![]() |
نقل قول:
همین الان تاپیک معرفی تخصصیش را در همین بخش میزنم و فکر کنم دوست عزیز باید تاپیک رو بخونیم تا بیشتر با این ریزه میزه آشنا بشیم خوب دوسن من تاپیک رو زدم و خبر خوبی ندارم بلوتوثش برای انتقال فایل نیست برای ارتباط با دستگاههای دیگره Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون X10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون و این که مال شماست Sony Ericsson XPERIA X10 mini بررسی کامل و تخصصی Sony Ericsson XPERIA X10 mini یک همراه کوچک و مناسب |
نقل قول:
|
به نظر من این گوشی باتوجه به اینکه با آندروئد است و تجربه اول هستش مشکلاتی دیگری مثل بلوتوث که مدیر محترم موبایل گفتند دارد، نخرید بهتره اگه میخواهید گوشی لمسی بگیرید سامسونگ و نوکیا گوشیهای خوبی دارند و اگه میخواهید سونی اریکسون باشه بیشتر تحقیق کنید. |
نقل قول:
|
من خودم بشخصه چون با نوکیا راحت ترم نوکیا 5800 یا ان900 رو میپسندم |
نقل قول:
|
اینها نظر شخصی من است و ممکن است همش درست نباشد. |
نقل قول:
بنابراین هیچ راه انتقالی برای فایل ها بین این گوشی با گوشی دیگر نیست ! عجب گوشی عجیبی !!! ممنونم از شما |
نقل قول:
چرا هست انتقال از طریق کابل و رایانه یکیشه انتقال مستقیم هم از طریق ایمیل و MMS برای انتقال مستقیم راهی نیست (شاید برای نظامی ها طراحی شده یا یک نمونه تولید خاص هست) این گوشی: Sony Ericsson XPERIA X10 mini بررسی کامل و تخصصی Sony Ericsson XPERIA X10 mini یک همراه کوچک و مناسب یک همراه مناسب و کوچیکه که برای مقاصد خاص کاربردی ساخته شده توقع همه کار نباید ازش داشت چون در کنارش این گوشی هم تولید میشه که بهتره: Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون X10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون به هرحال در آینده نزدیک گوشیهایی خواهیم دید که احتمالا برای موارد خاص ساخته می شوند مانند گوشیهای بدون دوربین جهت استفاده افراد نظامی |
نصب زبان بر روی گوشی Sony Ericsson K510i
سلام
من می خواهم زبان آلمانی را روی گوشی نصب کنم ولی جایی پیدا نکردم اگه ممکنه یک لینک به من بدهید و من به چه نحوی روی گوشی نصب کنم. ممنون |
نقل قول:
دوست من جای این سوال اینجاست: http://p30city.net/images/misc/navbits_start.gif پی سی سیتی > موبایل Mobiles > گوشی های موبایل MObile phones > گوشی های سونی اریکسون Sony Ericsson http://p30city.net/images/misc/navbi...allink_rtl.gif تاپیک سوال و جواب و بحث در مورد گوشیهای سونی اریکسون با کمی جستجو راحت پیدا میشد. و پاسخ شما: بر روی گوشیهایی با پلت فروم جاوا (مانند گوشی شما) هرگونه تغییرات اساسی در سیستم عامل جاوا توسط کارخانه سازنده اعمال می شود نه شم شما می توانید برنامه ها و بازیهایی به زبان آلمانی بر بروی گوشی خود نصب کنید ولی نصب زبان آلمانی (سونی اریکسون فرانسویست و نوکیا است که فنلاندی و آلمانیست) توسط خود کمپانی اعمال می شود. احتمالا اگر گوشی سونی اریکسونی از اروپا برای خود بیابید ممکن است دارای زبان آلمانی نیز باشد (چون برای آن منطقه ساخته شده است) موفق باشید |
سلام امير عباس خان
من تازه چند دقيقه اي ميشه اومدم توي اين سايت خيلي خوبه مطالب جالبي داره راستي من يه نرم افزار ميخوام که بشه يه رمز داد به گوشي ضمن قفل کيبورد در حالي که گوشي روشن هست يا اينکه بشه قسمت هاي مختلف رو قفل کرد ممنون ميشم اگه کمک کنيد{شیت شدن}مدل گوشيم t650 |
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان ومدیران عزیز : دوستان عزیز من یه گوشی سونی اریکسون چینی طرح Aino خریدم.اگه ممکنه یکی از دوستان که در مورد این گوشی اطلاعات داره منو راهنمایی کنه.. اینم عکس به همراه مشخصات البته به زبان انگلیسی http://www.dhgate.com/5pcs-aino-u10-...b870150fd.html حالا دنبال برنامه های زیر برای این مدل گوشی میگردم.. 1.0نرم افزار برای مخفی سازی فایل های شخصی 2. تقویم 89 3. نقشه تهران 4. تم 5. بهترین بازی لمسی به سلیقه خودتون. با تشکر . |
نقل قول:
نداریم همچین چیزی برای پلت فروم جاوا مگر توسط خود کمپانی در گوشی ثبت بشه همون کد امنیتی گوشیتون پین کد و قفل صفحه کلیدتون موجوده و لاغیر موفق باشید نقل قول:
شرمنده دوست عزیز ما اینجا در تالار نرم افزار انواع نرم افزارهای مختلف را داریم و شما بهتره سراغ نرم افزارهای جاوا بروید و صدالبته زیاد از گوشی خودتان توقع بالایی نداشته باشید |
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز.. اگه ممکنه فقط این 2تا رو بهم لینک بدید.. مخفی سازی... و تم برای این گوشی خیلی گشتم ولی پیدا نکردم.. با تشکر . |
مقایسه ی گوشی k970 با n73 از نظر دوربین فیلمبرداری
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم کیفیت فیلم برداری کدوم از این گوشی ها بالا تر است برای دوربین فیلم برداری n73 نوشته cif ولی برای k970 نوشته vga@30ftp -video light دوربین 970 5 است دوربین 73
3.2 است |
نقل قول:
پست شما به اینجا منتقل شد جاش اینجاست دوست من نوکیا ویرایش موسیقی N73 سونی اریکسون K970 مقایسه ار نظر بنده غلطه نوکیا دوربین 3.2 مگاپیکسل داره ولی سونی اریکسون کا970 لنز 5 مگا پیکسل داره و ضمنا شما مشخص نکردید کدام نوع نوکیا ان73 معمولی یا ویرایش موسیقی؟ در کل با توجه به تجربه کمی که دارم نوکیا فیلم برداری بهتر و سونی عکاسی بهتری داره البته این نظر من بود و ممکنه مخالف یا موافقینی هم داشته باشه |
اضافه کردن منوی زبان به گوشی
سلام دوستان
گوشی من مدلk510i هست و میخواستم زبان آلمانی بهش اضافه کنم. لطفا اگه ممکنه به من راهنمایی کنین.چطور میتونم این کار رو بکنم. ممنون |
نقل قول:
فک کنم اگر آلمانی بزاری فارسی نخواهی داشت |
دوست عزیز
من اصلن فارسی ندارم ولی میخوام آلمانی نصب کنم. نرم افزاری که میگی رو میشناسی که من بتونم از اینترنت دانلود کنم و خودم نصب کنم؟ |
نقل قول:
دوست گرامی |
خواهش میکنم کمکم کنید
نقل قول:
|
نقل قول:
سلام |
كمك به xperia pro
سلام ممنون ميشم جواب اين چند تا سوال منو بدين 1-چرا فوتبال real football 2013 رو وقتي نصب ميكنم گوشي ارور ميده و دو تا گذينه مياره يكي cancel اون يكي retry اگه بخوان عكسشو ميذارم؟ 2-آيا ميشه با اينترنت با سيم كامپيوتر (ADSL) گوشي رو به اينترنت وصل كني (يعني هزينه از شارژ كم نشه و حجم ADSL استفاده بشه؟ با تشكرhttp://www.panatel.org/images/smilies/103.gif |
نقل قول:
2- شما میتونید از موبایلتون به عنوان مودم هم استفاده کنید . |
سلام من یه سوال داشتم من گوشیم جاواش کار نمیکنه واسه ی همین از هیچ اپلیکیشنی نمیتونم استفاده کنم...چیکار کنم:20:
|
سلام |
سلام
مدل لپ.تاپم Asus k43sو گوشیمSony Xperia SL هست. میخوام باgprsگوشیم با لپ تاپ به اینترنت کانکت شم.ولی نمیتونم. یه چیزی هست به اسم Bluetooth peripheral. device.که تو سیستمم نصب نیست.چطور باید نصبش کنم.!؟ |
سلام بر دوستان. |
چجوری میشه از اطلاعات و sms های گوشی سونی اریکسون مدل Aino بک آپ گرفت؟؟؟http://forum.p30world.com/images/New-Smile3/28.gif |
بکاپ گرفتن از اطلاعات و sms های گوشی سونی اریکسون ، پشتیبان گیری از پیامک های سونی اریکسون
1 فایل پیوست
بکاپ گرفتن از اطلاعات و sms های گوشی سونی اریکسون ، پشتیبان گیری از پیامک های سونی اریکسون نقل قول:
سلام بکاپ گرفتن از اطلاعات و sms های گوشی سونی اریکسون ، پشتیبان گیری از پیامک های سونی اریکسون |
salam man ws50i ro daram chan sale...va kheili razizam ama moteasefane kharab shode mikham yeki bekharam bayad chekar konam?
eslah mikonam w350i |
نقل قول:
طبیعتا هر چی بودجه اختصاصی بیشتر باشه تنوع محصول بیشتری برای انتخاب خواهید داشت |
اکنون ساعت 03:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |