![]() |
آهنگ مجتبی کبیری
آخه چه جور دلت اومد تنهام بزاری و بری آخه مگه حرفی زدم،زخم زبونی من زدم ... :cool: |
دل تو دلم نيست از منصور حيدري
|
اهنگ امین حبیبی:
بدون تو با کی حرف بزنم دردت به جونم...... اخه عشق ودلتنگی باهم رابطه دارن!!!!!!!!!!!!!!!! |
نمره 20 كلاس از كامران هومن
|
من آهنگ لبخند از عبدالمالکی رو به نفرقبلی می دم
دریاچه دل پاک ونجیبی دارد چندیست که حالت غریبی دارد آن موج که سر به صخره ها می کوبد با من چه شباهت عجیبی دارد |
آهنگ فقط برو از امیر عباس
کاش از اول نبودی دلم برات تنگ نمی شد اون نگاه من به اون نگاه تو بند نمی شد ... :cool: |
بگو شهر فرنگ قصه ها ک
ومگه ما حوض فيروزه نساختيم بگو پس ماهی پولک طلاکو به ياد آر,ای عزيز خوب خسته قديمی,ای صميمی,ای شکسته به ياد آر,ای دليل هر ترانه که بيداری به خوابت پل نبسته مي خواستی شهری ازمخمل بسازی به قد بی حصاری بی نيازی به رنگ ناب دريا رنگ ماهی به لطف هم صدايی هم نوازی به رويا می زنم بيدارم از نو دوباره می رسم تا آخرتو بيا که خواب بيداری قشنگه بيا هم قد روياهای ما شو تماشا داره روياهای بيدار تماشا داره رنگ سبز ايثار چه عطری داره ياس پشت ديوار چه رنگی داره خوشبختی به ياد آر به ياد آر,ای عزيز خوب خسته قديمی,ای صميمی,ای شکسته به ياد آر,ای دليل هر ترانه که بيداری به خوابت پـــل نبـــست:53: |
من به برادرم تموم آلبوم های اندی رو میدم چون عاشق اندیه
|
با عرض سلام در این قسمت میبایست به نفر قبلیت یه اهنگ رو هدیه کنی عزیز
من اهنگ دختر بندری اندی رو به نفر قبلیم هدیه میکنم چون خودم هم بچه جنوبم :53: |
منم اهنگ دخترون بندر با لبي خندون
...... را هديه مدم |
دوست
من بلد نیستم میتونی کمکم کنی
|
دوست
تا فردا خداحافظ
|
شراب
برو برو که خسته ام از شکستنم من عاصی از هر عشق و هر دل بستنم کبوترم که پر زدم ز بام تو بیزارم از نامت به لب آوردنم آ........ه یه روز سراب من و خواب من و شراب من تو بودیو تو امروز شهاب من و تاب من و عذاب من تو هستی وتو یه روز بهار من و یار منو قرار من تو بودی و تو امروز خزان من و زوال من و زیان من تو هستی و تو ستاره ها رو شمردم نیومدی و نمردم بیا که جون نسپردم بیا که جون نسپردم میون گریه دویدم حباب اشکو دریدم ندیدمت که ندیدم ندیدمت که ندیدم .....معين |
دختر ماه ستاره از فرزاد واثقي {پپوله} |
ای دریغچون سرابی در کویر ، چون خیالی دلپذیر
رفته بودی آمدی ، اما چه دیر ، اما چه دیر رفتی و آمد بهار ، بیقرارم بیقرار خاطراتت را فقط از من مگیر ، از من مگیر از میان قاب دودی رنگ شیشه می بریدی از من اما تا همیشه تا همیشه ، تا همیشه با همه دریا دلی دل را به دریاها زدم پشت پا بر اصل بی بنیاد این دنیا زدم با هزاران آرزو ، با صد هزار شوق و امید از پس دیروز و امروز ناگهان فردا رسید ای دریغ از عمر رفته ، ای دریغ قصهٔ ابریشم و بیداد تیغ ای دریغ از عمر رفته ، ای دریغ قصهٔ ابریشم و بیداد تیغ خاطراتم لحظه لحظه رنج موعودم شده چشمه وقت تشنگی آب گل آلودم شده همچو ماه آسمان از من گریزان میشوی مثل شب در ظلمت هر سایه پنهان میشوی چون سرابی در کویر ، چون خیالی دلپذیر رفته بودی آمدی ، اما چه دیر ، اما چه دیر رفتی و آمد بهار ، بیقرارم بیقرار خاطراتت را فقط از من مگیر ، از من مگیر از میان قاب دودی رنگ شیشه می بریدی از من اما تا همیشه تا همیشه ، تا همیشه با همه دریا دلی دل را به دریاها زدم پشت پا بر اصل بی بنیاد این دنیا زدم با هزاران آرزو ، با صد هزار شوق و امید از پس دیروز و امروز ناگهان فردا رسید ای دریغ از عمر رفته ، ای دریغ قصهٔ ابریشم و بیداد تیغ ای دریغ از عمر رفته ، ای دریغ قصهٔ ابریشم و بیداد تیغ .. |
شقایق...از استاد داریوش
|
تو اي پري كجايي؟ - از محمد اصفهاني(البته خيلي سالها پيش توس كسي ديگه اي خونده شده).
|
خشکلا باید برقسند.....از استاد اندی
|
شعر بحبک موت از نانسی عجرم
|
آهنگ نازگل 2 رضایا:cool:
|
زیگ زاگ رضایا
|
خدا نشونه شو از كي بگيرم دارم دق مي كنم بذار بميرم آخه هنوز دلش از جنس سنگه هنوز دلم واسه دلتنگي تنگه چطور دلش اومد از پا بيافتم بهش نازك تر از گل هم نگفتم باور ندارم منو تنها ميذاره دلم واسه ش يه ذره شد اما ديگه نيس لعنت به تو اي دست سرد روزگار حالا فقط من موندم و اين چشاي خيس هر چي به من بگي واست همون ميشم فقط يه بار ديگه بيا دستمو بگير اي دل صبور و بي كس من اون نمياد ديگه پيشت بهونه نگير حالا من موندم و همين دو تا چش گريون موندم توي اين كوچه ها آس و پاس و حيرون حالا من موندم تو و شب بي ستاره منم تو و خاطره ها عشقمون مي باره خدا ازت مي خوام يادش نيافتم چه حرفايي كه از عشقم شنفتم خدا اگه نمي شنوه صدامو بهش بگو دليل گريه هامو اوني كه گفته بود عاشق ترينه حتي خيانتش به دل مي شينه مجيد خراطا |
منم ترنم و اهنگ زيباي زندگي از طرف خدا رو تقديم ميكنم به نفر قبلي و بعدي
|
من مناجات درختان را هنگام سحر،
رقص عطر گل يخ را با باد، نفس پاک شقايق را در سينه کوه، صحبت چلچله ها را با صبح، نبض پاينده هستي را در گندم زار، گردش رنگ و طراوت را در گونه گل، همه را مي شنوم؛ مي بينم. من به اين جمله نمي انديشم. به تو مي انديشم. اي سرپا همه خوبي! تک و تنها به تو مي انديشم. همه وقت، همه جا، __________________ معين |
ضربان قلب من
از شهاب تيام |
آهنگ عمر من غارت شد
از شکیلا |
آهنگ شام مهتاب از داریوش
|
حنایی از ابی
|
آغوش از شادمهر |
تو محشری
امید |
اولين نگاه از جمشيد |