![]() |
از اونجا که هیچکی منو دوست نداشت و خودم خودمو دوست داشتم _:2:به خودم رای دادم:)
|
به نظر منم سفره افسانه جون قشنگه :53:
|
ترنم جونم .. چشمات قشنگ می بینه عزیزم ...:53:
|
آره واقعا بهم ريخته حسابي |
سلام دوستان
من به هیجکس رای نداده بودم!! :d هاها شوخی کردم من به خانم کیانا رای دادم البته از نوع پاریسی:cool: و در پاسخ خانم ( love station )یعنی خانم ایستگاه محبت و عشق: خانم محترم من دوستی دارم که هم ساز میزنه هم بازیگره هم نقاشیهای آبرنگ و رنگ و روغن کار میکنه هم ورزشکاره و هم آشپزی خیلی خوبی داره دست فرمونش یکه و عضو کانون اتومبیلرانی و جهانگردیه 45 سال داره و البته تازه ازدواج کرده... خوب به نظر شما ایشون باید اینهمه استعداد رو میریختن دور و به شغلشون اکتفا می کردند؟ آهان راستی شغل ایشون هیچکدوم از آیتمهای مورد علاقه شوننیست ایشون کارمند اداره مالیات قسمت مالیات بر ارث هست و خیلی هم کارش رو دوست داره شما چه ربطی بین شغلشون و استدادهاشون می بینید؟؟؟ اگر خداوند به هر انسانی چند استعداد میده لابد قدرت شکوفاییش رو هم میده ممکنه یه نفر فقط جراح باشه و هیچ هنر دیگه ای نداشته باشه ولی جراح خوبی باشه ممکن هم هست یه نفر چندین استعداد تو وجودش کشف کنه و اونها رو شکوفا کنه شما هم می تونی تو هر زمینه ای که دوست داری درخشش داشته باشی مهم اینه ببینید چی می خواهید و صد البته چقدر براش وقت و زمان می گذارید موفق باشید (خانم کیانا مجددا من به سفره شما رای میدم، یه ناهار طلب ما):21: |
درود بر دوستان خوبم:53:
همه ی سفره ها قشنگ بودن اما من به سفره ی خودمون رای دادم(حسین) |
سلام دوستان من هم به حسین رای دادم .ولی همه
سفرها قشنگ بودن:p |
سلام بربروبکس پی سی همه سفره ها جالب و
آموزنده بودن ولی من به سفره حسین(کل حسین) رای دادم |
سلام گلهای زیبای بهشتی :53: سفره های هفت سین همه شما قشنگ بود ، دستتون درد نکنه خانم love station سفره هفت سین شما هم قشنگ بود ، همه شما رو دوست دارن رای من به حسینه |
رای من آناهیتا الهه آبها |
اکنون ساعت 06:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |