![]() |
سلام
ببخشيد يه پيشنهاد و انتقاد با هم . من به عنوان كسي كه شمالي ه هيچ سر رشته با زبان كردي نداره با خوندن انجمن زبان كردي ، باز چيز زيادي ياد نگرفتم بجز چن تا كلمه... اين انجمن و كاربردي كنين خيلي بهتر ه قابل توجه كرمانشاهي ها و كردستاني ها فــــــــــــــــــــــــروم يعني اول از كلمات ساده شروع كنين كه فعلا همين هست و خوبه ولي فكر كنم تعداد كلمات كم باشه. دوم اينكه مكالمات ساده و كاربردي گذاشته بشه خيلي خوبـــــــــــــــه مثل احوال پرسي و خوشامد گويي و ........ |
جواب پستهای بی پاسخ رو خواهم داد
بچه ها احیانا متوجه شدید که بخش ترجمه گوگل رو چند ساعته به سایت اضافه کردم نمیدونم باهاش کار کردید یا نه 2 تا تاپیک براتون مثل میزنم که ببینین چطوره : این تاپیک : http://p30city.net/showthread.php?t=1181 تبدیل شده به : http://translate.google.com/translat...langpair=fa|en یا http://p30city.net/showthread.php?t=11397 تبدیل شده به http://74.125.87.132/translate_c?hl=...DItTO2IyYTZnxA |
میخواستم ببینم چرا ما اینجا پیام بازدید کنندگان نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
|
از اونایی که توی پروفایل کاربرا هست ؟
برای اینکه ادمین دوست نداره و اینجا دیکتاتوریه و شخص محوره واقعا اینو نمیدونستین؟ :d |
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
با سلام ببخشید از اینکه وقت نشد زودتر به پیشنهادات این تاپیک مخصوصا اولیش جواب بگم درسته حق باشماست اون تاپیک خیلی کاربردی شروع به کار نکرد و خیلی سفت و سخت و سنگین بود .... خب بنده تجربه و توانایی خاصی برای این کار سنگین ندارم متاسفانه کس دیگه ای هم همزبان راستش اینجا نیست که کمکی بکنه اما اگر اونجا رو خونده باشین نظر خود من هم این بوذ که بیشتر روی وازه و دیالوگ کار بشه چون شیرین تره و راحتتر ادمو جدب میکنه و ادم حوصله میکنه بخونه... الان هم بسم الله متقاضیان برن سوال بپرسن تا من اگه بلد بودم جواب بدم اینطوری لااقل مطمئنیم چیزی که جواب داده میشه بر اساس نیاز کاربرا و علاقمندا بوده من هم سعی میکنم خودم چیزایی که لازم باشه برای یه گفتگوی خیلی ساده و ابتدایی رو بیان کنم اونجا ======================================= و اما پیشنهاد دوم.. من همیشه انتقاد داشتم و همیشه هم مخالفتمو در فرومهای دیگه برای گذاشتن اون بخش کامنت در پروفایلها اعلام کرده بودم چون اصلا فروم رو از ریخت میندازه شکل پروفایلها رو به هم میریزه دیگه کاربر ساده نمیتونه بفهمه توی پروفایلا راحت میشه با زدن "پیدا کردن نوشته های این کاربر" نوشته ها رو پیدا کنه من خودم میرم توی پروفایلهای کاربرا توی فرومهای دیگه گم میشم ! بعد دیگه فروم میره به سمت چت رومی شدن دیگه نامه خصوصی کسی نمیده و فعالیتی نمیکنه من میبینیم دیگه جاهای دیگه چه فعالیت عظیمی در بخش پروفایل ها انجام میگیره که این مورد تایید نیست و متاسفانه همین باعث میشه که من نگارش فروم رو در نسخه های قدیمی باقی گذاشته باشم و نرم سراغ نسخه های جدیدتر ویبالتین که از نسخه 370 به بعد این قابلیت های مسخره :mad: رو به خودش اضافه کرده از لحاظ کار کردن با کد های قالبها خیلی دردسر داره که بخوای بری روی نسخه های جدید اما پروفایلها رو همون قبلی ها داشته باشی به ریسکش نمی ارزه اما چند وقتیه که تصمیم گرفتم وقتی یه قلمبه وقت گیر اوردم بشینم روش کار کنم چون متاسفانه این یه ویزگی تحیمیله و ادمین ها نمیتونن راحت با یه کلیک اون بخش رو غیر فعال کنن باید بری کلی کد مطالعه کنی و بشینی ویرایش کردن که حالا بعدا ان شاالله این کار رو خواهم کرد... |
سلام میشه که پسوند اهنگ هاتون rarنباشه
mp3خوبه راحته و بی دردسر |
سلام
این یه پیشنهاده به نظر من این امضای که برای کاربران گذاشتین یه ریسکه چون آدمای بیکار زیاد هستن که بخوان خرابکاری بکنن البته من با دیفیس اونم ایرانی باشه مخالفم_باوش |
نقل قول:
راستش هیچکدومش دست ما نیست اینا رو قبلا توی سایتهای دیگه لزوما ایرانی هم نیستند اپلود کرده اند و ما میگردیم پیداش میکنیم میذاریم تو سایت.. نقل قول:
منتهی خب ما هم در قبال حفظ این جو و جمع خوب بچه ها موظفیم نظارت کنیم و بچه ها هم گزارش میدن بعضی وقتا .. نمیشه برش داشت حیفه در هر حال مرسی.. |
بنام خدا از گذاشتن عکس و موسیقی خلاف شرعی بپرهیز چرا که والعاقبه للمتقین
|
نقل قول:
خوشحال میشیم در صورت مشاهده مطالب خلاف عرف سایتهای خوب ایرانی اونها رو به طور موردی به صورت خصوصی به بنده یا سایر ناظران ارشد سایت معرفی کنید |
سلام
من تازه واردم و نمیدونم این امکان تو این فروم هست یا نه پس اول سوالی مطرح میکنم اگر هست که راهنمایی کنید استفاده کنم نیست هم که میتونه پیشنهادی جهت بهتر شدن سایت باشه من تو یه سایت دیگه عضوم که اونجا هم مطالب متنوع زیادی مطرح هست و خب اعضا مدام پست میزنن ولی بعضی از اون جوابها مورد علاقه یه نفر متیونه باشه و گاهی که بخواد به اون مطالب مورد علاقه اش سر بزنه نمیدونه کجا بوده و کلی باید بگرده تا پیداش کنه و بعضی هاش را هم فراموش میکنه کجا بوده تو اون سایت برای رفع این مشکل اومده بود زیر هر پاسخ یا بحث یک لینک داغ کن گذاشته بود که هر کسی مایل بود اون لینک را واسه خودش داغ کنه و تو پروفایل هر نفر هم یه لینک مشاهده تمام لینک داغ ها را گذاشته بود که وقتی هم روش کلیک میکردی کل لینک های داغ شده توسط شما نمایش داده میشد و هر کدوم را میخواسی انتخاب میکردی و به اصل لینک برده میشدی و به این ترتیت هر وقت میخواسی مطالب مورد علاقه ی گذشته ات را مرور کنی خیلی راحت به لینک اصلی مراجعه میکردی حالا اگر تو این فروم امکان مشابهی هست منو راهنمایی کنید منتظرم و ممنون |
كوروش ...جانه من اين تبليغ ديگر نگران بوي بد پا نباشيد رو از بالاي سايت حذف كن خيطه به جان خودم:24:
|
پیشنهاد
سلام
قسمت گالری عکس و تصاویر ناقصه همه عکسا باید در هم بر هم گذاشت اگه انجمنهاش جدا جدا باشه فکر کنم نظم بیشتری داشته باشه |
نقل قول:
مرسی پیشنهادتون رو به طور دقیقتر اعلام بفرمایین بررسی میشه تالار عکس احتیاج به تغییراتی داره |
سلام.
قسمت عکسهای خودمانی کاربران فعال واقعا منقوصه(حالت مفعولی نقص(اختراعی)). منظورم اینه که لینک اکثرشون خرابه و از کار افتاده. |
نظر من اینه
عکسهای طنز عکسهای حیوانات عکسهای طبعت و مکانهای دیدنی عکسهای بازیگران و خوانندگان عکسهای عاشقانه عکسهای ورزشی عکسهای وسایل نقلیه مدل لباس و فشن عکسهای هنری و عکاسی عکسهای متفرقه و یه خورده تغییراتی که خودتون میدونید. مثلا میتونید هر کدوم یه انجمن بزارید براشون و زیر انجمن داشته باشه. مثلا مدل لباس میتونید چند تا زیر انجمن براش بزنید مدل لباس اقایون مدل لباس بانوان مدل کیف و کفش و جواهرات یا عکس بازیگران و خوانندگان به چند تا زیر انجمن تبدیلش کنی بازیگران و خوانندگان ایرانی بازیگران و خوانندگان هالیوودی بازیگران و خوانندگان بالیوود بقیه هم همینجور میتونی براشون زیر انجمن درست کنی اگه هم زیر انجمن براشون نمیزنی باز هم نظم دارن و اینجوری عکسا در هم بر هم نیستن. و یه چیز دیگه تو قسمت گفتگوی ازاد همه چیز موجود بود از عکس بگیر تا مطالب علمی و تاپیکهای اسپم . اگه هر کدوم از تاپیکا تو بخش خودشون باشه باز هم بهترتره:d در اخر ببخشید که این همه دخالت کردم و نظرم گفتم |
سلام بچه ها
3 نکته الان به ذهنم رسید که لازم دونستم بگم: اول اینکه یه مواقعی دوستان وقتی تاپیکی ایجاد میکنند برای متمایز کردن اون و جلب توجه دیگران از علامت هایی مثل * $ > _ و......... استفاده می کنند حالا مشکل اینجاست که در سرچ گوگل این ها مایه ی ضعف تاپیک میشه نکته دوم اینکه از نظر ادبیات عنوان تاپیک حتما درست باشه و یا غلط املایی نداشته باشه سوم اینکه عنوان تاپیک رو برای بالا بردن اون تاپیک از نظر کیفی حتما در سطر اول هر پست تا جایی که ممکنه بنویسید مرسی و موفق باشید |
رئیس اجازه؟!
میشه یه قسمتی رو تو فروم بزارید به عنوان اکوتوریسم...یا سرزمین مادری؟! که هم جای جای ایران رو معرفی کرد و هم مطالب مرتبط با اکوتوریسم... مرسی البته من نمی دونم شاید هم همچین چیزی باشه و من خبر ندارم اگه هست برام لینکشو بزنید:) |
|
نقل قول:
منظورم یه چیزی مثل توضیح با عکس... الان تو بخش گفتگوی آزاد یه متن اکوتوریسمی زدم ببینید...اونجوری منظورمه:) بازم تشکر |
نقل قول:
اما این برای ما فعلا قابل پیاده سازی نیست به این وسعت که برای هر چند استان نزدیک به هم یه تالار بزنیم .. بلکه یه تالار کلی به اسم مثلا ایران ما میزنیم ... و توی اون هر کاربر از هر استان و شهرستان میاد در مورد شهر واستان خودش مطلب ایجاد میکنه یعنی اردکان با ارومیه همه یه جا هستند اما 2 تاپیک متفاوت . وقتی سایت خیلی پرتعداد تر بشه و کاربراش زیاد بشه شاید تقسیم بندی ها جزئی تر هم بشه اما فعلا بیشتر از این نمیشه براش زیر تالار ایجاد کرد ... پیشنهادش رو به طور مکرر روزی هفت دفعه در نامه برام بفرستید تا یادم نره و ترتیب اثر بدم . اما قبلش باید همه ی بچه ها در مورش همفکری کنند و ایین نامه و یه برنامه براش اوکی کنیم که بی نظمی ایجاد نشه . از مجتبی جان هم تشکر میکنم بابت تاپیک خوشگلش. |
سلام بر همه دوستان گرامی
من یه انتقاد کوچک دارم بعضی از دوستان مطالبی رو که ایجاد میشه رو کامل نمی خونن بعد از یه مدت همون مطلب رو که قبل ایجاد شده رو دوباره قرار میدن این نشان میده که بعضی از ما مطالبی رو که دوستان عزیزمون ایجاد میکنن رو نمی خونیم برای من بارها پیش اومده که مطلبی رو دوبار خونده باشم خوندن مطالب دیگران احترام به اوناست |
سلام ... متاسفانه سرعت فروم واسه من بسيار پايينه ... واسه بقيه چطوره ؟ :39: |
سلام وحید جان سرعت فرم برای من که خوبه
|
سلام وخسته نباشید
یک انتقاد که البته نمی دونم وارده یا نه_:2:_:2: میخواستم ببینم واقعا لازمه که تاپیک های مجزا زده بشه که عکس های بازیگران توش گذاشته بشه، مثلا یه بار واسه هانیه توسلی یا نیوشا ضیغمی و بقیشون!!! حداقل یه تاپیک باشه واسه همشون. سپاس:53::53: |
این تصویر http://p30city.net/images/statusicon/post_old.gif که توی قسمت 15 نوشته اخیر هست چرا همیشه یه شکله!
معمولا برای ارسال های جدید، بعد از ورود کاربر، رنگ اون عوض میشه ... |
نقل قول:
این قسمت به صورت اجاکس 15 نوشته اخیر رو نشون میده نمیتونه بررسی کنه که کی اخرین دفعه کی اومده اون خود ایکونهای کنار انجمنه که بر اساس اینکه بعد از اخرین باری که شما اومدین عوض میشه یعنی از http://p30city.net/images/statusicon/forum_old.gif به http://p30city.net/images/statusicon/forum_new.gif تبدیل میشه . و من ندیدم توی سایتی که این اجاکسه باشه اما این قابلیت رو داشته باشه اکر هست معرفی کن بررسی کنم. |
مورد بالا یافت نشد!
یه مساله دیگه اینه که چون از اسکرول افقی خوشم نمیاد میگم! عرض این چهار تا تبلیغ بالا رو میشه کمتر کرد تا این اسکرول اضافی(افقی) نشون داده نشه. توی رزولوشن های بالا ممکنه دیده نشه. سرعت سایت هم نسبت به قدیم کمتر شده. |
در مورد سایز تبلیغات بالا دوستانی که رزلوشن پایینی دارند به من اطلاع دادند که اسکرول میخوره
بله اسکرول افقی رو اعصابه من گذاشتم روی 100 درصد عرض صفحه نمیدونم چرا یه ذره میفته اون ور فردا سر به سرش میذارم درستش میکنم . |
به نظرم عرض تیبل بالا 100% نیست.
|
بچه ها برای اینکه سرعت لود صفحه اصلی سایت براتون کمی بیشتر بشه
در صفحه اصلی Top 10 Stats http://p30city.net/images/misc/menu_open.gif کلیک کنین و گزینه Turn off Top Stats رو بزنین . موقتا غیر فعال میشه . هر وقت خواستین دوباره میتونین از کلیدهای میانبر http://p30city.net/images/misc/menu_open.gif از بخش Enable Top Statistics فعالش کنین . تاثیر داره این کار رو بکنین . |
نقل قول:
عرض تیبل رو روی 768 پیکسل که به قول دوستان عرض رایجی هست گذاشتم . بقیه بچه ها چطور میبینن الان تبلیغات رو ؟ فکر نمیکنم عرض تصویر کسی الان کمتر از این باشه یا بیشتره (که چون وسط چین کردیم بازم خوشگله بغلاش خالی میمونه) یا فیته . |
الان کوچیک شده و کمی بغل هاش خالی ست.
|
خب دیگه این به رزلوشن تو بستگی داره . روی عرض 768 ه . به نظرت بهتر از قبله دیگه .
|
آره همین خوبه. کمتر از این رزولوشن فکر نکنم کسی استفاده کنه!
فضای خالی داره. حتی میشه یه تبلیغ دیگه اضافه کرد. |
بچه ها به صورت پراکنده میبننم توی نوشته هاتون که پستهام غیب میشه و چه و این حرفها .
متوجه نمیشم دقیقا . لطفا تمام کسانی که این مشکل رو دیده اند به من نامه خصوصی (تکرار میکنم نامه خصوصی ! ) ارسال کنند ببینم قضیه چیه . 1: تو کدوم تالار ها پست ارسال کرده این که این مشکل بوده ؟ 2:وقتی پست رو ارسال کرده اید چی گفته چه پیغامی داده ؟ و چه حطایی دیدین؟ 3: شما دیدین پست ارسال شده قابل نمایش و دیده شدن هم بوده اما بعدا حذف شده ؟ یا اصلا دیده نمیشده از اول هم بعدا چند ساعت بعد دیده شده ؟ و هر نکته ی خاص دیگه که خودتون مد نظر دارین ؟ |
سلام
گفتم من هم یک نظر بدم.تا از قافله عقب نمونم و یک پستی هم در این تاپیک زده باشم.!!!! واقعیتش اینه که من با این بولد کردن مخالفم .ارشدها همین جوری رنگی بودنشون به چشم میاد.ولی الان که این جوری شده یک سری بولد شدن یک سری معمولی اون معمولی ها اصلا به چشم نمیاد.اخه به نظر میاد این معمولی ها انگار اخراج شده باشن .من که هر وقت تو این لیستها کاربر معمولی را میبینم که با مشکی نازک نوشته شده فکر میکنم کاربر اخراج شده .اگه میشه یا همه را بولد کنید یا همه را معمولی. |
نظر شما محترم کیانا خانم چشم اگر نظر بقیه هم این باشه من برش میگردونم .
|
سلام
این تبلیغ های بالای صفحه خوشگا تر شدن ولی نمیشه یه حاشیه ای چیزی دورشون بزنیم؟ منظورم اینه: این علامت رو ببینین: [] اینم ببینین: () میبینین؟چایینیه یه کم گرد و سمباده کاری شده ولی بالاییه همینجوری ولش کردن. منظورم اینه که عین اون پایینیه بکنین. به دانه کولانه گفتم مارو قابل ندونستن:) |
اکنون ساعت 04:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |