پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   گوشی های سونی اریکسون Sony Ericsson (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=36)
-   -   تاپیک سوال و جواب و بحث در مورد گوشیهای سونی اریکسون (http://p30city.net/showthread.php?t=2360)

امیر عباس انصاری 08-10-2010 12:29 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط sepandara (پست 173962)
سلام به دوستان عزیز

گوشی مدل sony ericsson xperia x10 mini دارم ؛ اما نمی تونم هیچ فایلی بلوتوث کنم و عکس یا تصویر بفرستم !!! اصلا گزینه ای به نام ( send ) نداره ! دوستان در صورت امکان راهنمایی بفرمایید .. .

موفق باشید

سلام
همین الان تاپیک معرفی تخصصیش را در همین بخش میزنم
و فکر کنم دوست عزیز باید تاپیک رو بخونیم تا بیشتر با این ریزه میزه آشنا بشیم
خوب دوسن من تاپیک رو زدم و خبر خوبی ندارم
بلوتوثش برای انتقال فایل نیست
برای ارتباط با دستگاههای دیگره

Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون X10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون

و این که مال شماست

Sony Ericsson XPERIA X10 mini بررسی کامل و تخصصی Sony Ericsson XPERIA X10 mini یک همراه کوچک و مناسب

babak1000 08-10-2010 07:12 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 174082)
سلام دوست گرامی
باتری این گوشی قابل تعویض نمی باشد و از نوع باتری استاندارد li-po با قابلیت 4 ساعت مکالمه و 258 ساعت حالت انتظار می باشد.

با تشکر از شما دوست گرامی، خوب اگه یه زمانی باطری این گوشی خراب شد،چکار باید کرد؟باید گوشی رو دور انداخت؟

مهدی 08-10-2010 08:40 AM

به نظر من این گوشی باتوجه به اینکه با آندروئد است و تجربه اول هستش مشکلاتی دیگری مثل بلوتوث که مدیر محترم موبایل گفتند دارد، نخرید بهتره اگه میخواهید گوشی لمسی بگیرید سامسونگ و نوکیا گوشیهای خوبی دارند و اگه میخواهید سونی اریکسون باشه بیشتر تحقیق کنید.

babak1000 08-10-2010 08:56 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 174149)
به نظر من این گوشی باتوجه به اینکه با آندروئد است و تجربه اول هستش مشکلاتی دیگری مثل بلوتوث که مدیر محترم موبایل گفتند دارد، نخرید بهتره اگه میخواهید گوشی لمسی بگیرید سامسونگ و نوکیا گوشیهای خوبی دارند و اگه میخواهید سونی اریکسون باشه بیشتر تحقیق کنید.

من خودم samsung jet را در نظر داشتم بخرم, ولی این طور که شنیدم مشکل آنتن دهی و ضعف باطری داره برای همین قیدشو زدم،به نظر شما گوشیه خوبیه؟ ویا اگه مدلی مد نظرتونه تا 270 میتونید به من معرفی کنید که ال سی دی بزرگ و آنتن دهی خوب و صدای بلند داشته باشه و در ضمن لمسی هم نبود مشکلی نیست.

مهدی 08-10-2010 09:18 AM

من خودم بشخصه چون با نوکیا راحت ترم نوکیا 5800 یا ان900 رو میپسندم
سامسونگ هم چون 2 ماه پیش داشتم برا یکی از دوستان میخریدم بدلیل اینکه میخواست ویندوز موبایل داشته باشه ب7300 رو خرید و کارش هم خوبه تا الان ولی جت هم خوبه مخصوصا مدل جدیدتری هم اومده .
تو این رنج قیمت این گوشی ها پیدا کردم

Samsung S8000 Jet
http://www.digikala.com/Products/Mob...2033661692.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 110 گرم
پردازنده: Qualcomm MSM6246 800MHz
حافظه: حافظه داخلی در دو نوع 2048 / 8192 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی AMOLED Resistive Touchscreen - اندازه 3.1 اینچ - 800x480
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1100 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 422 ساعت - زمان مکالمه 8:20 ساعت
قیمت : 255000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

Nokia 5800 XpressMusic
http://www.digikala.com/Products/Mob...ain-Medium.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 109 گرمپردازنده: ARM 11 434MHz
حافظه: حافظه داخلی 81 مگابایت - RAM 128 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Resistive Touchscreen - اندازه 3.2 اینچ - 360 × 640
دوربین: 3.2 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 - جاوا
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1320 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 406 ساعت - زمان مکالمه 8:45 ساعت
قیمت : 272000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

Sony Ericsson XPERIA X1
http://www.digikala.com/Products/Mob...ain-Medium.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : کشویی - وزن : 145 گرمپردازنده: Qualcomm MSM 7200 528MHz
حافظه: - RAM 256 MB - ROM 512 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Resistive Touchscreen - اندازه 3.0 اینچ - 800x480
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Microsoft Windows Mobile نسخه 6.1 Professional - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 833 ساعت - زمان مکالمه 10 ساعت
قیمت : 295000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

babak1000 08-10-2010 10:26 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 174169)
من خودم بشخصه چون با نوکیا راحت ترم نوکیا 5800 یا ان900 رو میپسندم
سامسونگ هم چون 2 ماه پیش داشتم برا یکی از دوستان میخریدم بدلیل اینکه میخواست ویندوز موبایل داشته باشه ب7300 رو خرید و کارش هم خوبه تا الان ولی جت هم خوبه مخصوصا مدل جدیدتری هم اومده .
تو این رنج قیمت این گوشی ها پیدا کردم

samsung s8000 jet
http://www.digikala.com/products/mob...2033661692.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 110 گرم
پردازنده: Qualcomm msm6246 800mhz
حافظه: حافظه داخلی در دو نوع 2048 / 8192 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه micro sd
شبکه های ارتباطی: 3g - gprs - wlan - gps - bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی amoled resistive touchscreen - اندازه 3.1 اینچ - 800x480
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: جاوا - مایکروسافت آفیس - pdf
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1100 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 422 ساعت - زمان مکالمه 8:20 ساعت
قیمت : 255000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

nokia 5800 xpressmusic
http://www.digikala.com/products/mob...ain-medium.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 109 گرمپردازنده: Arm 11 434mhz
حافظه: حافظه داخلی 81 مگابایت - ram 128 mb - قابلیت استفاده از کارت حافظه micro sd
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی tft resistive touchscreen - اندازه 3.2 اینچ - 360 × 640
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل symbian نسخه symbian os v9.4, series 60 rel. 5 - جاوا
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1320 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 406 ساعت - زمان مکالمه 8:45 ساعت
قیمت : 272000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

sony ericsson xperia x1
http://www.digikala.com/products/mob...ain-medium.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : کشویی - وزن : 145 گرمپردازنده: Qualcomm msm 7200 528mhz
حافظه: - ram 256 mb - rom 512 mb - قابلیت استفاده از کارت حافظه micro sd
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی tft resistive touchscreen - اندازه 3.0 اینچ - 800x480
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل microsoft windows mobile نسخه 6.1 professional - جاوا - مایکروسافت آفیس - pdf
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 833 ساعت - زمان مکالمه 10 ساعت
قیمت : 295000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

گوشیی که ویندوز موبایل داشته باشه چه مزیتی نسبت به بقیه داره؟ برتری خاصی داره؟

مهدی 08-10-2010 10:39 AM

اینها نظر شخصی من است و ممکن است همش درست نباشد.

فعلن مانده است تا به یک وسیله التکرونیکی برسیم که هم موبایل باشه هم دوربین و هم مثل یک نوت بوک کار کنه و درکل همه نیاز های ما رو برطرف کنه.
ویندوز موبایل کارایی های زیادی بخصوص برای نت گردی داره ولی من خودم خوب نتونستم باهاش کار کنم من خودم 5800 دارم و جدیدا ان 900 دیدم که روش بقولن ویندوز بوده ولی یک نوع از سیستم عامل مکینتاش روشه و کاراییش عالی بود و مثل یک رایانه جیبی کوچک بود.

در نصب برنامه ها نوع سیستم عامل گوشی مهم است مثلا نرم افزار جاوا رو اکثر گوشی ها نصب میشه اما نوکیا سیمبان است و اخیرا که حالت ویندوز موبایل آمده سیمباین روش جواب نمیده.
جدیدا هم که آندروید دارد میاید که نمیدونم چیه!

کم کم پیشرفت های بسیار خوبی خواهد داشت البته باز هم میگم نوع کاری که از گوشی میخواهی بکشی خیلی مهم است.

برای من اصلا دوربین مهم نبوده ولی داشتن کارت حافظه جدا گانه و جی پی اس بسیار مهم است.

بهرحال یک توصیه هم به شما دوست خوب بکنم هرچه بگردی گوشی های جدیدتری پیدا میکنی و انسان همیشه میخواهد بهترین ها رو داشته باشه بحق.
ولی با توجه به جهاتی باید یک انتخابی انجام بدی
مثل هزینه ای که می توانی پرداخت کنی
فرم گوشی(ابعاد اندازه سبک و سنگینی شکل)
خدمات پس از فروش در کشور
آنتن دهی و ....
من خودم موتورولا رو خیلی دوست دارم اما چون بعضی قطعات براحتی در همه جا در دسترس نیست(خدمات پس از فروش) نوکیا انتخاب کردم.

sepandarA 08-10-2010 07:17 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 174094)
سلام
همین الان تاپیک معرفی تخصصیش را در همین بخش میزنم
و فکر کنم دوست عزیز باید تاپیک رو بخونیم تا بیشتر با این ریزه میزه آشنا بشیم
خوب دوسن من تاپیک رو زدم و خبر خوبی ندارم
بلوتوثش برای انتقال فایل نیست
برای ارتباط با دستگاههای دیگره

sony ericsson xperia x10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون x10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون

و این که مال شماست

sony ericsson xperia x10 mini بررسی کامل و تخصصی sony ericsson xperia x10 mini یک همراه کوچک و مناسب

با سلام و تشکر ازشما

بنابراین هیچ راه انتقالی برای فایل ها بین این گوشی با گوشی دیگر نیست ! عجب گوشی عجیبی !!!

ممنونم از شما

امیر عباس انصاری 08-11-2010 02:20 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط sepandarA (پست 174324)
با سلام و تشکر ازشما
بنابراین هیچ راه انتقالی برای فایل ها بین این گوشی با گوشی دیگر نیست ! عجب گوشی عجیبی !!!
ممنونم از شما

سلام بر همه دوستان

چرا هست
انتقال از طریق کابل و رایانه یکیشه
انتقال مستقیم هم از طریق ایمیل و MMS
برای انتقال مستقیم راهی نیست (شاید برای نظامی ها طراحی شده یا یک نمونه تولید خاص هست)
این گوشی:
Sony Ericsson XPERIA X10 mini بررسی کامل و تخصصی Sony Ericsson XPERIA X10 mini یک همراه کوچک و مناسب
یک همراه مناسب و کوچیکه که برای مقاصد خاص کاربردی ساخته شده
توقع همه کار نباید ازش داشت
چون در کنارش این گوشی هم تولید میشه که بهتره:
Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون X10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون

به هرحال در آینده نزدیک گوشیهایی خواهیم دید که احتمالا برای موارد خاص ساخته می شوند
مانند گوشیهای بدون دوربین جهت استفاده افراد نظامی

schweiz 09-01-2010 10:42 PM

نصب زبان بر روی گوشی Sony Ericsson K510i

سلام
من می خواهم زبان آلمانی را روی گوشی نصب کنم ولی جایی پیدا نکردم اگه ممکنه یک لینک به من بدهید و من به چه نحوی روی گوشی نصب کنم.
ممنون

امیر عباس انصاری 09-03-2010 08:04 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط schweiz (پست 182248)
سلام
من می خواهم زبان آلمانی را روی گوشی نصب کنم ولی جایی پیدا نکردم اگه ممکنه یک لینک به من بدهید و من به چه نحوی روی گوشی نصب کنم.
ممنون

سلام
دوست من جای این سوال اینجاست:
http://p30city.net/images/misc/navbits_start.gif پی سی سیتی > موبایل Mobiles > گوشی های موبایل MObile phones > گوشی های سونی اریکسون Sony Ericsson http://p30city.net/images/misc/navbi...allink_rtl.gif تاپیک سوال و جواب و بحث در مورد گوشیهای سونی اریکسون

با کمی جستجو راحت پیدا میشد.

و پاسخ شما:
بر روی گوشیهایی با پلت فروم جاوا (مانند گوشی شما) هرگونه تغییرات اساسی در سیستم عامل جاوا توسط کارخانه سازنده اعمال می شود نه شم
شما می توانید برنامه ها و بازیهایی به زبان آلمانی بر بروی گوشی خود نصب کنید ولی نصب زبان آلمانی (سونی اریکسون فرانسویست و نوکیا است که فنلاندی و آلمانیست) توسط خود کمپانی اعمال می شود.

احتمالا اگر گوشی سونی اریکسونی از اروپا برای خود بیابید ممکن است دارای زبان آلمانی نیز باشد (چون برای آن منطقه ساخته شده است)
موفق باشید

grand 10-14-2010 03:40 PM

سلام امير عباس خان
من تازه چند دقيقه اي ميشه اومدم توي اين سايت
خيلي خوبه مطالب جالبي داره
راستي من يه نرم افزار ميخوام که بشه يه رمز داد به گوشي ضمن قفل کيبورد در حالي که گوشي روشن هست يا اينکه بشه قسمت هاي مختلف رو قفل کرد
ممنون ميشم اگه کمک کنيد{شیت شدن}مدل گوشيم t650

mor11 10-16-2010 12:35 AM

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان ومدیران عزیز :

دوستان عزیز من یه گوشی سونی اریکسون چینی طرح Aino خریدم.اگه ممکنه یکی از دوستان که در مورد این گوشی اطلاعات داره منو راهنمایی کنه..

اینم عکس به همراه مشخصات البته به زبان انگلیسی

http://www.dhgate.com/5pcs-aino-u10-...b870150fd.html

حالا دنبال برنامه های زیر برای این مدل گوشی میگردم..

1.0نرم افزار برای مخفی سازی فایل های شخصی

2. تقویم 89

3. نقشه تهران

4. تم

5. بهترین بازی لمسی به سلیقه خودتون.

با تشکر

.

امیر عباس انصاری 10-16-2010 12:42 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط grand (پست 190233)
سلام امير عباس خان
من تازه چند دقيقه اي ميشه اومدم توي اين سايت
خيلي خوبه مطالب جالبي داره
راستي من يه نرم افزار ميخوام که بشه يه رمز داد به گوشي ضمن قفل کيبورد در حالي که گوشي روشن هست يا اينکه بشه قسمت هاي مختلف رو قفل کرد
ممنون ميشم اگه کمک کنيد{شیت شدن}مدل گوشيم t650

گوشی شما پلت فرمش جاواست عزیزم
نداریم همچین چیزی برای پلت فروم جاوا مگر توسط خود کمپانی در گوشی ثبت بشه
همون کد امنیتی گوشیتون
پین کد
و قفل صفحه کلیدتون موجوده و لاغیر
موفق باشید

نقل قول:

نوشته اصلی توسط mor11 (پست 190504)
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان ومدیران عزیز :

دوستان عزیز من یه گوشی سونی اریکسون چینی طرح aino خریدم.اگه ممکنه یکی از دوستان که در مورد این گوشی اطلاعات داره منو راهنمایی کنه..

اینم عکس به همراه مشخصات البته به زبان انگلیسی

http://www.dhgate.com/5pcs-aino-u10-...b870150fd.html

حالا دنبال برنامه های زیر برای این مدل گوشی میگردم..

1.0نرم افزار برای مخفی سازی فایل های شخصی

2. تقویم 89

3. نقشه تهران

4. تم

5. بهترین بازی لمسی به سلیقه خودتون.

با تشکر

.

سلام
شرمنده دوست عزیز ما اینجا در تالار نرم افزار انواع نرم افزارهای مختلف را داریم
و شما بهتره سراغ نرم افزارهای جاوا بروید
و صدالبته زیاد از گوشی خودتان توقع بالایی نداشته باشید

mor11 10-16-2010 07:27 PM

نقل قول:

سلام
شرمنده دوست عزیز ما اینجا در تالار نرم افزار انواع نرم افزارهای مختلف را داریم
و شما بهتره سراغ نرم افزارهای جاوا بروید
و صدالبته زیاد از گوشی خودتان توقع بالایی نداشته باشید

ممنونم دوست عزیز..

اگه ممکنه فقط این 2تا رو بهم لینک بدید..

مخفی سازی...

و تم برای این گوشی خیلی گشتم ولی پیدا نکردم..

با تشکر

.

cheshmak816 06-20-2011 05:09 PM

مقایسه ی گوشی k970 با n73 از نظر دوربین فیلمبرداری

با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم کیفیت فیلم برداری کدوم از این گوشی ها بالا تر است برای دوربین فیلم برداری n73 نوشته cif ولی برای k970 نوشته vga@30ftp -video light دوربین 970 5 است دوربین 73
3.2 است

امیر عباس انصاری 06-22-2011 08:06 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط cheshmak816 (پست 217805)
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم کیفیت فیلم برداری کدوم از این گوشی ها بالا تر است برای دوربین فیلم برداری n73 نوشته cif ولی برای k970 نوشته vga@30ftp -video light دوربین 970 5 است دوربین 73
3.2 است

سلام
پست شما به اینجا منتقل شد جاش اینجاست دوست من
نوکیا ویرایش موسیقی N73
سونی اریکسون K970

مقایسه ار نظر بنده غلطه
نوکیا دوربین 3.2 مگاپیکسل داره
ولی سونی اریکسون کا970 لنز 5 مگا پیکسل داره
و ضمنا شما مشخص نکردید کدام نوع نوکیا ان73
معمولی یا ویرایش موسیقی؟
در کل با توجه به تجربه کمی که دارم نوکیا فیلم برداری بهتر و سونی عکاسی بهتری داره
البته این نظر من بود و ممکنه مخالف یا موافقینی هم داشته باشه

schweiz 04-08-2012 04:06 AM

اضافه کردن منوی زبان به گوشی

سلام دوستان
گوشی من مدلk510i هست و میخواستم زبان آلمانی بهش اضافه کنم.
لطفا اگه ممکنه به من راهنمایی کنین.چطور میتونم این کار رو بکنم.
ممنون

مهدی 04-08-2012 06:01 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط schweiz (پست 258197)
سلام دوستان
گوشی من مدلk510i هست و میخواستم زبان آلمانی بهش اضافه کنم.
لطفا اگه ممکنه به من راهنمایی کنین.چطور میتونم این کار رو بکنم.
ممنون

فک کنم اگر آلمانی بزاری فارسی نخواهی داشت
برای اینکار معمولا میدن تعمیرگاه با تجربه تا فریمور اون زبان رو رو گوشی نصب کنند. یکجورایی فلش میشه.

schweiz 04-08-2012 11:13 PM

دوست عزیز
من اصلن فارسی ندارم ولی میخوام آلمانی نصب کنم.
نرم افزاری که میگی رو میشناسی که من بتونم از اینترنت دانلود کنم و خودم نصب کنم؟

مهدی 04-09-2012 03:49 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط schweiz (پست 258267)
دوست عزیز
من اصلن فارسی ندارم ولی میخوام آلمانی نصب کنم.
نرم افزاری که میگی رو میشناسی که من بتونم از اینترنت دانلود کنم و خودم نصب کنم؟

دوست گرامی
شما هم باید نرم افزار هک گوشی سونی اریکسون را دانلود کنید هم فایل زبان مورد نظر ، بعد اقدام به نصب زبان کنید و البته یک اشتباه در مراحل انجام کار هک و نصب زبان میتونه آسیب جدی به گوشیتان بزنه
بهتره بدید تعمیرات موبایلی این کار رو انجام بده

سر گوشی خودم هم همین بلا اومد و من دیگه دست به هک و تعویض فریمور گوشی نخواهم زد :d

mmantegh 06-03-2012 12:59 PM

خواهش میکنم کمکم کنید

نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 3948)
سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان و عزیزان :53:

به فروم پی سی سیتی و انجمن موبایل خوش آمدید :53:
اینجا محلی برای پرسیدن سوالات یا جواب دادن به پرسش دیگر عزیزان و دوستان در مورد گوشیهای سونی اریکسون می باشد :53:
ضمنا بحث و تبادل نظر و اشتراک اطلاعات و مطالب عمومی و تخصصی در مورد گوشیهای موبایل سونی اریکسون اینجا آزاد می باشد ;)
متشکرم.:53:
ارادتمند... امیر عباس... بچه تهرانپارس!!
[IMG]****************************/87.gif[/IMG]

سلام.من گوشی سونی اریکسون مدل xperia mini pro دارم.البته تازه خریدم.ولی الآن چند روزیه که صفحه نمایش گوشیم خود بخود روشن و خاموش میشه.فکر کنم بخاطر یه نرم افزار باشه ولی نمیدونم چه برنامه ایه.میشه راهنمائیم کنید.ممنون از لطفتون

مهدی 06-05-2012 04:11 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط mmantegh (پست 264362)
سلام.من گوشی سونی اریکسون مدل xperia mini pro دارم.البته تازه خریدم.ولی الآن چند روزیه که صفحه نمایش گوشیم خود بخود روشن و خاموش میشه.فکر کنم بخاطر یه نرم افزار باشه ولی نمیدونم چه برنامه ایه.میشه راهنمائیم کنید.ممنون از لطفتون

سلام
ضربه نخورده؟
یک بکاپ از گوشیت بگیر و و گوشی رو ریست کن اگر بعد از یک روز این مشکل رو نداشتی بکاپ رو ری استور کن . به نظرم بهتره فقط شماره تماسها و مسیج ها رو ری استور بکنی و حتما مموری کارت رو هم فرمت کن.
گوشی خودم هم همینجوری شده بود البته برای من نوکیا هست مشکلش حل شد.

mostafa_sh 12-26-2012 01:33 AM

كمك به xperia pro

سلام
ممنون ميشم جواب اين چند تا سوال منو بدين
1-چرا فوتبال real football 2013 رو وقتي نصب ميكنم گوشي ارور ميده و دو تا گذينه مياره يكي cancel اون يكي retry اگه بخوان عكسشو ميذارم؟
2-آيا ميشه با اينترنت با سيم كامپيوتر (ADSL) گوشي رو به اينترنت وصل كني (يعني هزينه از شارژ كم نشه و حجم ADSL استفاده بشه؟
با تشكرhttp://www.panatel.org/images/smilies/103.gif

hossein 12-27-2012 06:09 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط mostafa_sh (پست 275860)
سلام

ممنون ميشم جواب اين چند تا سوال منو بدين
1-چرا فوتبال real football 2013 رو وقتي نصب ميكنم گوشي ارور ميده و دو تا گذينه مياره يكي cancel اون يكي retry اگه بخوان عكسشو ميذارم؟
2-آيا ميشه با اينترنت با سيم كامپيوتر (ADSL) گوشي رو به اينترنت وصل كني (يعني هزينه از شارژ كم نشه و حجم ADSL استفاده بشه؟

با تشكرhttp://www.panatel.org/images/smilies/103.gif

1 - نرم افزار موبایل شما آندروید هست ، اول اینکه باید اون نرم افزاری رو که میخواید نصب کنید با ورژن اندروید موبایل شما سازگار باشه ، و دوم اینکه اون نرم افزار اورجینال باشه ، چرا که بعضی از سایتهایی که بصورت رایگان این نرم افزار ها و بازیها رو در اختیار مصرف کننده قرار میدن بعضی از اونها معتبر نیستن و احتمال داره فایل شما خراب باشه و قابلیت نصب حتی بعد از گزینه دانلود و ادامه از سرور سایت اون سایت رو نداشته باشه .

2- شما میتونید از موبایلتون به عنوان مودم هم استفاده کنید .

kianagoli 01-08-2013 03:23 PM

سلام من یه سوال داشتم من گوشیم جاواش کار نمیکنه واسه ی همین از هیچ اپلیکیشنی نمیتونم استفاده کنم...چیکار کنم:20:

hossein 01-08-2013 08:04 PM

سلام
دوست عزیز تنظیمات گوشیتون رو به حالت اول بازگشت به کارخانه برگردونید تا تنظیمات گوشی به حالت اولیه برگرده ، اگر باز هم مشاهده کردید که مشکلتون برطرف نشد ، تا حدودی واضح تر توضیح بدین که چه aplication هایی رو باز نمیکنه تا راه دیگه ای رو به شما پیشنهاد بدیم .

user.1992 04-20-2013 07:49 PM

سلام
مدل لپ.تاپم Asus k43sو گوشیمSony Xperia SL هست.
میخوام باgprsگوشیم با لپ تاپ به اینترنت کانکت شم.ولی نمیتونم.
یه چیزی هست به اسم Bluetooth peripheral. device.که تو سیستمم نصب نیست.چطور باید نصبش کنم.!؟

*Sun* 05-05-2013 03:19 PM

سلام بر دوستان.
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه.
گوشی من سونی اریکسون Aino هستش. داشتم از طریق خود گوشی بازی دانلود می کردم که موقع نصب بازی، گوشی هنگ کرد. بعد از چند دقیقه که اومد دیگه توانایی ورود به فولدر game و اپلیکیشن رو هم ندارم. وقتی هم از طریق settup می خوام دوباره بازی ها و aplication رو نصب کنم بهم پیغام میده: opration failed!
از طرف دیگه این گوشی هم تاچه هم کیبرد. مثلا برای استفاده از دوربین فقط میشه با حالت تاچ وارد شد. اما دیگه صفحه تاچش هم کار نمی کنه. اصلا وقتی کیبرد گوشی رو می بندم صفحه مربوط به تاچش لود نمیشه که بخوام استفاده کنم.
http://forum.p30world.com/images/New-Smile3/28.gif
وقتی وارد منو میشم و چند دقیقه کار می کنم و دوباره برمی گردم به بک گراند، صفحه بک گراند اول شکل یه عکس میاد(یعنی مجدد نمی تونم وارد منو شم) باید صفحه کیبرد رو ببندم و بعد از چند لحظه باز کنم تا امکانات منو و مدیا و ... بیاد!
خواهشا بهم بگین چی شده و چی کار کنم؟؟؟؟!!! خیلی عجله دارم.

اگه جز فلش کردن کاری نمی تونم بکنم، با فلش چه چیزایی توی گوشیم پاک میشه؟!
مثلا به هیچ وجه نمی خوام sms هام پاک شه!
فکر کنم قابلیت بک آپ گرفتنم ندارهhttp://forum.p30world.com/images/New-Smile3/14.gifhttp://forum.p30world.com/images/New-Smile3/28.gif
http://forum.p30world.com/images/New-Smile3/28.gifhttp://forum.p30world.com/images/New-Smile3/14.gif

*Sun* 05-05-2013 03:19 PM

چجوری میشه از اطلاعات و sms های گوشی سونی اریکسون مدل Aino بک آپ گرفت؟؟؟http://forum.p30world.com/images/New-Smile3/28.gif

مهدی 05-14-2013 05:36 PM

بکاپ گرفتن از اطلاعات و sms های گوشی سونی اریکسون ، پشتیبان گیری از پیامک های سونی اریکسون

1 فایل پیوست
بکاپ گرفتن از اطلاعات و sms های گوشی سونی اریکسون ، پشتیبان گیری از پیامک های سونی اریکسون

نقل قول:

نوشته اصلی توسط *Sun* (پست 281554)
چجوری میشه از اطلاعات و sms های گوشی سونی اریکسون مدل Aino بک آپ گرفت؟؟؟ http://forum.p30world.com/images/New-Smile3/28.gif

سلام
با نرم افزارهای مختلفی میشه این کار رو انجام داد
لینک دو تا رو برا دانلود میزارم
اولیش
Sony Ericsson PC Suite که احتمالا تو سی دی داخل جعبه گوشی هست.
پسورد:soft98.ir
حجم 18 MB

دومیش
MyPhoneExplorer
با راهنمای نرم افزار

parandoosh 08-31-2013 12:11 PM

salam man ws50i ro daram chan sale...va kheili razizam ama moteasefane kharab shode mikham yeki bekharam bayad chekar konam?

eslah mikonam w350i

امیر عباس انصاری 08-31-2013 11:09 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط parandoosh (پست 287702)
salam man ws50i ro daram chan sale...va kheili razizam ama moteasefane kharab shode mikham yeki bekharam bayad chekar konam?

eslah mikonam w350i

برای خریدن یه گوشی باید بر اساس بودجه ای که اختصاص میدین گوشی انتخاب کنید
طبیعتا هر چی بودجه اختصاصی بیشتر باشه تنوع محصول بیشتری برای انتخاب خواهید داشت

اکنون ساعت 03:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.