![]() |
قسم.......... به قلم
درون.......... م غوغای درد است تبسم.......... لبخندی زیباست شیرین................. ساده.................. نگو...................... |
شيرين .............. لبخند دوست
ساده ................دل من نگو ..................از رفتن تنهاترين ............ بازي ................. آهنگ................ |
تنهاترين ............ همدم منی
بازي .................بچه ها دیدنیه آهنگ................ جدید چی داری؟ موجود........... سیلاب............. قدیم................. |
موجود...........هر چیزی که وجود داره
سیلاب.............اشک چشم منه دیگه قدیم.................رفاقت رفاقت....... اشک....... دایناسور.... |
رفاقت....... خیلی مقدسه
اشک....... و باید بپای کسی ریخت که ارزشش رو داشته باشه دایناسور.... تنها موجودیه که نمیتونه زبونشو خارج کنه لباس............. سایز.................. الکی................... |
لباس ...بیرون باید متناسب با محیط بیرون باشه
سایز...بعضی از لباسها خیلی ناجوره الکی..نباید ادم خودش رو با چیزای بی خودی خوش نگه داره گفتم...... غنچه ....... ارزوی من....... |
گفتم......با من بمون
غنچه .......یه روز گل میشه ارزوی من.......خوشبختی توست روزگار.......... با من........... عادت............. |
گفتم...غم تو دارم گفتا غمت سرآید
غنچه...ی دل من همچنان بوی تورا میدهد ارزوی من...بازگشت به چند سال پیش است. تبسم..... زندگی...... کودکی........ |
تبسم..... کن که زیباتر بشی
زندگی...... باید کرد کودکی........ همیشه تو ذهن می مونه روزگار.......... با من........... عادت............. |
روزگار...عجیبی ست.
بامن |
روزگار...عجیبی ست.
بامن...بمان |
روزگار...عجیبی ست.
بامن...بمان برای همیشه. عادت...کردم به بودنت. تندیس.... مونس...... انیس......... |
تندیس.... مردان بزرگ رو میسازن
مونس......م باش انیس......... یه اسم قشنگ دخترونه میتونه باشه لابد........... تو.......... یکرنگی......... |
لابد...شوهرم اگه بفهمه تا الان بیدار موندم خفم کنه:42:
تو ... چی داری که من دیوونه وار دوستت دارم:53::53: یکرنگی... لازمه زندگی مشترکه تلاش.... تورم....... سیاست..... |
تلاش....من به خاطر همه مونه
تورم....... دستات نگرانم کرده سیاست..... مثبتش خوبه بیمار......... روح........... گل.......... |
بیمار... دیدار توام
روح...امواتمان شاد!!! گل...سرم گم شد(: |
فقر....
کراوات.... تیک تاک.... |
فقر....فقر یا تهیدستی به معنای کمبود امکانات برای تهیه حداقل نیازهای زندگی است
کراوات....کراوات یک پارچهای دراز است که در جلوی پیراهن بسته میشود تیک تاک....زماني براي بودن دعا احساس دمپايي |
فقر.... و نداری گریبان گیر جامع است
کراوات.... قرمز دوست داری؟ تیک تاک.... صدای ساعته امروز............ جشن............ ساده.............. |
امروز.....19آبان1388
جشن.....یک روز باشکوه ساده.....ساده باشیم چه در زیر درخت، چه در باجه ی بانک دعا احساس دمپايي |
دعا كردم كه بيائي ولي هنوز تنهايم
احساس مجنون دور از ليلي دمپايي جدائي بر فرق سرم زرشك تمشك هويج |
زرشک حوشمزه اس
تمشک خوش مزه تره :D هویج ... خرگوش میخوره ! آناناس.. گیلاس.. بادکنک.. |
زرشك........ترشه
تمشك.......خوشمزس هويج......نارنجیه دست......... پا.............. سر........... |
دست.....دست از طلب ندارم
پا.......بر روی آرزوهام پا گذاشتی سر......سر پر هس شود خاک در سرای تو راز محبت سی دی خام |
راز.........درون تورو هنوز نفهمیدم
محبت......... دلیل نمیخواد سی دی خام...............بگیر امشب بپزیم :21: لبو............ سرمه........... نونوایی........... |
لبو............خیلی دوست دارم برام بگیر.
سرمه...........تا حالا استفاده نکردم. نونوایی...........خستم کرده، دیگه نمیرم نون بگیرم. مسافرت...... دلفین...... با هم...... |
مسافرت......لازمه برام
دلفین......خیلی قشنگه با هم...... بیا بریم سفر صورت............... نگاه................ دیروز.................. |
صورت...............حساب دیروزمو گم کردم.
نگاه................کن به اون عقاب تو آسمون. دیروز..................خیلی روز بدی بود. قفس..... دوست..... قیمت..... |
قفس.....هرچقدر هم بزرگ باشه بازم قفسه
دوست.....ت دارم قیمت.....مهم نیست هر چی دوست داری بردار مهمون من فیلم........... افسوس............. اگر............... |
فیلم..........ی که دادیم خراب بود، هیچی نشون نداد..
افسوس.............که تو درک نمی کنی. اگر...............امشب بیای هرچی بخوای برات میگیرم. حکایت...... تو...... شوخی...... |
حکایت......همچنان باقی است
تو...... بهترینی شوخی......هم حدی داره سر راه............. اگه بتونی ............ بی تو............. |
سر راه.............نونم بگیر اگه زحمتی نیست.
اگه بتونی ............انجامش بدی یه انعام خوب بهت میدم. بی تو.............هرگز. صاحب...... شاگرد...... دندانپزشک...... |
صاحب...... اختیاری
شاگرد...... نمیخوای؟ دندانپزشک...... میتونه خیلی منصف باشه عقل.......... نادان............. زمانه............ |
عقل.......... اگه داشتی خوب بود.
نادان.............ادب ندارد. زمانه............ عوض شده. مرد...... نگران..... چرا....... |
مرد ............. مردانگي
نگران ..........مضطرب زمانه...........بي وفا فراموشي .............. انتظار .................... ياد ....................... |
فراموشي ..............یه بیماری میتونه باشه
انتظار ....................اگه برا عشق باشه قشنگه ياد .......................یاد آن ایام مشتاقی بخیر مجله رستوران برگ |
مجله..... کلبه رو همیشه میگیرم
رستوران............. ماهی یکبار بد نیست برگ............ از درخت نمیفته اگه خدا نخواد سرزمین............. شوک.................. حتی.................... |
سرزمین.............مادر احساس من
شوک..................بعضی وقتا لازمه حتی....................ولو اینکه کارگاه تقویم اینترنت |
کارگاه..کلاسای زیست راهنمایی
تقویم...گذر زمان اینترنت...پی سی سیتی دیروز امروز فردا |
دیروز با تو بودم.
امروز بی تو هستم. فردا خواهم مرد. دل انگیز...... آخرتی....... عارفانه....... |
اکنون ساعت 02:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |