![]() |
سلام بچه هاي گل و بلبل
فقط اومدم بگم سپاهان سوراخه ..روز خوبي داشته باشيد |
سلام بر برو بچه های فوتبالی
پرسپولیس تیم همه بزرگان بوده از همه شما ابی ها می خوام برای برد قرمزها دعا کنید تا شاید ثوابی به شما برسد .طبق معمول قرمز بر ابی چیره می شود چون پسرم قرمز خواه است دیگه هم کلکل نکنید. |
حالا ميشه يكي بگه مسابقه روز چهارشنبه ساعت چنده ؟ |
نقل قول:
از قذیم الایام لنگی سوراخ بوده، نکنه یادت رفته نقل قول:
طبق کدوم معمول پرسپولیس میبره؟؟؟آمار که همش به نفع استقلاله که |
دوستان عزیز اصلا احتیاج به کل کل نیست
تعدا پرسپولیسی های سایت رو بشمارین تهش درمیاد کل کل چی میشه نتیجه دربی هرچی باشه به نفع کفاشیانه!! ضمنا کلمات سوراخ - لنگ - و کیسه و کیسه کش هم تحریم شد در صورت مشاهده اینگونه کلمات در پستها، کاربر خالق پست به ضرب گلوله رییس پلیس اف بی آی فروم (سرهنگ میناخانم 110) منهدم میشود امضا قرمز سرورته!! |
نقل قول:
بازی ساعت 14:30 |
پست پشت سر هم نزنید
مخصوصا ارشدها دهه بچه های بد قرمزته!!!!!!!!!!!! |
بابا مثل همیشه برای جلو گیری از خشونتای بعداز بازی یه مساویه با تبانی صورت میگیره
حالا فوتبال ایران خیلی درسته که ما هوادارشم باشی آدم این 90دقیقه که میخاد الکی حرص بخوررو میذاره یه فیلم هالیودی توپ میبینه البته یه کار دیگه که میشه کرد اینکه بشینه حرص خوردن هوادارای دو تیمو ببینه و حالا نخند کی بخند:24::24::24: |
نقل قول:
در ضمن اکثرهم لایعقلون ;) بعدشم اینجا که نمیشه اینجا رسمی حرف زد، کل کل یعنی همین |
نقل قول:
تو بدی خوب{B Adabi} کدوم ارشد پشت سر هم چیز نوشت؟ بیا سر کوچه امیر داداشی یه دو دقیقهمرافه{B Adabi}:d حیف که قرمز نوشتی وگرنه خودم اعدامت میکردم فوتبال همش کل کله دیگه از فردوسی پور یاد بگیر :d منم با فحش وکلمات زشت مخالفم و سر اون کاربرایی که اینطوری بنویسن حتما لب باغچشونه فردا:21: امید جونم دیگه ننویسی لنگ و ایناااااااااااااااااااا هااااااااااااااا{قاط} قرمززززززززززززززززززززززززززز :53: |
از کی تا حالا لنـــــــــــــــــــگ شده فحش ؟؟؟
|
نقل قول:
|
نقل قول:
منو خیلی بچه حساب کردی یا خوتو خیلی پیر می کنی که به من میگی مادر جان؟؟؟;) |
امید جان آمار چی؟ کشک چی؟
توی همین تاپیک نظر سنجی رو ببین حتی تعداد رای های مساوی از استقلال بیشتره:21: |
نقل قول:
منظورم آمار بازیهای قبلی دو تیم بوده بهتر بگم تاریخچه بازیهای دو تیم حالا چهارشنبه عصر من یه حالی از همتون بگیرم;) |
عمرا با وجود اينكه استقلاليم ميگم مساوي ميشه
|
وقتی پرسپولیس میبرد امید کجا بودی؟
نمیبینی چقدر قرمز داریم تو فروم؟ تازه اینم داشته باش:پرسپولیس برنده می شود 38.46% |
تو نظرسنجی سایت 90 هم تقریبا آمارش مثل سایت ماست
[IMG]http://*****************/7/1265014893.png[/IMG] |
امید جان دیدی خودتم اعتراف کردی...
افرین:41: |
حالا صبر کن تا 4شنبه:
اندکی صبر، سحر نزدیک است.... |
باز هم طبق معمول مساوی.
اما به نظر من اگه تیم ها خصوصی بودن می شد در موردش فکر کرد. بقیه رو نمی دونم.:mad::mad::21::mad::mad: |
همیشه اینا مساوی می کنن:53:http://www.en.kolobok.us/smiles/arti...ozer/cards.gif
|
نگران نباشید پرسپولیس همیشه برنده است اگه یه وقتی هم میبازه دلش بحال استقلال میسوزه
|
شايد تعدادتون بيشتر باشه اما قهرمانياتون از استقلال خيلي كمتره شما حتي يه بارم نتونستين تو اسيا قهرمان شين در صورتي كه استقلال 2 بار تونسته قهرمانه اسيا بشه تمتون حالا حالاها بايد پيشه استقلال لنگ بندازه
|
نقل قول:
همون طوری که بر تو عیب نیست :d تو با اسی یا سپ؟:24:تکلیفه خودتو مشخص کن فردا تو سایت وگولنزج امید نوتونه تصمیم وگیره:21::21: |
شما که آقایی امید جان
من زیادی پیر شدم مادر;) |
شوت می زند کریم
سوی دروازه وحید سرکش است شوت باقری وحشت است سهم طالبی هی دعا کند هلا یا رب که تمام شود این وقت خسته ام ز شوت کریم کوهی از دلهره است و بیم نشود گل همی خواهم بخورد همه اش به تیر. |
بالاخره فردا معلوم میه کی میبره فعلا که درصد برد پرسپولیس از همه بیشتره.
|
عاشقم بر خلق و بر شوت کریم
خلق او اول بود شوتش عظیم. |
سپاهان سوراخه ............ نياوران يه كاخه قرار اين شعار رو استقلاليا و پرسپليسيا روز بازي بدن..... فارغ از نتيجه بازي ...هرچند استقلالم سوراخ اما نه به سوراخي سپاهان... |
نقل قول:
سپاهان 5-1 سایپا قابل توجه بعضیا خداییش تا حالا پرسپولیس تونسته 5تا گل بزنه :24::24: |
گله دقیقه 91 پرسپولیس که بازی کن خودتون کی بود آهان سپهر حیدری زد هیچ وقت یادم نمیره عجب حالی به پرسپولیس داد و چه حالی از سپاهان گرفت:d:21::15:
|
نقل قول:
1)دقیقه 91 نبود و دقیقه 96 بود 2) تو اون بازی از زمین و زمان و داور و دستهای پشت پرده و ... کمک گرفتید تا سپاهان قهرمان نشه 3)شما بهتره با خاطرها زندگی کنید، چون مطمئن باشید دیگه تکرار نمیشه :21: |
چه فرقی داره اگه ما با خاطره ها زندگی میکنیم شما که خاطره ای ندارین که باهاش زندگی کنین
|
نقل قول:
حضور در تمامی دوره های لیگ قهرمانان آسیا حضور در فینال لیگ فهرمانان آسیا حضور در جام باشگاه های جهان و... اینا همه افتخاراتیه که فقط سپاهان داره و برای شما تبدیل به رویا شده |
پیش بینی می کنم پیروز باشد پرسپولیس
یک گلش از ان پروین یک گلش از ان شیث |
فقط اس اس فقط ابيته
|
فقــــط قــــــرمــــــــزتــــه
|
بچه های عزیز |
:53: فقط پرسپولیس :53:
|
اکنون ساعت 08:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |