پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   جام ملتها (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=109)
-   -   ویژه نامه جام ملتهای آسیا 2011 - اخبار و حواشی جام ملت های اسیا 2011 (http://p30city.net/showthread.php?t=30175)

ابریشم 01-07-2011 10:06 PM

یک میلیون دلار جایزه برای تیم ملی سوریه

- تیم ملی سوریه در صورت راهیابی به نیمه نهایی جام ملت های آسیا، جایزه ای به مبلغ یک میلیون دلار دریافت خواهد کرد.
به گزارش گل یحیی الکردی تاجر و سرمایه دار سوری قصد دارد در صورت راهیابی تیم ملی کشورش به نیمه نهایی جام ملت های آسیا، جایزه ای به مبلغ یک میلیون دلار به اعضای تیم هدیه کند.
یحیی الکردی با اشاره به توانایی تیم ملی کشورش بر درخشش طی رقابت های جام ملت های آسیا که امروز جمعه در دوحه پایتخت قطر آغاز خواهد شد، تاکید کرد که اعضای تیم ملی سوریه در صورت راهیابی به نیمه نهایی این بازی ها، جایزه ای یک میلیون دلاری دریافت خواهند کرد.
به گزارش گل الکردی در ادامه افزود: یک میلیون دلار دیگر نیز برای آماده سازی تیم ملی سوریه با هدف راهیابی به جام جهانی 2014 در برزیل اختصاص داده ام و با دیگر سرمایه داران سوری نیز به منظور فراهم سازی جوایزی دیگر، در تماس خواهم بود.
تیم ملی سوریه قرار است نخستین بازی خود را روز یکشنبه آینده در برابر تیم ملی عربستان سعودی برگزار کند و چهار روز بعد، با همتای ژاپنی به میدان خواهد رفت و در هفدهم ماه جاری میلادی نیز به مصاف تیم ملی اردن دیگر تیم عضو این گروه خواهد رفت

ابریشم 01-07-2011 10:06 PM

قطر زیر نورافکن رسانه‌هاhttp://images.the-afc.com/afc/AFCAsi...nohue_qloc.jpg

دوحه: جام ملت‌های آسیای 2011 در قطر به طرز فوق‌العاده‌ای توجه رسانه‌های ورزشی را جلب کرده است. در پانزدهمین دوره از بزرگ‌ترین تورنمنت آسیا بیش از دو هزار خبرنگار برای پوشش مسابقات ID کارت دریافت کرده‌اند نمایندگان رسانه‌ها از سراسر آسیا و سایر نقاط جهان به دوحه آمده‌اند تا از تورنمنتی که انتظار می‌رود در تاریخ 55 ساله‌اش از لحاظ برگزاری بهترین دوره باشد، گزارش تهیه کنند. برگزارکنندگان نیز از هیچ هزینه‌ای برای فراهم کردن بهترین امکانات فروگذار نکرده‌اند تا طرفداران فوتبال در سراسر جهان جام ملت‌های آسیا را دنبال کنند.

جوزف دونوهو، مدیر ارتباطات، رسانه و روابط عمومی کمیته برگزاری جام ملت‌ها، در یک جلسه مطبوعاتی پبش از مسابقه افتتاحیه میان قطر و ازبکستان خاطرنشان کرد: «ما برای میزبانی هیجان‌انگیزترین تورنمنت فوتبال آسیا آماده‌ایم، و آماده‌ایم تا برخی از مهیج‌ترین بازی‌های تیمی و مهارت‌های فردی در تاریخ فوتبال آسیا را ببینیم. ما با بهترین استادیوم‌ها و تجهیزات برای بازیکنان،‌ رسانه‌ها و تماشاگران آماده‌ایم.»
دونوهو (عکس) در ادامه تصریح کرد که برگزارکنندگان همه چیز را برای تامین‌ نیازمندی‌های سخت‌گیرانه‌ترین رسانه‌ها مهیا کرده‌اند: «ما با یک مرکز رسانه‌ای آماده این کار شده‌ایم که همه خدمات و امکاناتی را که در حین تورنمنت به آنها نیاز است را دارد. مرکز پخش بین‌المللی ما نیز آماده است تا صدها ساعت پوشش زنده تلویزیونی را برای بینندگان سراسر آسیا و جهان تولید کند.»
جام ملت‌های آسیای 2011 قطر روز جمعه آغاز می‌شود، هنگامی که قطر و ازبکستان در استادیوم خلیفه راس ساعت 19:15 (19:45 به وقت تهران) پس از یک مراسم افتتاحیه به مصاف هم می‌روند.

ابریشم 01-07-2011 10:10 PM

اخبار گروه اول:قطر-كويت- چين -ازبكستان

سرمربي تيم فوتبال چين : شانسي براي قهرماني نداريم

سرمربي تيم فوتبال چين گفت:اين تيم براي كسب تجربه در جام ملت هاي آسيا به قطر آمده است و شانسي براي قهرماني ندارد .
به گزارش خبرگزاري قطر ، 'هائو جين مي' روز جمعه در نشست خبري كه در مركز رسانه هاي جام ملت هاي آسيا برگزار شد ، افزود:ما با تيمي، جوان به جام ملت هاي آسيا آمده ايم و براي آينده برنامه ريزي كرده ايم. وي درعين حال افزود: من به رغم آنكه بازيكنان خود را به تجربه اندوزي دعوت كرده ام اما از آنها خواسته ام تا بر بازيها تمركز كنند و نتايج خوبي را به دست آورند.
مربي تيم فوتبال چين تاكيد كرد: ديدار با تيم كويت قهرمان مسابقات كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس براي تيم جوان چين بسيار سخت است اما ترسي از اين ديدار نداريم. وي با اشاره به اينكه تيمش براي شركت در مسابقات جام ملت هاي آسيا ديدارهاي تداركاتي خوبي را برگزار كرده است ، گفت: رويارويي با كويت براي ما دشوار است زيرا تيم فوتبال كويت دوران طلايي خود را مي گذراند و به عنوان قهرماني مسابقات غرب آسيا دست يافته است و با برخوداري از بازيكنان با تجربه يكي از نامزدهاي قهرماني اين جام است.
وي افزود: از اين مسابقه ها تخصص و تجربه كسب مي شود و من بيشترين تلاشم را مي كنم تا بازيكنانم در زمينه كسب تجربه دست خالي از اين مسابقات نروند. وي افزود: چنانچه تيم هاي قطر ميزبان مسابقات و كويت قهرمان غرب آسيا در گروه ما قرارنداشتند وضعيت ما در جام ملت هاي آسيا بهتر بود.

ابریشم 01-07-2011 10:10 PM

متسو از فشار میزبانی نگران نیست

http://images.the-afc.com/afc/coache...b_presscon.jpg

دوحه: برونو متسو سرمربی تیم ملی قطر، پیش از بازی افتتاحیه جام ملت‌های آسیای2011 مقابل ازبکستان، این نگرانی را که بازیکنان‌اش از پس فشارهایی که روی تیم میزبان وجو دارد برنخواهند آمد، رد کرد. روی تیم قطر که از زمان اولین حضورشان در جام ملت‌های آسیا 31 سال پیش، تنها یک بار در جام ملت‌های سال 2000 لبنان توانستند از مرحله گروهی صعود کنند، فشار زیادی وجود دارد که در خانه نتیجه خوبی بگیرند.

علاوه بر آن، این رویداد با توجه به اینکه ماه گذشته میزبانی جام جهانی 2022 به قطر اعطا شد، مورد توجه مضاعف رسانه‌های جهان هم قرار خواهد گرفت.
برونو متسو کارنامه‌ افتخارآمیزی در آسیا دارد، چه در عرصه باشگاهی که با باشگاه العین در سال 2003 لیگ قهرمانان آسیا را برد، و چه در عرصه ملی که تیم ملی امارات عربی متحده را در سال 2007 به اولین قهرمانی در جام خلیج فارس رساند.
او حالا به بازیکنان‌اش در تیم ملی قطر ایمان دارد که خودشان را در دوحه اثبات کنند: «تیم میزبان بودن فشار زیادی را به ما می‌آورد، اما ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که این فشار را به حداقل برسانیم و فردا بهترین بازی‌مان را انجام دهیم.»
این مربی فرانسوی در ادامه افزود: «فشار روی تیم ما به این خاطر هم بسیار بالاست که بازیکنان‌مان می‌خواهند خودشان را به قطر و به جهان نشان دهند.»
دوران آماده‌سازی برای جام ملت‌های آسیا برای قطر با پیروزی‌های مقابل استونی و قطر و یک تساوی بدون گل سخت بدست آمده در برابر ایران، به خوبی پیش رفت. سپس متسو جمعه گذشته یک تیم کاملاً متفاوت را در آخرین بازی تدارکاتی مقابل کره شمالی به زمین فرستاد و با اینکه آنها یک بر صفر شکست خوردند، اما این مربی 56 ساله از عملکرد تیم‌اش ابراز رضایت کرد.
اما بدون تردید ازبکستان که رشد یکنواختی در تبدیل شدن به یک قدرت جدید در آسیا دارد و در دو دوره گذشته به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یافته، محک سفت و سخت‌‌تری برای مردان متسو خواهد بود. با این حال، و با وجود اینکه متسو تایید کرد که ازبک‌ها حریفان سرسختی خواهند بود، اطمینان دارد که تا زمانی که بازیکنانش بهترین بازی‌شان را انجام دهند، در نهایت تیم برتر خواهند بود: «من فقط روی تیم خودم تمرکز دارم. اگر تیم ما خوب بازی کند، شانس خوبی برای پیروزی دارد. بازیکنان ما باید یک بازی قدرتمندانه و خوب انجام دهند و آنها برای بردن خواهند جنگید.» متسو در ادامه گفت: «من در ماه گذشته با تیم‌ام سخت کار کرده‌ام و آنها کارشان را به خوبی انجام داده‌اند. در فوتبال همه چیز ممکن است و همه تیم‌ها اینجا در آغاز شرایط یکسانی دارند.»

ابریشم 01-07-2011 10:11 PM

چشم اميد قطري ها به ارنس كوبه آ

حسین یاسر، مهاجم تیم قطر، معتقد است که تیم ملی کشورش از وجود لارنس کوآیه در خط میانی بهره زیادی خواهد برد.

لارنس که در تیم ملی زیر 20 ساله های غنا بازی کرده است، به تازگی شرایط بازی در تیم ملی قطر را به دست آورده است. این هافبک 26 ساله در مسابقات دوستانه قبل از شروع بازی ها عملکرد خوبی داشت.
یاسر، مهاجم قطر، در مورد او می گوید: « البته که ما می توانیم از وجود بازیکنی در سطح او در خط میانی بهره زیادی ببریم. او سال های زیادی است که در قطر بازی می کند و ما او را یکی از خودمان می دانیم. امیدوارم که بازی های خوبی انجام دهد و مطمئنم که در این تورنمنت کمک زیادی به تیم ما خواهد کرد».
قطر 23 سال است که در آسیا قهرمان نشده است. اما یاسر معتقد است که با بازی خوب و کسب نتایج مطلوب می توانند به این مهم دست پیدا کنند: « به نظر من ما به آمادگی لازم رسیده ایم. در ماه نوامبر ما در مسابقات گالف کاپ شرکت کردیم و بعد از آن چند بازی تدراکاتی مقابل مصر، کره شمالی، ایران و استونی انجام دادیم. به نظر من تیم ما به اوج آمادگی رسیده و با شرایطی خوب در این مسابقات شرکت می کند. بازیکنان تمرینات خوبی داشته اند و همچنین بازی های خوبی هم کرده اند و من امیدوارم که فردا در برابر ازبکستان بازی خوبی انجام دهیم».
او در مورد حساسیت های بازی اول گفت: « نتیجه اولین بازی در این مسابقات همیشه عملکرد تیم را در باقی بازی ها تحت الشعاع قرار می دهد و بسیار موثر است، مخصوصا اگر تیم پیروز شود. حتی اگر ببازیم یا مساوی کنیم هم باز دو شانس دیگر داریم، اما امیدوارم بازی روز جمعه را با پیروزی پشت سر بگذاریم، چراکه ما در خانه بازی می کنیم و این نعمت بزرگی برای ما است».

ابریشم 01-07-2011 10:13 PM

هشدار محاجم ازبك به دروازه بان قطر

الکساندر گینریخ، مهاجم تیم ازبکستان، برای بازی امشب تیمش مقابل قطر، به دروازه بان تیم حریف هشدار داد.

گینریخ 26 ساله مدعی شد که ازبکستان بازی خوب و تهاجمی ای را ارائه خواهد داد و دروازه بان قطر باید مراقب باشد: « ما راحت و آرام هستیم و هیچ استرسی نداریم و برای بازی امشب به خوبی آماده شده ایم. بورهان، دروازه بان تیم قطر، یکی از ستاره های این تیم است، اما فردا زندگی برای او به گونه ای دیگر خواهد بود».
گینریخ یکی از مهاجمان گلزن آبراموف است و در کنار ماکسیم شاتسکیخ زوج خوبی را در خط حمله ازبکستان به وجود آورده اند.
گینریخ معتقد است: « قطر تیم بسیار قدرتمندی است، من قبلا در برابر آن ها بازی کرده ام. دفاع خوبی دارند و در حمله ها بسیار سریع هستند. اما ما تمام تلاشمان را می کنیم تا نتیجه مطلوب را به دست آوریم. هیچ بازیکنی در دنیا وجود ندارد که بردن را دوست نداشته باشد».
مهاجم ازبک مهاجم قطر را تهدیدی برای تیمشان دانست: « سباستین سوریا بازیکنی باهوش و گلزن است. ما باید مراقب او باشیم».
بازی ازبکستان و قطر ساعت 19:45 در ورزشگاه خلیفه برگزار می شود.

ابریشم 01-07-2011 10:14 PM

كويت بدون بر هم مشكلي نخواهد داشت

دوحه: جراح العتیقی هافبک تیم ملی کویت باور دارد که این تیم به اندازه قوی هست که بتواند غیبت احتمالی بدر المطوع، ستاره گلزن تیم را در اولین بازی مقابل چین فردا در جام ملت‌های آسیا پر کند.
المطوع که یکی از نامزدهای بهترین بازیکن آسیا در سال 2010 بود، از وقتی که روز سه‌شنبه مچ پایش پیچ خورد همراه تیم تمرین نکرده و ممکن است به این دیدار در استادیوم الغرافه نرسد.
اما در حالیکه غیبت مهاجم تیم القادسیه ضربه بزرگی به «الازرق» (آبی‌ها) خواهاد زد، العتیقی اطمینان دارد که تیم‌اش به میزان کافی توانایی این را دارد که اگر واقعاً به بازی فردا نرسید، جایش را پر کند.
العتیقی به سایت ای‌اف‌سی گفت: «بدر بسیار مهم است و یک بازی کلیدی برای ما محسوب می‌شود. اما ما یک تیم 23 نفره هستیم، بنابراین زیاد نگران نیستیم اگر کسی نرسد، حتی اگر بازیکن مهمی باشد. به عنوان نمونه او در مرحله گروهی جام خلیج در بازی با عربستان سعودی غایب بود، چون برای شرکت در مراسم بهترین بازیکن آسیا به کوالالامپور رفته بود. با این حال ما در غیاب او هم خیلی خوب بازی کردیم.»
العتیقی در 29 سالگی یکی از مسن‌ترین بازیکنان تیم کویت است. هافبک باشگاه الکویت معتقد است که تیم ملی کویت پس از دو قهرمانی اخیر در مسابقات غرب آسیا و جام خلیج فارس، پتانسیل این را دارد که به موفقیت بزرگی در جام ملت‌های آسیا دست یابد: «همه چیز برای ما به خوبی پیش رفته و روحیه ما بسیار بالاست. تیم ما از ثبات زیادی برخوردار بوده است، چون در دوسال گذشته با گوران توفژیچ کار کرده‌ایم. علاوه بر آن ما در این مدت همان مقامات را داشته‌ایم. برای همین است در سه ماه گذشته دو قهرمانی بدست آوردیم و با اعتمادبه‌نفس پا به جام ملت‌های آسیا گذاشته‌ایم.»
العتیقی در ادامه افزود: «آماده‌سازی ما برای این تورنمنت بسیار خوب بوده است. ما اردوی تمرینی بسیار خوبی داشتیم و توانستیم برنامه‌ها، تاکتیک‌ها و دستوراتی را که مربیان به ما داده‌اند را آزمایش و کامل کنیم.»
او پیش از بازی فردا مقابل چین از گروه A گفت:‌ «امیدوارم بازی خوبی مقابل چین انجام دهیم. ما به حریفان‌مان احترام می‌گذاریم، اما با این بازی طوری برخورد می‌کنیم که یک بازی معمولی است. چنانچه اولین بازی تورنمنت است و اگر نتیجه نگیریم آخر دنیا نخواهد بود.»

ابریشم 01-07-2011 10:15 PM

هافبک پاختاکور، مدافع ازبکستان

http://images.the-afc.com/afc/player...hmedov_afp.jpg

اودیل احمدف آماده است که در قلب خط دفاع برای ازبکستان ایفای نقش کند.

در حالی که پست اصلی این بازیکن هافبک میانی است، وادیم آبراموف، سرمربی تیم ملی ازبکستان، تصمیم گرفته که از او به جای بازیکن مصدومش در خط دفاع استفاده کند.
طبق گزارش سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، آبراموف مدعی شده که این هافبک 23 ساله به بازی تهاجمی علاقه بیشتری دارد، اما برای کمک به تیم ملی کشورش حاضر است در هر پستی بازی کند.
احمدف گفت: « من به عنوان یک بازیکن حرفه ای باید بتوانم در هر پستی بازی کنم و برای من فرقی نمی کند که در دفاع بازی کنم یا در جای دیگر. اگر مربی از من بخواهد که در دفاع بازی کنم، همین کار را می کنم، اما این به این معنی نیست که همیشه باید دفاع کنم و هروقت شرایط فراهم باشد حمله می کنم».
بازی مقابل قطر، اولین بازی احمدف در رقابت های جام ملت های آسیا خواهد بود و این هافبک 23 ساله تیم پاختاکور معتقد است که این کلیدی ترین بازی ازبکستان در مرحله گروهی است: «این اولین باری است که من در بازی های جام ملت های آسیا بازی می کنم و فکر می کنم که فشار زیادی روی من باشد. البته اولین بازی مرحله گروهی برای هر تیمی بسیار مهم است. بازی با قطر هم همین طور. مخصوصاً که آن ها تیمی بسیار قوی هستند. خط حمله خوبی دارند و در خانه بازی می کنند. این مهم رین بازی مرحله گروهی برای ماست و من معتقدم که ما می توانیم پیروز این میدان باشیم و 3 امتیاز بازی را کسب کنیم».

ابریشم 01-07-2011 10:15 PM

متسو: جام ملت ها، حرکتی به سوی جام جهانی

برونو متسو، سرمربی تیم ملی قطر، معتقد است که عملکرد این تیم در جام ملت های آسیا تاثیر مستقیم بر روی میزبانی جام جهانی 2022 دارد. متسو، سرمربی فرانسوی تیم ملی قطر، به فاصله یک روز مانده به اولین بازی شاگردانش مقابل ازبکستان گفت: «اگر ما در جام ملت های آسیا خوب کار کنیم، برای آینده فوتبال قطر هم خوب است. من مطمئنم که قطر جام جهانی 2022 را به نحو احسن میزبانی خواهد کرد.ما 11 سال وقت داریم تا تیم آماده و خوبی را روانه مسابقات جام جهانی 2022 کنیم».
قطر که به غیر از میزبانی جام ملت های آسیای سال 2011، به عنوان میزبان جام جهانی سال 2022 هم انتخاب شده است، می خواهد تیم خوبی را برای اولین دوره حضورش در جام جهانی آماده کند. متسو، سرمربی قطر، معتقد است که سرمایه گذاری در فوتبال یکی از پرسودترین سرمایه گذاری هایی است که در دنیا وجود دارد و میزبانی قطر برای خاور میانه هم بسیار مفید است: « به نظر من مردم متعجب می شوند. استادیوم ها برای تماشاگران آماده می شود و بازیکنان فوتبال فوق العاده ای ارائه می دهند. البته هم از لحاظ میزبانی و هم فوتبال، قطر جای زیادی برای پیشرفت و توسعه دارد، اما مردم در سال 2022 متعجب می شوند. تمام تمرکز ما روی ساختن یک تیم قوی است که برای جام جهانی آماده باشد. بازیکنان چیزهایی برای نشان دادن دارند، نه فقط برای قطر، بلکه برای کل دنیا. مخصوصاً در جام جهانی 2022».

ابریشم 01-07-2011 10:17 PM

اخبار گروه دوم:عربستان سعودي-سوريه-اردن-ژاپن

شینجی کاگاوا: می‌خواهم مانند لیونل مسی باشم؛ تیم‌های عربی به دفاع عمقی رو می‌آورند

– شینجی کاگاوا، ملی‌پوش ژاپنی یکی از درخشان‌ترین ستاره‌های بوندس‌لیگا در فصل جاری بوده و در 17 بازی برای تیمش در این لیگ 8 گل زده است. این بازیکن 21 ساله هنوز از عملکرد خود کاملا راضی نیست و گفته می‌خواهد مانند لیونل مسی، ستاره بارسلونا باشد: «می‌خواهم بازیکن شماره 10 ای باشم که می‌تواند گل هم بزند؛ مانند لیونل مسی برای بارسلونا.» این هافبک تهاجمی درباره جام ملت‌های آسیا 2011 هم صحبت کرد و گفت انتظار دیدارهای دشواری مقابل اردن، سوریه و عربستان را دارد: «به نظرم این تیم‌ها به دفاع عمقی می‌پردازند، اما اگر 90 دقیقه مقابل آنها بردبار باشیم، بی‌تردید موقعیت‌ها خودشان را نشان خواهند داد. ما تمرین کرده‌ایم که چگونه فضا بسازیم. نتظار دارم دیدارهای سختی پیش روی ما باشد اما ما با صبر مبارزه خواهیم کرد. می‌خواهم فاتح جام ملت‌ها شویم و این روند را در بوندس‌لیگا هم ادامه دهم و سالی عالی داشته باشم.»

ابریشم 01-07-2011 10:19 PM

ليست مصدومين ژاپن بلند تر ميشود

دوحه: تومواکی ماکینو مدافع تیم ملی ژاپن ممکن است به دلیل آسیب‌دیدگی قوزک پایش در تمرینات روز پنجشنبه، اولین بازی ژاپن مقابل اردن در روز یکشنبه را از دست بدهد.
غیبت این بازیکن هیروشیما که لنگ لنگان زمین تمرین استادیوم الاهلی را ترک کرد، ضربه بزرگی به استراتژی‌های آلبرتو زاکرونی در خط دفاع که پیش از این هم گوتوکو ساکای و دایکی ایواماسا را از دست داده بود، وارد می‌کند.
زاکرونی پس از اینکه مجبور شد به دلیل مصدومیت بدون زوج مطمئن مارکوس تولیو تاناکا و یوجی ناکازاوا بازی کند، اتکای زیادی به ماکینوی 23 ساله کرده بود.
ماکینو گفت: «من تا به حال زیاد مصدوم نشده‌ام و برای همین نمی‌توانم واقعاً بگویم که آسیب‌دیدگی‌ام چقدر جدی است. ما هنوز روزهای زیادی را پیش رو داریم و من هر کاری را که لازم باشد انجام خواهم داد.»
ساکای هنوز از درد کمر رنج می‌برد، در حالیکه ایواماس مصدومیت پایش هنوز کامل بهبود نیافته است.
هیرومی هارا، مدیر فنی فدراسیون فوتبال ژاپن نیز گفت: «نگرانی اصلی ما حالا شرایط جسمانی بازیکنان‌مان است. همان طور که همه می‌دانند، خیلی‌ها در تعطیلات به سر می‌بردند و برخی نیز در جام امپراتور بازی می‌کردند. به خاطر همین آمادگی جسمانی همه بازیکنان در یک سطح نیست.»

ابریشم 01-07-2011 10:22 PM

اخبار گروه سوم:كره جنوبي-هندوستان-بحرين-استراليا

کو جاچئول جانشین پارک چو یونگ مصدوم می شود

http://u.goal.com/120800/120824_news.jpg

سایت گل- کوانگ رائه، مربی تیم ملی کره جنوبی در صحبتهایی اعلام کرد که کو جا چئول، جانشین پارک چو یونگ، بازیکن مصدوم تیمش در اولین دیدار کره جنوبی در رقابتهای جام ملتهای آسیا مقابل بحرین خواهد بود. کره ای ها روز دوشنبه در دوحه به مصاف بحرین خواهند رفت.آنها در طول برگزاری این تورنمنت، شانس بهره گیری از پارک چو یونگ را ندارند؛ چرا که این ستاره هفته گذشته و در حالی که گلزنی اش در ترکیب تیم باشگاهی اش موناکو را جشن می گرفت، از ناحیه زانو مصدوم شد. غیبت پارک، باعث شد تا شک و شبهاتی در مورد خط حمله کره به وجود بیاید وپس از آن بود که سرمربی تیم ملی کره جنوبی در صحبتهایی اعلام کرده که به همان سیستم سابق تیم وفادار خواهد ماند و جای خالی پارک چو یونگ را با پارک جی سونگ پر خواهد کرد. این استراتژی در دیدار دوستانه هفته گذشته کره مقابل سوریه پیاده سازی شد و چندان متقاعد کننده به نظر نمی رسید. از همین رو مربی کره اکنون ایده دیگری در سر دارد. او در دیدار دوستانه سه شنبه شب تیمش مقابل باشگاه الجزیره امارات تیم را با سیستم 1-3-2-4 به میدان فرستاد و جی دونگ وون را در نوک حمله قرار داد و کو جاچئول او را حمایت می کرد و کره در این بازی با نتیجه 0-2 به برتری رسید. چو که از عملکرد کو رضایت فراوانی داشت در این رابطه گفت:« کو جاچئول عملکرد خیلی خوبی در این پست داشت و واقعا از آنچه انتظارش را داشتم بهتر بود. فکر می کنم این سیستم مقابل بحرین جواب خواهد داد.» لی چونگ یونگ، بازیکن بولتون هم در این رابطه گفت:« کو مقابل الجزیره خیلی خوب بازی کرد و بالانس لازم میان فورواردها و بازیکنان خط میانی برقرار بود. او بازی خلاقانه ای را به نمایش گذاشت.» کره جنوبی دو قهرمانی در رقابتهای آسیایی رادرکارنامه اش می بیند و البته 51 سال است که دستش از جام قهرمانی آسیا کوتاه مانده است.

ابریشم 01-07-2011 10:23 PM

ستاره هند جام ملتهاي اسيا را از دست داد

http://images.the-afc.com/afc/player...tia_3x2_01.jpg
India's Bhaichung Bhutia has been ruled out of the AFC Asian Cup.

دوحه: بایچونگ بوتیا، کاپیتان و مهاجم کاریزماتیک هند با خاطر آسیب دیدگی عضله ساق پا جام ملت های آسیا 2011 را از دست داد.
تیم ملی هند با مربیگری بابا هیوتن حالا تنها 22 بازیکن دارد. هندی ها روز دهم ژانویه - بیستم دی باید با استرالیا بازی کنند و از آن جا که در گروهشان کره جنوبی و بحرین هم حضور دارند کار خیلی سختی برای صعود به دور بعدی در پیش دارند.
بوتیای 34 ساله ماه ها مصدوم بود و تازه داشت به شرایط آرمانی اش نزدیک می شد. او در جریان آخرین تمریناتش در دوبی آسیب دید.

ابریشم 01-07-2011 10:24 PM

ابراز اميدواري پارك براي قهرماني در اخرين تورنمت ملي

پارک جی سونگ، بازیکن تیم ملی کره جنوبی و باشگاه منچستریونایتد انگلیس، که قصد دارد بعد از مسابقات جام ملت های آسیا از فوتبال ملی خداحافظی کند، امیدوار است که آخرین تورنمنت، برای او مخصوص باشد.
کاپیتان تیم ملی کره تاکید مدعی شد که قهرمانی در این رقابت ها آرزوی قلبی اوست و دوست دارد که با خاطره خوش فوتبال ملی را کنار بگذارد: « این دوره از مسابقات جام ملت های آسیا برای من خیلی مخصوص است. من فرصت زیادی در بازی های ملی ندارم و این موضوع انگیزه من را نسبت به بقیه برای کسب عنوان قهرمانی بیشتر کرده است».
اولین بازی کره 10 ژانویه - 20 دی ماه - در ورزشگاه الغرافه و در برابر بحرین خواهد بود. آن ها 4 روز بعد به مصاف استرالیا و مجددا 4 روز بعد با هند دیدار می کنند.
در گروه کره، تهدید اصلی برای آن ها استرالیا است، اما پارک معتقد است که آن ها از هیچ تیمی نمی ترسند: « آن ها تیم خوبی دارند و فوتبال را به سبک اروپایی بازی می کنند، اما کره هم بازیکنان زیادی دارد که در اروپا بازی می کنند و به همین دلیل ما ترسی از آن ها نداریم».
چو وانگ رائه، سرمربی کره جنوبی، به مدت زمان طولانی انتظار کره ای ها برای قهرمانی در این مسابقات اشاره کرد: « من به 23 بازیکنم ایمان دارم. همه ما در اردوی امارات نهایت تلاشمان را در تمرینات کردیم. اینکه 51 سال است که کره قهرمان جام ملت ها نشده، باعث شده تا فشار زیادی روی ما باشد، اما از طرفی هم برای ما یک انگیزه محسوب می شود».

ابریشم 01-07-2011 10:26 PM

اخبار گروه چهارم:عراق-ايران-امارات-كره شمالي

کاتانچ: حضور در گروه مرگ به سود امارات است
بزرگان فشار حس می‌کنند، ما نه!

سایت گل - سرچکو کاتانچ، مربی تیم ملی امارات بر این باور است که بودن در «گروه مرگ» جام ملت‌های آسیا و هم‌گروهی با ایران، عراق و کره شمالی تنها به سود تیمش خواهد بود.
او در گفتگویی اختصاصی با AD Sports که تمامی مسابقات را در دو فرمت HD و SD پخش خواهد کرد، گفت: «روی کاغذ دیگر تیم‌ها قوی‌تر هستند و شاید فرصت زیادی نداشته باشیم. اما ما از این به سود خود استفاده خواهیم کرد تا به دور بعد برسیم.»
این مدافع سابق سمپدوریا و یوگسلاوی/اسلوونی که حالا 47 ساله است گفت: «من در بالاترین سطح بازی کرده‌ام و می‌دانم تیم‌های بزرگ چه فشاری حس می‌کنند، چون از آنها انتظار می‌رود همیشه پیروز باشند. اما بازیکنان من چه فشاری را حس می‌کنند؟ تنها فشاری که از درون خودشان سرچشمه می‌گیرد.»

«من همیشه کاملا مطمئن بوده‌ام که به دستاوردی خواهیم رسید. قول می‌دهم بازیکنانم با 100 درصد توان برای کشورشان، طرفدارانی که در خانه بازی‌ها را تماشا می‌کنند و فدراسیون فوتبال امارات بازی کنند. من همیشه بر این باور بوده‌ام که ما آماده آن هستیم که کاری کنیم اماراتی‌ها به تیم ملی کشورشان افتخار کنند، صرف نظر از هر نتیجه‌ای که می‌گیریم.»

آنها سه‌شنبه با کره شمالی بازی می‌کنند که به جام جهانی 2010 رسید اما با سه باخت حذف شد. امارات سپس با عراق، قهرمان دوره قبل در 15 ژانویه بازی می‌کند و در 19 ژانویه به مصاف ایران می‌رود که در کنار عربستان و ژاپن، موفق‌ترین تیم تاریخ جام ملت‌ها به شمار می‌رود.
کاتانچ می‌گوید: «بازیکنان در اردوی تمرینی عمان بسیار سخت تلاش کردند. آنها فوق‌العاده باانضباط بازی کردند و آماده چالشی هستند که پیش روی ماست. ما مطلقا هیچ دلیلی برای ترس نداریم و هیچ چیزی برای از دست دادن نداریم.»
از او پرسیدند که آیا امارات می‌تواند صعود کند یا نه و او گفت: «اوضاع دشوار خواهد بود. اما مهم‌ترین نکته درباره فوتبال این است که هر اتفاقی ممکن است. ما باید با خونسردی بازی کنیم و کاری که در 12 ماه گذشته انجام داده‌ایم را تغییر ندهیم تا به جایی که می‌خواهیم برسیم. اگر کره شمالی را ببریم اوضاع خوبی خواهیم یافت.
از اوضاع فعلی راضی هستم. خوشحالم که در جام ملت‌های آسیا هستیم و برای هواداران که در خانه بازی‌های ما را نگاه می‌کنند تضمین می‌کنم که نهایت تلاش خود را انجام می‌دهم تا تیم را به خوبی به میدان بفرستم.»

ابریشم 01-07-2011 10:27 PM

شعار تیم ملی ایران : استراحت ممنوع

سایت گل - اعضای تیم ملی ایران به محض رسیدن به دوحه به منظور شرکت در رقابت های جام ملت های آسیایی 2010 در دوحه، تمرینات خود را آغاز کردند.

به گزارش گل از دوحه ، تیم ملی ایران روز پنچ شنبه به رهبری افشین قطبی وارد دوحه شد و در هتل شرایتون این شهر مستقر شد. تیم ملی ایران در گروه چهار رقابت های جام ملت های آسیا با عراق، امارات و کره شمالی همگروه است و نخستین بار روز سه شنبه آینده در مقابل تیم ملی عراق به میدان خواهد رفت.
سرمربی تیم ملی کشورمان امیدوار است پیش از این بازی ، بازیکنان را به سطح مطلوب آمادگی برای این بازی برساند چرا که معتقد است این بازی به علت آنکه مقدمه انتقال به مراحل بعدی است، اهمیت ویژه ای دارد.

تیم ملی کشورمان پیش از ورود به دوحه، تمرینات فشرده ای شامل برنامه آمادگی فنی برگزار کرد که در جریان آن، بازیهای دوستانه ای را با قطر و آنگولا برگزار کرد. ایران که در دوره های قبل این جام، توانسته بود به مقام قهرمانی دست یابد، امیدوار است در این دوره از بازیها، مجددا به روزهای گذشته خود بازگردد .

افشین قطبی پیش از این و در جریان کنفرانسی خبری با اشاره به اینکه این دوره از رقابت های جام ملت های آسیا، به علت نزدیک بودن سطح توانایی تیم های شرکت کننده، دوره ای سخت است، گفته بود: نمی توان به راحتی پیش بینی کرد کدام تیم ها به نیمه نهایی و به مقام قهرمانی خواهند رسید و از این رو، باید به انتظار مراحل آخر بازیها نشست.
وی در پایان به سایت گل گفت: آمادگی ها و تدارکات تیم ملی ایران به نحو مطلوب و براساس برنامه فنی تهیه شده انجام گرفته و امیدواریم که تمامی بازیهای خود را ببریم.

ابریشم 01-07-2011 10:28 PM

پس از 19 سال - بازگشت کره شمالی به جام ملت های آسیا

- تیم ملی کره شمالی پس از 19 سال، به جرگه تیم های شرکت کننده در جام ملت های آسیا پیوست.
به گزارش گل ، "ارتش سرخ" کره شمالی تنها دو بار در رقابت های جام ملت های آسیا شرکت کرد که نخستین بار آن در 1980 در هفتمین دوره بازیهای جام ملت های آسیا در کویت بود و توانست در جایگاه چهارم این بازیها بایستد و بار دوم در دهمین دوره این بازیها در سال 1992 در ژاپن شرکت کرد که در همان دور نخست بازیها حذف شد.

شمالی ها هرچند از بازگشت به این رقابت ها خرسند و خوشحال اند اما مسیر راهیابی آنان به این بازیها نه از طریق بازیهای مقدماتی بلکه از طریق قهرمانی در جام موسوم به جام آسیایی چالش که سال گذشته در سریلانکا برگزار شد، گشوده شد.

ارتش سرخ کره شمالی در این بازیها امیدوار است به بالاترین جایگاه خود دست یابد تا بدین ترتیب روند رو به رشد خود را که طی دو سال اخیر در راهیابی به جام جهانی آفریقای جنوبی آغاز شده بود، کامل کند.
کیم میونگ چول هماهنگ کننده رسانه ای تیم ملی کره شمالی با اشاره به آمادگی این تیم از حدود دو هفته گذشته و پس از پیوستن لژیونرهای کره شمالی در اروپا و دیگر کشورها به تیم ملی به منظور افزایش انسجام و هماهنگی، به سایت گل گفت: در جریان اردوی یک هفته ای در مصر، دو بازی دوستانه با کویت برگزار کردیم که در بازی نخست در مقابل این تیم شکست خوردیم و بازی دوم را به تساوی کشاندیم.
چول در ادامه با اشاره به تیم های همگروه تیم ملی کشورش در جام ملت های آسیا، تاکید کرد: گروه چهارم گروه بسیار قوی ای است. تیم ملی عراق قهرمان دور قبل بازیهای آسیایی، بازیکنان شایسته ای را در اختیار دارد و تیم های ملی ایران و امارات نیز ستارگان سرشناسی دارند که نمی توان آنها را نادیده گرفت به خصوص اینکه این دو تیم طی سال های اخیر با ارایه بازیهای خوب شاهد تحول و پشرفت هایی در فوتبال خود بوده اند.
هماهنگ کننده رسانه ای تیم ملی کره شمالی همچنین با اشاره به نخستین بازی تیم ملی کشورش در مقابل همتای اماراتی گفت: از این نکته کاملا آگاهیم که بازی نخست یا بازیهای افتتاحیه بازیهای دشواری هستند خاصه اینکه این بازیها تیم را به صورت تدریجی در شرایط کلی رقابت ها قرار می دهد و پیش بینی می کنم که بازی ما در مقابل امارات بازی قوی و تعیین کننده ای باشد.

ابریشم 01-07-2011 10:31 PM

تصویر هتل محل اقامت تیم ملی ایران در قطر

ابریشم 01-08-2011 04:35 PM

تمرین تیم ملی ایران - گزارش تصویری

- در تمرين امروز تیم ملی که در هواي نسبتا گرم دوحه انجام شد، بازيکنان همچنان با شور و نشاط خاصي تمرينات را - که تا ساعت 12 و 30 دقيقه ادامه داشت - زير نظر افشين قطبي، سرمربي و مربيان تيم ملي پشت سر گذاشتند. در چهره تک تک بازيکنان، انگيزه و اميد به چشم مي‌خورد و آنها بي‌صبرانه منتظر نخستين بازي تيم ايران در روز سه شنبه برابر عراق هستند.

همچنين توپ‌هاي ويژه تمرين تيم‌ها ازسوي کنفدراسيون آسيا در اختيار تيم ايران قرار گرفت تا بازيکنان با اين نوع توپ‌ها آشنا شده و با آن تمرين کنند. از تمرين امروز نيز گروهي از خبرنگاران، عکاسان و تصوير برداران خارجي و يک خبرنگار ايراني به تهيه عکس، خبر و فيلم پرداختند.

ابریشم 01-08-2011 07:04 PM

رسانه‌های قطر در سوگ شکست بلوطی‌ها

رسانه‌های قطر در سوگ شکست بلوطی‌ها

دوحه: روزنامه‌های قطر روز شنبه، شکست شوکه‌کننده تیم ملی این کشور مقابل ازبکستان در دیدار جام ملت‌های آسیا را دستمایه انتقاد قرار دادند.

قطر در حضور هزاران تماشاچی با شکست دو بر صفر مقابل ازبک‌ها به زانو درآمد.
روزنامه عربی‌زبان «الشرق» در تیتر خود تیتر زده: «بلوطی‌ها (اشاره به رنگ بلوطی پرچم قطر) ما در افتتاحیه شوکه کردند.»
روزنامه الریا هم نوشت: «نیمه اول ضعیف، نیمه دوم پر از اشتباه». این روزنامه از تیم ملی کشورش به خاطر «ورود به استادیوم بدون هیچ گونه هویتی و شکست با اختلاف دو گل» به شدت انتقاد کرد.
روزنامه‌های انگلیسی زبان «گلف تایمز» و «پنینسولا» نیز مفصل به مراسم افتتاحیه، استقبال تماشاگران و شکست قطر پرداختند.

ابریشم 01-08-2011 07:06 PM

افشین قطبی

http://images.the-afc.com/afc/coache...tbi_3x2_01.jpg

سید افشین قطبی در نوزدهم بهمن 1342 - 8 فوریه 1964، در شیراز به دنیا آمد.

او در زمان تحصیل در دانشگاه یو سی ال ای لس انجلس بازیکن این تیم بود و بعد به عنوان سرمربی تیم فوتبال زنان همین دانشگاه کار می‌کرد.

افشین قطبی در بازی‌های جام جهانی 1998 مشاور سرمربی تیم ملی آمریکا بود که با ایران در یک گروه قرار داشت. او از سال 2001 همراه با گاس هیدینگ سرمربی تیم ملی كره جنوبی برای آماده كردن تیم این كشور برای جام جهانی 2002 ویدئو آنالیزور و دستیار هیدینگ شد. بعد از جام جهانی به باشگاه سوان سامسونگ پیوست.

سال 2006 او در جمع دستیاران ادووکات مربی کره جنوبی بود و یکسال بعد وقتی پیم وربیک مربی کره جنوبی شد او سمت کمک مربیگری تیم را برعهده گرفت.

قطبی در سال ۲۰۰۷ برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس تهران به ایران بازگشت. وی توانست در اولین سال حضورش در فوتبال ایران، پرسپولیس را به مقام قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران برساند.

افشین قطبی در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۳۸۸، به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد و در سه بازی باقیمانده انتخابی جام جهانی نتوانست ایران را به آفریقای جنوبی برساند.

او آبان ماه گذشته اعلام کرد پس از مسابفات جام ملت‌های آسیا 2011 داوطلبانه از تیم ملی فوتبال ایران کناره‌گیری می‌کند. قطبی هفته گذشته به عنوان مربی باشگاه شیمیزو اس پالس ژاپن معرفی شد که بعد از جام ملت ها کارش را در جی لیگ ژاپن آغاز کند.

ابریشم 01-08-2011 07:06 PM

جو تانگ سوپ

http://images.the-afc.com/afc/coache...o_tong_sop.jpg

جو تانگ سوپ سرمربی تیم ملی کره شمالی است. او پیش از این با تیم ملی زیر 19 سال کره شمالی موفق به کسب مقام قهرمانی آسیا شده است. در جام جهانی 2010 او کمک مربی تیم ملی کره شمالی بود.

جو تجربه زیادی در مربی گری رده های مختلف سنی در تیم های ملی کره شمالی دارد. بعد از این که در جام جهانی 2010 به عنوان دستیار کیم جونگ هان کار کرد، با تیم ملی زیر 23 سال کره شمالی به مرحله یک چهارم نهایی بازی های آسیایی رسید.
او پیش از این لباس تیم ملی کره شمالی را هم بر تن کرده است. جو در زمان بازیگری اش به مدت 14 سال در تیم پوتونگگنگ بازی کرد و بعد از آن به مونسوبونگ پیوست.
تیم ملی کره شمالی در جام ملت های آسیا با عراق، مدافع عنوان قهرمانی، ایران و امارات هم گروه است.

ابریشم 01-08-2011 07:07 PM

اخطارها در نيمه‌نهايي پاك مي‌شود

بر اساس توضيحات مسولين AFC به بازيکنان ايران
جام ملتها/ اخطارها در نيمه‌نهايي پاك مي‌شود

اخطارهايي که به بازيکنان حاضر در جام ملتها داده مي‌شود در مرحله نيمه‌نهايي پاک خواهد شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005521.jpg

روز جمعه تعدادي از مسوولان کنفدراسیون فوتبال آسیا که در دوحه هستند به هتل محل اقامت تیم ایران رفتند و ضمن خوشامدگويي به اعضای تیم، توضیحاتی درباره مقررات مسابقات، داوری، بازاریابی و برخورد با رسانه‌ها دادند.
از نکات مهم در این جلسه مربوط به بازیکنان اخطاری بود. براساس توضيحات ارائه شده، کارت های زرد و قرمز بازیکنان از مرحله اول به مرحله یک چهارم پایانی منتقل می‌شود اما در پایان این مرحله، اخطارها برای مرحله نیمه نهایی پاک می شود مگر بازیکنانی که دواخطاره یا اخراجی باشند که در این صورت از حضور در مرحله نیمه نهایی محروم خواهند بود.
همچنین در این جلسه اعلام شد که تعداد کاروان کلیه تیمها 43 نفر است و درباره آی.دی کارتهای هرکدام از اعضا و اینکه با کارت هایشان اجازه ورود به کدام قسمت های ورزشگاه را دارند، توضيحاتي داده شد.
در خاتمه این جلسه از کلیه بازیکنان و کادر تیم ایران عکس گرفته شد تا آی.دی. کارت های آنها صادر شود.

ابریشم 01-08-2011 07:08 PM

مبارزه با گرسنگی هدف جام ملت های آسیا

دوحه: همکاری ای اف سی - فائو برای مبارزه با گرسنگی هم زمان با اولین مسابقه جام ملت های آسیا آغاز شد.

بازیکنان قطر و ازبکستان وقتی وارد زمین می شدند با بنری بزرگ که در دست داشتند سعی می کردند از فوتبال بهترین استفاده را برای رساندن صدا گرسنگان به دنیا انجام دهند.
کنفدراسیون فوتبال آسیا قراردادی دارد با سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل تا از طریق فوتبال فعالیت های مثبتی برای مبارزه با گرسنگی جهانی که بیش از یک میلیارد نفر به آن دچار هستند انجام دهد.

ابریشم 01-08-2011 07:09 PM

آغاز باشکوه جام ملت‌های آسیا

آغاز باشکوه جام ملت‌های آسیا
دوحه: پانزدهمین دوره مهم‌ترین تورنمنت قاره روز جمعه با یک مراسم افتتاحیه خیره‌کننده در استادیوم خلیفه آغاز شد. مراسمی که تایید محکمی بود بر وعده برگزارکنندگان این دوره که این دوره «بهترین» خواهد بود. نورافکن‌های استادیوم خاموش شدند، اما این تاریکی تنها موقتی بود چون نور فلاش صدها دوربین تمشاگران که استادیوم را پر کرده بودند و همچنین آتش‌بازی‌ها، مراسم افتتاحیه را آغاز کردند.
این برای اولین بار بود که در یک رویداد ورزشی در قطر بود که از تمشاچیان نیز دعوت شد تا سرود ملی این کشور را بخوانند تا به گفته گوینده «هدیه ویژه‌ای» برای شیخ حمد بن خلیفه الثانی، امیر قطر باشد.
و هنگامی که امیر قطر وارد شد، تماشاگران به او خیرمقدم گقتند و سپس نور روی یک مرد مسن و یک کودک افتاد که وسط زمین بازی ایستاده بودند و از حکمران قطر به خاطر تلاش‌های برای توسعه کشور قدردانی کردند.
این یک آغاز فروتنانه و بی‌رمق برای یک رویداد ورزشی عظیم بود و اشاره‌ای به آنچه بعد از آن قرار بود اتفاق بیفتد نداشت. یک نمایش لیزر متحیرکننده و زیبا که بیشتر به شوهای علمی-تخیلی شبیه بود. در این نمایش یک زمین فوتبال با نور درست شد که روی آن پرچم‌های 16 کشور شرکت‌کننده با نور منعکس شد، و در حالیکه استادیوم به هنگام معرفی قطر به وجود آمد، به هنگام معرفی هند نیز سروصدای زیادی توسط هندی‌ها که بزرگ‌ترین گروه خارجی در قطر را تشکیل می‌دهد، به پا شد.
پس از آن یک نمایش لیزر و نور روی زمین به اجرا درآمد در حالیکه آسمان دوحه با اشکال نورانی روشن شده بود و سرانجام مراسم با یک آتش‌بازی بزرگ به پایان رسید.
بعد از یک چنین مراسمی، فشار حالا روی بازیکنان است که آنها هم نمایشی خیره‌کننده داشته باشند!

ابریشم 01-08-2011 07:11 PM

اخبار گروه چهارم:عراق-ايران-امارات-كره شمالي

اميدوارم با پيروزي مسابقات را آغاز كنيم
انصاري‌فرد: وظيفه‌ام در جام ملت‌‌هاي آسيا سنگين است

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم‌ملي فوتبال گفت: معرفي‌ام به عنوان بازيكن آينده دار وظيفه‌ام در جام ملت‌هاي آسيا را سنگين‌ مي‌كند.

http://media.farsnews.com/Media/8908...7/A0947327.jpg

كريم انصاري‌فر در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، در مورد شرايط تيم‌ملي براي حضور در جام ملت‌هاي آسيا گفت: شرايط مناسبي داريم و در اين مدت تمرينات و بازي هاي خوبي انجام داده‌ايم. مي‌خواهيم بهترين نتيجه را در قطر كسب كنيم و به چيز ديگري فكر نمي‌كنيم.

وي در مورد اينكه براساس اعلام فيفا يكي از 5 بازيكن آينده‌دار فوتبال معرفي شده است، گفت: اين موضوع وظيفه‌ام را سنگين‌تر مي‌كند و سعي مي‌كنم تمام توانم را براي موفقيت تيم‌ملي در جام‌ملت‌ها بگذارم. ما مهاجمان خوبي در تيم ملي داريم، اما همچنان ضعف گلزني وجود دارد و بايد با كار بيشتر اين مشكل را حل كنيم.
مهاجم تيم‌ملي گفت: كره‌‌جنوبي، استراليا، عربستان و ژاپن، جدي ترين حريفان ايران در جام ملت‌ها محسوب مي‌شوند و همه با هم متحد شده‌ايم كه پس از 35 سال با جام قهرماني به ايران باز گرديم.
انصاري‌فرد در مورد ديدار نخست تيم ملي مقابل عراق گفت: در هر تورنمنتي اولين بازي هميشه سخت است و عراق هم تيمي قدرتمند و قهرمان دوره گذشته است و اميدوارم با پيروزي اين مسابقات را آغاز كنيم.

ابریشم 01-08-2011 07:11 PM

تيم ملي تركيبي از بازيكنان جوان و با تجربه را در اختيار دارد
بنگر: خوشحالم به معتبرترين رويداد آسيا دعوت شدم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم‌ملي فوتبال گفت: خوشحالم كه به بازي‌هاي معتبر جام ملت‌هاي آسيا دعوت شدم.

http://media.farsnews.com/Media/8705...3/A0473357.jpg

محسن بنگر در گفت‌و‌گو با خبرگزاري فارس، در خصوص دعوت به تيم‌ملي اظهار داشت: فكر نمي‌كردم كه دوباره به تيم‌ملي دعوت شوم به هر حال بسيار خوشحالم كه به تورنمنت معتبر جام‌ملت‌ها دعوت شدم تا به همراه تيم‌ملي به قطر بروم. تمام تلاشم را براي بازي خوب در اين رقابت‌ها به كار مي‌بندم.

وي با بيان اينكه تيم‌ملي نيز شرايط خوبي دارد، تصريح كرد: خوشبختانه تيم‌ملي شرايط بسيار خوبي دارد و بازيكنان خوبي كه تركيبي از باتجربه‌ها و بازيكنان جوان هستند در تيم‌ملي حضور دارند.
مدافع تيم‌ملي فوتبال ايران گروه ايران در جام ملت‌هاي آسيا را سخت دانست و خاطرنشان كرد: تيم‌هاي خوب و سرسختي در گروه ما حضور دارند، اما تيم ما از همه تيم‌ها آماده‌تر است. صددرصد كادر فني حريفان ما را آناليز كرده‌اند تا با شناخت كامل از حريفان به ديدار آنها برويم.
بنگر در مورد پيش‌بيني رسيدن به عنوان قهرماني در جام‌ ملت‌هاي آسيا نيز گفت: تنها هدف ما رسيدن به عنوان قهرماني اين دوره از رقابت‌ها است، اميدوارم با تلاش زياد به هدف خود برسيم.

ابریشم 01-08-2011 07:12 PM

با شكست عراق راه صعود هموار مي‌شود
شجاعي: به آقاي گلي در جام ملت‌هاي آسيا فكر مي‌كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: به آقاي گلي فكر مي‌كنم و يكي از اهدافم در اين مسابقات كسب اين عنوان است.

http://media.farsnews.com/Media/8907...8/A0928441.jpg

مسعود شجاعي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد شرايط تيم ملي در آستانه رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا 2011 قطر اظهار داشت: تمام تلاش خود را مي‌كنيم تا بهترين نتيجه را در اين مسابقات بگيريم و با دست پر به ايران برگرديم، اما نتايج را نمي‌توان پيش‌بيني كرد چون تمام تيم‌هاي همگروه ما حتي امارات كه در بين مدعيان قرار ندارد نيز از تيم‌هاي خوبي هستند.

وي ادامه داد: بازي اول مقابل عراق بازي بسيار مهمي است چون اگر اين تيم را ببريم، راحت‌تر مي‌توانيم راه صعود را هموار كنيم. اولين بازي سخت است و چون تيم عراق را پيش‌رو داريم، كار به مراتب دشوارتر مي‌شود، چراكه عراقي‌ها تيم خوب و يكدستي دارند.
شجاعي تأكيد كرد: عراق در اين بازي‌ها محكم‌تر، جدي‌تر و با تجربه از مسابقات غرب آسيا به استقبال ايران مي‌آيد. آنها همچنين به اين دليل كه قهرمان دوره گذشته هستند براي اعاده حيثيت مي‌آيند، اما ما هم مقابل اين تيم تمام تلاش خود را انجام مي‌دهيم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه اساس تفكرات قطبي بيشتر روي بازيكنان لژيونر تيم ملي بنا نهاده شده است؛ افزود: ما يك تيم هستيم و سعي مي‌كنيم كار گروهي انجام دهيم. اگر اين طور است، نظر سرمربي است و من هم تمام تلاشم را مي‌كنم تا وظيفه‌ام را به خوبي انجام داده و مطمئن بايد تمام تيم به همين نحو تلاش مي‌كنند.
مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: به آقاي گلي فكر مي‌كنم و يكي از اهدافم در اين مسابقات كسب اين عنوان است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه زوج شجاعي - نكونام مي‌تواند به تيم ملي كمك ويژه‌اي برساند؛ تأكيد كرد: بله حتماً، البته در تيم ملي فاصله‌مان بيشتر است تا تيم اوساسونا، چون در اين تيم نزديك تر هستيم.
شجاعي در مورد اينكه سابقه حضور در جام جهاني مي‌تواند به وي در جام ملت‌هاي آسيا كمك كند؛ گفت: اين جام ملت‌ها برايم بسيار مهم است، چون تجربه حضور در اين جام را ندارم و در دوره قبلي بازي نكردم. تجربه جام جهاني براي اين جام بسيار مهم است و مي‌تواند به حضورم در اين مسابقات كمك كند.
وي در مورد ادامه حضورش در اوساسونا اظهار داشت: تا پايان فصل در اين تيم هستم و پس از آن تصميم مي گيريم به كدام تيم بروم. امسال تا به حال پيشنهادي نداشتم، اما پيوستن به تيم‌هاي بزرگتر سخت است ولي هدف گذاري كرده‌ام به يك تيم بزرگ بروم. علاقه دارم و اگر پيشنهادي باشد استقبال مي‌كنم.

ابریشم 01-08-2011 07:13 PM

در گفت و گو با فارس
خلعتبري: مطمئن باشيد عراق را شكست مي‌دهيم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال گفت: مطمئن باشيد كه در بازي اول جام ملت هاي 2011 آسيا عراق را شكست خواهيم داد.

http://media.farsnews.com/Media/8810...4/A0794592.jpg

محمدرضا خلعتبري در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، در خصوص شرايط تيم ملي فوتبال ايران در جام ملت‌هاي آسيا اظهار داشت: رقابت‌هاي بسيار سختي است و همه تيم‌ها با قواي تمام در اين مسابقات حاضر مي‌شوند تا بتوانند جام را از آن خود كنند.

وي ادامه داد: ايران نيز از اين موضوع مستثني نيست و با برگزاري اردوها و تمرينات خوب آماده رقابت با حيفان قدرتمند هستيم. تمام تلاش خود را انجام مي‌دهيم و اميدوارم بتوانيم به مقامي دست يابيم، هرچند كه بايد اين امر محقق شود.
مهاجم تيم ملي درباره شرايطش عنوان كرد: شرايط آماده‌اي دارم، البته حضورم در تركيب بستگي به نظر سرمربي دارد. اگر حتي يك دقيقه هم به ميدان بروم مطمئن باشيد با تمام قوا ظاهر خواهم شد. بهترين نفرات در تيم ملي حضور دارند و اميدوارم بتوانم به تركيب تيم راه يابم.
خلعتبري با اشاره به بازي اول برابر عراق يادآور شد: با توجه به اينكه عراق در دوره گذشته قهرمان رقابت‌ها شده بود، بازي سختي برابر آنها خواهيم داشت، اما مطمئن باشيد مقابل عراق به برتري دست خواهيم يافت و گام اول را محكم بر مي‌داريم.
بازيكن ذوب‌آهن راجع به تكرار ديدار با مس تصريح كرد: هيچ مشكلي وجود ندارد و مطمئن باشيد اگر ما بار ديگر با آنها بازي كنيم باز هم به پيروزي دست مي‌يابيم.

ابریشم 01-08-2011 07:14 PM

دوباره عراق را شكست مي‌دهيم
تيموريان: براي كسب جام قهرماني به قطر آمده‌ايم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي ايران گفت: تيم ما به مسابقات جام ملت‌هاي آسياي 2011 قطر پا گذاشته تا جام را ببرد و توانايي انجام اين كار را هم دارد.

http://media.farsnews.com/Media/8906...0/A0910899.jpg

آندرانيك تيموريان در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد شرايط تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: تمرينات خوب، منظم و سنگيني را در اردوي قطر پشت سر گذاشتيم. قطبي قصد داشت در اين اردو تفكرات خودش را بين بازيكنان جا بيندازد، ضمن اينكه بازيكنان نيز در اين شرايط از آمادگي خوبي برخوردار هستند.

وي ادامه داد: 2 بازي دوستانه در قطر انجام داديم كه محك خوبي براي تك تك بازيكنان تيم ملي بود تا به ارزيابي حضورشان در تيم ملي برسند.
تيموريان با بيان اينكه بازي كردن در باشگاه و تيم ملي متفاوت است و فكر مي كنم همه چيز براي حضور در جام ملت‌هاي آسيا مهيا است، گفت: حضور تيم ملي مقتدرانه خواهد بود، اما ساير تيم‌ها نيز با حضور در قطر حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارند و هيچ تيم ساده‌اي وجود ندارد. تيم ملي ايران هم به اين مسابقات پا گذاشته تا جام را ببرد و توانايي انجام اين كار را صد در صد دارد، چرا كه بازيكناني كه در كنارشان هستم لياقت بيشتري دارند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا ايران بين قدرت‌هاي آسيا قرار ندارد؛ تأكيد كرد: در 2 سال گذشته كه با تيم ملي بودم، تيم ملي تنها 2 باخت داشته و استمرار خوبي در بازي‌هاي تيم ملي داشتيم، اما شرايط حضور در تورنمنت‌ها با تك بازي‌ها متفاوت است.
تيموريان در مورد شرايط آمادگي خودش گفت: در شرايط خوبي هستم و تمام خواسته‌هايي كه در تمرينات از من داشتند را اجرا كرده‌ام.
وي در مورد بازي اول تيم ملي مقابل عراق تصريح كرد: اگر عراق را ببريم نصف راه صعود را طي كرده‌ايم. بازي خوبي مقابل اين تيم در غرب آسيا انجام داديم و موفق به شكست آنها شديم، مطمئن باشيد بازهم توانايي شكست اين تيم را با اين كه آنها منظم‌تر شده‌اند داريم.
هافبك تراكتورسازي در مورد حضورش در اين تيم گفت: در تبريز همه چيز خوب است و مشكل خاصي نيست. دوست دارم تا آخر قراردادم با تراكتور ادامه مي دهم.
وي در مورد اينكه بازهم به بازگشت به اروپا فكر مي‌كند يا خير گفت: براي سال آينده هنوز فكر نكردم، اما در برنامه‌هايم حضور در اروپا هست و در همين رابطه مدير برنامه‌هايم در حال مذاكره است.

ابریشم 01-08-2011 07:14 PM

نحسي 35 ساله را پايان مي‌دهيم
رشيدي: اين‌بار به‌عنوان مربي جام قهرماني را بالاي سر مي‌برم

خبرگزاري فارس: مربي دروازبانان تيم‌ملي فوتبال گفت: اين‌بار مي‌خواهم به‌عنوان مربي قهرمان آسيا شوم و جام قهرماني را بالاي سر ببرم.

http://media.farsnews.com/Media/8906...9/A0909913.jpg

منصور رشيدي در گفت‌و‌گو با خبرگزاري فارس، درباره شرايط تيم‌ملي براي حضور در جام‌ملت‌هاي آسيا اظهار داشت: 35 سال از آخرين قهرماني در آسيا مي‌گذرد و در آن‌سال من به‌عنوان بازيكن جام‌قهرماني را بالاي سر بردم. اين‌بار مي‌خواهم به‌عنوان مربي قهرمان آسيا شوم و اميدوارم به نحسي 35 ساله فوتبال ايران در جام‌ملت‌هاي آسيا پايان دهيم.

وي ادامه داد: سطح آمادگي ملي‌پوشان مناسب است و بازيكنان از روند پيشرفت خوبي برخوردار هستند. گلرهاي تيم‌ملي نيز آمادگي بالايي دارند.
مربي دروازبانان تيم‌ملي درپاسخ به‌اين‌سوال كه كداميك از دروازبانان آمادگي بالاتري دارند گفت: به‌طور طبيعي رحمتي از آمادگي مناسبي برخوردار است و در اكثر بازي‌هاي تيم‌ملي فيكس بوده است.
وي درباره شرايط كاري پس از پايان جام‌ملت‌هاي آسيا و خاتمه قرارداد با تيم‌ملي عنوان داشت: با تعدادي از باشگاه‌هاي داخلي صحبت‌هايي داشته‌ام اما از قطر و امارات نيز پيشنهاد دارم و پس از جام‌ملت‌ها دراين‌باره تصميم‌گيري خواهم كرد.
رشيدي درباره حضور در ژاپن به‌همراه قطبي گفت: چنين پيشنهادي به‌من نشده است و پس از پايان ديدارهاي تيم‌ملي درباره شرايط كاري آينده تصميم‌گيري مي‌كنم.

ابریشم 01-08-2011 07:15 PM

/آخرين اخبار از وضعيت تيم ملي در دوحه/
تمرينات با نشاط بازيكنان و حضور رئيس فدراسيون در هتل

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم ملي فوتبال با نشاط تمرينات خود را در دوحه دنبال مي‌كنند تا براي اولين ديدار در جام ملت‌هاي آسيا برابر عراق آماده شوند.

http://media.farsnews.com/Media/8910...9/A0979170.jpg

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، علي كفاشيان، رئيس و مهدي محمدنبي، دبير كل فدراسيون فوتبال امروز وارد هتل فورسيزن دوحه، محل استقرار تيم ملي شدند و با بازيكنان و كادر فني ديدار و گفت‌گويي داشتند.

تمرينات تيم ملي از فردا سبك خواهد شد و روزانه در يك نوبت به تمرين مي‌پردازند. ملي‌پوشان تاكنون در دو نوبت خود را براي رقابت‌هاي جام ملت‌ها آماده مي‌كردند.
خسرو والي‌زاده، مدير امور رسانه‌اي تيم ملي فوتبال در گفت‌وگو با فارس درباره مسائل مطرح شده در خصوص درگيري‌هاي بازيكنان تيم ملي و بي‌انگيزگي آنها اظهار داشت: تمام مسائلي كه برخي افراد مطرح كرده‌اند شايعه است و چنين مواردي به هيچ وجه وجود ندارد.
وي ادامه داد: بازيكنان با انگيزه و نشاط بالا تمرينات خود را دنبال و خود را براي اولين ديدار برابر عراق آماده مي‌كنند. صبح امروز نيز جلسه بازيكنان و كادر فني برگزار شد و تمام هماهنگي‌هاي لازم صورت گرفت.
والي‌زاده خاطرنشان كرد: ملي‌پوشان موفق نشدند بازي افتتاحيه را تماشا كنند، اما اين ديدار ضبط شده و كادر فني تمام مسائل مهم اين بازي را به بازيكنان يادآور خواهد شد.
وي با اشاره به برگزاري جلسه هماهنگي ديدار تيم‌هاي ايران و عراق به خبرنگار فارس گفت: جلسه هماهنگي اولين ديدار ايران فردا در هتل فورسيزن با حضور اصغر حاجيلو، پرويز خانلري و من برگزار خواهد شد.

ابریشم 01-08-2011 07:16 PM

اخبار گروه دوم:عربستان سعودي-سوريه-اردن-ژاپن

هوندا تنها به حمله فکر می کند

دوحه: کیسوکه هوندا، ستاره تیم ملی ژاپن در جام جهانی آماده است در مقابل تیم های دفاعی آسیا رهبر ارکستر فوتبال تهاجمی «سامورایی ها» باشد.

ستاره ژاپنی زسکا مسکو در این باره گفت:«هدف شخصی من و تیم یک چیز است. این که بدون اهمیت به رقبا به قهرمانی برسیم. همه بازیکنان ما می خواهند تهاجمی بازی کنیم.»
ژاپن در گروه B با تیم های سوریه، عربستان و اردن هم گروه است. او در مورد این گروه ادامه داد:«اگر ما نتوانیم برند فوتبالمان را مقابل اردن و سوریه نشان دهیم هرگز نمی توانیم حتی تا نیمه نهایی پیش برویم.»
او که در اروپا لقب «قیصر کیسوکه» را دارد در مورد پستش هم گفت:«نقش من در تیم این است که به حرکات تهاجمی سرعت بدهم و توپ را به سرعت از دفاع به حمله برسانم.»

ابریشم 01-08-2011 07:17 PM

کیم دونگ جین، داور بازی عربستان و سوریه شد

کیم دونگ جین، داور کره ای، قضاوت بازی دو تیم عربستان صعودی و سوریه را در روز یکشنبه و در ورزشگاه الرایان بر عهده دارد.

کیم دونگ جین کره ای در تاریخ 9 ژوئن 1973 در کره جنوبی به دنیا آمد و در حال حاضر در دائه جو زندگی می کند. او یک داور حرفه ای است. زبان مادری او کره ای است، اما کیم به راحتی انگلیسی صحبت می کند. کیم در سال 2005 به عنوان داور بین المللی شناخته شد و اولین قضاوت بین المللی او در تورنمنت بین المللی جوانان در قطر بود. تنها سرگرمی این داور کره ای فوتبال است و بهترین دوران زندگی او زمانی است که او داور فدراسیون بین المللی فوتبال شد.
دستیاران او در مسابقه عربستان و سوریه، جئونگ هائه سنگ و جنگ جون مو خواهند بود.

ابریشم 01-08-2011 07:17 PM

رو در رو: ژاپن مقابل اردن

ژاپن و اردن تا کنون تنها یک بار در جام ملت های آسیا به مصاف هم رفته اند.

آن ها در سال 2004 در چین با یکدیگر روبر شدند که در وقت 90 دقیقه به تساوی یک - یک رسیدند. ژاپن اما موفق شد در ضربات پنالتی 4 بر 3 حریفش را شکست دهد.
این دو تیم روز 19 دی ساعت 16:45 به وقت تهران در ورزشگاه قطر اسپورتس کلاب به مصاف هم می روند.

ابریشم 01-08-2011 07:18 PM

رو در رو: سعودی مقابل سوریه

http://images.the-afc.com/afc/comps/...sa_syr_3x2.jpg

عربستان سعودی و سوریه تا کنون تنها دوبار به مصاف هم رفته اند و سعودی ها هر دو بار به پیروزی رسیده اند.

این دو تیم اولین بار در سال 1984 در سنگاپور به مصاف هم رفتند. عربستان در آن بازی یک بر صفر پیروز شد. دومین بار هم در جام ملت های 1988 قطر بود که سعودی ها 2 بر صفر بازی را بردند.
عربستان که در دوره قبلی مسابقات دوم شده بود ساعت 19:45 یکشنبه 19 دی به وقت تهران در ورزشگاه الریان به مصاف سوریه می رود.

ابریشم 01-08-2011 07:18 PM

ماجد عبدالله: پسيرو لياقت مربيگري عربستان را ندارد

ماجد عبدالله نامي آشنا براي فوتبالدوستان ايراني است. چهره‌اي که الهام‌بخش تيم ملي عربستان در قهرماني 1988 در قطر بود.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00027261.jpg

این اسطوره فوتبال عربستان که زمانی که بیشترین تعداد بازی ملی در سطح جهان را نیز در اختیار داشت، یکی از جماعت کثیری است که اعتقاد دارد جوزه پسیرو مربی پرتغالی عربستان، شایسته هدایت قهرمان سابق آسیا نیست.
ماجد عبدالله در مصاحبه‌ مفصلی با روزنامه الشرق عربستان، پسیرو را متهم کرد که از شرایط فنی لازم برای قهرمان کردن تیم ملی عربستان در جام‌ملت‌های آسیا 2011 در قطر برخوردار نیست. ماجد عبدالله می‌گوید: پسیرو با عملکرد خجالت‌بارش باعث حذف عربستان از مسابقات مقدماتی جام‌جهانی شد و به نظر من ادامه همکاری با وی کاملا اشتباه بود. چراکه با هر مربی دیگری می‌توانستیم به مرحله پلی‌آف صعود کنیم و به جام‌جهانی برویم. تیم او، تیم خوبی نیست و اشکالات زیادی دارد و همه در بازی آنگولا دیدند که از نظر فنی در این مدت هیچ پیشرفتی نداشته ایم. به نظر من، توقف عربستان مقابل تیم 9 نفره آنگولا در خانه خجالت‌بار و تاسف‌انگیز است.
شرایط فعلی پسیرو را می‌شود با افشین قطبی در ایران مقایسه کرد. یک مربی‌ای که بخشی از ناکامی عدم صعود بر جام‌جهانی بر دوش اوست و در فضایی نسبتا مبهم به کار ادامه می‌دهد. پسیرو که در مسابقات مقدماتی از نیمه راه سرمربی عربستان شد، ایران را در تهران شکست داد و موجبات حذف علی دایی و انتخاب افشین قطبی را فراهم آورد. اما باخت به بحرین در مرحله پلی‌آف کار را خراب کرد.

ابریشم 01-08-2011 07:20 PM

اخبار گروه اول:قطر-كويت- چين -ازبكستان

مربی کویت: به چین احترام می گذارم اما به بازیکنانم ایمان دارم

دوحه: گوران توفگژیچ، سرمربی کویت امیدوار است جام ملت های آسیا 2011 در قطر فرصتی باشد برای بازگشت تیمش به دوران طلایی.

«آبی ها» حدود سه دهه پیش یکی از تیم های درجه یک فوتبال آسیا بودند و جام ملت های آسیای سال 1976 برای اولین و تنها بار به مقام قهرمانی رسیدند.
این تیم در سال 1982 نیز به جام جهانی اسپانیا رسید و از آن روز تا کنون نتوانسته به مرحله حذفی جام ملت های آسیا در هیچ دوره دیگری برسد.
اما درخشش این تیم در جام قهرمانی فدراسیون فوتبال غرب آسیا و مسابقات جام خلیج در سال 2010 مربی این تیم را بسیار امیدوار کرده است:«نتایج ما در هر دو مسابقه انگیزه زیادی به ما داده است. اما جام ملت ها از آن جا که سطح بسیار بالایی دارد ما کار خیلی خیلی سختی داریم. سال گذشته این نسل از بازیکنان به موفقیت های زیادی رسیدند و من مطمئنم آن ها در آینده نسل طلایی فوتبال کویت خواهند بود.»
کویت روز شنبه با چین بازی خواهد کرد. این دو تیم که همراه ازبکستان و قطر میزبان در گروه A هستند پیشتر پنج بار با هم بازی کرده اند که سهم هر یک تنها یک پیروزی بوده است:«این اولین بازی ما خواهد بود و برای همین اهمیت بسیار بالایی دارد. من چین را آنالیز کرده ام و سعی کرده ام تیم را برای این بازی به آمادگی برسانم. چینی ها تیم بسیار منظمی دارند و به لحاظ فردی بازیکنان توانایی در این تیم بازی می کند. راجع به نتیجه حرفی نمی زنم اما ضمن احترام به چین به بازیکنانم ایمان دارم.»

ابریشم 01-08-2011 07:21 PM

سرمربی چین: روزی را می بینم که قهرمان آسیا شده ایم

دوحه: گائو هونگ بو، سرمربی چین می گوید جام ملت های آسیا 2011 در قطر یک آزمایش واقعی است برای این که همه ببینند ستاره های جوان چینی تا کجا می توانند پیش بروند.

چین سال 2002 به جام جهانی صعود کرد و در جام ملت های آسیا 2004 در حالی که میزبان بود به مدال نقره دست یافت. بعد از آن اما نه به جام جهانی 2006 صعود کرد و نه به جام جهانی 2010. در جام ملت های آسیا 2007 نتایج بدی گرفت.
به همین دلیل هونگ بو همه بازیکنان قدیمی تیمش را کنار گذاشت و روی آورد به انتخاب استعدادهای جوان چینی. در میان این بازیکنان البته هائو جون مین که در شالکه بازی می کند حضور دارد اما تیم ملی چین در این مسابقات جوان ترین تیم تاریخ این کشور است:«بازیکنان من روحیه خیلی بالایی دارند و با هم متحد هستند. می خواهیم با همین منوال ادامه دهیم. با این که تیم جوانی هستیم از هیچ کس نمی ترسیم و می خواهیم بهترین بازی هایمان را در آسیا به نمایش بگذاریم.»
چینی ها شنبه 8 ژانویه - 18 دی با کویت اولین دیدارشان را برگزار می کنند:«من حس می کنم این کویت نسل طلایی فوتبال این کشور است پس ما برای این که موفق شویم باید بهترین بازی مان را انجام دهیم. هدف ما در این تورنمنت استفاده از بهترین تاکتیک ها و نشان دادن فلسفه فوتبالمان است. در 10 سال اخیر نیمکت تیم ملی چین مربیان زیادی به خود دیده است که هر کدام با سبک خودشان کار می کردند. ما در این مدت موفقیت هایی داشته ایم اما گاهی هم این طور نبوده پس به نظر من این مسابقات می تواند آزمایش خوبی باشد. من روزی را می بینم که چین قهرمان آسیا شود.»

ابریشم 01-08-2011 07:21 PM

رخشش هافبک چین در قطر

دوحه: هرچند چین در سال های اخیر سختی های زیادی در فوتبال کشیده اما یو های، هافبک این تیم معتقد است موفقیت کشورش در مسابقات شرق آسیای سال 2010 اعتماد به نفس هم تیمی هایش را بالا برده است.
چین در فوریه سال 2010 کره جنوبی را با سه گل شکست داد و با ژاپن به تساوی رسید و در نهایت جام قهرمانی مسابقات فوتبال شرق آسیا را بالای سر برد. با این حال عدم صعود به جام جهانی 2010 و قبل از آن 2006 به اضافه بازی های ضعیف در جام ملت های آسیا 2011 باعث شده بود این کشور سال ها جایی در میان قدرت های برتر قاره نداشته باشد.
با این حال یو در مورد قهرمانی تیمش در مسابقات شرق آسیا گفت:«این قهرمانی روحیه زیادی به ما داد. بعد از آن مسابقات ما تجربه و اعتماد به نفس بالایی پیدا کردیم. از آن موقع تا کنون ما رشد زیادی کرده ایم و امیدوارم بتوانیم توانایی هایمان را نشان دهیم.»

اکنون ساعت 09:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.