پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ليگ برتر باشگاه های ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=153)
-   -   ويژه نامه ليگ برتر-عكس ها و حواشي ليگ برتر ايران (http://p30city.net/showthread.php?t=27364)

مهدی 08-15-2010 02:06 PM

علي كريمي از باشگاه استيل آذين هم اخراج شد

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استيل آذين كه از تيم ملي اخراج شده بود، از تيم باشگاهي استيل آذين هم اخراج شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، علي كريمي كه به دليل بي نظمي و توهين به افشين قطبي، از اردوي تيم ملي در اتريش اخراج شد و در فهرست جديد تيم ملي هم جايي برايش باقي نمانده بود، از باشگاه استيل آذين هم اخراج شد.

اين بازيكن كه در اين روزها انواع رفتارها و صحبت‌هاي غيرمتعارف را از خود بروز داده كه در حيطه تعريف وظايف يك بازيكن نيست، اين بار از باشگاهش اخراج شد. دليل اين اقدام باشگاه، روزه خواري كريمي و توهينش به مسئولان طرح منشور اخلاقي است كه به نظر مي‌رسد پاياني بر عصيان‌هاي جديد وي باشد.

اين اتفاق در حالي روي داد كه روز گذشته سايت افكار نيور در خبري عنوان كرد: "كاپيتان تيم فوتبال استيل آذين روز گذشته در جريان تمرين پيش از بازي اين تيم بعد از انجام حركتي ناپسند، به بعضي متوليان منشور اخلاقي سازمان ليگ توهين كرد. كريمي بعد از اين حركت، با نصيحت مسئولين مواجه شد كه بعد از صحبت هاي مسئولين استيل آذين، اين بازيكن بار ديگر به كار خود ادامه داد؛ اين در حاليست كه هنوز هيچ عكس العملي از سوي حسين هدايتي رخ نداده است. "

البته دبير ستاد منشور اخلاقي ديروز در گفت و گو با فارس عنوان كرد: "تا گزارش توهين علي كريمي در تمرين استيل آذين به ما نرسد، نمي‌توانيم تصميم‌گيري كنيم. تا كنون گزارشي از اين موضوع به سازمان ليگ نرسيده است. اگر چنين اتفاقي افتاده باشد، بايد به صورت مستند به ما برسد. اگر اين گزارش به سازمان ليگ برسد، استعلام اين خبر را از آقاي صافي معاونت فرهنگي باشگاه استيل آذين خواهيم گرفت و سپس تصميم گيري خواهيم كرد. "

به گزارش فارس، علي كريمي كه اكنون از تيم ملي هم اخراج شده، به عنوان بازيكني نظم‌گريز و با اخلاق تند و خودمحورانه مشهور است. وي بارها عليه مديران و بزرگان فوتبال ايران موضع‌گيري‌هاي نادرستي داشته كه با برخورد قاطع مواجه نشده است.

منبع:فارس

مهدی 08-15-2010 02:12 PM

روزه‌خواري و عدم تعظيم شعائر اسلامي از سوي كريمي

خبرگزاري فارس: باشگاه استيل آذين با صدور بيانيه‌اي، علت اخراج بازيكن تيم فوتبال اين باشگاه را تشريح كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در متن بيانيه صادره از سوي روابط عمومي باشگاه استيل آذين درباره تخلفات كريمي و اخراج اين بازيكن از استيل آذين آمده است: باشگاه فرهنگي ورزشي استيل آذين وظيفه خود مي داند در مقابل عدم تمكين در اجراي مقررات و حرمت شكني و تظاهر به روزه خواري آقاي علي كريمي، يكي از بازيكنان تيم فوتبال اين باشگاه و عدم رعايت شئونات ماه مبارك رمضان در جريان تمرين به وظيفه ديني و قانوني خود عمل نموده و اخراج اين بازيكن را اعلام نمايد.

در ادامه آدمه است: از آنجايي كه تعظيم شعائر الهي و حرمت نهادن به مقدسات دين مبين اسلام در اولويت باشگاه فرهنگي ورزشي استيل آذين قرار دارد و متاسفانه اين موضوع از جانب بازيكن مذكور رعايت نشده و حتي با توهين وي به مسئولان فدراسيون فوتبال و مقررات همراه بوده و عليرغم تذكرات سرپرست تيم، وي به اقدام خود ادامه داده و اصرار بر انجام اين تخلف داشته است، اين بازيكن از همراهي تيم فوتبال استيل آذين محروم مي‌باشد. بي ترديد آنچه در درجه بالاتري از عناوين و افتخارات ورزشي قرار دارد، ايستادگي و پافشاري بر مباني دين مبين اسلام و اصول اخلاقي است كه موجبات تعالي و قدسيت انسان را فراهم مي‌آورد.

در بخش ديگري از اين بيانيه عنوان شده است: بي گمان نگاه ابزاري و هدف محور به ورزش بدون لحاظ داشتن جنبه‌هاي معرفتي، معنوي و انساني منجر به حاكميت اخلاق و معنويت در ورزش نمي‌شود. از همين رو، اميدواريم كه اقدام باشگاه استيل آذين در الويت دادن به اصول اخلاقي تبديل به يك رويه در ورزش كشور گردد و ورزش به فرموده امام خميني(ره) نه به عنوان هدف كه به عنوان وسيله اي در جهت نيل به تعالي تلقي گردد.

منبع:فارس

Omid7 08-15-2010 06:50 PM

واکنش تند جادوگر به اتهامات وارده

کریمی:آقایان باید ادعاهای خود را با سند و مدرک ثابت کنند

http://inn.ir/iran_media/image/2010/...10310_orig.jpg

پس از این که مسوولان باشگاه استیل آذین تهران مدعی شدند علی کریمی به دلیل روزه‌خواری در ماه رمضان و توهین به مسوولان فدراسیون فوتبال اخراج شد، کاپیتان دوم استیل آذین درباره ادعاهای مسوولان استیل آذین توضیخاتی را ارائه کرد.

به گزارش شبکه ایران، علی کریمی که شب گذشته در سخنانی تند مصطفی آجورلو را به سومدیریت متهم کرده بود و از مالک باشگاه استیل آذین درخواست کرده بود برای قهرمانی این باشگاه در لیگ دهم باید به فکر تغییر مدیرعامل این باشگاه باشد، در تازه‌ترین اظهارات خود در خصوص ادعاهای باشگاه استیل آذین درباره اخراجش از این تیم گفت:«تمام این حاشیه‌سازی‌های در پاسخ به یک مصاحبه است نه چیز دیگری. »

باشگاه استیل آذین ظهر روز یک‌شنبه در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که علی کریمی بازیکن این تیم به دلیل آنچه که روزه‌خواری و توهین به مسوولان فدراسیون فوتبال در جریان تمرین‌های این تیم خوانده شده، از این باشگاه اخراج شده است، این در حالی است که این بازیکن نامدار فوتبال ایران تمام دلایل مطرح شده در این‌باره را رد کرده و مدعیان آن را به خدا واگذار می‌کند.

علی کریمی در این باره گفت:« سال‌های سال است که بازی می‌کنم اما هیچ گاه در مورد من چنین مسائلی مطرح نشده و نبوده چرا که من یک مسلمان هستم و به مسائل دینی و مذهبی اعتقاد دارم. آن‌ها اگر چنین ادعایی داشتند چرا همان روز اعلام نکردند و اجازه دادند من برابر استقلال بازی کنم.فکر می‌کنم همه این حاشیه‌سازی‌ها به خاطر مصاحبه من قبل از بازی در مورد مدیریت قبلی بوده است. »

کریمی تاکید کرد:« در مورد مطلبی که از قول من درباره‌ی آقایان عزیزمحمدی و علیپور نوشته بودند باید این نکته را متذکر شوم که این عزیزان در فدراسیون زحمت‌های زیادی را متحمل می‌شوند و هیچ وقت به خودم اجازه ندادم و نمی‌دهم به آن‌ها توهین کنم. شما می‌توانید از آقایان عزیزمحمدی و علیپور سوال کنید که آیا تا به امروز صحبتی از من درباره‌ی آن‌ها دیده‌اند یا نه. »

علی کریمی در پایان گفت:« در واقع تمام حاشیه‌سازی‌های اخیر، در پاسخ به یک مصاحبه بوده و خدا بر همه چیز آگاه است. »

منبع : شبکه ایران

Omid7 08-15-2010 10:59 PM

فحش زندي و سيلي مجيدي

فريدون زندي پس از خطا روي بازيكن استقلال به تصميم داور اعتراض داشت و اعتقاد داشت كه بازيكن استقلال خودش را از عمد به زمين زد تا داور را فريب دهد. زندي قصد داشت شخصا بازيكن استقلال را تنبيه كند كه اين مسأله به درگيري بين بازيكنان منجر شد

سايت گل ـ فريدون زندي در بازي با استقلال تنها اخراجي اين بازي بود اما پيش از اين اخراج او عامل درگيري بين بازيكنان دو تيم بود.فريدون زندي پس از خطا روي بازيكن استقلال به تصميم داور اعتراض داشت و اعتقاد داشت كه بازيكن استقلال خودش را از عمد به زمين زد تا داور را فريب دهد. زندي قصد داشت شخصا بازيكن استقلال را تنبيه كند كه اين مسأله به درگيري بين بازيكنان منجر شد.

زندي در هنگام درگيري خطاب به بازيكنان استقلال فحاشي مي‌كند و از الفاظ زشت ايراني براي خطاب به بازيكنان استقلال استفاده مي‌كند كه اين مسأله با واكنش تند كاپيتان تيم استقلال همراه مي‌شود و وقتي زندي براي چندمين بار ناسزاي خود را به زبان مي‌آورد فرهاد مجيدي با پشت دست به دهان مي‌زند تا زندي به بي‌ادبي خود پايان دهد پس از اين جنجال محسن قهرماني فريدون زندي را از بازي اخراج مي‌كند.

فريدون زندي پيش از اينكه به ايران بيايد به سختي مي‌توانست فارسي صحبت كند اما اين بازيكن اكنون آنقدر در زبان فارسي پيشرفت كرده است كه حتي زشت‌ترين ناسزاهاي ايراني را در اين مدت يادگرفته است.

Omid7 08-15-2010 11:00 PM

اعتراض كريمي به لباس‌هاي استيل آذين

سايت گل ـ در اين فصل باشگاه استيل آذين قرارداد خود را با شركتي كه فصل گذشته لباس‌هاي اين تيم را مي‌داد فسخ كرد ودر این فصل لباس‌هاي يك شركت ديگر را بر تن مي‌كند.

بازيكنان استيل آذين به لباس‌هاي اين فصل تيمشان اعتراض دارند و آنها را بي‌كيفيت مي‌خوانند، علي كريمي از بازيكناني است كه اعتراض شديدي به اين لباس‌ها داشته و حتي بي‌رودبايستي و با صراحت اعتراض خود را به مصطفي آجورلو مديرعامل اين باشگاه عنوان كرده بود.

كريمي حتي به آجورلو گفته است از لباس‌هايي كه مي‌پوشم در حد نام باشگاه و بازيكنان اين تيم نيست كريمي در بازي با استقلال حاضر نشد شورت ورزشي خود را بر تن كند و از لباس مارك فصل گذشته باشگاه استيل آذين (مجید) استفاده كرد..

Omid7 08-16-2010 12:52 AM

اتفاقات هفته چهارم لیگ برتر

سایت گل-در هفته چهارم لیگ برتر در 9 بازی انجام شده 28 گل به ثمر رسید که تا اینجای لیگ پرگل ترین هفته مسابقات بوده است.

ادینهو هافبک برزیلی تیم مس کرمان در بازی مقابل شهرداری تبریز 5 گل به ثمر رساند که این برای سومین بار در تاریخ لیگ برتر بود که بازیکنی در یک بازی بیش از 4 گل به ثمر می رساند. آخرین بار در فصل 84 محسن خلیلی با پیراهن سایپا 5 گل در یک بازی به ثمر رسانده بود.

یک سوم گلهای این هفته(9 گل) را بازیکنان خارجی به ثمر رساندند. خارجی ها در هفته چهارم لیگ برتر درخشش خوبی داشتند.

بازی تیمهای تراکتورسازی و پاس در دقیقه 32 به علت قطع برق ناتمام ماند و بازی 24 ساعت بعد از دقیقه 32 پیگیری شد. پاس این بازی را با یک گل برد.

تیم تراکتورسازی که برای سومین هفته متوالی بدون تماشاگر بود، پس از 13 بازی متوالی خانگی که بدون باخت بود، سرانجام مقابل پاس تسلیم شد و بعد از مدتها در تبریز شکست خورد.

بازی تیمهای پیکان و ملوان بدون هیچ حادثه خاصی به پایان رسید و مسعود مرادی داور این بازی از کارتهای خود استفاده نکرد. این تنها بازی بدون کارت هفته چهارم بود.

تیمهای مس کرمان و پیکان قزوین اولین امتیازهای خود را دشت کردند. این دو تیم که بدترین شروع تاریخ خود را در لیگ برتر داشتند، این هفته از ته جدول کنده شدند و موفق به کسب امتیاز شدند.

سپاهان اولین برد فصل خود را مقابل شاهین بوشهر جشن گرفت. میلوراد یانوش مهاجم صرب این تیم نیز اولین گل خود را برای سپاهان به ثمر رساند.

4 بازیکن با کارت قرمز جریمه شدند: هدایت شهریاری از نفت آبادان، سعید یوسف زاده از سایپا، فریدون زندی از استیل آذین و آندره زینهو از فولاد.

در هفته چهارم داوران 3 ضربه پنالتی اعلام کردند که هر سه ضربه تبدیل به گل شد: دو پنالتی برای فولاد خوزستان و یکی برای شهرداری تبریز.

مهدی 08-16-2010 02:25 AM

مهدوی کیا: کریمی باید برگردد/ روزه خواری یعنی چه؟ حتما مسافر بوده!

مهدی مهدوی کیا با انتقاد از اخراج علی کریمی از مدیران استیل خواست او را به تیم برگردانند.

مهدی مهدوی‌کیا گفت:« تعجب می‌کنیم که چرا یک موضوع که قابل حل است به این شکل پیچیده و بحرانی می‌شود ما امسال جو خوب و بسیار آرامی داشته و داریم و مطمئن هستم هیچ موضوعی نمی‌تواند تیم ما را به حاشیه ببرد. درباره علی کریمی هم باید بگویم نباید به سادگی این بازیکن و سایر نفرات تیم را زیرسوال برد. چرا باید کریمی را متهم به روزه‌خواری در ملاء عام کرد. مگر در تمرینات ما چند تماشاگر حضور دارند که بخواهیم بگویم او در ملاءعام روزه‌خواری کرده، اصلا شاید او مسافر بوده یا دارو مصرف می‌کرده که نمی‌توانست روزه بگیرد یعنی باید درباره مسائل شخصی افراد هم تحقیق و تفحص کرد، یعنی علی کریمی تنها بازیکن لیگ ایران بوده که روزه‌خواری کرده است مگر سازمان لیگ می‌تواند تک تک بازیکنان لیگ را زیرنظر بگیرد و دلیل روزه‌خواری او را جویا شود. به نظر من ما باید منطقی با مسائل برخورد کنیم. علی کریمی هم بازیکن کوچکی نیست که به این راحتی همه چیز را نادیده بگیریم.»

مهدوی‌کیا درباره‌ی مصاحبه علی کریمی علیه مدیرعامل باشگاه استیل آذین گفت:«این مسأله به من ربطی ندارد، اگر او مصاحبه‌ای کرده خودش باید پاسخگو باشد نه من. ضمن اینکه باشگاه می‌تواند دلیل مصاحبه کردن او را جویا شود یا برایش جریمه در نظر بگیرد یا اینکه عنوان شود او به خاطر مصاحبه علیه باشگاه به فلان مبلغ جریمه می‌شود یا باید ضمن حضور در باشگاه درباره مصاحبه خود توضیح دهد. من امیدوارم این مسائل با سعه صدر علی کریمی و آقای آجرلو حل و فصل شود. جو تیم ما بسیار خوب و آرام است و من امیدوارم این مشکل هر چه زودتر برطرف شود و علی کریمی هم به تمرینات ما برمی‌گردد و دیگران نیز نمی‌توانند برای باشگاه استیل آذین حاشیه‌ساز شوند به نظر من این یک مسأله درون خانوادگی است و باید بین خودمان آن را حل کنیم.»

مهدی مهدوی‌کیا در پایان گفت:« به سازمان لیگ و همه اهالی فوتبال ایران باید بگویم وقتی ماه مبارک رمضان فرامی‌رسید بسیاری از رسانه‌ها و حتی شبکه‌های تلویزیونی به سراغ بازیکنان ایرانی و مسلمان حاضر در بوندسیلگا می‌آمدند و درباره روزه‌گرفتن یک فوتبالیست سوال می‌کردند ما آنجا بارها و بارها در طول ماه رمضان درباره روزه گرفتن و فواید آن صحبت می‌کردیم در اروپا حتی به این موضوع از دید مثبت نگاه می‌شد اما حالا به خاطر یک مسأله کوچک می‌آییم و در جامعه سروصدا به پا می‌کنیم که چرا روزه‌خواری شده است. این وسط کسی هم از خودش نمی‌پرسد که آیا بازیکن مسافر بوده، از دارو مصرف می‌کرده یا... به نظر من رواج دادن این حرف‌ها در بین مردم کار درستی نیست.»

منبع: خبر آنلاین

shokofe 08-16-2010 08:00 AM

مظلومي: دفاع استقلال كند است/ ما ضربه مي‌خوريم اما تيم ملي بايد قهرمان آسيا شود

ما فرزاد آشوبي را به خاطر تيم ملي در اين بازي نداشتيم، ايمان مبعلي هم توانست تنها يك نيمه به ما كمك كند و نيمه دوم افت كرد تا مجبور شود او را تعويض كنم. حنيف عمران‌زاده هم مثل هميشه نبود او براي تيم ملي بازي نكرد

http://u.goal.com/104500/104580_news.jpg

سايت گل ـ پرويز مظلومي دو امتياز ديگر خانگي را هم از دست داد و اين‌بار در دقايق پاياني اين تيم مجتبي جباري بود كه استقلال را از باختي ديگر نجات داد. مظلومي از چهره و حرف‌هايش معلوم بود كه از نتيجه راضي است.

*نظرتان درباره بازي چيست؟
بازي خوبي بود و مطمئنم كه هم از اين بازي لذت بردند ما موقعيت‌هاي خوبي داشتيم و تمام خواسته‌هاي من در زمين اجرا شد و فقط از خط دفاعي راضي نيستم كه روي گل اول غافلگير شديم. دفاع ما كند عمل كرد و گل خورديم. گل زودهنگامي خورديم اما اين گل باعث نشد تا تمركزمان را از دست بدهيم. نيمه اول بايد گل مي‌زديم اما مهاجمان يا توپ‌ها را بيرون زدند تا دروازه‌بان حريف توپ‌ها را گرفت. برنامه ما بيشتر از عمق بود و در نهايت هم از عمق به اين تيم گل زديم. استقلال در اين بازي به دنبال سه امتياز بود .اما خيلي مفت گل خورديم. در گل اول بازيكنان استيل آذين فيرپلي را انجام ندادند و توپ را وارد دروازه ما كردند. من از اين تساوي راضي نيستم اما از نحوه بازي بازيكنان راضي هستم.

*نظرتان در مورد استيل آذين چيست؟
حريف خيلي خوبي بودند و بازي خوبي هم انجام دادند.

*شما در اين بازي فرزاد آشوبي را بازي نداديد و ايمان مبعلي هم كيفيت لازم را نداشت در مجموع ملي‌پوشان‌تان خوب نبودند. روي اين مسأله اعتراضي نداريد؟
وقتي 5 روز بازيكنانم را در اختيار نداشته باشم نتيجه‌اش همين مي‌شود، فرزاد آشوبي بعد از برگشت از تيم ملي مي‌گويد خسته‌ هستم و تمرين نكرد و فقط دور زمين دويد. من نمي‌دانم چه كسي بايد جواب تيم من را بدهد. من به تيم ملي كمك مي‌كنم و حتي از اين تيم هم حمايت مي‌كنم اما استقلال ضربه‌اش را مي‌بيند ما فرزاد آشوبي را به خاطر تيم ملي در اين بازي نداشتيم، ايمان مبعلي هم توانست تنها يك نيمه به ما كمك كند و نيمه دوم افت كرد تا مجبور شود او را تعويض كنم. حنيف عمران‌زاده هم مثل هميشه نبود او براي تيم ملي بازي نكرد و حنيف بازيكني است كه بايد تمرين كند و بدنش به تمرين نياز دارد. در هر صورت لطمه‌اش را ما مي‌خوريم و انشاءالله ايران در جام ملت‌ها قهرمان آسيا شود.

*شما در خط حمله اتكاي زيادي به ميلاد ميداودي داريد. فكر نمي‌كنيد اين مسأله به تيم ضربه بزند؟
ما در خط حمله بازيكن خوبي مثل مجيدي را داريم كه در كنار ميلاد كمك زيادي به تيم مي‌كند. آرش برهاني را هم نداريم و در خط حمله دستم خالي است من بايد از بازي خوب مجيدي تشكر كنم و تشكري هم از ميداودي دارم كه با دست شكسته براي ما بازي كرد. من سه هفته است كه برهاني را ندارم اما با اين حال تيم‌ام در خط حمله به كسي متكي نيست.

*احساس نمي‌كنيد كه در لب خط چه چپ و چه راست مشكلي داريد؟
ما در نقل و انتقالات بودجه‌مان نرسيد بازيكن لب خط بگيريم و هافبك وسط گرفتيم تا به نوعي ضعف‌هايمان را پوشش دهيم.

shokofe 08-16-2010 08:01 AM

کاشانی در رختکن نفتی ها

سایت گل- سرپرست باشگاه پرسپولیس با حضور در رختکن تیم صنعت نفت آبادان از بازی خوب بازیکنان این تیم در برابر پرسپولیس تمجید کرد.

حبیب کاشانی پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس بر صنعت نفت، در رختکن این تیم حضور یافت و از بازی جوانمردانه و خوب این تیم تقدیر کرد.

پس از آن عیسی زاده مدیر عامل صنعت نفت آبادان نیز به همراه کاشانی به رختکن پرسپولیس آمد و پیروزی سرخپوشان تهرانی را به علی دایی، کادر فنی و بازیکنان این تیم تبریک گفت.

shokofe 08-16-2010 08:18 AM

رضایی: من فقط نقش تمام کننده داشتم

http://u.goal.com/106500/106556_news.jpg

سایت گل- غلامرضا رضایی پس از پیروزی یک بر صفر سرخپوشان تهرانی در برابر صنعت نفت آبادان گفت: ما با تیمی بازی داشتیم که به هر ترتیب صدر جدول را در اختیار داشت و این در حالی بود که گرمای شدید هوا هم سختی بازی را دو چندان کرده بود.

اما زحمت بازیکنان ما نتیجه داد و سه امتیاز شیرین و حساس را از آبادان به همراه خود بردیم. می‌دانستیم بازی سختی پیش رو داریم و در برابر تیمی بازی می‌کنیم که 3 برد پیاپی داشت. اما ما با برنامه کامل پا به این میدان گذاشته بودیم و می‌دانستیم در این بازی چه می‌خواهیم.

وی تصریح کرد: در طول بازی موقعیت‌های زیادی را خلق کردیم که تنها یکی از آنها تبدیل به گل شد. با این وجود به معنای حقیقی کلمه با برنامه بازی کردیم، برای لحظه لحظه بازی برنامه داشتیم و مستحق این سه امتیاز بودیم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس، افزود: همیشه وقتی تیمی گل می‌زند باید آن گل را به حساب همه تیم گذاشت و من فقط نقش تمام کننده را داشتم. این برد را به اعضای تیم و هواداران خوبمان تبریک می‌گویم.

shokofe 08-16-2010 08:30 AM

میانگین تماشاگر هفته چهارم؛ 6700 نفر

در هفته چهارم لیگ برتر 61 هزار نفر راهی ورزشگاه شدند و بازیهای لیگ برتر را تماشا کردند. البته دو بازی این هفته بدون تماشاگر بود.

سایت گل- تعداد تماشاگران لیگ برتر در هفته چهارم افزایش محسوسی داشت و نسبت به دو هفته قبل میانگین تعداد تماشاگر کمی افزایش یافت. بر اساس آمارها تعداد تماشاگر در هفته چهارم، در مجموع حدود 61 هزار نفر از 7 بازی لیگ برتر دیدن کرده اند.

بازی استقلال و استیل آذین با 40 هزار نفر بیشترین تعداد تماشاگر را داشت و بازی نفت تهران و فولاد خوزستان با حدود 2 هزار نفر کمترین تعداد تماشاگر را داشت. البته دو بازی تیمهای پرطرفدار تراکتورسازی و نفت آبادان بدون تماشاگر بود که می توانست تعداد تماشاگران این هفته را دو برابر کند.در هفته قبل لیگ برتر میانگین تماشاگر 4200 نفر بود که با توجه به برگزاری بازی در شبهای ماه رمضان انتظار می رود در هفته های آتی تعداد تماشاگران افزایش یابد.

ضمن آنکه محرومیت تیمهای تراکتورسازی، نفت و پرسپولیس نیز به پایان می رسد و باید شاهد حضور پرشور تماشاگران این تیمها نیز در ورزشگاه بود.

shokofe 08-16-2010 09:26 AM

اعتراض دايي و خوردبين به حضور هواداران بر روي ديوار هاي ورزشگاه آبادان

تهران - علي دايي سرمربي و محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران به حضور هواداران تيم صنعت نفت آبادان بر روي ديوار هاي ورزشگاه تختي اين شهر اعتراض کردند.

به گزارش يکشنبه شب ايرنا، تعدادي از هواداران تيم صنعت نفت آبادان با حضور بر روي ديوار هاي ورزشگاه تختي آبادان اين ديدار را از نزديک مشاهده کردند.

حدود دو هزار هوادار منتسب به تيم صنعت نفت خواهان حضور در ورزشگاه تختي بودند که به دليل محروميت ماموران نيروي انتظامي مانع حضور آنها در ورزشگاه شدند.

هواداران اين تيم به دليل محرومت از حضور در ورزشگاه براي دقايقي عليه مجتبي شريفي رييس کميته انضباطي شعار دادند.

هواداران تيم صنعت نفت آبادان از روي پشت بام هاي اطراف ورزشگاه و همچنين ديوار هاي ورزشگاه تيم خود را تشويق کردند.

حسن هوري دروازه‌بان و کاپيتان تيم صنعت نفت آبادان در ابتدا بازي به سمت نيمکت تيم فوتبال پرسپوليس تهران رفت. آلفردو کاسيميرو سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان در دقيقه 78 به دليل اعتراض به داور بازي از روي نيمکت اخراج شد.

کاسيميرو دقايقي حاضر به رفتن بر روي سکو ها نبود و در نهايت با دخالت ناظر بازي به روي سکو ها رفت.

Omid7 08-16-2010 10:52 AM

افشاگری ناخواسته بازیکن استیل آذین

روز بازی با استقلال همه با هم در رستوران غذا خوردیم!

هافبک ملی پوش تیم فوتبال استیل‌آذین تهران که از اخراج کریمی شوکه شده بود در اظهارنظری عجیب و تعمق برانگیز مدعی شد:« روز بازی با استقلال همه بازیکنان تیم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتبالیست‌ها نیز روزه نمی‌گیرند.»

به گزارش شبکه ایران، مهرزاد معدنچی که به تازگی از باشگاه‌های اماراتی جدا شده است و با قراردادی نجومی به عضویت باشگاه استیل آذین تهران درآمده است،در دفاع از علی کریمی دوست صمیمی‌اش که باعث حضور وی در این باشگاه تهرانی شد، پرده از حقیقی برداشته است که اگر این ادعا حقیقت داشته باشد باید عنوان فرهنگی را از سر در تمامی باشگاه‌های فوتبال ایران برداشت و عنوان فرهنگ شکنان ورزشی را به آنها هدیه کرد.

وی در مصاحبه خود با یکی از سایت‌های ورزشی اعلام کرده است:«روز بازی با استقلال همه بازیکنان تیم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتبالیستها نیز روزه نمی‌گیرند! ما همه مسلمانیم و به اعتقاداتمان پایبندیم اما واقعا با این شرایط روزه گرفتن برایمان مشکل‌ساز است! ما سر تمرین قوطی‌های آب کنار زمینمان داریم با این وجود من به شخصه ندیده‌ام که کریمی در ملا عام روزه‌خواری کند. به نظر من اصلا درست نیست که روزه‌داری یا روزه‌خواری یک نفر را رسانه‌ای کنیم. مسلمانان باید عیب یکدیگر را بپوشانند. حتی از اسم علی می‌توان به اعتقادات مذهبی خانواده وی پی برد و اینکه او را متهم به روزه‌خواری کنیم درست نیست!»

این افشاگری ناخواسته از سوی بازیکن استیل آذین در حالی صورت می‌گیرد که مدیران متمول باشگاه تهرانی ادعا کردند هیچ اتفاقی غیر فرهنگی در این تیم روی نداده و تنها علی کریمی به روزه‌خواری پرداخته است،که ما بر اساس قوانین و ضوابط فدراسیون فوتبال این بازیکن را اخراج کرده‌ایم.

مهدی 08-16-2010 12:42 PM

مرادی داور شهرآورد اصفهان شد/ قضاوت ترکی و افشاریان در بازی‌ سرخابی‌ها

کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته پنجم مسابقات لیگ برتر باشگاه‌های کشور را اعلام کرد که قضاوت مسابقه حساس ذوب‌آهن - سپاهان را مسعود مرادی برعهده دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، همچنین طبق اعلام کمیته داوران محسن ترکی قضاوت دیدار استقلال و پیکان قزوین را برعهده دارد و خداداد افشاریان بازی راه آهن شهر ری و پرسپولیس را قضاوت می‌کند.

اسامی کامل داوران دیدارهای هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:

سه‌شنبه 26/5/89
* فولاد خوزستان - صبای قم، ساعت 21:30، ورزشگاه تختی اهواز
داور: سعید بخشی زاده، کمک‌ها: حمید غمزه و حسین طالقانی، داور چهارم: اسماعیل آمری

چهارشنبه 27/5/89
* ملوان بندرانزلی - سایپای البرز، ساعت 21:30، ورزشگاه تختی انزلی
داور: جمشید دانش مهر، کمک‌ها: حمیدرضا منصوری و مصطفی فراهانی، داور چهارم: رسول رهبرفام

* پاس همدان - نفت تهران، ساعت 21:30، ورزشگاه قدس همدان
داور: منصور نورمحمدی، کمک‌ها: حسین خانبان و رحیم شاهین، داور چهارم: جواد شرفی

استیل آذین - مس کرمان، ساعت 21:30، ورزشگاه دستگردی تهران
داور: هدایت ممبینی، کمک‌ها: حسن کامرانی فر و غلام آموزگار، داور چهارم: ایرج ساعدی

* شاهین بوشهر- تراکتورسازی تبریز، ساعت 21:30، ورزشگاه بهشتی بوشهر
داور: جمشید محمدی، کمک‌ها: حیدرشکور و عباس انتظاری، داور چهارم: قاسم واحدی

* ذوب آهن اصفهان - سپاهان اصفهان، ساعت 21:30، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
داور: مسعود مرادی، کمک‌ها: علیرضا کهوری و آرمان اسعدی، داور چهارم: احمد صالحی

* استقلال تهران - پیکان قزوین، ساعت 21:45، ورزشگاه آزادی تهران
داور: محسن ترکی، کمک‌ها: محمدرضاابوالفضلی و سعید علی نژادیان، داور چهارم: رضا کرمانشاهی

پنج شنبه 28/5/89
* شهرداری تبریز - صنعت نفت آبادان، ساعت 21:45، ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز
داور: بابک وسیله بر، کمک‌ها: بهرام کیانی و سخاوت سلیمانی، داور چهارم: علیرضا اکرمی

* راه آهن شهرری - پرسپولیس تهران، ساعت 21:45، ورزشگاه آزادی
داور: خداداد افشاریان، کمک‌ها: صفدر احمدی و بابک داوری، داور چهارم: حمید ملکی

منبع " خبرگزاري مهر "

مهدی 08-16-2010 10:21 PM

کریمی: به مردم واقعیت اخراج را بگویید

بیانیه مدیریت استیل آذین که گمان می‌کرد به کمک آن می‌تواند پای علی کریمی را برای همیشه از باشگاه قطع کند، مثل یک بومرنگ برگشته و حالا موقعیت آنها را تهدید می‌کند.

قابل پیش‌بینی بود که کنار گذاشتن ستاره باشگاه به این آسانی نباشد ولی قابل انتظار نبود که ورق در کمتر از 24 ساعت به نفع او برگردد. ابتدا مهدوی‌کیا و معدنچی در حمایت از کریمی مصاحبه کردند. بعد از آن نوبت مالک باشگاه بود که از این ماجرا اظهار بی‌اطلاعی کند. این خبر را یکی از نزدیکان او در اختیار یکی از خبرگزاری‌ها قرار داد، درحالی‌که غیرممکن است چنین تصمیم مهمی بدون اطلاع او گرفته شده باشد و این حکایت از چرخش او به سمت ستاره تیمش دارد.

در شرایطی که بیانیه باشگاه دلیل اخراج کریمی را عدم‌تمکین از قوانین باشگاه و روزه خواری عنوان کرده، کلید ماجرا در اختلاف میان آجورلو،مدیرعامل تیم و شماره 8 است که از ابتدای فصل شنیده می‌شد. روایت علی کریمی هم از این ماجرا متفاوت است و می‌گوید: «من سال‌هاست که فوتبال بازی می‌کنم و چرا در این مدت هیچ خبری از روزه‌خواری من نبوده است اما تا علیه مدیریت تیم مصاحبه کردم روزه‌خوار شدم؟ خوب است که این دوستان علت واقعی اخراج من را اعلام کنند چون اگر واقعا ادعاهای آنان صحت داشت نباید اجازه می‌دادند من در بازی با استقلال بازی کنم. توهین به علیپور و عزیزمحمدی هم که به من نسبت داده شده، حقیقت ندارد.»

در این میان به نظر می‌رسدبرنده نهایی این جنگ داخلی علی کریمی باشد و مالک باشگاه حاضر نیست از ستاره تیمش که در بازی‌های اخیر نقش کلیدی داشته، صرف‌نظر کند. همانطور که خود کریمی هم می‌گوید: «تا روشن شدن کل موضوع حرف خاصی ندارم اما همه چیز به‌زودی روشن می‌شود.»

اما اگر از حالا نتوان با قطعیت درباره برنده این نزاع نوشت، می‌توان‌ گفت که استیل آذین ‌ بازنده‌‌ این ماجراست؛ تیمی که با هدف قهرمانی وارد لیگ دهم شده و در این راه هزینه زیادی انجام داده اما احتمالا بابت این درگیری لطمه بزرگی می‌خورد.
این تیم برای بازی فردا مقابل مس کرمان علاوه بر علی کریمی، زندی را به‌دلیل اخراج مقابل استقلال و کعبی را به‌دلیل ناراحتی کلیوی در اختیار ندارد. در شرایطی که بازیکنان این تیم هم به خاطر اخراج همبازی‌شان روحیه خوبی ندارند، احتمال اینکه
استیل آذین در هفته پنجم نخستین شکست فصل را تجربه کند، زیاد است.

ریشه اختلاف
این اختلاف اما از کجا شروع شده است؟ گفته می‌شود علی کریمی که قبل از آمدن مدیرعامل جدید اجازه داشت به مسائل مختلف باشگاه وارد شود، در فصل جدید اختیاراتش به‌تدریج محدود شده است. مثلا کریمی فصل گذشته می‌توانست در مورد تولیدی لباس‌های تیم‌نظر بدهد و در این فصل به تولیدی لباس جدید اعتراض داشت.

حتی معدنچی هم در مصاحبه‌اش به این موضوع اشاره کرد و گفت: «کریمی به جنس لباس‌هایمان اعتراض داشت و در این مورد حق با او بود.» سایت گل به اختلاف بر سر بلیت‌های وی آی‌پی مسابقات لیگ هم اشاره کرده است و می‌نویسد: «علی کریمی پیش از بازی با استقلال درخواست بلیت وی آی پی از سرپرست و یکی از مسئولان باشگاه می‌کند که پس از چندین‌بار پیگیری با رد درخواست از سوی سرپرست و مسئول باشگاه مواجه می‌شود؛

اتفاقی که در دوره مدیریت قبلی رخ نداده بود و کریمی همیشه بلیت وی آی پی برای 2 بازی پرسپولیس و استقلال از سوی باشگاه در اختیار داشت. سرپرست و مسئول باشگاه عنوان می‌کند که بلیت وی آی پی مخصوص مدیر باشگاه و سایر مدیران است و برای بازیکنان بلیت وی آی پی در نظر گرفته نشده است که همین امر باعث می‌شود تا علی کریمی عصبانی شود و در پاسخ به رد درخواست او با مسئول باشگاه درگیری داشته باشد و در همان درگیری حرف‌هایی هم علیه مدیرعامل باشگاه استیل آذین می‌زند که این مسئله بلافاصله به گوش او می‌رسد اما پیش از بازی با استقلال او هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد و بلیت وی‌آی پی هم برای کریمی در نظر گرفته نمی‌شود اما پس از بازی اقدام به اخراج کریمی از باشگاه می‌کند.»

منبع: همشهری آنلاین

shokofe 08-17-2010 08:25 AM

رضايي: براي لحظه لحظه بازي برنامه داشتيم

http://90tv.ir/sites/default/files/n...jpg?1281938334

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مقابل نفت آبادان با برنامه بازي كرديم و براي تمام لحظات مسابقه مي‌دانستيم چه مي‌خواهيم.غلامرضا رضايي پس از پيروزي پرسپوليس مقابل نفت آبادان اظهار داشت: مي‌دانستيم بازي سختي پيش رو داريم و در برابر تيمي بازي مي‌كنيم كه 3 برد پياپي داشت؛ اما با برنامه كامل پا به اين ميدان گذاشته بوديم و مي‌دانستيم در اين بازي چه مي‌خواهيم.

وي افزود: با تيمي بازي داشتيم كه به هر ترتيب صدر جدول را در اختيار داشت و اين در حالي بود كه گرماي شديد هوا هم سختي بازي را دو چندان كرده بود. اما زحمت بازيكنان ما نتيجه داد و سه امتياز شيرين و حساس را از آبادان به همراه خود برديم.

زننده تك گل بازي ديشب تصريح كرد: در طول بازي موقعيت‌هاي زيادي را خلق كرديم كه تنها يكي از آنها تبديل به گل شد. با اين وجود به معناي حقيقي كلمه با برنامه بازي كرديم، براي لحظه لحظه بازي برنامه داشتيم و مستحق اين سه امتياز بوديم.

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس، افزود: هميشه وقتي تيمي گل مي‌زند بايد آن گل را به حساب همه تيم گذاشت و من فقط نقش تمام كننده را داشتم.

shokofe 08-17-2010 08:29 AM

داور با صنعت نفت مهربان‌تر از ما بود/دايي: از سيما نيم ساعت وقت مي‌خواهم تا تمامي مدارك را ارائه دهم

http://90tv.ir/sites/default/files/n...jpg?1281935872

سرمربين تيم پرسپوليس گفت: از صداوسيما مي‌خواهم كه پس از ديدار برابر راه‌آهن، نيم ساعت به من وقت دهند تا همه مدارك را ارائه دهم.

علي دايي پس از پيروزي يك بر صفر برابر صنعت نفت آبادان در هفته چهارم ليگ برتر، عنوان كرد: نيمه اول بازي خوبي ارائه داديم و از حريف هم برتر بوديم.

همين موجب شد تا به گل برسيم؛ اما در نيمه دوم، همه چيز تغيير كرد. اگر بازيكنان با حوصله بازي مي كردند، مي توانستيم در اين نيمه و در ضدحملات، به گل برسيم.

وي درباره محروميت ميزبان از داشتن تماشاگر، گفت: به نظرم آنها بدون هوادار هم نبودند چرا كه هر جا را نگاه مي كردم، طرفداران اين تيم حضور داشتند.

البته ظلم به فوتبال آبادان است كه ديدارهاي اين تيم بدون تماشاگر برگزار شود. اگر تماشاگران حضور داشتند، فشار بيشتري به ما وارد مي شد.

سرمربي پرسپوليس ادامه داد: البته بازيكنان ما سنگ تمام گذاشتند و در اين گرماي هوا، خوب بازي كردند. اين را هم بايد بگويم كه آباداني‌ها هم خوب بازي كردند.

فكر نمي كردم در اين سطح كار كنند. وي عنوان كرد: داور با نفت‌ مهربان‌تر بود چرا كه خطاها و كارت‌هاي داده شده، به ضرر ما بود. علي دايي درباره حكم كميته استيناف مبني بر عدم تصور حقي براي وي در مقابل فدراسيون فوتبال، اظهار داشت: پيش بيني مي شد كه چنين حكمي صادر شود.

از صداوسيما مي خواهم كه در روز پنجشنبه و پس از ديدار برابر راه آهن، نيم ساعت به من وقت دهند تا با مدرك، همه چيز را توضيح دهم. وي درباره نيمكت‌نشيني شيث رضايي در اين بازي گفت: اگرچه او بازيكن خوبي است؛ اما وقتي خط دفاعي گلي دريافت نمي كند و خوب كار مي كند، تغييري در آن ايجاد نمي كنند.

سرمربي پرسپوليس با خودداري درباره صحبت درباره اظهارات مايلي كهن، عنوان كرد: تمام تمركزم روي تيم و بازي‌هاي آن است. در زمين ثابت مي‌كنيم كه تيم برتر هستيم. پرسپوليس در اين بازي با گل غلامرضا رضايي به برتري رسيد تا نوار پيروزي‌هاي صنعت نفت آبادان را قطع كند.

Omid7 08-17-2010 01:29 PM

قلع و قمع خاطیان استقلال و استیل آذین از سوی کمیته انضباطی

فرهاد مجیدی،پژمان منتظری و فریدون زندی محروم شدند

کمیته انضباطی رای خود را در خصوص بازیکنان متخلف در دیدار استیل آذین واستقلال تهران اعلام کرد.

به گزارش شبکه ایران،اقدام فریدون زندی-بازیکن تیم استیل آذین مبنی بر بی احترامی و رفتاری غیر ورزشی و برخورد زننده ،طبق بند الف ماده 22 وبا توجه به اینکه از داور مسابقه کارت قرمز دریافت کرده که منجر به محرومیت وی از همراهی تیم در مسابقه بعدی شده است،از صدور حکم محرومیت زندی خودداری و وی با استناد به بندهای 2 و 3 ماده 20 به توبیخ کتبی و درج در پرونده به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

عمل پژمان منتظری و فرهادی مجیدی –بازیکنان تیم استقلال تهران مبنی بر حضور و تاثیر در درگیری و بروز حرکات زننده منطبق با بند الف ماده 22 ،هر دو بازیکن به مدت یک جلسه از همراهی تیم مربوطه در مسابقات محروم و پژمان منتظری به پرداخت 20 میلیون ریال و فرهاد مجیدی به عنوان کاپیتان تیم استقلال به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

همچنین علی عشوری زاد –بازیکن استیل آذین مبنی بر حضور در درگیری واعمال زننده منطبق با بند الف ماده 22 و نامبرده به استناد بند های 2 و 3 ماده 20 به توبیخ کتبی و درج در پرونده و پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

بر همین اساس در خصوص تخلفات تماشاگران تیم های استقلال و استیل آذین مبنی بر سر دادن شعارهای غیر اخلاقی و خلاف شئونات منطبق با بند 4 ماده 22 ،تیم فوتبال استقلال به عنوان تیم میزبان به توبیخ کتبی و درج در پرونده و پرداخت 100 میلیون ریال و باشگاه استیل آذین به توبیخ کتبی و پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

در صورت تکرار رویه فوق از سوی بازیکنان ، کمیته انضباطی محرومیت‌های شدید از همراهی تیم و در خصوص تماشاگران به برگزاری مسابقه بدون حضور تماشاگر را در نظر می گیرد.

مهدی 08-18-2010 02:11 AM

مجیدی و منتظری موقتا برای استقلال بازی می‌کند

به گزارش شبکه ایران، مسوولان باشگاه استقلال تهران که صبح امروز متوجه حکم کمیته انضباطی در خصوص محرومیت فرهاد مجیدی و پژمان منتظری شدند با ارسال درخواستی از فدراسیون فوتبال خواستند تا با بررسی مجدد این حکم را مورد تجدیدنظر قرار دهند و اجازه دهند تا زمان صدور رای نهایی این پرونده مجیدی و منتظری اجازه همراهی استقلال در بازی‌های رسمی را داشته باشند.

پس از این درخواست فدراسیون فوتبال با ارسال پرونده این افراد به مرحله تجدیدنظر موقتا اجازه بازی این بازیکنان برای تیم فوتبال استقلال تهران را صادر کرد تا در آینده با قطعی شدن حکم محومیت آنها اعمال شود.

منبه: شبکه ایران

shokofe 08-18-2010 08:18 AM

كاسيميرو درگفت‌وگو با گل: خواستم از مترجمم فرار كنم

من از دست دوستان و مترجم‌ام فرار مي‌كردم آنها مدام به من مي‌گفتنند آرام باش آرام باش، عصباني نشو، اشكال ندارد و ... و من داشتم از دستشان ديوانه مي‌شدم

سايت گل ـ تماشاي تصوير آلفردو كاسيميرو سرمربي نفت بالاي فنس‌هاي نفت آبادان اتفاق عجيبي بود به خصوص كه اصولا در ايران فنس‌نوردي از كارهايي است كه منتسب به يكي، دو مربي خاص است و سال‌هاست در ذهن‌ها باقي مانده. با مربي نفت آبادان تماس گرفتيم تا در همين باره سوال كنيم. درباره اينكه چه اتفاقي افتاد تا او را وادار كرد تا از فنس‌هاي ورزشگاه بالا برود. كاسيميرو كه تيمش نفت با وجود برتري مغلوب پرسپوليس شد در اين زمينه حرف‌هاي جالبي به زبان مي‌آورد.

چرا اخراج شديد؟
خودم هم نمي دانم... من البته به داور اعتراض داشتم اما حرف خاصي نزدم.ناظر بازي به داور گفت مرا اخراج كند.

*آقاي كاسيميرو بالاي فنس‌ها چه كار مي‌كرديد؟
(با خنده) من از دست دوستان و مترجم‌ام فرار مي‌كردم آنها مدام به من مي‌گفتنند آرام باش آرام باش، عصباني نشو، اشكال ندارد و ... و من داشتم از دستشان ديوانه مي‌شدم.

*پس از دست داور عصباني نبوديد؟
مگر مي‌شود ناراحت نباشم. او تصميمات بسيار بدي در اين مسابقه گرفت و به ما لطمه زد اما در آن لحظه قصد من اعتراض به داور نبود.

*در كدام صحنه‌ها داور حق شما را ضايع كرد؟
من مي‌دانم كه نبايد اينجا زياد درباره داوري صحبت بكنم اما شب گذشته در برنامه نود كارشناس آن برنامه گفت يك پنالتي به نفع ما گرفته نشده . به نظر من حداقل يك پنالتي به نفع ما گرفته نشده اما به جز اين نكات ديگري هم بود، مثلا آنجا كه هافبك پرسپوليس خطاي شديدي روي بازيكن ما انجام داد و از پشت او را درو كرد و بايد كارت زرد مي‌گرفت اما داور اين خطا را نگرفت تا علي دايي بلافاصله او را (مهدي شيري) تعويض كند. اين اتفاق دقيقه 55 افتاد و خب مي‌توانست تأثيري زيادي در بازي داشته باشد.

*يعني شما بازي را مي‌برديد؟
نه، اصلا چنين حرفي نمي‌شود زد اما شانس ما بيشتر مي‌شد گرچه به نظر من با اين شرايط هم تيم بهتري بوديم اگرچه پرسپوليس هم بازيكنان خوبي دارد و به نظر من با هوشياري بازي را بردند البته آنها شانس هم داشتند.

*وحالا كه شما اولين شكست را در ليگ تحمل كرديد؟
بله، هر روز صبح كه از خواب بيدار مي‌شديم همه مي‌گفتند اين نفت كه تازه از ليگ دسته اول آمده اين بالا چه مي‌كند و خب، قبول كنيد كه سخت است با اين فضا مقابله كرد. حالا خيال همه راحت شده كه ما آن بالا نيستيم ما هم آسوده خاطر بازي‌هاي ليگ را ادامه خواهيم داد(مي‌خندد)

http://www.footballiran.ir/Images/Ne...0402500000.jpg

آلفردو كاسيميرو سرمربي نفت آبادان

shokofe 08-18-2010 08:19 AM

ادعای بزرگ مدافع ذوب آهن:امسال 15 گل می زنم

اشتياقم براي گل زدن در شهرآورد اصفهان بسيار بيشتر از ديگر بازي‌هاي ليگ برتر است بنابراين براي گل زدن در اين ديدار از هيچ تلاشي فروگذار نمي‌كنم

سایت گل - محمد حسینی مدافع تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان پیش از بازی سپاهان با سایت باشگاه مصاحبه کرد.حسینی بعد از گلزنی در 2 بازی متوالی روحیه خوبی دارد.

او با بيان اينكه در بازي‌هاي حساس دربي نمي‌توان پيروز ميدان را مشخص كرد، گفت: هر تيمي كه روز چهارشنبه در ورزشگاه فولادشهر بازي خوبي از خود به نمايش گذارد بايد به پيروزي در شهرآورد اصفهان اميدوار باشد زيرا اتفاقات اين ديدار قابل پيش‌بيني نيست.

به گزارش گل وي با بيان اينكه ذوب‌آهن همواره در بازي‌هاي بزرگ نتايج مناسبي كسب كرده است، ادامه داد: تيم‌هاي الاتحاد عربستان يا تيم ازبكستان از تيم‌هاي قدرتمند آسيا هستند كه ذوب‌آهن مقابل اين تيم‌ها نتايج مناسبي كسب كرد و با توجه به نتايج ذوب‌آهن مقابل سپاهان، استقلال و پرسپوليس در فصل‌هاي گذشته، به نظر من ذوب‌آهن مقابل همه تيم‌ها نتيجه خوبي مي‌گيرد.

حسيني با اشاره به حساسيت شهرآورد اصفهان و اهميت اين بازي تصريح كرد: در اين بازي توان فني تيم‌ها اهميت ندارد بلكه به دليل خاص بودن شهرآورد، آرامش و وضعيت روحي در كنار انگيزه تيم‌ها تيم برنده را مشخص مي‌كند.

مدافع ملي‌پوش تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان با اشاره به گل‌هاي خود در ديدارهاي اخير گفت: گل‌هايي كه در بازي‌هاي اخير به ثمر رسانده‌ام نتيجه تلاش تيمي بازيكنان بوده اما خودم نيز علاقه بسياري به گل زدن در مسابقات مختلف دارم.

وي با بيان اينكه درصدد هستم كه در دهمين دوره ليگ برتر 15 گل به ثمر برسانم، اضافه كرد: اشتياقم براي گل زدن در شهرآورد اصفهان بسيار بيشتر از ديگر بازي‌هاي ليگ برتر است بنابراين براي گل زدن در اين ديدار از هيچ تلاشي فروگذار نمي‌كنم.

سید محمد حسینی مدافع ذوب آهن

shokofe 08-18-2010 08:25 AM

گفت و گو با بهترين گلزن داربي اصفهان

گفت و گو با بهترين گلزن داربي اصفهان؛ادموند بزيك:كار من گل زدن در داربي بود

داربی اصفهان با داربی تهران قابل مقایسه نیست چون در اصفهان تعصبات بیشتر از اینکه نسبت به تیم باشد نسبت به مسئولین است.نکته دیگر اینکه از نظر من داربی باید پرتماشاچی ترین بازیها باشد اما در داربی اصفهان استقبال در آن حد نیست

سايت گل - نه شهریور 1375 روزی بیادماندنی برای طرفداران فوتبال در ایران ،علی الخصوص هئاداران پرسپولیس بود.در این روز پرسپولیس با حضور تمام بزیکنان بزرگش به مصاف آلیمای قزاقستانی رفت که بازی رفت را در شهر آلمآتی این کشور با حساب 3 بر صفر از سرخ ها برده بود.

در این بازی که از مرحله حذفی باشگاههای آسیا برگزا می شد جدا ازاتفاقات مهمی مثل اینکه بطور رسمی هواداران قرمز و آبی پیوند دشمنی را کنار گذاشته و روی سکوهای آزادی همه یکصدا شدند ، نقطه عطفی در فوتبال بازیکنی جوان و آینده دار بود که بعدها به ستاره پرسپولیس در نیمه دوم دهه هفتاد بدل شد.

ادموند بزیک که با گلهای بیاد ماندنی اش در آرارات چشم سرخ ها را گرفته بود در این بازی که یکی از اولین حضورهای رسمی اش با لباس پرسپولیس بود ، با آنکه هیچکدام از پنج گل تیمش را به ثمر نرساند اما با بازی بسیار خوبی که انجام داد در آخرین بازی علی دایی در پرسپولیس پیش از رفتن به السد قطر دل هواداران را بدست آورد و تبدیل به مهره تاثیر گذار و مهم این تیم شد.

بزیک اما در بازگشت مجدد علی پروین هیچگاه آن بازیکن گلزن همیشگی نبود بطوریکه خیلی ها او را تمام شده می دانستند اما این مهاجم تمام کننده ارمنی با انتخاب سپاهان بار دیگر نام خود را در سطح اول فوتبال ایران مطرح کرده و حتی بار دیگر لباس تیم ملی را به تن کرد.ادموند بزیک در مدت حضورش در سپاهان یکی از بهترین گلزنان این باشگاه لقب گرفته و حتی به عنوان آقای گلی رقابتهای لیگ برتر هم دست یافت.در آستانه داربی حساس اصفهان به سراغ ادموند بزیک ، بهترین گلزن داربی اصفهان رفتیم .گفتگوی او با سایت گل را بخوانید:

http://www.abrarnews.com/sport/1385/...tml/002628.jpg
*آقای بزیک اینروزها چکار می کنید؟
-من در حال حاضر نونهالان آرارات را تمرین می دهم...

*نمی خواهید سرمربی بزرگسالان آرارات بشوید؟
-آرارات متاسفانه اینروزها تیم بزرگسالان ندارد .اما بالاخره من امیدوارم پس از گذراندن دوره کلاسهای مربیگری بتوانم روزی سرمربی آرارات بشوم

. *آینده آرارات را با توجه به حضور مستمر در کنار نونهالان این تیم چگونه می بینید؟
-ببینید آرارات در کل وضعیت خاصی دارد چون تعداد ارامنه نسبت به گذشته کمتر شده است در نتیجه ما برای جمع کردن یک تیم با محدودیت های زیادی مواجه هستیم.مثلا اگر تیمهای دیگر از بین چند میلیون نفر باید بازیکن انتخاب کنند ما نهایتا از بین 100 تا 150 هزار نفر باید این کار را بکنیم. *بله این موضوع از قدیم وجود داشته اما آرارات با این وجود زمانی یکی از قدرتهای فوتبال ایران بود که بازیکنان بزرگی هم تحویل فوتبال می داد؟ -درست است من هم الان معتقدم که بچه های نوجوان و نونهال بسیار بااستعدادی داریم .متاسفانه در حال حاضر آرارات تیم ندارد اما فکر می کنم وضعیت می تواند در آینده اتغییر می کند.

*لیگ برتررا دنبال می کنید؟
-اگر وقت کنم حتما می بینم

*نظرات ضد و نقیضی دررابطه با کیفیت لیگ برتر امسال وجود دارد نظر شما در این باره چیست؟آیا لیگ بهتر شده یا نه پیشرفتی نداشته است؟
- لیگ برتر جذاب تر شده اما ستاره ها همان ستاره ها هستند و چیزی تغییر نگرده است.

*درباره مهاجمان لیگ برتر چه نظری دارید؟حتما می دانید در این مورد هم نقد های زیادی وجود دارد.
-تازه امسال از یکی دو سال قبل خیلی بهتر شده و لااقل دو ا از سه گلزن بالای جدول ایرانی هستند...

*اما تقریبا هیچکدام مهاجم کلاسیک یا تمام کننده نیستند..اکثر آنها مهاجم هافبک و بال هستند
...!
-ممکن است اینگونه باشد اما فوتبال خیلی تغییر کرده است.به نظر من آخرین مهاجم کلاسیک و گلزن تخصصی فوتبال ایران رضا عنایتی بود ، البته آن دوره فبلی حضورش در لیگ برتر...

چند روز دیگر سالگرد بازی خاطره انگیز ی است که شما از آن بازی خیلی مطرح شدید.بازی پرسپولیس با آلیمای قزاقستان....
بله من در آن بازی بال چپ بازی کردم .البته گل نزدم اما خیلی خوب بازی کردم...

*درکنار علی دایی، مهدی مهدوی کیا و...
-بله اقای دایی آنزمان در پرسپولیس بازی می کرد و باید بگویم فیکس بازی کردن انزمان واقعا در پرسپولیس کار سختی بود.با وجود دایی ، مهدوی کیا ، ترابیان و...

*شما از آن بازی به بعد به نوعی جانشین علی دایی شدید؟
-بله اما من قبل از آن در کنار آقای دایی هم بازی کرده بودم اما بعد از بازی با آلیما ایشان به قطر رفت و من مهاجم نوک پرسپولیس شدم.

*پرسپولیس را با علی دایی چگونه تیمی کی بینید؟
-به نظر من پرسپولیس تیم بدی نیست و خوب بازی می کند اما معتقدم این تیم هنوز کار دارد.البته الان که اول فصل است این تیم نتایج خوبی گرفته اما فکر کنم برای بازی با تیمهایی مثل ذوب آهن و سپاهان کار سختی دارد.
*شما بهترین گلزن تاریخ داربی اصفهان با 14 گل هستید.درباره بازی ذوب آهن و سپاهان بگویید؟
-داربی اصفهان با داربی تهران قابل مقایسه نیست چون در اصفهان تعصبات بیشتر از اینکه نسبت به تیم باشد نسبت به مسئولین است.نکته دیگر اینکه از نظر من داربی باید پرتماشاچی ترین بازیها باشد اما در داربی اصفهان استقبال در آن حد نیست.هرچند به نسبت بازیهای دیگر دوتیم ممکن است استقبال بهتری از این بازی بشود...اما شاید مهمترین مساله این باشد که سپاهان بدلیل ریشه دار تر بودن طرفداران بیشتری دارد و این تعادل لازمه داربی را بهم می زند.

*شما در بازیهای مهم گل می زنید و نه تنها در داربی تهران یک ستاره بودید در اصفهان هم آقاث گل داربی هستید...
-چکار کنیم کارمان داربی گل زدن بود ...(می خندد)شوخی می کنم، بازیهای خوب به آدم انگیزه می دهد و به نظر من فوتبالیست اگر انگیزه داشته باشد خیلی کارها می تواند بکند.من معتقدم تفاوت بین یک بازیکن ملی و معمولی در ایران تنها 7،8ماه تمرین است و به نظرم اگر یک بازیکن معمولی انگیزه کافی داشته باشد می تواند در حد یک بازیکن ملی بدرخشد.فوتبال همه اش انگیزه است

*داربی اصفهان را چگونه پیش بینی می کنید؟
-سپاهان از لحاظ مهره شرایط خیلی خوبی دارد اما مهره فوتبال بازی نمی کند .به نظر من سپاهان بازی سختی مقابل ذوب آهن دارد چون ذوبی ها اسکلت اصلی تیمشان را حفظ کرده و خیلی هماهنگ هستند.

shokofe 08-18-2010 08:30 AM

خبر ويژه گل- هروه در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال:سه روز است غذاي درست و حسابي نخورده ام!

هروه طبق بند هاي قوانين نقل و انتقالات بايد پيش از قرارداد مورد تست قرار مي گرفت كه با اين وصف و يا اتفاق بعد از قرارداد پرسپوليسي ها بايد مبلغ قرارداد را به او بپردازند

سايت گل ـ هروه اوساله بازيكن آفريقايي تيم پرسپوليس كه به دليل بيماري هپاتيت قراردادش با پرسپوليس لغو شده است امروز به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال رفته است و خواستار مشخص شدن وضعيت خود شده است.

او در فدراسيون فوتبال عنوان كرده است كه سه روز است غذايي كافي نخورده و باشگاه هيچ رسيدگي به او نمي‌كند اين در حالي است كه باشگاه پرسپوليس 30 ميليون تومان از قرارداد اين بازيكن را به او پرداخت كرده است كه به عقيده حبيب كاشاني و مديران قرمزپوش هروه بايد اين مبلغ را به باشگاه برگرداند.

هروه با فسخ قراردادش با پرسپوليس بايد ايران را ترك كند كه هنوز اين كار را انجام نداده است. گويا او به دنبال ادامه مبلغ قراردادش است و قصد ندارد قراردادش را با پرسپوليس فسخ كند و قوانين فيفا نيز به نفع اوست .

هروه طبق بند هاي قوانين نقل و انتقالات بايد پيش از قرارداد مورد تست قرار مي گرفت كه با اين وصف و يا اتفاق بعد از قرارداد پرسپوليسي ها بايد مبلغ قرارداد را به او بپردازند.

shokofe 08-18-2010 08:41 AM

ياوري : براي بردن نيامده بوديم

اهواز- سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت : تيم ما براي کسب مساوي واخذ يک امتياز ، به اهواز آمده بود و نه بردن زيرا مي دانستم کار سختي دراهواز داريم .

محمود ياوري که درپايان مسابقه تيمش با فولاد خوزستان با خبرنگاران مصاحبه مي کرد گفت : بازي در اين هواي گرم آنهم در برابر تيمي تاکتيک پذير چون فولاد سخت ودشوار است ازاين رو ما فقط براي تساوي وکسب يک امتياز به اهواز آمده بوديم .

وي اضافه کرد : من قبلا در اهواز بوده ام اما هرگز چنين هواي گرمي را نديده بودم ولازم است بگويم چنين هوايي طاقت فرسا است .

ياوري با تمجيد از بازيکنان تيم فوتبال فولاد خوزستان افزود : دو تيم در حال حاضر در ايران وجود دارد که تاکتيک پذير و تابع برنامه هاي کاري مربيان خود هستند يکي تيم فوتبال فولاد خوزستان وديگري تيم ذوب آهن اصفهان است .

وي به تاکتيک تيم خود دراين بازي اشاره کرد وگفت : هدف ما دراين ديدار آرام کردن بازي و کسب يک امتياز بود که بحمدالله موفق شديم در مقابل تيم فولاد به مهم دست پيدا کنيم .

سرمربي تيم فوتبال صباي قم درادامه گفت : اگر در تيم ما بازيکنان با تجربه بودند هم نمي توانستيم به اين خوبي بازي را آرام کنيم .

مسابقه تيم هاي صباي قم و فولاد خوزستان ازهفته پنجم ليگ برتر که سه شنبه شب در اهواز برگزارشد بدون گل مساوي خاتمه يافت .

shokofe 08-18-2010 08:43 AM

درحاشيه ديدار تيم هاي فولاد وصبا

اهواز - مسابقه تيم هاي فولاد خوزستان و صباي قم که سه شنبه شب در ورزشگاه تختي اهواز برگزار شد ، همراه با حاشيه هايي بود.

- اين مسابقه در هواي گرم و شرجي با رطوبت بالا که اين روزها درخوزستان حاکم است، با سوت سعيد بخشي زاده در ساعت 30/21 دقيقه در ورزشگاه تختي اهواز آغاز شد.

- به رغم هواي گرم بيش از پنج هزارنفر براي ديدن اين مسابقه به ورزشگاه آمده بودند.

قبل از شروع ديدار بازيکنان دوتيم به مدت 20 دقيقه به گرم کردن خود پرداختند.

- بازيکنان تيم فولاد خوزستان ازهمان شروع مسابقه تاکتيک هجومي را در برنامه شان داشتند و تيم صباي قم تاکتيک تدافعي و درگير شدن با بازيکنان تيم حريف.

- تيم فولاد درهمان دقيقه اول بازي مي توانست از يک خطا و در صورت دادن آوانتاژ توسط داور از تک به تک شدن مهاجم اين تيم با دروازه بان صبا صاحب گل شود ،ليکن داور نقطه خطا را نشان داد ، که اين امر اعتراض تماشاگران و بازيکنان فولاد را به همراه داشت.

- دفاع چند لايه تيم صبا اجازه نفوذ بازيکنان فولاد را به داخل محوطه کمرنگ کرده بود.

- نيمه اول به جز چند شليک از راه دور به سمت دروازه ها بخصوص دروازه صبا چيز ديگري همراه نداشت.

- داور در نيمه اول دو دقيقه و در نيمه دوم سه دقيقه وقت تلف شده اعلام کرد.
- تيم فوتبال فولاد خوزستان در نيمه دوم هجومي تر بازي را شروع کرد، اما بازهم نتوانست راهي به دروازه تيم صبا پيدا کند.

- دراين بازي هردو تيم يکبار تير دروازه ها را به لرزه درآوردند.

- هر دو تيم از سه تعويض خود استفاده کردند.

- دراين ديدار مهدي چمن آرا و ميثم خسروي از تيم فولاد و عليرضا ميرشفعيان ، مرتضي کاشي ،عليرضا نيکبخت واحدي ، سيد مرتضي هاشمي زاده و محسن بياتي از تيم صبا از داور کارت زرد گرفتند.

shokofe 08-18-2010 08:44 AM

قلعه نوعي: ديدار سپاهان و ذوب آهن ديدني خواهد بود

اصفهان - سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت: دو تيم سپاهان و ذوب‌ آهن در سال‌هاي گذشته با تلاش بسيار اصفهان را به عنوان يک قطب ورزشي در کشور معرفي کردند و ديدار تيم‌هاي قهرمان و نايب قهرمان فصل گذشته يک بازي جذاب و ديدني است.

به گزارش ايرنا به نقل از سايت باشگاه فولاد مبارکه سپاهان "امير قلعه ‌نويي" امروز در گفت ‌و گويي با اشاره به شايستگي‌هاي تيم ذوب‌ آهن اصفهان به عنوان قطب دوم فوتبال استان اصفهان بيان داشت: ذوب آهن با منصور ابراهيم‌زاده تيم شايسته‌اي است و دوست داشتيم که ورزشگاه فولادشهر ظرفيت گنجايش هواداران بيشتري داشت تا تماشاگران بيشتري براي تماشاي اين ديدار به ورزشگاه مي‌آمدند.

سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان به هماهنگي بازيکنان ذوب‌آهن اشاره کرد و ادامه داد: ‌تيم ذوب‌آهن در فصل‌هاي گذشته بازيکنان ترکيب اصلي خود را حفظ کرده و نوسانات کمتري در زمينه جذب بازيکن داشته است.

وي افزود: منصور ابراهيم‌زاده توانسته بازيکنانش را در زمان اندکي به هماهنگي برساند و به دليل اينکه ذوب‌آهن سال گذشته نايب قهرمان ايران شد جدال با اين سبزپوشان جذابيت‌هاي خاص خود را دارد.

قلعه‌نويي به عملکرد تيمش طي چند هفته اخير اشاره کرد و گفت: بازيکنان نسبت به سه بازي گذشته، در ديدار با شاهين بهتر کار کردند ولي هنوز به آن هماهنگي که مدنظرم بوده نرسيده‌اند و چند هفته ديگر براي هماهنگي بيشتر بازيکنان با يکديگر زمان لازم است تا سپاهان بتواند به اقتدار خود دست يابد.

وي با اشاره به فعاليت‌هاي سپاهان در سال‌هاي گذشته بيان داشت: فوتبال اصفهان در درجه نخست به خاطر سپاهان و درجه دوم به خاطر ذوب‌آهن در کشور معرفي شد و تمام تيم‌ها براي رويارويي با اين دو تيم با برنامه و حساسيت بيشتري حاضر مي‌شوند.

سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان با بيان اينکه سپاهان در فوتبال ايران آقايي مي‌کند، اضافه کرد: اميدوارم در بازي اين هفته تيم ما برنده ميدان باشد و با پيروزي ورزشگاه فولادشهر را ترک کند و تلاش مي‌کنم که هواداران از يک بازي تماشاگر پسند لذت کافي را ببرند.

درادامه رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور روز چهارشنبه بيست وهفتم مرداد ماه تيم هاي ذوب آهن اصفهان وفولاد مبارکه سپاهان در ورزشگاه فولاد شهر به مصاف يکديگر خواهند رفت .

shokofe 08-18-2010 07:46 PM

یادداشت روز:داربی اصفهان پخش نمی شود؛ این همان آپارتاید نیست؟

کافی است تنها نگاهی به شخصیتهای شهرآورد اصفهان بیندازیم تا بیش از پیش متوجه این کم لطفی، کج سلیقگی و شاید غرض ورزی مسوولان ورزشی رسانه ملی بشویم.

سایت گل- کم لطفی ها در قبال فوتبال شهرستانی با وجود در هم شکستن تابوی سرخابی ها ادامه دارد. موضوع این است که ما دقیقاً نمی دانیم چه اتفاقی باید بیفتد یا مثلاً دو قطب اصفهانی فوتبال دقیقاً چه کاری باید انجام دهند تا بتوانند از تصمیم گیری سلیقه ای که اجازه نمی دهد شهرآورد فوق العاده حساس فوتبال اصفهان به صورت زنده بر روی آنتن برود، جلوگیری کنند.
در شرایطی که سپاهان و ذوب آهن به عنوان قهرمان و نایب قهرمان لیگ برتر امشب در استادیوم فولادشهر به مصاف همدیگر می روند دیدار این دو تیم از طریق شبکه سوم پخش نخواهد شد و این موجی از دلخوری را در نزد اصفهانی ها سبب ساز شده است.

علاوه بر اینکه شهرآورد دو تیم اصفهانی مصاف قهرمان و نایب قهرمان فصل پیش لیگ برتر است، این دیدار شاهد فستیوالی از رویارویی بهترینهای حال حاضر فوتبال ایران است که در استادیوم احتمالاً مملو از تماشاگر فولادشهر دیدار فوق العاده جذابی را به نمایش خواهند گذاشت.

کافی است فقط به مهره هایی که در این دیدار به میدان می روند نگاهی بیندازید تا مشخص شود این مسابقه به نوعی بالاترین کیفیت فوتبال باشگاهی ایران در حال حاضر است.

بیخود نبود که 7 بازیکن از مجموع 11 بازیکن فیکس تیم ملی ایران را در دیدار با لاتزیو چهره های دو تیم سپاهان و ذوب آهن تشکیل می دادند.

کافی است تنها نگاهی به شخصیتهای شهرآورد اصفهان بیندازیم تا بیش از پیش متوجه این کم لطفی، کج سلیقگی و شاید غرض ورزی مسوولان ورزشی رسانه ملی بشویم.

مهدی رحمتی؛ دروازه بان شماره یک ایران، هادی عقیلی؛ بهترین مدافع حال حاضر ایران، جلال حسینی؛ رقیب جدی هادی برای کسب بهترین مدافع میانی ایران، خسرو حیدری؛ بهترین گوش راست حال حاضر ایران، احسان حاج صفی؛ جوان اول فوتبال ایران، احمد جمشیدیان، محرم نویدکیا، توره و عنایتی و ... در سپاهان و خلعتبری گران قیمت ترین و بهترین مهاجم حال حاضر ایران، قاسم حدادی فر؛ همان که علی کریمی را به تمجید در اردوی تیم ملی واداشته بود، سید محمد حسینی؛ گلزن ترین مدافع ایران، شاهین خیری، مهدی رجب زاده، ایگور کاسترو و... که دیدار امشب را به جدالی تبدیل خواهد ساخت که حتی جنگهای مستقیم و تک به تک آن جذاب و تماشایی خواهد بود.

بر روی نیمکتهای دو تیم اصفهانی، مربیان شماره یک و دوی ایران قرار می گیرند که مطمئناً بدون رقیب جدی جزو سه مربی برتر ایرانی ظرف سالهای اخیر شناخته می شوند، امیر قلعه نویی و منصور ابراهیم زاده. آنها در تمامی نظرسنجی های پایان فصل گذشته که توسط روزنامه های ورزشی صورت گرفته با اختلاف نسبت به مربیان بعدی رقابتی شدید و حساس را برای کسب عنوان مربی برتر سال به راه انداخته بودند.

داربی اصفهان از طرفی داربی تنها تیمهای ایرانی صعود کنند از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در دهه 80 است. سپاهان و ذوب آهن تنها تیمهایی هستند که در این دهه موفق شدند در لیگ قهرمانان آسیا از مرحله یک هشتم صعود کنند و در جمع 8 قدرت برتر قرار گیرند.

وقتی محمدرضا ساکت در مراسم ستارگان رسانه از آپارتاید در فوتبال ایران صحبت به میان می آورد می شد حدس او دارد پیش زمینه های انتقاد از این بی توجهی ناامیدکننده به قدرتنمایی فوتبال اصفهان را فراهم می سازد.

اینجا در اصفهان همه از اینکه شهرآورد حساس دو تیم اصفهانی نتوانست مدیرانی را که بعضاً تعلقات و دلبستگی های رنگی به تیمهایی خاص دارد را قانع کنند تا داربی که همواره ترس از نباختن در آن باعث نشده تا انگیزه شکست حریف کاهش پیدا کند، ناراحت هستند...

shokofe 08-18-2010 07:48 PM

دیدار نوستالوژیک پس از 33 سال!

سایت گل- پرسپولیس و راه آهن در حالی فرداشب به مصاف هم می روند که 33 سال قبل نیز دقیقا در چنین روزی در لیگ تخت جمشید باهم روبرو شدند.

پرسپولیس و راه آهن در هفته چهاردهم لیگ تخت جمشید فصل 56، روز 28 مرداد در حضور 28 هزار تماشاگر در امجدیه به مصاف هم رفتند که در آن بازی سرخپوشان با تک گل آلن ویتل مهاجم انگلیسی خود به پیروزی رسیدند.

ویتل در ان بازی برای اولین بار با پیراهن پرسپولیس به میدان رفت و گلزن کرد. محمود خوردبین تنها بازمانده از آن بازی است که هنوز روی نیمکت پرسپولیس حضور دارد. این برد در اولین روزهای مربیگری مرحوم محراب شاهرخی بدست آمد.

shokofe 08-18-2010 09:27 PM

لیست 18 نفره پرسپولیس اعلام شد

سایت گل- کادر فنی تیم پرسپولیس لیست 18نفره بازیکنان تیم برای بازی مقابل راه آهن اعلام شد که سرشناس ترین بازیکن خط خورده اشپیتم آرفی می باشد.

علیرضا حقیقی، رحمان احمدی، شیث رضایی، علیرضا محمد.سپهر حیدری.مازیار زارع .محمد پروین.حسین بادامکی.محمد نوری.سید جلال اکبری.رضا نورمحمدی .امیر حسین فشنگچی.مهدی شیری.حمید علی عسگری.مجتبی زارعی.سعید حلافی و غلامرضا رضایی بازیکنان حاضر در اردوی تیم در هتل اسپیناس هستند.

مهدی 08-19-2010 01:14 PM

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز: امتياز گرفتن در بوشهر سخت است

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: امتياز گرفتن در بوشهر با توجه به شرايط اقليمي و طرفداران مشتاق تيم شاهين سخت است.

فراز کمالوند چهارشنبه شب در نشست خبري پس ديدار تيمش با شاهين پارس بوشهر افزود: بعد از تبريز اين بوشهر است که داراي بيشترين طرفدار و تماشاگر در سطح ايران است که در طول 90 دقيقه يکصدا فقط تيمشان را تشويق مي کردند.
وي اظهارداشت: شاهين پارس بوشهر با خيل طرفدارانش پتانسيل لازم براي قرارگرفتن در سطوح بالاي جدول ليگ برتر دارد.

کمالوند با اعلام اينکه به توصيه باشگاه نمي تواند نسبت به روند داوري و قضاوت صحبت کند اضافه کرد: 50 درصد توپ هايي که در بازي امروز به ضرر ما خطا گرفته شد، اشتباهي بود.
وي بيان کرد: نمي دانم آن ضربه اي که باعث سرنگوني عليزاده در محوطه هيجده قدم تيم شاهين بوشهر شد خطا بوده است يا خير ؟ اگر خطا بوده سه امتياز مسلم از تيم ما گرفته شده است.

سرمربي تيم تراکتور سازي تبريز در باره اتلاف وقت توسط بازيکنان تيمش در طول بازي گفت: همه من را مي شناسند که در مربيگري از راه غير فوتبال به دنبال کسب نتيجه نيستم اما رطوبت بالاي 80 درصد آن قدر بر بازيکنان تيم ما تاثير منفي گذاشته بود که اين اتلاف وقت دور از منطق نبود.
وي افزود: البته کمک هاي من هم احساسي عمل مي کردند که سعي مي کنم با صحبت کردن با آنها اين موارد در بازيهاي بعدي تکرار نشود.

کمالوند در باره وضعيت تيمش در ليگ امسال اظهارداشت: سختي هايي که در شروع فصل امسال گريبانگير تيم ما شد اگر به هر تيمي وارد مي شد باعث فلج شدن آن تيم مي شد.
وي اضافه کرد: در اولين بازي کياني فقط با داشتن يک کارت زرد يک جلسه محروم شدو خطيبي نيز بدون داشتن کارت از بازي محروم شده بود ولي با همه اين شرايط با کمک خداوند بازهم سربلند مي شويم.

سرمربي تيم تراکتور سازي تبريز در مورد بازي تيمش در مقابل شاهين پارس بوشهر نيز گفت: بازي خوب و تماشاگر پسندي بود و هردو تيم خيلي تلاش کردند اما رطوبت بيش از اندازه هوا مانع از نتيجه گيري مطلوب براي تيم ما شد.

وي افزود: تيم شاهين حتي يک موقيعت 100 درصد گل را در اين بازي نداشت اما ما داراي سه شانس مسلم گل زني بوديم.
کمالوند با اشاره به اينکه نتيجه گرفتن در بوشهر خلي سخت است افزود: به اعتقاد من تيم شاهين با داشتن مربي خوبي مانند حميد استيلي تيم قوي است و مردم و مطبوعات بايد به اين تيم کمک کنند، اگر به کادر فني تيم شاهين بوشهر فرصت داده شود مي توانند تا نيم فصل اول موقعيت خوبي را در جدول ليگ برتر تصاحب کنند.
وي در زمينه اعتراض يکي از بازيکنان به تعويضش گفت: هر بازيکني که من مربي او باشم حق ندراد در مورد تعويضش اعتراض کند.

ديدار تيم هاي شاهين پارس بوشهر و تراکتور سازي تبريز چهارشنبه شب با نتيجه مساوي بدون گل در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر پايان يافت.

منبع

مهدی 08-19-2010 01:16 PM

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر: خوب بازي مي کنيم اما بد نتيجه مي گيريم

سرمربي تيم فوتبال شاهين پارس بوشهر گفت: تيم ما به رغم اينکه خوب بازي مي کند و موقعيت هاي بي شماري در امر گلزني بدست مي آورد اما بد نتيجه مي گيرد.

حميد استيلي چهارشنبه شب در کنفرانس خبري پس از بازي تيمش در مقابل تراکتور سازي تبريز در بوشهر افزود: شرايط به گونه اي رقم مي خورد که تيمي که در مقابل ما بازي مي کند، بطور کامل در لاک دفاعي فرو مي رود و گل زدن به آن مشکل مي شود.

وي اضافه کرد: همه برنامه ريزي هاي ما براي گرفتن سه امتياز بازي بود که با يک بازي هجومي در نيمه اول مي توانستيم، صاحب گل شويم اما موقعيت ها يکي پس از ديگري از دست رفت.

استيلي اظهارداشت: از بخت بد دروازه بانان تيم هاي مقابل ما ستاره بازي مي شوند که نمونه هاي آن در دروازه بان هاي تيم هاي نفت آبادان، صباي قم و تراکتور سازي تبريز است.

وي بيان کرد: تراکتور سازي تبريز تيم خوب و جواني است، ولي امروز فقط يک موقعيت گل داشت و پاس هايي که بين بازيکنان آنها در وسط زمين رد و بدل مي شود ارزش چنداني نداشت.
سرمربي تيم شاهين پارس بوشهر يادآورشد: تراکتورسازي در فصل گذشته ليگ برتر در بوشهر بازي خوب و پرگلي انجام داد اما امسال با توجه به مصمم بودن کادر فني و بازيکنان تيم شاهين براي سه امتياز نتوانست کار خاصي انجام دهد.

استيلي گفت: همه سعي ما اين است که جايگاه تيم شاهين در پايان فصل در جدول ليگ برتر تک رقمي باشد و مطمئن باشيد که با همت و تلاش بازيکنان به اين خواسته خواهيم رسيد.

وي در باره آناليز بازي تيمش در مقابل تراکتور سازي اظهارداشت: امروز هم از عمق و هم از کنارها فورواردهاي تيم را تغذيه مي کرديم و از ليکچرا و آل نعمه خواسته بودم که هافبک ها را به گونه اي صاحب توپ کنند که در کمترين زمان توپ به فورواردهاي تيم برسد و در اين امر موفق بوديم، هرچند که از ايمان حيدري بيش از اين توقع دارم که البته با توجه به محروميت او به بهتر شدنش اميدوارم.

استيلي افزود: تيم شاهين پارس بوشهر داراي يک شخصيت خوب فوتبالي است که همه تيم ها با آناليز دقيق و با ترس در مقابل آن ظاهر مي شوند.
ديدار تيم هاي شاهين پارس بوشهر و تراکتور سازي تبريز چهارشنبه شب در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر با نتيجه مشاوي بدون گل پايان يافت.

منبع

مهدی 08-19-2010 01:18 PM

مايلي کهن : برخي در ماجراي علي کريمي سعي بر سوء استفاده دارند

سرمربي تيم فوتبال سايپا چهارشنبه شب پس از پيروزي سه بر دو تيمش برابر ملوان انزلي در مصاحبه با خبرنگاران گفت : هم علي کريمي براي من عزيز است هم سردار آجرلو ولي يک سري دارند از آب گل آلود ماهي مي گيرند .

به گزارش ايرنا، " محمد مايلي کهن "خاطرنشان کرد : زماني که علي کريمي را از اردوي اردبيل بيرون کردند فقط من از کريمي دفاع کردم ولي شما ديديد کسي از کريمي دفاع کند .
وي متذکر شد : اينها يک جريان هدفدار است که برخي دارند از آن سوء استفاده مي کنند.

وي با تاکيد بر افشاي باند بازي در فوتبال گفت : باند و باند بازي ها و بده بستانها در فوتبال را افشا مي کنم .

" محمد مايلي کهن " در مورد اختلافاتش با دادرس ( مشاور باشگاه سايپا) اظهار داشت : من عيبهاي زيادي دارم ولي ايشان که ادعاي مسلماني دارند چرا در تلويزيون پرده دري مي کنند و مي گويند مايلي کهن سه داور را زد و از فنس بالا رفت .
وي افزود: چرا دادرس اين را نمي گويد تيم ملي فوتسال ايران با مايلي کهن چهارم جهان شد ، تيم ملي ايران با مايلي کهن سوم آسيا شد و نمي گويد مايلي کهن کاپ اخلاق گرفته است.

مايلي کهن خاطرنشان کرد: مگر من در مصاحبه قبلي ام چه گفته بودم ، آنها پرسيدند چرا از انصاري فرد استفاده نکردي من گفتم تشخيص دادم در فهرست 18 نفره نباشد ولي دادرس در پاسخ آنها گفت : انصاري فرد سرما خورده و من متذکر شدم که باشگاه مديرعامل و سرمربي دارد و نيازي به پاسخگويي دادرس نيست .

مايلي کهن تصريح کرد: اتفاقاتي که افتاد کاملا يک جريان هدايت شده توسط مزدک ميرزايي و آقاي دادرس است . به نظر شما آقاي دادرس کجاي فوتبال اين مملکت است که هنوز صحبت هاي من در تلويزيون پخش نشده آقايان پيشاپيش از آقاي دادرس مصاحبه مي گيرند و همزمان با صحبتهاي من در برنامه 90 پخش مي کنند .

وي افزود: حداقل اجازه مي دادند حرفهاي من اين هفته پخش مي شد هفته بعد مي رفتند از دادرس جواب مي گرفتند ولي مطمئن باشيد که اينها همه هدايت شده است.

منبع

مهدی 08-19-2010 01:21 PM

ابراهيم زاده: مجموعه ذوب آهن با اقتدار به دنبال موفقيت است

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن پس از برتري تيم خود در شهرآورد اصفهان، گفت: مجموعه باشگاه ذوب آهن با اقتدار و همبستگي به دنبال موفقيت در مسابقات ليگ برتر است.

به گزارش چهارشنبه شب ايرنا، "منصور ابرهيم زاده" در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: ما براي برتري برابر سپاهان تقسيم کار کرده بوديم تا در دقايق ابتدايي حملات حريف را کنترل کرده و سپس به دنبال گلزني باشيم.

وي افزود: حضور محرم نويدکيا باعث شده بود تا خط مياني سپاهان بسيار قدرتمندتر از قبل باشد که خوشبختانه به خوبي حريف را کنترل کرديم.

ابراهيم زاده ادامه داد: سپاهان در نيمه دوم با وارد کردن "يانوش" و "بيگ زاده" حملات گسترده اي را بر روي دروازه ما طراحي کرد اما خط دفاعي ما بخوبي وظايف خود را انجام داد، ضمن اينکه در نيمه دوم از فضاي پشت خط دفاعي سپاهان استفاده کرديم هرچند فرصت هاي گلزني را از دست داديم.

وي گفت: تيم هاي قهرمان و نايب قهرمان فصل گذشته ديدار سطح بالايي را به نمايش گذاشتند و بسيار خوشحالم که 3 امتياز اين ديدار در اصفهان باقي ماند.

ابراهيم زاده در خصوص خط خوردن شهاب گردان دروازه بان ذوب آهن از تيم ملي گفت: به بازيکنان تذکر داده ام که در مصاحبه هاي خود در خصوص مربيان تيم هاي ديگر صحبت نکنند و معتقدم افشين قطبي دوباره گردان را به تيم ملي دعوت خواهد کرد، هر چند خط خوردن از تيم ملي انگيزه اين دروازه بان را چند برابر کرده است.

وي در خصوص ديدار ذوب آهن با نماينده کره جنوبي در ليگ قهرمانان آسيا گفت: ما 26 شهريور ماه با پوهانگ کره جنوبي بازي داريم و روز شنبه هفته آينده نشستي را با افشين قطبي برگزار مي کنيم تا از تجربياتي که وي از مربيگري در اين کشور به دست آورده است استفاده کنم و نماينده خوبي براي فوتبال ايران باشيم.
تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته پنجم ليگ برتر با يک گل همشهري خود سپاهان را شکست داد.

منبع

مهدی 08-19-2010 01:23 PM

مظلومي: استقلال روز به روز بهتر مي شود

سرمربي تيم استقلال تهران گفت: اگرچه هنوز به تيم کاملي تبديل نشده ايم اما با ادامه روند فعلي روز به روز به شرايط آرماني نزديک تر مي شويم.

به گزارش چهارشنبه شب ايرنا، "پرويز مظلومي" در نشست خبري پس از ديدار تيم هاي استقلال و پيکان قزوين اظهار داشت: بازي خوب تيم پيکان در نيمه اول تمام برنامه هاي ما را به هم ريخت اما در نيمه دوم با تغيير برنامه ها و فرار از آفسايد گيري هاي حريف موفق شديم 3 بار به گل دست پيدا کنيم.
وي افزود: بدن بازيکنان تيم استقلال پس از بازي با استيل آذين هنوز خسته بود و در شرايط آرماني قرار نداشت.

مظلومي در مورد شرايط "مجتبي جباري" گفت: اين بازيکن از ناحيه بيني مصدوم شد و به دليل ادامه خونريزي وي را تعويض کرديم.

سرمربي تيم استقلال درباره وضعيت آمادگي "آرش برهاني" اظهار داشت: برهاني آماده بازي در اين ديدار بود اما به دليل محروميت فرهاد مجيدي و پژمان منتظري در بازي بعدي مقابل نفت تهران براي بازي دادن به وي ريسک نکردم.

وي تاکيد کرد: با داشتن 25 بازيکن خوب و آماده در بازي هاي سخت پيش رو از نظر بازيکن با نگراني خاصي رو به رو نيستيم.
مظلومي در پاسخ به سوالي درباره خروج زودهنگام بعضي از بازيکنان نيمکت نشين استقلال پيش از پايان بازي گفت: من همه بازيکنان تيم را مانند فرزندانم دوست دارم اما اگر قرار باشد بازيکني به هر دليلي در روند تيم اختلال ايجاد کند کوتاه نخواهم آمد و او را از تيم کنار مي گذارم.

وي در پايان تاکيد کرد: براي ما استقلال از هرچيزي مهمتر است و همدلي و اتحادي که هم اکنون در تيم به وجود آمده است ما را به سوي موفقيت هدايت خواهد کرد.

منبع

shokofe 08-19-2010 03:21 PM

استیلی: تیمهای لیگ برتر از شاهین می ترسند، تراکتور منتظر سوت پایان بازی بود

تراکتورسازی که سال قبل در اینجا به پیروزی رسیده بود ، در مقابل ما نتوانست کاری از پیش ببرد و در زمین خودش حبس شده بود و آنها فقط منتظر بودند تا سوت پایان بازی زده شود .

http://u.goal.com/106900/106944_news.jpg

سایت گل- سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: همه تیمها از شاهین می ترسند و هر تيمي كه در بوشهر حاضر مي‌شود، مقابل ما دفاعي بازي مي‌كند.

حميد استيلي پس از تساوي بدون گل برابر تراكتورسازي اظهار داشت: در 3 بازي كه در بوشهر انجام داديم، موقعیتهای زیادی برای گلزنی داشتیم اما از بخت بد ما در هر بازی دروازه‌بانان تيم حريف ستاره ميدان بودند.

آنها شانس های گلزنی را از مهاجمان ما گرفتند گرچه در ضربات اخر ما نیز کمی بی دقت بودیم و من توقع بیشتری از بازیکنانم دارم .

وی افزود : ما مصمم بودیم سه امتیاز بازی را از آن خود کنیم و دیدید که تراکتورسازی که سال قبل در اینجا به پیروزی رسیده بود ، در مقابل ما نتوانست کاری از پیش ببرد و در زمین خودش حبس شده بود و آنها فقط منتظر بودند تا سوت پایان بازی زده شود .

هر تيمي كه به بوشهر مي‌آيد، دفاعي بازي مي‌كند. اين نشان مي‌دهد كه انسجام تيم ما بالا است و حريفان آناليز خوبي روي ما دارند طوریکه حمیدرضا سلیمانی بازیکن جوان ما را که در بازیهای گذشته عملکرد خوبی داشت کاملاً یارگیری شده بود .

وی با اشاره به اینکه تیمش روز به روز بهتر می شود گفت : تا دوسه هفته دیگر ارنج اصلی را پیدا خواهیم کرد و هنوز هم می گویم تیم ما در جدول تک رقمی می شود و روزهای خوب شاهین نیز خواهد رسید.

Omid7 08-19-2010 03:57 PM

حاشیه هایی از دیدار سپاهان - ذوب آهن

*سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي تماشاي دربي اصفهان در ورزشگاه فولادشهر حضور پيدا كرد.
افشين قطبي، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران، همراه عليرضا منصوريان، مربي تيم ملي، در ورزشگاه فولادشهر حضور پيدا كردند تا دربي اصفهان را از نزديك زير نظر بگيرند. وي با دقت خاصي بازي را تماشا كرد.

* ورزشگاه فولادشهر در روز مياني هفته، كامل پر نشد. تماشاگران سپاهان جايگاه‌هاي مخصوص خود را پر كردند؛ اما ضلع شمالي ورزشگاه كه قرار بود ذوبي‌ها روي آن مستقر شوند، خالي بود. با اين حال، به دليل ميزباني ذوب‌آهن چون تماشاگران اين تيم جايگاه‌هاي بيشتري را به خود اختصاص داده‌ بودند، تعدادشان از سپاهاني‌ها بيشتر بود.
اين مورد براي نخستين بار در تاريخ دربي‌هاي 2 تيم رخ مي دهد كه هواداران ذوب‌آهن تعدادشان بيشتر است.

* 2 گل مردود در نيمه اول براي هر 2 تيم به ثمر رسيد. ابتدا ابراهيم توره براي سپاهان گل زد كه آفسايد اعلام شد تا امير قلعه‌نويي، سرمربي سپاهان به شدت عصباني شود.
در ادامه گل ديگري براي ذوب‌آهن به ثمر رسيد كه مسعود مرادي، داور مسابقه اين گل را به دليل خطاي خلعتبري روي بازكنان سپاهان، مردود اعلام كرد.

* قبل از آغاز بازي، از بلندگوي ورزشگاه درگذشت يكي از هواداران ذوب‌آهن تسليت گفته شد. وي در رودخانه زاينده‌رود غرق شد.

Omid7 08-19-2010 03:58 PM

تیموریان به اصفهان نرفته است/ پای یک تیم اماراتی در میان است

به احتمال فراوان امشب آخرین تصمیم درمورد تیموریان و اینکه آیا به سپاهان می پیوندد یا نه گرفته می شود.

برخلاف اخبار رسیده و اینکه گفته می شد آندرانیک تیموریان به اصفهان رفته تا برای سپاهانی شدن با مسئولان این تیم مذاکره کند آندو در تهران است و در ورزشگاه آرارات به صورت اختصاصی تمرین می کند.
البته بر اساس اخبار رسیده مدیر برنامه های آندو مذاکرات اولیه را برای این انتقال انجام داده اما اینکه او به طور حتم به سپاهان بپیوندد هنوز مشخص نشده است.

یکی از نزدیکان تیموریان در این مورد می گوید:«من شنیده ام که قرار است بعد از بازی امشب جلسه ای در باشگاه سپاهان برگزار شود تا در خصوص انتقال آندو تصمیم گیری شود.»

این اتفاق در حالی قرار است بیفتد که آندو پیش از این و در گفت و گو با یکی از خبرگزاری ها گفته بود که با هر تیمی که قرار داد ببندد،قراردادش کوتاه مدت است و در ماه ژانویه به بلکبرن می پیوندد!این حرف را ناظمی مدیر برنامه های او تایید می کند و می گوید«من در حال حاضر در امارات هستم و با یکی از تیم های اماراتی مذاکره می کنم.قضیه سپاهان هم آن طور نیست که بعضا در مطبوعات مشاهده می شود.از طریق برخی از واسطه ها پیغام هایی رسیده است اما هنوز به طور مستقیم با آنها وارد مذاکره نشده ایم»

ناظمی ادامه می دهد:«آندو یک سری شرایط ویژه دارد که یکی از آنها بازی کردن تا ماه ژانویه برای تیم جدیدش است.به این صورت که اگر او در ماه ژانویه از تیم های انگلیسی پیشنهاد داشت قراردادش فسخ و مذاکرات با تیم جدید آغاز شود.البته این را هم بگویم که چند تیم دیگر ایرانی هم هستن که آندو را می خواهند اما باید ببینیم آنها این شرایط را قبول می کنند یا نه؟»

Omid7 08-19-2010 03:59 PM

حاشیه هایی از دیدار استقلال - پیکان

ديدار تيم‌هاي استقلال و پيكان از هفته پنجم ليگ برتر، در ورزشگاه آزادي و با حضور 15 هزار تماشاگر برگزار شد.

* بازيكنان استقلال هنگامي كه از هتل آكادمي به سمت ورزشگاه آزادي رفتند، با بازيكنان مس كرمان روبرو شدند.
نكته قابل توجه در اين تقابل، رويارويي پيروز قرباني با پرويز مظلومي بود. قرباني در ابتداي فصل پس از اينكه مظلومي وي را از فهرست استقلال خط زد، مصاحبه‌هاي تندي را عليه كادر فني انجام داد. قرباني و مظلومي در اين رويارويي با يكديگر صحبت و آشتي كردند.

* رختكن هر 2 تيم تغيير پيدا كرده و به روبروي جايگاه انتقال يافته بود. بازيكنان از روبروي جايگاه زمين بازي را ترك كردند.

* فيليپه آلوز دسوزا قبل از آغاز بازي به سمت نيكت پيكان رفت و از سرمربي فصل گذشته خود در ملوان رخصت گرفت. مهدي اميرآبادي و محمد محمدي هم به سمت نيكت پيكاني‌ها رفتند.
ابراهيم ميرزاپور و عليرضا عباسفرد نيز به سمت پرويز مظلومي رفتند و از وي اجازه گرفتند.

* پيكاني‌ها در اين ديدار هيچ هواداري در ورزشگاه نداشتند.

* اسكوربرد ورزشگاه آزادي گل تيم ذوب‌آهن به سپاهان را نشان داد و تماشاگران استقلالي از اين گل شادمان شدند.

* آرش برهاني با وجود مصدوميت، در فهرست 18 نفره استقلالي‌ها حضور داشت.

* ناصر حجازي در بين دو نيمه به 2 جانباز دسته گلي را اهدا كرد و پس از آن به رختكن استقلال رفت.

* علي فتح‌الله‌زاده در اين ديدار به ورزشگاه نرفته بود.

* انوشا شاه‌قلي، تنيس‌باز و حامد حدادي، بسكتباليست ايراني حاضر در nba در جايگاه ويژه ورزشگاه حضور داشتند و بازي را از نزديك تماشا كردند.

Omid7 08-19-2010 04:00 PM

قلعه نویی: متأسفم كه در اصفهان هم مظلوم هستيم

امير قلعه‌نويي پس از شكست يك بر صفر مقابل ذوب‌آهن در دربي اصفهان، اظهار داشت: خوشحالم كيفيت بازي بالا بود. البته نبض بازي در اين ديدار در دست بازيكنان ما بود؛ اما متأسفانه نتوانستيم از موقعيت‌هايمان به خوبي استفاده كنيم.

وي ادامه داد: ذوب‌آهن پس از گل، بازي بسته‌اي را ارائه داد. البته دروازه‌بان و دفاع حريف خوب كار كردند. موقعيت‌هاي ما نيز به گل تبديل نشد و اين دليل باخت ما بود.

قلعه‌نويي در خصوص اينكه سپاهان در 5 بازي 6 امتياز كسب كرده است، گفت:‌ در مجموع به نسبت روز اول، كيفيت بازيمان بهتر شده است. از اين مورد خوشحالم. اين مورد من را به سپاهاني ايده‌آل در هفته‌هاي آينده اميدوار كرده است.

وي تأكيد كرد:‌ متاسفانه سپاهان هوويي براي همه شده است. ديديد كه جلالي در توجيه به زمين آمدنش در بازي با نفت تهران، همه را ارجاع داد به ديدار مقابل سپاهان.

سرمربي سپاهان افزود: جاي تأسف است كه كه در اصفهان هم مظلوم هستيم. علاوه بر اينكه در ايران همه عليه سپاهان و قلعه‌نويي موضع مي‌گيرند، در اصفهان هم عده‌اي عليه ما هستند.

وي تصريح كرد: تا زماني كه خط هافبك سپاهان به مرز آمادگي نرسد، تيم روند مثبتي را پيدا نخواهد كرد. با راه افتادن خط هافبك تيم نيز راه خواهد افتاد.

nae 08-19-2010 06:54 PM

http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...6155188b4d.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...44c33c7119.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...125ca7b622.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...0d574f434a.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...408499613f.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...6738f09c66.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...49909d3c97.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...3d5c7f6836.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...1b80baba22.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...e474bf1e8f.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...3e1f78504e.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...10870338c0.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...410365ba13.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...22c7a02393.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...1d61719bd5.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...6d21cd9f2c.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...39819146eb.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...d1a5a725ba.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...6bd32abfb3.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...39e9b2dcfb.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...9130995518.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...45551d29a6.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...9b5dc46e74.JPG
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...a8553cf023.JPG

اکنون ساعت 03:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.