از شادی برای شما و عزیزانتان تو زندگی جاری باشه انالله و انا الیه راجعون خدا همه اموات رو رحمت کنه انشاءلله ببخشید دوستان جدا حالم بد شده نمی تونم متن مناسبی ارسال کنم واقعا عصبی شدم و غمگین |
اکنون ساعت 09:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |