پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   روانشناسی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=102)
-   -   فقط خانم ها بخوانند (http://p30city.net/showthread.php?t=32596)

ترنم 08-21-2013 12:42 PM

زندگی بهتر

می خواهید زندگی بهتری داشته باشید ! امتحان کنید
اگر رفتارتان را تغییر دهید، ادراکتان، اعمالتان، و زندگیتان را تغییر داده اید و با تغییر تک تک زندگیها، دنیا تغییر خواهد کرد

۱- هر روز ۱۰ تا ۳۰ دقیقه پیاده‌روى کنید و به هنگام راه رفتن، لبخند بزنید. این بهترین داروى ضدافسردگى است.
۲- هر روز حداقل ۱۰ دقیقه در یک مکان کاملاً ساکت و بى‌سر و صدا بنشینید.
۳- هرگز از خوابتان نزنید. یک دستگاه ضبط فیلم بخرید و برنامه‌هاى تلویزیونى مورد علاقه‌تان که شبها دیروقت پخش مى‌شوند را ضبط کنید و روز بعد ببینید.
۴- هر روز صبح که از خواب بلند مى‌شوید، جمله زیر را تکمیل کنید: «هدف امروز من ………………….. است.»
۵- با این سه «الف» زندگى کنید: انرژى، اشتیاق، احساس یگانگى.
۶- نسبت به سال قبل کتاب‌هاى بیشترى بخوانید و بازى‌هاى بیشترى بکنید.
۷- هر روز زمانى را براى دعا، مدیتیشن، یوگا و یا نظایر آن بگذارید.
۸- با افراد بالاتر از ۷۰ ساله و نیز افراد کمتر از ۶ ساله وقت بگذرانید.
۹- به هنگام بیدارى، رویاپردازى کنید.
۱۰- بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات تغذیه کنید.
۱۱- چاى سبز، مقدارى زیادى آب، کلم، بادام و فندق را در رژیم غذایى روزانه‌تان بگنجانید
۱۲- سعى کنید هر روز بر روى لب حداقل سه نفر لبخند بیاورید.
۱۳- ریخت و پاش و آشفتگى را از خانه، ماشین و میز کارتان دور سازید.
۱۴- انرژى خود را صرف شایعات، موضوعات گذشته، افکار منفى یا چیزهایى که از کنترل شما خارج است نکنید. در عوض، انرژى خود را مصروف جنبه‌هاى مثبت «زمان حاضر» سازید
۱۵- بدانید که زندگى مانند مدرسه است و شما براى یادگیرى به اینجا آمده‌اید. مسائل، جزئى از برنامه درسى است که ظاهر مى‌شوند و از بین مى‌روند، درست مثل مسائل کلاس ریاضى، امّا درس‌هایى که از آن‌ها یاد مى‌گیرید براى همیشه پا برجا مى‌ماند.
۱۶- صبحانه را زیاد، ناهار را متوسط و شام را کم بخورید.
۱۷- خودتان را زیاد جدّى نگیرید. هیچکس دیگر هم این کار را نمى‌کند.
۱۸- لزومى ندارد که در هر بحثى برنده شوید، اختلاف نظرها را بپذیرید.
۱۹- با گذشته خود صلح کنید تا «حال»تان خراب نشود.

۲۰- زندگى خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.
۲۱- هیچکس مسئول شادى و رضایت شما نیست بجز خودتان.
۲۲- هر مصیبت یا ضایعه‌اى که برایتان پیش مى‌آید به خودتان بگوئید: «آیا ۵ سال دیگر، این اتفاق اهمیتى خواهد داشت؟
۲۳- همه را به خاطر همه چیز ببخشید.
۲۴- آنچه دیگران درباره شما فکر مى‌کنند به شما مربوط نیست.
۲۵- هر وضعیتى، چه خوب و چه بد، تغییر خواهد کرد.
۲۶- به هنگام بیمارى، کارتان از شما مراقبت نمى‌کند، دوستانتان از شما مراقبت مى‌کنند. تماس خود را با آن‌ها حفظ کنید.
۲۷- بهترین اتفاق براى شما هنوز روى نداده است.
۲۸- گاهگاهى به افراد خانواده‌تان تلفن کنید و بهشان بگوئید که به فکرشان هستید
۲۹- هر شب قبل از رفتن به رختخواب، جمله زیر را تکمیل کنید. «من امروز به خاطر …………………. خوشحال و سپاسگزارم.

ترنم 08-21-2013 11:17 PM

تزئین صابون حمام

ایده هایی برای تزئین صابون حمام

تزئینات بسیار معطر و لوکسی وجود دارند که مخصوص استفاده در حمام هستند و می توانند برای هر کسی به عنوان یک هدیه بسیار دوست داشتنی در نظرگرفته شوند .

صابون های مخصوص
تزئین انواع صابون های معطر و لوکس خانگی با استفاده از عسل ، زنجبیل ، دارچین و ...که درست کردن آنها کاری بسیار راحت و آسان می باشد.
صابون های گیاهی
با استفاده از پاکت شیر یا کارتن آب میوه می توانید این صابون های زیبا و عاشقانه را درست کرده و مهم آن است که در ساخت آنها از انواع دانه های گیاهی استفاده کنید.
صابون های بسته ای
تعداد زیادی صابون های بسته بندی شده که از انواع اشکال و رنگ ها درست شده اند و علاوه بر آنکه عطر و بوی خاصی را به بدن ما منتقل می کنند ، خوش بو کننده ی محیط حمام هم هستند.
قالب های متنوعی از صابون
صابون هایی در رنگ های متنوع ، بافت ها و طرح های بسیار مهیج ، و بوی معطری که از زیبایی خاصی به حمام تان می دهند.
صابون به شکل بسته ی چای
کیسه های چای را با پودرهای صابونی که بوی ملایمی دارند پر کنید ، و سپس جوانه برگ نعناع ، و جوانه های گل بابونه داخل آنها بریزید .
صابون های مرطوب کننده
برای درست کردن این صابون های مرطوب کننده احتیاج به چهار ماده ی غذایی است و اساس آن بر پایه ی شکر و قند می باشد و بزرگی و کوچکی آن بستگی به این دارد که از چه جوانه ها و دانه هایی استفاده می شود.
صابون های کیسه ای
در داخل کیسه های کوچک پودر صابون های معطر و خوشبو بريزید وسپس آنها را با روبان های رنگی تزئین کنید.
صابون هایی مخصوص لب
می توانید ظرف های مخصوص رژ لب تان را بعد از تمام شدن شسته و خشک کنید و در داخل آنها صابون های ریز و پودر شده را بریزید.
صابون به شکل قلب
ار شکلات های قلبی شکل الهام گرفته و صابون ها را مانند این قلب های درست کنید.

حروف اول اسم برای تزئین روی دمپایی حمام
علاوه بر صابون شما می توانید دمپایی های حمام را هم تزئین کنید. به عنوان مثال حرف اول نام اعضای خانواده تان را روی دمپایی ها حک کرده یا بدوزید
صابون هایی در قالب های ساده و بزرگ
صابون های کلاسیک و بسیار بزرگ را درون ظروف چینی پایه دار سفید گذاشته و با روبان تزئین کنید.
چند حوله در یک سبد هدیه
یکی دیگر از ایده ها برای تزئین حمام استفاده از حوله های شیک و کلاسیک است. حوله های رنگی را می توانید در درون یک سبد بزرگ و زیبا قرار دهید
صابون های گلدار
صابون هایی که روی آنها طرح هایی از گل های مختلف کار شده است و علاوه بر زیبا بودن بسیار مناسب برای استفاده کردن هم می باشند.

منبع : سيمرغ

ترنم 08-24-2013 12:08 AM

خوشبختی

چهار فاکتور اساسی برای خوشبختی/ نامزدها بخوانند

دوام با نشاط یک زندگی زناشویی نیازمند گذشت و ایثار است، چرا که وقتی همسران ندانند چگونه گذشت کنند، ناراحتی ها انباشت می شوند و دست آخر به یک روابط سرد و ناراحت کننده منجر می شود.

زندگی زناشویی اگر بر اساس محبت و صداقت بنا نهاده شود می تواند خوشبختی و آرامش را برای طرفین درپی داشته باشد. البته اصولی وجود دارد که که رعایت آنها می تواند روند کلی زندگی زناشویی را با موفقیت و شادکامی همراه کند.

در زندگی زناشویی تمرکز روی چیزهای مثبتی که یک رابطه را خوب و زنده نگه می دارد، بسیار مهم است. محققان می گویند برای اینکه یک رابطه به کارکرد خود ادامه دهد، لازم است که نسبت خاصی از خوبی در مقابل بدی وجود داشته باشد واین رقم حیرت آورپنجاه پنجاه نیست بلکه پنج به یک است.در مقابل هر تعامل منفی یا تنش زا باید پنج تعامل مثبت وجود داشته باشد.به برخی از این ابعاد مثبت اشاره می کنیم.

1. دوستی
خصلتی که در صدر لیست زن وشوهرهای خوشبخت به چشم می خورد، دوستی است که شامل سهیم شدن علایق و افکار است. هم فرمول از پیش تعیین شده ای در مورد اینکه همسران چه مدتی را باید با هم صرف فعالیت های مشترک کنند تا یک پیوند زناشویی به تاثیرگذاری خود ادامه دهد، وجود ندارد، اما به طور قطع، واضح است زن وشوهرهایی که علایق مشترکی برای اینکه در مورد آن صحبت کنند دارند، مزیت ویژه ای درخوب نگه داشتن زندگی زناشویی خود دارند.

وقتی زن و شوهر در چیزی غیر از خانه وبچه ها با هم مشترک نیستند، گفتگوهایشان خیلی سریع بر روی مشکلات متمرکز می شود. پدر ومادر نه فقط به عنوان دستیار یکدیگر در تربیت بچه ها بلکه به عنوان یار ومونس همدیگر باید با هم خوش بگذرانند و از وجود یکدیگر لذت ببرند. پدر ومادرهایی که علایق و سرگرمی های مشترک دارند، گفتگو های شاد ودلپذیری برای شنیدن بچه هایشان دارند. به خاطر اینکه این نوع رابطه زناشویی جذاب و با مزه است، احتمالا بچه ها باور”ازدواج یعنی دوستی”را به طرحواره شان وارد می کنند. وارد کردن دوستی وخوشی به زندگی زناشویی منبع تغذیه ای برای زن وشوهر فراهم می کند که آنها را در لحظات دشوار سر پا نگه می دارد و حتی به آنها انگیزه بیشتر برای ادامه تلاش در جهت سرزنده نگه داشتن زندگی زناشویی مان می دهد.

2. سپاسگزاری
زوج های خوشبخت قادرند که احساس خوشبختی همسران خود را با ابراز قدردانی مضاعف کنند. زنان شاغل می گویند که وقتی شوهرانشان از آنها سپاسگزاری می کنند، آن وقت هر کاری “شدنی” است. تنها زمانی که احساس می کنند کسی قدر آنها را نمی داند فشار کار از یک طرف و گرداندن خانه از طرف دیگر موجب آزردگی آنها می شود.

بیشتر پدر ومادرها از اینکه می توانند از وجود یکدیگر در نگهداری بچه ها کمک بگیرند سپاسگزار هستند، اما تعداد کمی از آنها وقتی را برای گفتن این مسئله می گذارند. بچه هایی که در اطراف والدین دلخور و دور از هم هستند می آموزند که رویای”عشق جاوید” فریبی بیش نیست. عدم سپاسگزاری از سوی والدین در بچه ها احساسی از بی ارزشی و ناخوشایندی نسبت به ازدواج ایجاد می کند. بچه هایی که والدینشان قادر هستند همکاری یکدیگر را تصدیق و برای آن ارزش قائل شوند، می بینند که همسرانشان چقدر می توانند برای هم مهم باشند. حسن نیت و اساس مثبتی که از طریق سپاسگزاری به وجود می آید به بچه ها اهمیت تشویق و تحسین را یاد می دهد وبیشتر احتمال دارد که در دادن و دریافت آن در روابطشان با دیگران راحت باشند.

3. خنده و شوخی
توانایی با هم خندیدن نیز به عنوان یکی از مولفه های کلیدی یک زندگی زناشویی سعادتمندانه محسوب می شود. شوخ طبعی می تواند به زوجین کمک کند نگذارند مشکلات پایشان را از گلیمشان دراز تر کنند. البته این بدان معنا نیست که باید از تمام مسائل و اختلافات با مسخره بازی گذشت. زمانی که والدین می توانند با همدیگر بخندند و از شوخی برای پشت سر گذاشتن لحظات دشوار استفاده کنند بچه ها هم از تنشی که در سایر خانواده ها منجر به ایجاد دلهره و نگرانی می شود جان سالم به در می برند.

4. گذشت

علیرغم وجود حسن نیت، زنان وشوهران اغلب یکدیگر را ناامید یا اذیت می کنند. زن وشوهرهایی که قادرند با هم وقتی گفتگویی پیش می آید صحبت کنند و خشمشان را تخلیه کنند، از امتیاز بی نظیری در زندگی شان برخوردارند. دانستن اینکه چگونه گذشت کنیم توانایی در اعتماد کردن به یکدیگر است و باور به اینکه خوبی احیا شدنی است. این امر تنها در صورتی روی می دهد که طرفی که آزرده شده بتواند آزردگی اش را با طرف مقابل مطرح کند که او هم باید به تبع آن، مسئولیت ایجاد این ناراحتی را بر عهده بگیرد. توانایی همکاری کردن برای حل مسائل و باز گرداندن صمیمیت به رابطه به خوبی فرصت پیروزی در زندگی زناشویی را به ما می دهد.

ترنم 08-27-2013 01:15 AM

10 غذایی که هوش را از بین می‌برد

10 غذایی که هوش را از بین می‌برد

در رژیم غذایی ما برخی از مواد غذایی یافت می‌شوند که ما با خوردن آنها به کند ذهنی و نابودی هوش بیشتر کمک می‌کنیم.
در زندگی انواع مختلفی از مواد غذایی وجود دارند که به نابودی هوش منجر می‌شود، ‌در این مقاله به شرح مواردی از آن می‌پردازیم.
همه ما با آن دسته از مواد‌غذایی که باعث حملات قلبی، چاقی، سرطان و دیگر موارد ذکر نشده‌ای که تند و زننده هستند آشنا هستیم. اما در واقع خوراکی‌هایی وجود دارند که خوردن آنها باعث نابودی هوش می‌شود.
این دسته از مواد غذایی شامل الکل، مواد ‌غذایی کم‌ارزش، قندهای مصنوعی است که باعث بیماری‌های فوق‌الذکر می‌شود.
بنابراین، اساساً آنچه برای باقی‌ماندن در بدن بد است که بخوبی در مغز ذخیره نشود.
گیج کننده است که در زندگی ما هیچ راه فراری از این مواد غذایی وجود ندارد که در این لیست ذکر شده است.
اما به یاد داشته باشید که برای زندگی کردن به صورت سالم در حد اعتدال کلیدی وجود دارد.
اگر ما تعادل بین سالم و ناسالم بودن مواد غذایی را مدیریت کنیم، قطعا به ما اجازه داده می‌شود تا از خوش‌گذرانی‌های گاه به گاه، بیش از حد لذت بریم.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1770.jpg

1. الکل
قطعا برای شهرت الکل به عنوان قاتل مغزی خود متعجب نمی‌شویم.
ما معمولاً از پیامدهای مخرب و ویرانگر الکل بر کبد خود آگاهی داریم اما این در حالی است که الکل همچنین می‌تواند صدمات جدی به سلول‌های مغزی نیز وارد کند.
عوارض جانبی شناخته شده از الکل شامل لغزش‌های حافظه و عدم تمرکز است. سوء مصرف طولانی مدت الکل نیز باعث اختلال در قوای شناختی می‌شود.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1767.jpg

2. تنقلات
برگرها، سرخ‌کردنی‌ها و چیزهایی شبیه آن ما را دچار وسوسه ‌می‌کند اما خوردن این مواد غذایی باعث انباشته شدن چربی‌ها ‌می‌شود که این امر اعتیاد را بوجود می‌آورد.
مصرف نامحدود تنقلات مانع تولید «دوپامین» می‌شود که ماده شیمیایی «شادی» در بدن ما است و علائمی را به وجود می‌آورد که با نوسان اخلاقی و افسردگی ارتباط دارد.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1769.jpg

3. محصولات غذایی غنی از قند
قند‌های ذخیره شده که مسبب مشکلات عصبی است.
مصرف بیش از حد قند منجر به کاهش تولید یک ماده شیمیایی در مغز می‌شود که به عنوان فاکتور نوروتروفیک مشتق شده از مغز شناخته شده است.
نبود این ماده باعث اختلال در یادگیری و همچنین به خاطر سپردن می‌شود. طبیعت اعتیاد‌آور شکر عواقب بلند مدتی بهمراه دارد به طوریکه بر توانایی یادگیری تاثیر می‌گذارد و مهارت‌های شناختی را تضعیف می‌کند.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1768.jpg

4. مواد غذایی سرخ شده
مواد غذایی سرخ شده، به سبک پخت جنوبی در جنوب شرقی آمریکا به عنوان «کمربند سکته مغزی» شناخته شده است.

سطوح بالای چربی و کلسترول موجود در مواد غذایی سرخ شده بر دیواره‌های شریان تامین خون به مغز رسوب می‌کند؛ عدم خون‌رسانی کافی در نهایت باعث سکته مغزی می‌شود.
بنابراین، هنگامی که در رژیم غذایی به طور منظم شامل مواد غذایی سرخ شده باشد، شما بیشتر با دردسر و مشکلات مواجه می‌شوید.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1765.jpg

5. وعده‌های غذایی منجمد شده
اکثر افراد در زندگی خود به دلیل زمان کمی که دارند مجبور می‌شوند که غذاهای خود را فریز کنند.
مصرف مواد غذایی یخ زده، به طور منظم می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد و همچنین به زوال عقل که تخریب سلول‌های مغزی در طول زمان است،‌ منتهی شود.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1764.jpg

6. محصولات غذایی شور
مواد غذایی شور درست مانند مواد قندی، می‌تواند اعتیاد آور باشد و با عواقب خطرناک همراه باشد.
سدیم در تغییرات فشار خون شناخته شده است اما نکته اینجاست که آیا می‌دانید که این ماده می‌تواند همچنین توانایی‌های تفکر ما را مختل سازد؟
برای هر چیزی پزشکان به ما توصیه نمی‌کنند که مصرف نمک را کم کنیم.
نمک، به عنوان یک ماده نگهدارنده در ترشی‌ها استفاده می‌شود، پس از زیاده‌روی در خوردن آن خودداری کنید.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1763.jpg

7. پروتئین‌های فرآوری شده
پروتئین‌ها و چربی‌ها چیزهایی که ما از دوران مدرسه آنها را می‌شناسیم.
زمانی که پروتئین‌ها فرآوری می‌شوند و تبدیل به سوسیس، پپرونی و کالباس، می‌شوند پروئتین‌ها خطرناک می‌شوند.
مواد نگهدارنده، مانند نیترات سدیم، زمانی که در فرآوری گوشت با پروتئین‌ها ترکیب می‌شود بسیار سرطان زا می‌شوند.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1766.jpg

8. نیکوتین
نیکوتین زمانی که به میزان بالا مصرف می‌شود به دلیل کاهش عرضه خون و اکسیژن به مغز به عنوان عامل سرطان شناخته می‌شود.
علاوه بر این، سفت ‌شدن مویرگ‌ها و تأثیر بر عملکرد انتقال دهنده‌های عصبی و انتقال مواد شیمیایی در بدن از دیگر عوارض آن به شمار می‌آید.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1762.jpg

9. شیرین کننده‌های مصنوعی
بسیاری از ما نسبت به این موضوع که شیرین کننده‌های مصنوعی در زندگی ما فاقد آسیب هستند دارای تصور غلط هستیم.
استفاده از شیرین‌کننده‌های مصنوعی در نهایت به آسیب‌های مغزی منتهی می‌شود.

http://www.persiangroupbax.com/image...aza/he1761.jpg

10. چربی‌های ترانس
چربی‌های ترانس (trans fats) هنگام افزودن هیدروژن به روغن‌های مایع گیاهی (عمل هیدروژنه کردن)، برای بالابردن نقطه ذوب آنها (جامد کردن) جهت افزایش طول عمر و پایداری شان به وجود می‌آیند.
چربی‌های ترانس در روغن‌های شیرینی‌پزی، روغن نباتی جامد، مارگارین‌ها، شیرینی‌ها، غذاهای حاضری، غذاهای سرخ شده مثل پیراشکی و سیب‌زمینی‌ سرخ‌کرده و سایر غذاهایی که با روغن‌های هیدروژنه، پخته یا سرخ شده‌اند، یافت می‌شوند.
مصرف چربی‌های ترانس خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را افزایش می‌دهد؛ در طی یک دوره، ما را با درد و رنج یک سکته مغزی حساس مواجه می‌سازد.
همچنین، مصرف این نوع چربی سبب کم شدن حجم مغز می‌شود که در نهایت به بیماری آلزایمر منتهی می‌شود.

ترنم 08-27-2013 10:00 PM

۶ سوال مهم که زندگیتان را برای همیشه تغییر می‌دهد

۶ سوال مهم که زندگیتان را برای همیشه تغییر می‌دهد
چند سال پیش سردرگم شده بودم. احساس خستگی، ترس، تردید، اضطراب و شکست می‌کردم. در بن‌بست کاری گیر کرده بودم و از انتظارات جامعه به تنگ آمده بودم. نمی‌دانستم واقعاً باید با زندگیم چه کنم.

آنقدر برای خودم ارزش قائل بودم که بخواهم زندگیم را تغییر دهم اما نمی‌دانستم از کجا باید شروع کنم. روزها را با این امید می‌گذراندم که اوضاع تغییر کند--که بتوانم از زندگی که روحم دیگر تحمل آن را نداشت فرار کنم.

بدترین قسمت ماجرا اینجاست که من طوری زندگی می‌کردم که جامعه از من انتظار داشت. اینکه کار مطمئنی پیدا کنم و سخت کار کنم ، پله‌های ترقی را بالا بروم.

نمی‌دانم شما چطور هستید اما درمورد من، این رفتارهای درست، همه لذت زندگی را برایم نابود کرد.

تصور کنید که در وجودی که راضی‌تان نمی‌کند، گیر افتاده باشید. وقت باارزشتان را به انجام کارهایی تلف کنید که واقعاً دوست ندارید. و از اینکه بخواهید این خاص بودنتان را اعلام کنید بترسید. آخرهفته‌ها خوش بگذرانید و از رسیدن هفته بعد واهمه داشته باشید. شاید لازم به تجسم کردنش نباشد؛ شاید زندگی شما هم دقیقاً شبیه به من باشد.

بعد انگار چیزی مثل یک چکش به سرم اصابت کرد. قبلاً هم شنیده بودم اما هیچوقت به آن دقیق نشده بودم. انگار صدایی از اعماق ذهنم خیلی واضح و بلند با من حرف می‌زد.

«خود واقعی‌ات را کشف کن و همه جنبه‌های خاص بودنت را به دنیا نشان بده. اگر می‌خواهی یک زندگی غیرعادی داشته باشی این تنها راه توست.»

این توصیه را طوری دنبال کردم که انگار زندگی‌ام به آن وابسته بود. و می‌توانم بگویم که از آن به بعد زندگی‌ام بسیار بهتر شده است.

به جرات می‌توانم بگویم که عاقلانه‌ترین جمله‌‌ای که تابحال شنیده‌ام این بوده است:

اگر می‌خواهی یک زندگی فراعادت داشته باشی، لازم است که بدانی واقعاً که هستی و برای این منظور باید خود واقعی‌ات را کشف کنی.

این ۶ سوال زندگی من را برای همیشه متحول کرد. با اجازه دادن به شما برای کشف خود واقعی‌تان به شما هم کمک می‌کند زندگیتان را تغییر دهید. برای این منظور باید بفهمید چرا به این دنیای بزرگ پا گذاشته‌اید.

منظورمان خودی که دیگران می‌خواهند باشید نیست یا خودی که سعی می‌کنید برای گنجاندن در جامعه آن را تغییر دهید. درمورد خود واقعی‌تان حرف می‌زنیم--خودی که می‌خواهد خصوصیات خاص شما را به دنیا نشان دهد.

با پاسخ دادن به این سوالات علایق، توانایی‌ها، ارزش‌ها، امیال و انگیزه‌های خاص خودتان را پیدا می‌کنید.

شما یک هدف خاص دارید. پیدا کردن پاسخ به این سوالات به شما این امکان را می‌دهد خودتان را با این هدف هماهنگ کنید و جادوی واقعی را وارد زندگی‌تان کنید.

شناخت خود بالاترین دانشی است که می‌توانید به دست آورید. چرا؟ زیرا توانایی شما برای برآوردن امیال خاص درونی‌تان، توانایی شما برای برآوردن قدرت خود را تعیین می‌کند و این درمقابل کیفیت زندگی شما را مشخص می‌کند.
سوالات زیر برای کمک به شناختن عمیق خودتان و پیدا کردن چیزی که واقعاً برایتان مهم است، طراحی شده است. همه ما یک توانایی غیرقابل‌پیش‌بینی داریم؛ این تمرینات برای کمک به شما برای پیدا کردن این توانایی‌ها در خودتان طراحی شده‌اند.

۱. چه چیزی است که من در زندگی واقعاً دوست دارم؟

هر چیزی را که درمورد این جهان و آدمهایی که در زندگی‌تان هستند دوست دارید را لیست کنید. درمورد هر فعالیتی که شما را به هیجان می‌آورد و سرزنده‌ترتان می‌کند فکر کنید. این می‌تواند هر چیزی باشد: موسیقی، ورزش، آشپزی، تدریس، یادگیری، تماشای فیلم و … در عشق شما به این چیزها شوری عمیق نهفته است.

۲. تا اینجا در زندگی چه دستاورهایی داشته‌ام؟

تمام لحظاتی که به آن افتخار می‌کنید و همچنین وقت‌هایی که به موفقیت رسیده‌اید را لیست کنید. برای به دست آوردن این موفقیت‌ها، ممکن است بعضی توانایی‌های اصلی‌تان را استفاده کرده باشید. ببینید می‌توانید بفهمید که دلیل موفقیتتان چه بوده است؟ همچنین، هر فعالیت، سرگرمی یا چیز دیگری که به سادگی انجام می‌دهید را هم لیست کنید. در این فعالیت‌ها بالاترین توانایی‌های شما نهفته است.

۳. اگر می‌دانستم کسی قضاوتم نمی‌کند، چه می‌کردم؟

هر کاری که اگر نمی‌ترسیدید انجام می‌دادید، حتی وحشی‌ترین رویاهایتان را لیست کنید. این به شما کمک می‌کند ارزش‌های عالی خود را کشف کنید.

۴. اگر زندگی‌ام مطلقاً هیچ محدودیتی نداشت و می‌توانستم هر چه که می‌خواهم داشته باشم یا هر کاری که می‌خواهم انجام دهم، چه چیزی را انتخاب می‌کردم یا چه کاری را انجام می‌دادم؟

سبک‌زندگی ایدآل خود را توصیف کنید. بنویسید اگر می‌دانستید که قطعاً موفق می‌شوید چه می‌کردید، چه نوع فردی می‌شدید، چقدر پول درمی‌آوردید و کجا زندگی می‌کردید.

این سوال به شما این امکان را می‌دهد که بفهمید اگر هیچ محدودیتی نداشته باشید، چه نوع انسانی دوست دارید باشید. با منطبق کردن خودتان با این سبک زندگی می‌توانید به سمت زندگی گام بردارید که واقعاً دوست دارید داشته باشید.

۵. اگر صد میلیارد تومان پول داشته باشم چه می‌کردم؟

لیستی از همه کارهایی که دوست دارید با داشتن این همه پول انجام دهید، تهیه کنید. خوب، شاید به سفر دور دنیا بروید، یکی دو خانه بزرگ بخرید و کمی هم پول به خانواده‌تان بدهید. با وقتتان چه می‌کنید؟

این سوال به شما کمک می‌کند بتوانید بدون محدودیت فکر کنید. وقتی بتوانیم محدودیت‌ها و موانع را برداریم، می‌توانیم کاری که واقعاً دوست داریم انجام دهیم را کشف کنیم.

۶. چه کسی را بیشتر از همه در جهان تحسین می‌کنم؟

لیستی از کسانی که از آنها الهام می‌گیرید و خصوصیاتی در آدمها که تحسین می‌کنید، تهیه کنید. به این فکر کنید که واقعاً چه چیزی در این دنیا به شما الهام می‌بخشد. چیزی که در دیگران تحسین می‌کنید درواقع خصوصیتی در خودتان است. باید بدانید که به این دلیل کسی را تحسین می‌کنید که شبیه به خودتان است.

وقت گذاشتن برای پاسخ دادن به این سوالات زندگی‌تان را تغییر می‌دهد. هر چه بیشتر توانایی‌ها، ارزش‌ها، علایق، امیال و انگیزه‌های خودتان را کشف کنید، زندگی‌تان شادتر خواهد شد.

می‌توانید درس بخوانید و دکتر، مهندس، وکیل، معلم یا هر چیز دیگری شوید اما اگر دانش شناخت کامل خودتان را به دست نیاورید، زندگی هیچوقت پرمعنا و مفهوم نخواهد شد.

حالا شاید بفهمید که چرا انیشتین می‌گوید، اطلاعات دانش نیست.

باارزش‌ترین دانشی که می‌توانید به دست آورید، درون خودتان است.

ترنم 08-28-2013 12:27 AM

راهنمای ست کردن جواهرات امسال

راهنمای ست کردن جواهرات امسال

جواهرات با قطعات بزرگ و ضخیم، جزو جواهرات سال هستند. قطعات قرار گرفته در این مجموعه ها به صورت غیرمعمول بزرگ و ضخیم هستند ولی در عین حال چیدمان هنرمندانه این قطعات جلوه خاصی به این جواهرات می دهد.
زیباست و گران اما اگر خوب انتخاب نشود نه زیبایی اش به نظر می آید و نه گرانی اش؛
جواهرات را می گوییم که حالا فقط حکم زیبایی ندارند و یک سرمایه دوست داشتنی هم به شمار می آیند. در این مقاله نگاهی داریم به این موضوع؛ خواندنش خالی از لطف نیست حتی اگر نه قصد خرید داشته باشید و نه پول خرید آن را.

جواهر عتیقه و قدیمی
جواهرات قدیمی و عتیقه گرچه در ظاهر منسوخ شده اند ولی امروزه دوباره در رده جواهرات قرار گرفته اند. این جواهرات با ظرافت ها و اشکال زیبایشان از زمان های گذشته سخن می گویند. جواهرات خانوادگی و سنتی هم از این دست جواهرات هستند. به کار بردن قطعه های قدیمی در کنار جواهرات جدید از دیگر کارهایی است که امروزه بسیار محبوب واقع شده اند.

جواهر به شکل گل و حیوان
ساختن جواهرات به شکل گل های الگو گرفته از طبیعت و حتی حیوانات نیز جزو مد امسال است. در بعضی از طراحی ها جواهرات ساخته شده به شکل گل یا حیوان به صورت آویزهایی به گردنبند یا دستبند یا گوشواره متصل می شوند. این مجموعه اگر با سنگ و مروارید همراه شوند مجموعه ای بسیار شیک و زیبا به وجود می آورند که بیشتر موردپسند دختران جوان قرار می گیرند.

سنگ های قیمتی در کنار نگین های کریستالی
در مد امسال سنگ های درشت قیمتی را با نگین های درخشان کریستالی تزیین می کنند و مجموعه های زیبایی پدید می آورند و قطعا قسمت بزرگی از جواهرات سال را به خود اختصاص خواهند داد. تزیین سنگ های زیبا به وسیله نگین ها، جواهرات بسیار درخشنده و جذابی می سازند.

جواهر با طیف های مختلف آبی
تن های مختلف آبی در سنگ ها، واقعا زیبا و دل انگیزند. قرار دادن سنگ هایی با تن های مختلف آبی در کنار هم جزو مد امسال است. ممکن است در یک گردنبند، شما رنگ های فیروزه ای، آبی روشن، آبی کبود، آبی تیره و درخشان و… را در کنار هم ببینید که حس خوبی در انسان ایجاد می کند.

جواهر صلیبی شکل
امسال شکل صلیب بسیار مورد توجه طراحان جواهرات قرار گرفته است. البته جواهرات با شکل صلیب در اندازه های کوچک یا بزرگ، کار شده، ساده یا پرزرق و برق و رنگی از قبل طرفداران زیادی بین مردم داشته و دارد.

جواهر پلاتینی همراه با الماس
قرار گرفتن الماس در کنار پلاتین بسیار پرزرق و برق و باشکوه است. معمولا از این نوع جواهرات در مراسم خاصی مثل ازدواج استفاده می شود مانند حلقه های ازدواج یا نامزدی و سرویس های عروس. البته جواهرات پلاتینی همراه با الماس های درخشان قیمت بالایی دارند و از زمان های گذشته بیشتر موردتوجه خانواده های سلطنتی یا ثروتمند بوده اند.

جواهر دست ساز
جواهرات دست ساز، امسال بسیار پرطرفدار هستند. زیبایی این کارهای هنری و مدرن با قرار گرفتن طلا و نقره در کنار سنگ های قیمتی یا مروارید دوچندان می شود. استفاده از چند رنگ متفاوت در فلزات به کار رفته جلوه خاص و زیبایی منحصربه فردی به این نوع جواهرات می دهد.

جواهر با اشکال بزرگ و ضخیم
جواهرات با قطعات بزرگ و ضخیم، جزو جواهرات سال هستند. قطعات قرار گرفته در این مجموعه ها به صورت غیرمعمول بزرگ و ضخیم هستند ولی در عین حال چیدمان هنرمندانه این قطعات جلوه خاصی به این جواهرات می دهد و معمولا گردنبندهای ساخته شده به این سبک کاملا به گردن می چسبند. این جواهرات از تنوع گسترده ای برخوردارند و علاوه بر مدروز بودن محبوبیت بالایی بین طرفداران مد پیدا کرده اند.

مروارید در کنار منجوق
این جواهرات کاملا از دیگر مجموعه ها متفاوت هستند. استفاده از مروارید در ردیف های رنگارنگ منجوق ها بسیار شگفت انگیز و رمزآلود است. این گروه جواهرات جزو طراحی های مدرن هستند و در مد امسال جایگاه ویژه ای به خود اختصاص داده اند.

جواهر با رنگ روشن
طبقه بندی گسترده ای از سنگ های بسیار روشن به تازگی رواج پیدا کرده است. رنگ های این طبقه از سنگ های متنوع و درخشان هستند. با توجه به رنگ سنگ، رنگ طلای متصل شده به آنها انتخاب می شود. قرار گرفتن رنگ های متفاوتی از سنگ ها در کنار هم فوق العاده و چشم نواز است.

مهرگان 08-28-2013 11:19 AM

توصیه های مفید به خانم های شاغل - فقط خانم ها بخوانند

توصیه های مفید به خانم های شاغل - فقط خانم ها بخوانند
توصیه های مفید و خواندنی به خانم های شاغل
ساعت 7 صبح از خواب بیدار می شوید. با کمی عجله ودلهره از عدم به موقع رسیدن به محل کار، شوهر وکودک تان را از خواب بیدار می کنید. صبحانه را آماده کرده، بعد از صرف صبحانه ظرفها را داخل سینک می گذارید، روی میز را مرتب می کنید.

کودک تان را برای رفتن به مهد حاضر می کنید و به سمت محل کارتان حرکت می کنید. بعد ازظهر از محل کار باز می گردید، لباسهای کثیف را داخل ماشین می اندازید. شام را حاضر می کنید و.......

هر روز همین کارها با استرس خاص خود تکرار می شود، زن در خانه وظایفی دارد که هیچگاه مردان پس از مراجعت به منزل آن را تجربه نمی کنند. جایگاه زنان در زندگی مردان به طور سنتی نقش «مراقب کننده و یاور» است. داشتن چنین خصوصیتی به نوعی وظایف زنان را چه در مقابل خانواده و چه در مقابل کودکان بیشتر می کنید اما برای کاهش این استرس ها و نظم در امور روزمره یک زن شاغل باید چه کارهایی را انجام دهد؟

زنان شاغل معمولا کمتر در کنار کودکانشان هستند.کودکان معمولا در کنار مادران شاغل باید منتظر تعطیلات آخر هفته بمانند تا بتوانند در این زمان لحظاتی به پارک یا باغ وحش بروند.گاهی کودکان در این فرصت ها هم از والدین شان محروم هستند چرا که مادر خانواده معمولا باید غذاهای روزهای آینده را بپزد و معمولا نظم و نظافت خانه را روزهای تعطیل انجام دهد.

برنامه ریزی خوب، شرط اول
زندگی به این شکل علاوه بر اینکه برای مادر شاغل خسته کننده و دلهره آور است، اعضای خانواده را هم کسل می کند. حال آنکه با یک برنامه ریزی خوب افراد خانواده می توانند شب ها و تعطیلات آخر هفته ای پر ماجرا ، شاد همراه با استراحت داشته باشند و در کنار آن به امور خانه هم رسیدگی نمایند. روزهای تعطیل که معمولا پنجشنبه و جمعه است، زنان می توانند یک روز را به مرتب کردن خانه و جمعه ها را به استراحت یا گردش همراه با خانواده اختصاص دهند.

فراهم آوردن مواد غذایی مورد نیاز
مرد خانواده با فراهم آوردن مواد لازم برای طبخ غذا کمک می کند تا زن شاغل غذاهای طول یک هفته و غذای روزانه را تهیه کند. آماده بودن غذای مورد نیاز خانواده به نوعی استرس و نگرانی زن شاغل را در هنگام مراجعت به خانه می کاهد.

شستن لباس ها در طول هفته
یکی از مسائلی که در حال حاضر وجود دارد، مسائل اقتصادی خانواده ها است. این مسئله فعالیتهای زنان در خانه را هم تحت الشعاع قرار داده است. زنان شاغل معمولا بدلیل انباشته شدن لباس ها در آخر هفته به دفعات مکرر از ماشین لباسشویی استفاده می کنند.

این امر ممکن است، قبض برق خانه را افزایش دهد، حال اگر یک یا دو روز خاص در هر هفته برای لباس شستن و کارهای جانبی اختصاص داده شود، با این روش انجام شستشوهای کوتاه در طول هفته، پهن کردن لباسها در صبح و خشک شدن آنها در طول روز باعث صرفه جویی و جلو افتادن در کارها شده و با همکاری سایر اعضای خانواده بخشی از کار انجام می شود.

زنان شاغل باید با همسر و خانواده خود درباره خواسته ها و آرزوها یشان و اهداف کاری شان صحبت کنند،این امر سبب خواهد شد که اعضای خانواده با توجه به این اهداف همسر و مادرشان را یاری دهند

کاهش حواس پرتی در زندگی با برنامه ریزی
یکی از مسائلی که کار در افراد ایجاد می کند، حواس پرتی در امور زندگی است. شخصی که ساعات اصلی زندگی را در محل کار بوده است، به نوعی ذهنش مختص کار می شود. به این دلیل که زن در خانه نقش اصلی را ایفا می کند، اشتغال ذهنی او در امور خانه بی نظمی ایجاد می کند.

حال آنکه یک مرد بدلیل وظایف کمی که در خانه دارد، فراموش کاری اش در زندگی روزمره تاثیری زیادی ندارد. زن شاغل شاید موارد کوچک اما تاثیر گذار را در زندگی فرزند خود فراموش کند ، اما برنامه ریزی منظم می تواند این فراموشی ها را کاهش دهد.

با یک برنامه ریزی خوب افراد خانواده می توانند شب ها و تعطیلات آخر هفته ای پر ماجرا ، شاد همراه با استراحت داشته باشند و در کنار آن به امور خانه هم رسیدگی نمایند

توانایی های اعضای خانواده خود را لیست کنید
زنان شاغل برای اینکه اعضای خانواده هم در زندگی سهمی داشته باشند باید وظایفی را که سایر اعضا توانایی انجام آن را دارند، لیست کنند.
آنها باید با همسر و خانواده خود درباره خواسته ها و آرزوها یشان و اهداف کاری شان صحبت کنند،این امر سبب خواهد شد که اعضای خانواده با توجه به این اهداف همسر و مادرشان را یاری دهند.
این روش کمک می کند تا مباحثه و مذاکره ای صریح و واضح بین اعضای خانوده اتفاق بیافتد.صحبت در مورد موقعیت فعلی خود حتی اهداف آینده خانواده را تحت تاثیر قرار می دهد.

منبع:تبیان

پریشان 08-28-2013 04:14 PM

خانم ها کی ورزش کنند؟

از آنجا که روی ورزشکاران زن پژوهش های دقیق و گسترده ای صورت نگرفته است، یک اتفاق نظر و تفاهم کلی درباره سطح عملکرد آنها وجود ندارد.

وجود اختلافات فیزیولوژیک و نیز ساختاری بین جنس زن و مرد هم مزید بر علت شده است. اگرچه بر اساس نظرسنجی ها، اکثر ورزشکاران زن معتقد به افت عملکرد بدنی در دوران قاعدگی هستند، اما از لحاظ فیزیکی زنانی بوده اند که در طی زمان قاعدگی قادر به شکستن رکوردهای جهانی شده اند.

فعالیت ورزشی شدید سبب کاستن سطح استروژن در خون می شود، اما لزوماً بر سطح عملکرد بدنی اثری ندارند.

در تمرینات با شدت یکسان، اختلافی در میزان بروز آسیب های ناشی از ورزش در زن و مرد دیده نمی شود.
قرص های ضدبارداری هر چند ممکن است سبب تغییرات چشمگیر فیزیولوژیک در بدن زن شوند، اما تاثیر عمده ای روی عملکرد فرد نخواهند گذاشت.

حاملگی در دو تا سه ماه اول، اثر منفی روی عملکرد نمی گذارد. لابد می دانید در المپیک سال 1956 ملبورن، سه تن از برندگان مدال طلا حامله بودند. حتی بعد از طی حاملگی اگر وضعیت جسمی به شکل پیش از حاملگی زن بازگردد، مشکلی در رقابت های ورزشی نخواهد داشت.

ورزش سبب بهبود تراکم استخوان زنان نمی شود، بلکه فقط سبب حفظ آن می شود. در صورت مصرف مقادیر کافی کلسیم ، ورزش احتمالاً در شکل گیری استخوان های قوی تر کمک خواهد کرد.

از طرفی هیچ محدودیت سنی برای شرکت در ورزش های استقامتی وجود ندارد، حتی زنان 80 ساله هم توانایی شرکت منظم در دوهای مارتن را دارند، اگر چه مدت زمان طی شده بیشتر خواهد بود. دقیقاً معلوم نیست که آیا زنان سریع تر می دوند یا مردان؟ فقط می دانیم که در ازای هر دهه ی عمر، زنان توانایی سرعت بخشی در دویدن به میزان 14 متر در دقیقه را دارند. در حالی که این رقم برای مردان 7 متر در دقیقه است.

البته با توجه به اختلالات فیزیکی به نظر نمی رسد که زنان توانایی غلبه بر مردان در مسافت های کوتاه را داشته باشند، اما برعکس این موضوع در دوهای با مسافت طولانی صدق می کند که به نظر می رسد به علت چربی بالاتر موجود در بدن زنان است که به عنوان منبع انرژی عمل می کند. به علاوه تعریق در دماهای بالاتر بدن، سبب حفظ و نگهداری بیشتر آب بدن خواهد شد.
اثرات ورزش برای زنان ,ورزشهای مفید برای خانمها, ورزش مناسب برای خانمهافعالیت ورزشی شدید سبب کاستن سطح استروژن در خون می شو اثرات ورزش برای زنان ,ورزشهای مفید برای خانمها, ورزش مناسب برای خانمهافعالیت ورزشی شدید سبب کاستن سطح استروژن در خون می شود

ترنم 09-02-2013 07:43 PM

دوخت دمپایی رو فرشی

دوخت دمپایی رو فرشی با شلوار جین کهنه (آموزش تصویری)

چیزایی که لازم داریم

جیب پشت شلوار رو با پارچه زیریش با دقت میبریم
http://somijoon.persiangig.com/image...%20%284%29.JPG

از یه دمپایی واسه کشیدن کفی روفرشی مون استفاده میکنیم...اون رو روی مقوا پیاده میکنیم
http://somijoon.persiangig.com/image...20%2811%29.jpg

مقوا رو روی پارچه میذاریم و یکی دو سانت بزرگتر میبریم
http://somijoon.persiangig.com/image...%20%286%29.jpg

پارچه رو دورش میذاریم و با دقت میدوزیم...میتونید از دوخت های تزیینی واسه دورش استفده کنید
http://somijoon.persiangig.com/image...%20%289%29.jpg

حالا کفی رو داخل جیب میذاریم و لایه ی زیری رو به کف روفرشی چسب میزنیم
http://somijoon.persiangig.com/image...20%2812%29.jpg

امیدوارم خوشتون اومده باشه

ترنم 09-02-2013 07:44 PM

اموزش درست کردن چتر برای بستنی و آبمیوه

اموزش درست کردن چتر برای بستنی و آبمیوه در پذیرایی

برای درست کردنش فقط کاغذها یا مقواهای رنگی میخوایم و خلال دندون و چسب و قیچییه دایره به قطر 10-12 سانتیمتر روی کاغذ میکشیم...دورشو میبریم...نقطه وسط دایره رو مشخص میکنیم و یه مثلث کوچولو از توش در میاریم....بعدش باید دو تا لبه رو بذاریم روی هم و چسب بزنیم و خلال دندون یا سیخ های چوبی نازک رو وسطش فرو کنیم .

چتر آماده ست

امیدوارم خوشتون اومده باشه

ترنم 09-02-2013 07:46 PM

آموزش بافت مو

آموزش بافت مو و 6 مدل زیبا

بافتن موها جدیدا در دنیای مد بسیار مورد توجه قرا گرفته است
بافت مو چیزی است که هم برای موهای کوتاه قابل انجام است و هم برای موهای بلند. شما می توانید به وسیله این مدلها، تنوع زیادی در فرم موهایتان ایجاد کنید. در ادامه شما را با چند مدل بافت مو ، از طرح های ایزابل ژیلن ، طراح مو در نیویورک آشنا می کنیم.

بافتن موها جدیدا در دنیای مد بسیار مورد توجه قرا گرفته است ، مدل های متنوع و زیبایی که می توانید به راحتی با آنها استایل جدیدی به موهایتان بدهید ، آنها علاوه بر نوستالژیک بودن شیک هم هستند و خیلی راحت !

مدل های ساده بافت
بافت مو چیزی است که هم برای موهای کوتاه قابل انجام است و هم برای موهای بلند. شما می توانید به وسیله این مدلها، تنوع زیادی در فرم موهایتان ایجاد کنید. در ادامه شما را با چند مدل بافت مو ، از طرح های ایزابل ژیلن ، طراح مو در نیویورک آشنا می کنیم.

http://funtarin.ir/uploads/2013/09/6...00bb7abdba.jpg

مدل تاجی
این مدل مو برای موهای بلند و کمی بلند قابل اجرا است ؛ این مدل مو در ابتدا توسط نوارهای فرانسوی ایجاد می شدند. اما شما می توانید این مدل را با نوارهای معمولی هم ایجاد کنید. ابتدا موها را دو دسته کنید و هر دو دسته را ببافید و انتهای آن را با کش ببندید. سپس ، یکی از گیس ها را بالای سر خود بچرخانید و با سنجاق محکم کنید. گیس دیگر را هم به همین ترتیب روی سر و در پایین گیس اولی بچرخانید.

http://funtarin.ir/uploads/2013/09/e...72f6f7010c.jpg

مدل دم خرگوشی
در این مدل هرچقدر مو بلندتر باشد بهتر است. در این مدل موها را به هر تعداد که دوست داشتید می توانید از هم جدا و ببافید. ابتدا دو دسته مو به اندازه 2 سانت از دو طرف مو را با گیره مو از بقیه قسمتها جدا کنید و باقیمانده را در زیر سر جمع کنید و با آنها دو یا سه بافت ایجاد کنید ؛ یکی از بافتهای زیری را مثل گل دور خودش گرد کنید و بقیه بافتها را دور آن بچرخانید. در انتها آن دو دسته مویی که در بالا با گیره محکم کرده بودید را باز کرده و با دست تا پایین تاب دهید ، انتهای موها را زیر بافت های گرد شده مخفی کنید و با سنجاق محکم کنید .

http://funtarin.ir/uploads/2013/09/6...524dfde7f3.jpg

بافت یک طرفه مدل ماهی
این مدل بافت مو که برای موهای بلند مناسبتر است ، برای نگهداری به کمی دقت نیاز دارد. اگر موهای شما لخت است با اتو مو یا ویو کمی به آن موج دهید. موها را به یک طرف جمع کرده و یک دم اسبی یک طرفه درست کنید. موها را با یک کش در کنار گردن ببندید تا ثابت بماند. حالا بافت ماهی را شروع کنید. موهای بسته شده را دودسته کنید ، یکی از دسته ها را با دست چپ گرفته و یک نوار باریک مو از بیرون دسته دیگر برداشته و روی آن دسته مویی که در دست چپ شماست قرار دهید . این کار را در طرف دیگر هم انجام دهید و آنقدر تکرار کنید تا تمام شود. سپس با یک کش بی رنگ دیگر انتهای موی بافته شده را ببندید. کشی که در بالای بافت و در کنار گردن بسته بودید را ببرید تا بافت کمی شل شود و ظاهر معمولی تری داشته باشد. برای اینکه کمی بیشتر شبیه ماهی شود، می توانید با انگشت وسط بافت را از هم کمی باز کنید.

http://funtarin.ir/uploads/2013/09/3...27c3fef4e1.jpg

بافت یک طرفه فرانسوی
این مدل بافت را برای موهای کوتاه هم می توانید انجام دهید. ابتدا یک دسته مو از کنار فرق سر انتخاب کرده و بصورت یکطرفه ببافید ؛ مدل موی فرانسوی حدود 2 تا 3 سانت پهنا دارد و از کنار فرق سر شروع می شود. مثل مدلهای قبلی انتهای بافت را با سنجاق یا کش محکم کنید و بقیه مو را هر طور که دوست داشتید مدل دهید.

http://funtarin.ir/uploads/2013/09/f...d20bd19aad.jpg

بافت هالو
مو ها را به دو بخش بالا و پایین تفکیک کرده و موهای بالایی را با گیره مو در بالای سر جمع کنید. دو دسته مو از دو طرف سر انتخاب کرده و یک بافت ساده فرانسوی ایجاد کنید انتهای دو بافت را با کش بیرنگ محکم کنید سپس گیره موهای بالای سر را برداشته و موها ا در یک دست نگه دارید با دست دیگر برس بکشید و کمی به آن پف دهید. سپس دو بافت را از دو طرف به پشت سر و زیر پف برده و با سنجاق محکم کنید.

http://funtarin.ir/uploads/2013/09/6...9e79c3cb50.jpg

بافت مدل گل
فرق وسط باز کرده و به مو ژل بزنید. موها را در پشت گردن جمع کرده و با کش ببندید. مدل ماهی که در بالا گفته شد را اینجا انجام دهید سپس بافت را به دور خود چرخانده و یک گل درست کنید و با سنجاق محکم کنید.

ترنم 09-03-2013 07:12 PM

توصیه هایی برای آرایش عروس

توصیه هایی مهم برای آرایش عروس

توصیه هایی مهم برای آرایش عروس همانطور که اطلاع دارید این روزها بساط جشن و مناسبت های ارزشمند مذهبی به راه است و ممکن است بسیاری از مردم برای برگزاری مراسم نامزدی یا عروسی شان آماده شوند. بنر همین اساس زمان خوبی است تا کمی هم درباره بهتر برگزار کردن این مراسم صحبت کنیم. این بار، روی صحبت مان با عروس خانم هاست که قرار است ستاره مجلس باشند.

به جرات میتوان گفت آرزوی هر عروسی این است که زیباترین و ماندگارترین عکس ها را از جشن هایش داشته باشد. ولی چنین آرزویی بدون داشتن یک آرایش مناسب و لباس مناسب امکان پذیر نیست. لازم نیست آرایش گران قیمت و لباس فوق العاده خاصی داشته باشید. اتفاقا این از آن مواردی است که هر چه ساده تر بگیرید، بهتر و ماندگارتر می شود. ما برای شما توصیه هایی داریم که حتی در صورتی که بخواهید خودتان، خودتان را آرایش کنید، به کارتان می آید.
می خواهید یک عروس متفاوت باشید؟ قصد دارید همیشه به خاطر بسپارید که در تابستان عروس شده اید؟ به فکرتان رسیده که از آفتاب داغ تابستان استفاده کنید و با پوستی برنزه راهی مراسم تان شوید؟ خب این ایده اگرچه خطر دلزدگی در سال های بعد را دارد، اما اگر برای چنین کاری مصمم هستید، توصیه می کنیم برنزه کردن را دو هفته قبل از عروسی شروع کنید تا در روز جشن پوستتان نارنجی یا مصنوعی به نظر نیاید. بهتر است یک بار کامل از پوست لایه برداری کنید و به یاد داشته باشید که گردن و سینه نیز باید رنگی مشابه صورت داشته باشند.
زیبایی هایتان را نشان دهید: شما باید به ویژگی هایی اهمیت بدهید که بیش از همه دوست دارید، در روز عروسی شما می خواهید خودتان باشید اما در زیباترین صورت ممکن. پس اگر چشمانتان را بیشتر دوست دارید، با خط چشم و ریمل با آنها بازی کنید. اگر لب هایتان برایتان مهم تر است، از سایه روشن یا رژ لب درخشان استفاده کنید. هر آنچه که فکر می کنید شما را زیباتر جلوه می دهد به کار ببرید. اما بدترین کار این است که احساس کنید تغییر بسیار بزرگی رخ داده و حتی شما تبدیل به شخص دیگری شده اید.
روس ها باید از چه شیوه های آرایشی استفاده کنند تا در عکسهایشان زیباتر شوند؟ این سوالی است که بیشتر عروس ها می پرسند. از آنجایی که فلاش عکاسی به سایه های صورتی نیروی بیشتر می بخشد، حتی مقداری زردی نیز به پوست شما می افزاید. از اصلاح کننده رنگ برای پوشاندن حلقه های تیره زیر چشم (بخصوص اگر شب قبل درست نخوابیده اید و احتمالاً این حلقه ها در زیر چشمان شما افتاده است) استفاده کنید.
آرایشتان را با پودر ثابت کنید و مطمئن شوید که پوستتان مات شود تا در عکس ها براق نیفتد. همینطور رژلبی را انتخاب کنید که کمی از حد معمولی که استفاده می کنید روشن تر باشد. زیرا لب های کمرنگ در عکس، محوتر به نظر می آیند.
یک آرایش ماندگار: عروس چطور می تواند مطمئن باشد آرایشش در تمام طول روز باقی می ماند؟ برای چشم ها، استفاده از سایه ها و خط چشم با ماندگاری بالا و اتمام آن با سایه روشن روی استخوان زیر ابرو برای جلوه دادن به چشم مناسب است. روی گونه هایتان از دو نوع رژ گونه استفاده کنید، اولی نوع خنثی که از برآمدگی گونه شروع شده و به سمت خط موهایتان می رود و دومی سایه ی روشنی که فقط روی برآمدگی گونه استفاده می شود. برای ماندگاری رنگ لبهایتان نیز قبل از استفاده از رژ لب، دور لب را خط کشیده و حتی روی لب را نیز با مداد کاملا پر کنید.
چه بخوریم و چه نخوریم؟ رژیم آبی بسیار مناسب است، آب بسیار زیادی بنوشید تا تمام سموم از بدن و پوست شما خارج شود. حتما از نرم کننده پوست استفاده کنید تا ملایمت پوست شما حفظ شود. از دو هفته قبل از مراسم، میوه و سبزیجات زیاد بخورید و دور غذاهای چرب، شیرین و پرادویه، فست فودها و هله هوله هایی مثل چیپس و پفک را از یک ماه قبل خط بکشید. این غذاها پوست را کدر، خسته و تیره و جوش دار می کنند.

ترنم 09-03-2013 07:14 PM

علل عدم موفقیت خانم ها

افشای مهمترین راز عدم موفقیت خانم ها

خانم های موفق در دنیا کم نیستند. آنها در سطوح مختلف اجتماعی،سیاسی ، فرهنگی و هنری می درخشند و تحسین همگان را بر می انگیزند. اما حقیقت این است که چندین برابر خانم های موفق افرادی هستند که توانایی و پتانسیل های مختلفی دارند اما به آنچه که باید نمی رسند.

اگر به شما بگوییم که مهمترین دلایل عدم موفقیت تان را لیست کنید حتما لیست بلند بالایی می شود. به برخی از آنچه که خانم ها مطرح می کنند بدون در نظر گرفتن اولویت بندی توجه کنید:
۱٫عدم حمایت اعضای خانواده
۲٫محیط کار مردانه
۳٫دست کم گرفتن خانم ها
۴٫ قضاوت اجتماعی در خصوص خانم ها
۵٫ مشکلات اقتصادی
۶٫عدم استقلال در تصمیم گیری
۷٫عدم توانایی کنار گذاشتن گذشته و گذر از اشتباهات
بله این ها همگی می تواند در عدم موفقیت خانم ها تاثیر گذار باشد اما هیچ یک مهمترین علت نیست.
مهمترین عامل را باید در جای دیگری جستجو کنید.
در خودتان
بله مهمترین عامل عدم موفقیت خانم ها در اغلب موارد خودشان هستند. عدم اعتماد به نفس کافی که از سخت گیری بیش از اندازه به خودشان حاصل می شود راه را بر موفقیت شما می بندد.
چرا این اتفاق می افتد؟!
اما چرا این اتفاق می‌افتد؟! چه چیز دختران باهوش را آسیب‌پذیرتر می‌کند و باعث می‌شود اعتمادبه‌نفس کمتری داشته باشند، درحالیکه باید بیشترین اعتمادبه‌نفس را در بین همسالانشان داشته باشند؟ در سطح کلاس پنجم ابتدایی، دخترها معمولاً در همه درس‌ها، ازجمله ریاضی و علوم، از پسرها بهتر عمل می‌کنند. بنابراین هیچ تفاوتی نه بین توانایی این دخترها و پسرها وجود داشت، نه سابقه موفقیت قبلی‌شان. تنها تفاوت در نحوه برداشت آنها از سختی درس بود—اینکه وقتی یادگیری درسی سخت بود برای آنها چه معنا و مفهومی داشت. دختران باهوش بیشتر و سریعتر توانایی‌های خود را زیر سوال می‌برند، اعتمادبه‌نفسشان را از دست می‌دهند و درنتیجه کارایی کمتری دارند.
محققان دلیل این تفاوت را کشف کرده‌اند: اکثر‌اوقات دختران باهوش عقیده دارند که توانایی‌هایشان ذاتی و غیرقابل‌تغییر است درحالیکه پسران باهوش باور دارند که می‌توانند با تلاش و تمرین، توانایی‌های خود را رشد دهند.
اما چطور دخترها و پسرها چنین دیدگاه‌های متفاوتی پیدا می‌کنند؟ به احتمال زیاد به نوع فیدبک و حمایتی که از سمت والدین و معلم ها در کودکی دریافت می‌کنیم بستگی دارد. دخترهایی که کنترل‌نفس را از سنین کمتر شروع می‌کنند، دستورالعمل‌ها را بهتر دنبال می‌کنند و بخاطر “خوبی” خود مورد تشویق و تحسین قرار می‌گیرند. وقتی در مدرسه درسمان خوب است، به ما می‌گویند که خیلی “باهوش” و “بااستعداد” هستیم و یا “دانش‌آموز بسیار خوبی” هستیم. این نوع تحسین و تمجید به این معنی است که خصوصیاتی مثل باهوش بودن، بااستعداد بودن و خوب بودن، ویژگی‌هایی است که یا دارید و یا ندارید.
از طرف دیگر اینکه از پسرها بخواهید آرام بنشینند و توجه کنند و گوش دهند برای هر پدر و مادر یا معلمی واقعاً سخت است. درنتیجه، به پسرها فیدبک بسیار بیشتری داده می‌شود که تاییدکننده تلاش است (مثلاً “اگر بتوانی به این درس توجه کنی، آن را یاد می‌گیری”، “اگر فقط کمی بیشتر تلاش کنید، درست می‌شود”). نتیجه: وقتی یاد گرفتن یک چیر جدید واقعاً سخت باشد، دخترها آن را بعنوان نشانه‌ اینکه “خوب” یا “باهوش” نیستند می‌بینند و پسرها آن را نشانه توجه و دقت کردن و بیشتر تلاش کردن.
موفق نخواهید شد
به این ترتیب اگر تمام محرک های محیطی و نابرابری های احتمالی موجود را حذف کنند باز هم برای موفقیت شما هیچ تضمین وجود ندارد.
جراکه سخت گیری های بیجا و فشار زیادی که به خودتان می آورید فقط برای اینکه از سوی دیگران تایید شوید باعث می شود از حرکت به سوی آنچه که برای پیشرفت و موفقیت شما لازم است بترسید و همیشه دنبال آنچه بروید که مطمئن هستید در آن موفق خواهید شد.
این سرآغاز دوری شما از آنچه لیافتش را دارید خواهد بود.
به نظر می رسد عدم سخت گیری و جسارت در امور و باور داشتن توانایی ها به خانم ها اعتماد به نفس می دهد که درمسیری که به آن علاقه دارند گام بردارند و به این ترتیب مهم ترین عامل عدم موفقیت خود را کنار بزنند.

ترنم 09-04-2013 02:11 AM

ژست هایي که باعث ارتقاء شغلی‌تان می شود!!

ژست هایي که باعث ارتقاء شغلی‌تان می شود!!

تحقیقات نشان می دهد که ژست می تواند هورمون ها و رفتار شخص را تغییر دهد. تمرین ژست گرفتن در خانه منجر به افزایش هورمون تستوسترون در بدن می شود. این هورمون با انجام رفتار هایجسورانه و مطمئنانه درارتباط است.

گرفتن "ژست مقتدرانه" می تواند باعث کاهش کورتیزول-هورمون استرس-در بدن شود و به فرو نشاندن علایم ظاهری استرس مانند جویدن لب و خنده های همراه با نگرانی کمک می کند.

یافته ها نشان می دهد که قبل از مصاحبه کاری افرادی که حس اقتدار دارند احتمال اینکه برای ان کار انتخاب شوند زیاد است.

تست زیر را انجام دهید تا متوجه شوید کدام ژست اثر مثبتی دارد و کدام ژست باعث کاهش موفقیت می شود.

http://www.persiangroupbax.com/image...468851_818.jpg
خم شدن به سمت جلوي میز و قرار دادن دستها به طور محکم روی میز
بر طبق یافته ها این حالت نشان دهنده سطح بالای تستوسترون و سطح پایین هورمون استرس کورتیزول می باشد.این حالت به شما حس جسارت و اطمینان می دهد.

http://www.persiangroupbax.com/image...468852_687.jpg
حالت باز دستها
این حالت نشان دهنده قدرت و تسلط می باشد.

http://www.persiangroupbax.com/image...468853_985.jpg
دست به سینه نشستن پشت میز
این ژست حالت تدافعی بودن را نشان می دهد

http://www.persiangroupbax.com/image...468854_256.jpg
لمس گردن یا صورت با دستان
این حالت حس اضطراب ،نگرانی و عدم کنترل را نشان می دهد

http://www.persiangroupbax.com/image...468855_833.jpg
قرار دادن دست ها و پاها به حالت ضربدری
این حالت نشان دهنده این است که فضایی که در ان قرار دارید باعث نگرانی و تشويش شماست

http://www.persiangroupbax.com/image...468850_965.jpg
قرار دادن دست ها پشت سر و قرار دادن پاها روی میز
این حالت قدرتمند ترین حالت را نشان می دهد

(من معمولا حالت دوم و اخری میشینم. الان فهمیدم چقدر ادم مقتدری هستم:d).

ترنم 09-04-2013 11:00 PM

اثر سیگار بر نازایی زنان

اثر سیگار بر نازایی زنان

تحقیق جدیدی نشان می دهد خانم‌هایی که والدین‌ یا همسرشان سیگاری هستند، ممکن است دچار مشکلاتی در زمینه باروری شوند.
این مطالعه جدید بیان می‌کند خانم‌هایی که در محیط‌های حاوی دود سیگار در مدت زمان طولانی حضور داشته باشند، نسبت به افراد دیگر احتمال باروری‌شان کمتر است.
از نظر محققان این مساله، دلیل مهم دیگری است که می‌تواند باعث شود خانم‌ها نه تنها خود سیگار کشیدن را کنار بگذارند، بلکه باعث ترک سیگار اطرافیانشان هم بشوند.
در این مطالعه به غیر از مساله ناباروری، مشکلات دیگر هم مورد بررسی قرار گرفتند و یافته‌ها نشان داده که دودهای دست دوم سیگار (یعنی خود فرد سیگار نمی کشد، ولی دود سیگار اطرافیان خود را استنشاق می کند) می‌توانند مشکلات و عوارض ناگواری را در طی بارداری و همچنین بعد از زایمان، برای نوزاد و مادر به وجود آورد.
به غیر از این مطالعه، مطالعات دیگری هم در مورد تاثیر دودهای دست دوم سیگار بر احتمال سقط جنین انجام شده است
آمار تکان‌دهنده
در این مطالعه جدید، بیش از ۴۸۰۰ خانم مختلف مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد خانم‌هایی که والدین‌شان سیگاری بوده اند، برای باردار شدن مشکلات بیشتری داشته‌اند. یکی از مشکلات این بود که آنها مجبور بودند حداقل یک سال برای باردار شدن منتظر بمانند.

علاوه بر این در بین خانم‌هایی که در زمان خردسالی یا بزرگسالی در معرض دودهای دست دوم بوده اند، ۳۹ درصد بیشتر احتمال سقط جنین یا به دنیا آوردن نوزاد مرده وجود داشت. ۶۸ درصد این خانم‌ها هم عنوان کردند که به سختی و با مشکلات زیاد باردار شده‌اند.
لوک پپون، محقق دانشگاه روچستر نیویورک و مسئول اصلی این تحقیق می‌گوید:
«این آمار تکان‌دهنده است و به وضوح یکی دیگر از خطرات جدی مواجهه با دود سیگار را نشان می‌دهد. همه ی ما می‌دانیم که دود سیگار چقدر مضر است، اما به نظر می‌رسد این دود برای خانم‌ها در سنین باروری خطرات بیشتری داشته باشد.»
تنباکو علیه جنین
نتایج مطالعه دکتر پپون و همکارانش اولین بار در دسامبر سال ۲۰۰۸ در مجله «کنترل تنباکو» منتشر شد.

برای انجام این مطالعه که در مدتی طولانی انجام شده بود، محققان نتایج بررسی روی ۴۸۰۰ خانم را که در بین سال‌های ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۸ به مرکز بیمارستانی رزول پارک در نیویورک مراجعه کرده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.
تمام این خانم‌ها به منظور آزمایش‌های غربالگری سلامت و یا درمان سرطان به این مرکز مراجعه کرده بودند و این مطالعه در واقع یکی از نتایج جانبی پرسشنامه‌های آینده‌نگری بود که از آن زمان در اختیار خانم‌ها قرار گرفته بود.
همه این خانم‌ها حداقل یک بار در طول زندگی‌شان باردار شده بودند. ۱۱ درصد این خانم‌ها مشکلاتی در زمینه بارداری و یک‌سوم این خانم‌ها حداقل یک بار سابقه سقط جنین یا مرده‌زایی داشتند.
نکته مهم در این مطالعه این بود که دانشمندان متوجه شدند خطر به وجود آمدن این مشکلات با توجه به افزایش مدت زمان تماس با دود سیگار، افزایش پیدا می‌کند. این مساله خود دلیل واضحی برای وجود داشتن حالت علت و معلول بین دود سیگار و مشکلات بارداری بود.
طبق گزارش پپون و همکارانش علت تحت تاثیر قرار گرفتن قدرت باروری خانم‌ها با دود دست دوم سیگار این است که سموم تنباکوی موجود در این دود به‌ طور مستقیم باعث آسیب ساختار ژنتیکی سلول‌ها می‌شوند. همچنین در پدیده لقاح دخالت می‌کنند و یا باعث مرگ جنین و سقط در همان روزهای اول می‌شوند.
سموم موجود در دود سیگار، هورمون‌هایی را که برای کنترل باروری و نگهداری تخم لقاح یافته در رحم احتیاج هستند، تحت ‌تاثیر قرار می‌دهند و باعث می‌شوند احتمال بارداری موفق بسیار کاهش یابد

ترنم 09-04-2013 11:06 PM

مد لباس خانم های باردار

۷ نکته درباره مد لباس خانمهای باردار

بارداری برای خانمها دوران آسانی نیست البته این دوران یکی از شیرین ترین هدایای آسمانی را برای شما به ارمغان خواهد آورد، اما نارضایتی از وضعیت فیزیکی و احساسی را نیز به همراه خواهد داشت از دست دادن تناسب اندام مشکلی جسمی و ذهنی را در طی دوران بارداری و پس از زایمان برای شما ایجاد خواهد کرد. اما نگران نباشید، دیگر لازم نیست لباسهای گشاد و سایز بزرگ را برای پوشاندن برآمدگی شکمتان بر تن کنید حالا زمانی است یا شاید بهتر بگوییم تنها دورانی است که می توانید لباسها و زیورآلات مد روز را که منحصرا برای دوران بارداری طراحی شده است امتحان نمایید.
۱٫لباسهای کلوش بپوشید
تا زمانیکه شکمتان برآمده است از لباسهای کلوش که به شکل حرف A هستند استفاده نمایید. این لباس یا تی شرت ها از زیر سینه گشاد می شوند و فضای کافی را برای شکم شما که برآمده شده است ایجاد می نمایند.
۲٫برآمدگی را با لباسهایی که لایه های پارچه روی هم قرار می گیرند بپوشانید
لایه های رویهم قرار گرفته پارچه ایده بسیار خوبی برای پوشاندن برآمدگیهای بدن در قسمتهای مختلف است. اینجور لباسها برجستگی های بدن را می پوشانند و ظاهری شیک و مد روز به شما خواهند بخشید. لباسی که کاملا اندازه تان است بپوشید و برجستگی ها را هم با لایه های پارچه بپوشانید، حالا دیگر از یک مامان زیبا و جذاب چیزی کم نخواهید داشت. لباسهایی انتخاب کنید که ظرافت گردن شما را با یقه های باز یا یقه های برشدار بیشتر نشان دهند.
۳٫از لباس زیر یکسره استفاده نمایید
لباس زیر مثل پوست دوم شما عمل می کند و می تواند کاری کند که ظاهر لباس در تنتان زیبا یا زشت به نظر برسد. این نوع لباس زیر می تواند بدنتان را هموارتر نشان دهد. چند تایی زیرپوش مناسب برای این دوران تهیه کنید البته تعداد زیادی خریداری ننمایید زیرا در این دوران سایز شما دائما در حال تغییر می باشد. استفاده از لباس زیر مناسب باعث می شود ظریف تر به نظر برسید.
۴٫سراغ طرحهای ساده بروید
طرحهای ساده یا لباسهای تک رنگ ظاهری کشیده و باریک تر به شما می دهند. همچنین باعث می شوند توجه به قسمتی خاصی از بدن حتی قسمتهای برجسته بدن معطوف نگردد. ورود لباسها با طرحهای شلوغ به کمد لباسهای حاملگیتان ممنوع است. لباسهای تک رنگ تیره نوعی دلربایی دلنشین به شما خواهند بخشید و شما را باریک تر نشان خواهند داد.
۵٫از شکم بند استفاده نمایید
شاید در ماههای اول دوران بارداری بتوانید همچنان شلوار جین مورد علاقه تان را بپوشید اما با بزرگتر شدن شکمتان، پوشیدن آن شلوار برایتان به کابوس بدل خواهد شد.
شکم بندهای مخصوص دوران بارداری طوری طراحی شده اند که متناسب با لباس شما تنظیم می شوند. به علت وجود لایه نرم داخلی این شکم بندها می توانند از شکم شما و جنین داخل آن محافظت کنند و در عین حال حالت پوشاننده دارند و شکم را کوچکتر نشان می دهند.
۶٫از کفشهای تخت مد روز استفاده نمایید
هیچ کفشی مانند کفش پاشنه بلند نمی تواند ظاهری زیبا و کشیده به پاهای شما بدهد، اما زمانی که باردار هستید ناراحتی که پوشیدن این کفشها برایتان به همراه خواهد داشت اصلا ارزش پوشیدنشان را ندارد. کفشهای تخت زیبای زیادی در مدلها، طرحها و رنگهای متنوع موجود می باشند. این کفشها فضای بیشتری به پای شما می دهند و راحت تر و ایمن تر هستند.
۷٫به لباسهای سایز بزرگ نه بگویید
آیا می خواهید خودتان را در یک لباس سایز بزرگ پنهان کنید؟ این اولین اشتباهی است که باید از آن پرهیز کنید. لباسهای سایز بزرگ شما را ظریف تر نشان نخواهند داد. بر خلاف انتظارتان، این لباسها ظاهری درشت تر و ناخوشایند به شما خواهند داد. در عوض لباسی که اندازه تان است خریداری کنید. زمان زیادی در این شرایط نخواهید بود پس سعی کنید در این دوران نیز ظاهری زیبا و مد روز داشته باشید.
اجازه دهید دوران بارداری بهانه ای برای داشتن ظاهری جذاب تر برایتان باشد. هرگز خودتان را به این بهانه که موجود کوچکی در بدن شما در حال رشد است از چیزهایی که دوست دارید محروم نکنید، بلکه به آن به عنوان زمان مناسبی برای شاد بودن بنگرید.

ترنم 09-04-2013 11:08 PM

تزیین آشپزخانه عروس

تزیین آشپزخانه عروس

http://anavin.ir/wp-content/uploads/...34-240x150.jpg

ترنم 09-09-2013 01:45 AM

ترس از مدرسه

ترس از مدرسه را در کودکانمان از بین ببریم

اغلب بچه ها از معلم می ترسند یا درباره دستشویی رفتنشان نگرانند یا ناراحت جداشدن از مادرشان می باشند. برای غلبه بر این احساس در آنها این مطلب را بخوانید.
غلبه بر 7 ترس عمده بچه ها از مدرسه:
1.مامان دلم برات تنگ می شه!
بزرگترین مانع برای اغلب پیش دبستانی ها یا مهد کودکی ها جدا شدن از خانواده بخصوص مادر می باشد. برای غلبه بر این احساس می توانید قبل از شروع مدرسه چندین بار همراه کودکتان برای دیدار از مدرسه بروید. می توانید یک تور تشکیل دهید و از مکان های بازی دیدن کنید. در هنگام دیدار از مدرسه به او لبخند بزنید که او دریابد که می تواند در این مکان شاد باشد.
در روز اول مدرسه اگر کودکتان به شما چسبید که به مدرسه نرود حواس او را به کار مطلوب او پرت کرده و در آخر از او خداحافظی کوتاهی کنید. معلم می تواند با استفاده از آن کار مطلوب او را سرگرم کند.
می توانید در بسته ناهار او یا تغذیه او یک یادداشت بگذارید، این یادداشت می تواند یک قلب بزرگ باشد که بداند شما به فکر او هستید یا یک بلوط یا یک صدف سحر آمیز به او بدهید و به او بگویید که در هنگام دلتنگی وقتی با بلوط صحبت کند شما صدای او را می شنوید.
2.من از معلم می ترسم!
وقتی اولین روز مدرسه می رسد دانش آموز ممکن است تصور کنند که یک غول بچه خور به نام آموزگار در پشت میز نشسته استع مخصوصاً اگر برادر یا خواهر بزرگتر با داستانهای مبالغه آمیز او با کودک شوخی کند.
فرزندتان را قبل از شروع مدرسه با آموزگارش آشنا کنید و قبل از شروع مدارس از دوستان یا اقوامی که آموزگارند دعوت کنید که به منزلتان بیایند. به کودکتان یادآور شوید که آنها نیز معلمند و از آنها بخواهید که قوانین کلاس درس را برایش توضیح دهند که در هنگام درس باید ساکت باشد تا بتواند درس را گوش دهد و ... .
3. من یک مشکل دارم!
اگر کودکتان ناراحتی خود را درباره دستشویی رفتن نشان داد، درباره نگرانی او سؤال کنید. آیا از نداشتن وقت کافی برای این کار می ترسد یا شستشو برایش سخت است یا تجربه بدی از پشت دری بلند ماندن دارد؟ درباره ترسش با او صحبت کنید و سعی کنید مشکلش را برایش حل کنید. می توانید از والدین دیگر که مشکلی مشابه شما داشته اند صحبت کنید یا از یک دکتر. یا از معلم بخواهید که او را چندین بار همراهی کند و یا به او نشان دهد که بچه های دیگر چگونه این کار را انجام می دهند تا نگرانی او از این بابت رفع شود.

ترنم 09-09-2013 01:46 AM

فقط خانم ها بخوانند

خانم هایی که شکم دارند حتما بخوانند!

تجمع چربی در اطراف شکم پس از یائسگی، دومین پدیده شایع در میان خانم هاست. در ادامه علت بروز این مشکل و راه های مقابله با آن را به شما یادآوری می کنیم. گاه افزایش چربی شکمی علامت طبیعی ناشی از افزایش سن تلقی می شود. این مسئله در مورد خانم ها عموماً پس از یائسگی که چربی در اطراف شکم تجمع بیشتری پیدا می کند اتفاق می افتد. اما چربی شکمی فقط باعث بدشکلی بدن شما نمی شود، بلکه این پدیده شایع برای سلامت شما نیز خطرات بسیاری ایجاد می کند. اما امیدوارکننده است بدانید که با کاهش این چربی می توان خطرات ناشی از آن را نیز کاهش داد.
دلایل تجمع چربی در ناحیه شکم
وزن شما به تعادل میان، میزان دریافت انرژی و میزان مصرف انرژی در طول روز بستگی دارد. اگر شما پرخوری کنید و کم تحرک نیز باشید، احتمال اینکه انرژی اضافی در بدن شما به صورت چربی انباشته شود بسیار زیاد است. اما در این میان، افزایش سن نیز یکی از عواملی موثر محسوب می شود. با افزایش سن، حجم عضلات در بدن کاهش یافته و چربی ها افزایش می یابند. کاهش عضلات نیاز بدن شما به انرژی را کاهش می دهد، در نتیجه اگر الگوی تغذیه ای شما مانند قبل باشد، احتمال بروز چاقی بیشتر است. بسیاری از خانم ها نیز با افزایش سن و بدون افزایش در وزن کلی بدن متوجه افزایش چربی دور شکم خود می شوند. چنین موردی می تواند مربوط به کاهش هورمون استروژن و در نتیجه تجمع چربی در نقاط خاصی از بدن از جمله شکم باشد. همچنین استعداد چاقی و افزایش وزن و تبدیل شکل بدن از حالت گلابی به حالت سیب، می تواند زمینه ژنتیکی نیز داشته باشد.
تجمع چربی ها در قسمت های مختلف بدن
چربی شکمی فقط به لایه زیر پوست محدود نمی شود و این نکته خطرناک ترین جنبه تجمع چربی شکمی است. عمق این چربی ها آنقدر زیاد است که اعضای داخل شکم را نیز احاطه می کند. هر چند که چربی زیر پوست از لحاظ زیبایی و تناسب اندام برای شما ایجاد مشکل می کند، اما چربی هایی که اطراف اندام های داخلی تجمع پیدا می کنند به مراتب خطرناک تر هستند. برخی از مشکلاتی که در اثر وجود این چربی ها برای سلامتی شما ایجاد می شوند عبارتند از:
ـ بیماری های قلبی عروقی
ـ دیابت نوع
ـ برخی انواع سرطان
همچنین رابطه معنی داری بین چربی شکمی و مرگ زودرس مشاهده شده است. در واقع این تحقیقات ثابت کرده اند که حتی اگر خانمی وزن کلی و تناسب وزن به قد مناسبی داشته باشد، اما با مشکل تجمع چربی شکمی روبرو باشد، همچنان در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی قرار دارد.
نحوه اندازه گیری دور شکم
با توجه به نکاتی که عنوان شد، بهتر است با نحوه صحیح اندازه گیری دور شکم آشنا شده و قادر باشید میزان آن را با مقدار طبیعی و قابل قبول مقایسه کنید. برای اندازه گیری دور شکم تان، کافیست که یک متر را بر روی شکم برهنه خود، درست بالاتر از استوان لگن خاصره، قرار دهید. متر را دور شکم خود بپیچید، به گونه ای که فاصله ای بین متر و شکم شما نباشد اما در عین حال متر باعث فشردگی پوست شکم تان نیز نشود. حال بدون اینکه شکم خود را جمع کنید یا به سمت داخل فرو بدهید، نفس خود را بیرون داده، و دور شکم خود را اندازه گیری کنید. برای خانم ها، دور شکم ۸۹ سانتی متر یا بیشتر نشان دهنده وجود خطر است و در این حالت احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، فشارخون بالا، و دیابت نوع ۲ افزایش می یابد و برای آقایان نیز حداکثر مجاز اندازه دور شکم ۱۰۲ سانتیمتر است.
راه های کاهش چربی
شما می توانید چربی شکمی خود را از راه های گوناگون از جمله ورزش های موضعی کنترل کنید. اما انجام ورزش های موضعی تنها راه از بین بردن این چربی ها نیست. البته توجه داشته باشید که برای کاهش چربی هایی که اطراف اندام های داخلی شما را پوشانده اند، استفاده از راه هایی که منجر به کاهش وزن کلی بدن شما می شوند موثرند و باید با مراجعه به متخصصین تغذیه و برخورداری از رژیم کاهش وزن صحیح و اصولی به کاهش این چربی های احشایی اقدام کنید. به طور کلی برای مبارزه با چربی های دور شکم راهکارهای زیر توصیه می شود:
ـ رژیم غذایی سالمی داشته باشید. سعی کنید بیشتر از غذاهای حاوی سبزیجات استفاده کنید. میوه ها، غلات، لبنیات کم چرب، و پروتئین های کم چرب را نیز فراموش نکنید. مصرف چربی های اشباع شده که در گوشت قرمز، لبنیات پرچرب، پنیر و کره یافت می شود را محدود کنید.
ـ اندازه وعده های غذایی خود را کاهش دهید. حتی اگر شما سعی کنید از مواد غذایی سالم استفاده کنید، به هر حال پرخوری باعث دریافت میزان زیادی انرژی می شود که در نتیجه وزن و خصوصاً چربی های دور شکم شما افزایش می یابند. در خانه، وعده های غذایی خود را کم حجم در نظر بگیرید و در رستوران، یک پرس غذا را با فرد دیگری شریک شوید یا نیمی از غذا را بخورید و باقی را به همراه خود به خانه ببرید.
ـ فعالیت فیزیکی را در برنامه روزانه خود بگنجانید. معمولاً برخی فعالیت های سبک و هوازی، مانند پیاده روی به مدت ۱۵۰ دقیقه در هفته یا دویدن سبک به مدت ۷۵ دقیقه در هفته توصیه می شود. اگر شما قصد کاهش وزن یا رسیدن به برخی اهداف وزنی و تناسب اندام خاصی را دارید، شاید لازم باشد بیشتر و جدی تر ورزش کنید.
اگر می خواهید چربی های بدن خود را کاهش دهید و این کاهش ماندگار باشد، از یک برنامه کاهش وزن تدریجی پیروی کنید. کاهش هفته ای ۱ کیلوگرم از وزن بدن ایده آل محسوب می شود. بهتر است قبل از شروع کاهش وزن، با یک متخصص و یا کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در این رابطه مشورت کنید.

ترنم 09-09-2013 01:47 AM

هد بند پارچه ای

ترنم 09-09-2013 01:48 AM

مدل مو

آموزش تصویری یک مدل موی جمع

ابتدا موی تان را به دو دسته بالا و پایین تقسیم کنید.
سپس با استفاده از اسپری مو و سنجاق پوش داده و پشت سرتان ثابت کنید.
دسته پاینی مو را از طرف عمودی به دو تکه مساوی تقسیم کنید و هر کدام را جداگانه ببافید.
تکه موی بافته شده سمت راست را به سمت چپ و موی سمت چپ را به سمت راست برده و با سنجاق ثابت کنید.
با یک گل و یا روبان مدل موی تان را کامل کنید

ترنم 09-09-2013 01:49 AM

رژیم غذایی مخصوص دختران

رژیم غذایی مخصوص دختران

کم خونی
در یک ترانه ی فرانسوی پدری احساسش را از داشتن دختر به زیبایی تمام بیان می کند و دختر را عقیقی کوچک می داند با چشمانی درخشان. موجودی ظریف با پوستی رنگ باخته که هدیه ای از طرف خداست و جدا که دختر هدیه ای است از طرف خالق هستی. اما این عقیق کوچک چرا همیشه رنگ پریده است؟ نکند شما هم یکی از این فرشته های رنگ باخته را در منزل دارید؟ متأسفانه این رنگ پریدگی می تواند خبر از کمبود یک عنصر ضروری بدهد به اسم آهن. معمولاً دخترهای جوان کمابیش با کمبود آهن مواجه می شوند اما یکی از متخصصان تغذیه ی کشورمان خبری داده است که کمی نگران کننده است. اینکه قریب به نیمی از دختران جوان این کشور با کمبود یا فقر آهن مواجه اند و این آمار برای مادران آینده ی این مرز و بوم رقمی هشداردهنده به شمار می آید. در این مقاله به دو عامل اصلی کمبود آهن در دختران جوان اشاره می کنیم و راه هایی برای جبران این کمبود ارائه می دهیم. اگر یکی از این عقیق های کوچک هستید و یا صاحب یکی از این نعمت های الهی با ما همراه باشید.
نقش آهن در بدن عقیق و کمبود آن
آهن بیهوده در رگ ها شناور نیست و چند نقش مهم در بدن به عهده دارد. آهن حمل اکسیژن به سلول های بدن را بر عهده دارد، به ساخت گلبول های قرمز خون کمک می کند، در تبدیل غذا به انرژی نقش دارد و اگر عفونتی وارد بدن شده باشد برای مقابله با آن نیز آماده است. همچنین باید بدانید که آهن در سنتز هورمون های دوپامین - آدرنالین نیز نقش دارد. به این هورمون ها هم هورمون های شادابی و سرزندگی می گویند و اگر آهن کافی در رگ هایتان نباشد احساس خستگی روحی و جسمی خواهید کرد. واقعیت این است که آهن یکی از عناصر مغذی بدن است که با کمبود آن دچار مشکل خواهید شد. مثلاً اینکه دچار کم خونی می شوید، هوش و حواس برایتان نمی ماند، بی حال و کم انرژی می شوید، ساخت هموگلوبین هایتان با مشکل مواجه می شود، دچار افسردگی می شوید و غیره. توصیه می کنیم اگر دچار علائمی مانند خستگی زیاد، رنگ پریدگی، سرگیجه، سردرد، زودرنجی، تپش قلب، ناخن های شکننده، عدم حفظ دمای بدن، ضربان قلب نامنظم، ریزش مو، سندرم پاهای بی قرار و افت قدرت ایمنی بدن شده اید به پزشک مراجعه کرده و آزمایش خون بدهید.
دلایل اصلی کمبود آهن در دخترهای جوان
دلایل متعددی برای بروز کمبود آهن در بدن وجود دارد. اما تغذیه ی نامناسب و خونریزی ماهیانه جزو شایع ترین دلایل کمبود آهن و کم خونی در دخترهای جوان می باشد.
تغذیه ی نامناسب
اگر غذاهایی که میل می کنید به اندازه ی کافی آهن نداشته باشد بدون شک دچار کمبود این ماده ی مغذی خواهید شد. باید بدانید که دو نوع آهن وجود دارد. آهن هِم یعنی آهنی که در منابع غذایی حیوانی وجود دارد مانند گوشت قرمز و آهن غیر هِم یعنی آهنی که در منابع غذایی گیاهی وجود دارد مانند اسفناج و عدس و غیره. بدن ما حدود 10 درصد آهن مواد غذایی را جذب می کند. برای همین هم لازم است به میزان کافی آهن در برنامه ی غذایی ما باشد. البته منظورمان این نیست که در همه ی وعده های غذایی تان گوشت بخورید و یا شب و روز عدس پخته نوش جان کنید بلکه کافی است که در انتخاب مواد غذایی دقت کنید و تلفیق آن ها را فراموش نکنید. به عنوان مثال مصرف یک سالاد حبوبات حاوی گوجه فرنگی و سس لیموترش، آهن و ویتامین C را با هم نصیبتان می کند. چون یکی از راه های جذب آهن زیاد مصرف همزمان مواد غذایی حاوی ویتامین C با مواد غذایی حاوی آهن است. در ادامه ی مطلب مواد غذایی حاوی آهن ذکر خواهد شد.
عادت ماهانه
دخترها به دلیل خونریزی ماهانه آهن از دست می دهند و برای همین هم بیشتر در معرض کمبود آهن قرار می گیرند. البته این مشکل به راحتی می تواند با مصرف مواد غذایی سرشار از آهن جبران شود و جای نگرانی نیست. توصیه می کنیم دخترهایی که در طول عادت ماهانه خونریزی زیادی دارند به پزشک مراجعه کنند. در برخی موارد مصرف کپسول های مفنامیک اسید از خونریزی شدید جلوگیری می کند. البته بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا با خیال راحت تر قرص مصرف کنید.
دلایل دیگر کمبود آهن
همان طور که گفتیم تغذیه ی نامناسب و خونریزی ماهانه از دلایل مهم کمبود آهن و کم خونی در دخترهای جوان است. اما دلایل دیگری برای بروز این مشکل نیز وجود دارد مانند مشکلات گوارشی مثل سلیاک یا همان بیماری عدم تحمل گلوتن غلات یا کولیت یعنی التهاب روده ی بزرگ. در برخی موارد مصرف قرص های ضداسید مانند رانیتیدین، عدم مصرف گوشت و علاقه به رژیم گیاه خواری و یا ورزش های سنگین و حرفه ای نیز می تواند عاملی برای بروز کمبود آهن باشد. تنها راهش این است که به پزشک مراجعه کنید تا مشکلتان به راحتی تشخیص داده شود.
منابع غذایی آهن
آهن در بشقاب های شما
دلیل کمبود آهن هر چه باشد بهترین راه پیشگیری و جبران آن مصرف مواد غذایی سرشار از این ماده غذایی است. آهن در گوشت قرمز، جگر، بوقلمون، ماهی ها، زرده ی تخم مرغ و همچنین غلات، میوه های خشک مانند بادام وپسته، عدس و برخی از سبزیجات سبز به خصوص آویشن، رازیانه، اسفناج،جعفری، ریحان، گشنیز، نعناع و غیره وجود دارد. خشکبارهایی مانند توت خشک، انجیر خشک، کشمش سرشار از آهن هستند. یادتان باشد از مصرف دانه هایی مانند پاستاها و نان کامل غافل نباشید. خاویار، شکلات سیاه، تخمه ی بوداده ی کدو، دانه ی سویا، گوجه فرنگی خشک، لوبیای قرمز نیز از منابع دیگر آهن هستند.
توجه داشته باشید که بدن ما میزان کمی از آهن موجود در مواد غذایی اشاره شده را جذب می کند. در واقع بدن حدود 25 درصد آهن ناشی از منابع غذایی حیوانی و فقط 2 تا 5 درصد آهن مواد غذایی گیاهی را جذب می کند. البته اگر مواد غذایی حیوانی و گیاهی با هم مصرف شود آهن زیادی هم نصیب بدن می شود. برای همین توصیه می کنیم کنار گوشت همیشه سبزیجات سبز نیز مصرف کنید. نکته ی اصلی این است که ویتامین C به جذب آهن کمک زیادی می کند. این ویتامین هم در مواد غذایی متعددی مانند مرکبات؛ میوه های قرمز رنگ، کیوی، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، گل کلم، لیموترش، آناناس، گلابی و غیره وجود دارد. یادتان باشد مصرف هویج، چغندر، کدوتنبل، کلم پیچ و شلغم نیز به جذب آهن زیاد کمک می کند.
توجه توجه
همان طور که مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین C باعث جذب آهن بیشتر می شود برخی از عادت های غذایی نیز تأثیر عکس دارند. به عنوان مثال نوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا. همه اش هم تقصیر تانین های موجود در چای است که اجازه نمی دهند آهن به درستی جذب بدن شود. برای همین توصیه می کنیم درعادتتان تجدیدنظر کنید و حداقل یک تا دو ساعت بعد از صرف غذا سراغ این نوشیدنی بروید. البته شاید نشود در مورد صبحانه این عادت را زیر پا گذاشت به خاطر اینکه همه ی ما عادت داریم در وعده ی صبحانه حتماً چای را با مواد غذایی بنوشیم. توجه داشته باشید قهوه و جوشانده ها نیز می تواند مانع از جذب آهن شود.
میانه تان با مکمل چطور است؟
معمولاً خیلی از ما راه های میانبر را بیشتر ترجیح می دهیم. یعنی به جای اینکه به فکر تغذیه ی مناسب باشیم مصرف مکمل را ساده ترین راه می دانیم که دردسرش هم کمتر است. اما توجه داشته باشید همیشه قضیه به همین راحتی ها هم نیست و مصرف مکمل ها عوارض خودشان را دارند. یکی از این عوارض جانبی یبوست است. حالت تهوع، استفراغ، تغییر رنگ مدفوع نیز از عوارض دیگر مصرف مکمل آهن می باشد. حواستان باشد مصرف مکمل آهن حتماً زیر نظر پزشک باشد. به خاطر اینکه مصرف بی رویه ی این مکمل ها می تواند باعث افزایش ذخیره ی آهن شود که به سلامتی آسیب می رساند. مازاد آهن در بدن باعث تولید رادیکال های آزاد می شود. این مولکول های آسیب رسان نیز به قلب و کبدتان رحم نمی کنند. برای همین باید بدانید که سالم ترین و بهترین راه تامین آهن بدن، مصرف مواد غذایی سرشار از آهن است.

ترنم 09-09-2013 01:51 AM

رابطه مادر و دختر

رابطه مادر و دختر

اگر رابطه مادر و دختر مانند دو خواهر باشد یا حتی اگر مدام مشاجره داشته باشند، نگران نباشید، می توانید این رابطه را بهبود بخشید.
1 - نکته مثبت این رابطه :
دبورا تانه استاد زبان شناسی در دانشگاه واشنگتن می گوید: برحسب معیار رابطه سالم اگر مادر و دختر طوری رفتار کنند که اعتماد به نفس یکسانی را منعکس کنند، یک ارتباط سالم و مثبتی است.
چرا این ارتباط چالش برانگیز است:
گاهی اوقات دختر به یک مادر نیاز دارد نه به یک دوست. مطالعات آنچه را که اغلب خانم ها می دانند ثابت کرده است زمانی که دخترها با تغییرات بزرگی در زندگی شان مواجه می شوند، مثل مادر شدن، به مادرشان به عنوان یک مشاور و راهنمای باتجربه اعتماد می کنند نه به عنوان یک دوست. این تغییر می تواند برای مادرها هم سخت باشد. آنها ممکن است صدمه ببینند برای مثال، وقتی دخترها، مادرشان را به علت هماهنگ نبودن با تکنولوژی و مدهای جدید سرزنش می کنند. گیل سالتز روانپزشک بیمارستانی در نیویورک می گوید: مادرهایی که دخترانشان را به عنوان دوستانشان فرض می کنند از آنها انتظار دارند که از نسلی که در آن هستند خارج شده و پا را فراتر بگذارند. درواقع هم نسل آنها شوند.
بهبود بخشیدن به این ارتباط:
سالتز معتقد است که هر دوی طرفین بایستی به نقشهای همدیگر احترام بگذارند. درک کردن فاصله نسلها از اهمیت زیادی برخوردار است. به عبارت دیگر، متناسب با سنتان رفتار کنید. این مورد در مورد پدرها هم صدق می کند. برای مثال: مطرح کردن مسائل و مشکلات یک دختر با مادرش طبیعی است اما زمانی که مادر این مسائل و مشکلات را برای پدر فاش می کند، ارتباط پدر و دختر به خطر می افتد.
2. رابطه خواهرانه: باوجود رابطه دوستانه، رقابت بین آنها وجود دارد.
نکته مثبت این رابطه :
شما آشکارا همدیگر را دوست دارید زیرا شما می خواهید شبیه همدیگر باشید و علیرغم تفاوت سنی تان، همدیگر را خوب درک می کنید.
چه چیزی چالش برانگیز است:حس رقابت.
سالتز می گوید: همیشه حس رقابت در خانواده ها وجود دارد اما ما این موضوع را بروز نمی دهیم. دقیقا چنین چیزی زمانی اتفاق می افتد که نقشها خواهرانه و محو می شود. درها برای دختران باز می شود همانطور که آنها درها را روی مادرانشان می بندند. این موضوع باعث تنفر و دعوا می شود. همچنین دخترها اغلب خودشان را با مادرانشان مقایسه می کنند. آنها ممکن است اینگونه تصور کنند که مادر من باهوش تر و موفق تر از من است.
برای اینکه هرگونه حس رقابتی را از بین ببریم، تانن پیشنهاد می کند که آنچه که رقیبمان احساس می کند را درک کنیم و رقابت جو نباشیم. اگر اوضاع وخیم شد، جدا بودن از هم به هر دو کمک می کند تا آنچه را که از دیگری نیاز داریم یا حتی نیاز نداریم را تشخیص دهیم. درمورد آن صحبت کنید و این بار با عبارات جدید شروع کنید.
3 - شخصیت های مخالف :
مادر شخصیتی سرسخت، مستبد و مخالف دارد و شما اینطور نیستید. ممکن است تصور کنید که شما با مادرتان ژن یکسان دارید اما این درحالی است که شباهت هایی وجود داشته باشد.
نکته مثبت این رابطه:
مخالفتهای مکرر شما با مادرتان زیبا نیست اما همه دعوا و منازعه های شما یک هدف خاصی را دنبال می کند. لی شارکی استادیار مطالعات زنان در دانشگاه مین می گوید: تصور ما از مادران یک شخص حساس و کسی که تربیت بچه ها را به عهده دارد می باشد اما این درست نیست. مادر صرفاً مسئول پخت و پز غذا برای بچه ها نیست بلکه او برای حفظ سلامتی بچه ها تلاش می کند.
دعوا کردن با مادرها درمورد چیزهایی شبیه دوست پسر، قد موها، یا جتی سلامت مادرها برای خانم ها گیج کننده است. تانن می گوید: هر کدام از طرفین احساس بی قدرتی می کنند. مادرها احساس می کنند که نادیده گرفته شده اند و سر به سر دخترها می گذارند. دخترها هم اذیت می کنند و حالت تدافعی به خودشان می گیرند.
تانن می گوید: مادرها قدرتشان را دست کم می گیرند و برعکس قدرت دخترهایشان را دست بالا می گیرند. دخترها می توانند در گفتگوهایشان با اهمیت قائل شدن برای مادرانشان به آنها کمک کنند. با تکرار این جمله " همانطور که شما گفتی..." مادرها تصور می کنند که حتی اگر نصیحت های آنها را نادیده می گیرید حداقل به آن گوش می دهید.
4 - تربیت کاملا برعکس:
نقشهایتان به دلیل سن، سلامتی، وضعیت مالی یا فرهنگ با هم عوض می شود. دخترها بیشتر آمادگی این را دارند که از مادرانشان مراقبت کنند.
نکته مثبت این رابطه:
کارن فینگرمن استادیار دانشگاهی در هند با تخصص در زمینه مطالعات خانواده و فرزند می گوید: هرچقدر سن مادر بالاتر می رود حتی اگر مشکلات سلامتی اش رو به بهبود باشد، ما می بینیم که روابط مادر و دختر هم بهبود می بخشد. دخترها احساس نیاز می کنند و مادرها عاشق دخترانشان می شوند. هر دو طرفین نقش یکدیگر را می پذیرند.
چرا این ارتباط چالش برانگیز است :
گذشتن از قدرت و صلاحیت کار سختی است. زمانی که دخترها با بلاتکلیفی و هرگونه ابهامی مواجه شوند یا احساس نیاز کنند، تنش ایجاد می شود و مادرها فکر می کنند که نیاز به کمک آنها نیست. این مبحث در خانواده های نسل اول یا در خانواده هایی که مادر و دختر در دو دوره و دو شرایط مختلف رشد کرده باشند به وجود می آید. دختر، مادرش را تشویق می کند تا عواملی را که باعث این اختلاف شده اند را از بین ببرد و آنها را هدایت کند.
بهبود بخشیدن به این ارتباط :
شرکی پیشنهاد می کند کهدخترها برای مادرانشان ارزش بیشتری قائل شوند همانطور که مادران به دخترها قدرت و اختیار کمتری باید بدهند. درمورد رسم و رسوم و فرهنگی که بین هر دوتان مشترک است صحبت کنید. این عامل باعث می شود که دختر ها هویتشان را بهتر بشناسند و اهمیت بیشتری برای مادرهایشان قائل شوند.
5 - لازم و ملزوم یکدیگر:
هیچ تصمیمی بدون اجازه و تایید دیگری گرفته نمی شود که این مورد هم خوب است و هم بد.
نکته مثبت این رابطه :
برای دخترها، مطابقت و شباهت مساوی است با نزدیکی. مادرها و دخترهایی که لازم و ملزوم یکدیگر هستند، شباهت ها و تفاوت هایشان را بررسی کنند. زمانی که همه چیزها موافق و سازگار است، همه چیز بر وفق مراد است و طرف مقابل را همان کسی که همیشه می توانید روی آن حساب کنید فرض می کنید.
وقتی روی شباهت ها تاکید می شود، تشخیص دادن تفاوت ها کار مشکلی است. زمانی که نظرها با هم فرق دارد، سعی می کنید که اجازه طرف مقابل را جلب کنید. دختر مجبور است که درک کند که مادر مسئول همه چیز نیست. همچنین مادر هم بایستی متوجه شود موفقیت های دختر، موفقیت های او نیست و شکست های دختر شکست های او نیست.
سالتز می گوید: این ارتباط بسیار سخت است. زیرا ارتباط آنها از ترس رها شدن از یکدیگر جلو می رود. او پیشنهاد می کند حد و مرزهایتان را کم کم درست کنید. دخترها باید بر نظر مادرانشان بسیار اهمیت قائل شوند سپس تصمیم قطعی به صورت مستقل گرفته شود. بنابراین بیشتر خانم ها سعی می کنند مادران موافقی باشند. این تنها کافی نیست به هرحال آنها شما را بیشتر دوست دارند.

ترنم 09-11-2013 10:35 PM

ساخت جا حوله ای

روش ابتکاری برای ساخت جا حوله ای

ترنم 09-16-2013 12:58 AM

تزیین دستمال سفره

برای تزئین میز نهارخوری راههای گوناگونی وجود دارد. گل آرایی، رومیزی های رنگین، نوع چیدمان بشقاب ها غیره. اما دستمال سفره یا Napkin، معمولا در میهمانی های رسمی و یا تجملاتی مورد استفاده قرار می گیرد و قرار دادن آن در سفره، نوعی احترام به میهمان به حساب می آید.
ممکن است میزی که شما می چینید کوچک باشد و جای کافی برای قرار دادن دستمال سفره نباشد. پس بهتر است آن را کوچک کرده و به آن شکل دهید تا هم زیبا به نظر آید و هم جای کمی را اشغال کند.
در این مطلب سعی شده بصورت تصویری یکی از ساده ترین نوع تزئین دستمال سفره را آموزش دهیم.
دستمال سفره را جلوی خود پهن کنید. بصورتی که پشت دستمال رو به بالا باشد.
دستمال را از وسط تا کنید.
دوباره دستمال را از وسط تا کنید.
سمت تا خورده ی دستمال را بطرف خود بچرخانید.
اولین لایه را بطور مورب لوله کنید و لبه را تا بزنید.
همینکار را برای دومین لایه انجام دهید.
همینطور برای لایه سوم.
حالا دستمال سفره را برگردانید.
طرف راست را تا یک سوم دستمال جلو آمده و تا بزنید.
طرف چپ را نیز به همین صورت تا بزنید.
دستمال را به طرف رو برگردانید. حالا می توانید قاشق، چنگال و کارد را در آخرین لایه جاسازی کنید. به همین سادگی تزئین دستمال سفره ما تمام شد.

منبع : سيمرغ

پریشان 09-17-2013 10:21 AM

انواع مردان از نظر خانم‌ها

وابسته‌تر شده‌اند. http://cdn.asriran.com/files/fa/news...308147_561.jpgتبیان: اگر خانمشان با آنها صحبت کند، در حال دیدن تلویزیون هستند، یا در حال تعمیر وسایل منزل می‌باشند، و حتی زحمت تغییر جهت نگاهشان را به طرف خانمشان، نمی‌کشند...

بروز عواطف مثبت در روابط زناشویی، اساس پایداری محبت و عشق زن و مرد به یکدیگر است. اما متاسفانه برخی از مردان از این امر دوری می کنند و عشق فی مابین خود و همسرشان را نادیده گرفته و در جهت فراموشی این گوهره ناب زندگی پیش می روند.

چند دسته از همسران هستند که بنا به ساختار شخصیتی و خانوادگی و خواستگاه اجتماعی‌شان ،متاسفانه عشق را در زندگی مشترک ناخواسته از بین می‌برند ...

شوهرهایی که تعصب بی‌جا را با غیرت اشتباه گرفته‌اند

خانمش را چون یک شی می‌پندارد. به نام دوستی و عشق، او را با توهمات خود زندانی کرده و قوانین ممنوعیت را برای همسر خود وضع می‌کند. مثلا: جواب دادن به تلفن ممنوع، رفتن به خانه پدر و مادر و دوستان ممنوع، درس خواندن ممنوع، داشتن شغل ممنوع، مسافرت ممنوع، استفاده از رایانه ممنوع، خندیدن با صدای بلند در محیط خانواده و محارم ممنوع، تعریف و توضیح در مورد آقایان ممنوع، بیرون رفتن از منزل ممنوع.

شوهران سلطه‌جو، زورگو و کنترل‌کننده

چنین شوهرانی حق انتخاب را به کلی از همسرشان می‌گیرند و این حق انتخاب را فقط برای خود به رسمیت می‌شناسند. از تصمیم‌های مهم و کلی تا جزئی‌ترین مسائل باید زیر نظر آنها و به فرمان آنها باشد.

به عنوان مثال بعضی از اعمال و مستبدانه این آقایان عبارتست از: تصمیم در انتخاب محل زندگی به تنهایی؛ تصمیم‌گیری در مورد فرزند داشتن؛ تصمیم در مورد رفت و آمد و میهمانی رفتن، تصمیم در ارتباط یا قطع رابطه ؛ تصمیم‌گیری در مورد شغل خانم، تصمیم‌گیری در مورد رشته تحصیلی و محل تحصیل همسرشان بدون توجه به نظر او؛ دستور به خانمشان در مورد چگونه فکر کردن، چگونه حرف زدن، چگونه احساس کردن و چگونه رفتار کردن؛ انتخاب و تماشای برنامه‌های دلپسند خود از تلویزیون بدون توجه به خانواده و همسرشان؛ انتخاب نوع و رنگ لباس داخل منزل خانمشان.

شوهران بی‌مسئولیت

این شوهران فراموش کرده‌اند که مراحل نوزادی، نوباوگی، کودکی و نوجوانی را پشت سر گذاشته و فرد بالغی شده‌اند و ازدواج کرده‌اند. خانواده تشکیل داده‌اند و صاحب فرزند شده‌اند. لذا در تصمیم‌گیری ، اجرا، و پاسخگویی نسبت به وظایف و مسئولیت‌های منزل خود را عقب کشیده‌اند و چون حبابی خود را رها کرده‌اند. هنوز در پی لذت‌طلبی انفرادی خود هستند. اینها برنامه‌ها و دل‌مشغولی‌های خود را بدون توجه به خانواده و همسرشان دنبال می‌کنند. بدون توجه به به مسئولیت‌هایی که باید بپذیرند و نیازهایی که خانواده به آنها دارد، به دنبال پارتی‌ها، تفریحات، مسافرت‌ها، کوهنوردی، فوتبال، استراحت، خواب، تلویزیون و فیلم و سینما، موسیقی و دوستان و کارهای انفرادی مربوط به خود هستند. آنها همیشه چون میهمانی بر سر سفره آمده منزلشان اگر وقت کنند حضور می‌یابند و رنج‌هایشان را به خانواده می‌ریزند و لذت‌هایشان را بیرون از خانواده تقسیم می‌کنند. این افراد گاهی تصور می‌کنند با دادن پول زیاد به خانواده می‌توانند، آنها را رها کنند. با یک پلی‌استیشن ، با یک رایانه و اینترنت و ...، سعی می‌کنند همسر و فرزندان خود را به خودشان وابگذارند. و نسبت به مسئولیت در قبال همسر و تربیت فرزندان شانه خالی می‌کنند.

شوهران بی‌احساس و سخت کوش

برای این شوهران زندگی یعنی کار، کار یعنی زندگی و اینها همه یعنی پول. این شوهران خلاء وجودی خود را فقط با پول و کار پر می‌کنند. به بهانه‌های مختلف مثل داشتن اقساط، تعویض منزل یا خودرو، فراهم آوردن رفاه ، تامین آینده زندگی، مسئولیت کاری ، و ...، اکثر اوقات خود را از صبح تا آخر شب و حتی تعطیلات، به دنبال کار و اضافه‌کاری و تجارت و مدیریت و ... هستند. گاهی بهانه‌های انسان‌دوستانه و خدمت به خلق را پیش می‌کشند و گاهی تعهدات کاری را دستاویز قرار می‌دهند. اینها از منزل ، همسر و فرزندان خود، ابتدا به صورت فیزیکی دور می‌شوند و کم کم از نظر احساسی و عاطفی و ذهنی فاصله می‌گیرند. این آقایان به همه مردم خدمت می‌رسانند و با آنها هستند به غیر از همسر و خانواده.

مردان دیگری را نیز می‌توان در این طبقه قرار داد. آنهایی که شاید این همه مشغله نداشته یا از محیط خانواده دور نیستند، ولی از نظر عاطفی ، احساسی و ذهنی فاصله زیادی از جو خانواده پیدا کرده‌اند. آنها هم احساسی ، همدلی ، همدردی با همسر را نیاموخته‌اند. حرف زدن برای آنها سخت‌تر از بلند کردن خودرو توسط قویترین مردان است. برای پاسخ یک کلمه‌ای به یک سئوال ، خانمشان باید کلی به به آنها التماس کند، وقتی آنها یک جمله ۳ کلمه‌ای به زبان می‌آورند، همسر آنها، به شدت ذوق زده شده و آن روز را همه سال جشن می‌گیرند و سالگرد زبان گشایی آقا را غنیمت می‌شمارند.

اگر خانمشان با آنها صحبت کند، در حال دیدن تلویزیون هستند، یا در حال تعمیر وسایل منزل می‌باشند، و حتی زحمت تغییر جهت نگاهشان را به طرف خانمشان، نمی‌کشند. گوش شنیدن ندارند، و این کار هم برای آنها مثل شکافتن اتم و آزادسازی انرژی هسته‌ای هست. ولی متاسفانه این انرژی آزاد کردن را حق خود نمی‌دانند تا این اتم را بشکافند و گوش شنوا برای حرف‌ها و احساسات خانمشان داشته باشند. این مردان مهارت‌های گوش دادن، مهارت‌های ارتباطی، مهارت‌های هم حسی یاد نگرفته‌اند یا تمرین نکرده‌اند و یا انگیزه‌ای برای انجامش ندارند. برای این آقایان، سخن محبت‌آمیز و عاشقانه، نوازش محبوبانه و نگاه دلبرانه به خانمشان، افسانه‌ای خیالی و بی‌فایده است. همسر این آقایان با حسرت به زوج‌هایی که در پارکی نشسته‌اند و در گوش هم نجوا می‌کنند می‌نگرند.

یک تلفن از محل کار به خانم، یک دسته گل، یک نامه عاشقانه، یک نوازش، و یک همدلی و هم حسی به گاه نگرانی و بیماری؛ از آرزوهای هرگز برآورده نشده ، خانم این دسته از آقایان است.

شوهران وابسته و غیر مستقل

این آقایان به علت اینکه از بچگی تحت چتر حمایتی شدید پدر و مادر خود قرار داشته‌اند و همیشه والدینشان برای آنها تصمیم گرفته‌اند، وابسته، ترسو و دمدمی مزاج و بچه صفت تربیت شده‌اند. آنها همین طور که بزرگ شده‌اند به جای اینکه روز‌به‌روز مستقل‌تر شوند، روزبه‌روز وابسته‌تر شده‌اند. هنگام ازدواج نیز نمی‌خواهند در این وضعیت تغییری ایجاد کنند. هنوز هم دستورات و تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی زناشویی را از والدین خود اخذ می‌کنند. معمولا پدر و مادر این آقایان سخت‌گیر و مقرراتی هستند و شاید کمک مالی زیادی هم به زندگی اینها کرده باشند. مرزهای خانواده توسط این شوهران گسسته شده و مسائل محرمانه و خصوصی خانواده به راحتی به بیرون از خانواده منتقل می‌شود و افراد دیگر هم به خود اجازه می‌دهند در مسائل خانوادگی این گونه شوهران دخالت کنند.

شوهران کمالگرا و خسیس

این آقایان شخصیت وسواسی دارند. معیارهای نانوشته‌ای در ذهن خود ترسیم می‌کنند و آن را وحی منزل و تخلف‌ناپذیر تصور می‌کنند. به جزئیات زندگی زیاد کار دارند و گیر می‌دهند. برای هر چیز کوچکی در خانواده نظر می‌دهند. همیشه ترس از آینده دارند، اعتماد به نفس پائین ، و ایده‌آل‌خواهی از مشخصات دیگر اینهاست. با خسیس بودن و پس‌انداز افراطی سعی در آرامش خاطر خود دارند. همواره امروز را فدای فردا می‌کنند. و فردای آنها که باعث نگرانی‌شان بود، هرگز نمی‌آید. حسرت تفریح، مسافرت، لباس نو، میهمانی را به سادگی و با بهانه‌های مختلف، بردل زن و بچه خود می‌گذارند. توقع زیادی از همسرشان دارند ، انتظار بی‌عیب و نقص بودن خانم خود را داشته و نقاط مثبت همسرشان را نمی‌بینند.

ترنم 09-22-2013 10:40 PM

لاک - برای دختران کوچک لاک نزنید

برای دختران کوچک لاک نزنید

متاسفانه بعضی مادران روی ناخن‌های کوچک و زیبای دختربچه‌های کم سن‌وسال خود لاک‌های رنگی مختلف می‌زنند، اما لاک‌های ناخن حاوی مقادیری مواد شیمیایی هستند که فقط بافت نسبتا محکم ناخن‌ها می‌توانند آنها را تحمل کنند. ممکن است چشم و پوست کودکان در اثر تماس با این مواد، دچار تحریک و حساسیت شود. این تحریک و حساسیت برای مخاط دهان به مراتب شدیدتر و بدتر اتفاق خواهد افتاد.
از آنجا که برخی بچه‌های کوچک، عادت به جویدن ناخن‌های خود یا در دهان کردن انگشت و ناخن‌ها دارند، ممکن است در صورت آغشته بودن ناخن‌ها به لاک، مقداری از لاک را بجوند و با بلعیدن مواد شیمیایی موجود در آن، دچار واکنش‌های دهانی یا ناراحتی‌های گوارشی بشوند. از سوی دیگر، وجود ماده بسیار مضر سرب در لاک‌های رنگی دور از انتظار نیست. به همین دلیل والدین برای پیشگیری از ابتلا به ناراحتی‌های پوستی، چشمی، مخاطی یا عوارض گوارشی، بهتر است از خیر استفاده از لاک روی ناخن‌های فرزندشان بگذرند.

ترنم 09-26-2013 02:22 AM

کلیـدهای طلایـی بـرای جـذب شوهــــر

کلیـدهای طلایـی بـرای جـذب شوهــــر

(قابل توجه همسرانی که قدر شوهر را نمی دانند)

برخلاف جذابیت‌های جسمی، ایجاد جاذبه احساسی زمان زیادی می‌طلبد. اگر واقعاً می‌خواهید رابطه بلندمدتی را با شریک زندگی‌تان تجربه کنید، باید بسیار صبور باشید و در این راه تلاش زیادی به خرج دهید. در این مقاله با هم چند روش را مرور می‌کنیم تا بتوانید با شوهرتان ارتباط عاطفی عمیقی ایجاد کنید. پس برای آنکه شوهرتان را تحت تاثیر قرار دهید و یک زندگی زیبا را در کنار او تجربه کنید، از همین امروز دست به کار شوید.

برای همسرتان شخص قابل اعتمادی باشید
مردها به دنبال خانم‌هایی هستند که بتوانند به آن‌ها اعتماد کنند. کسی که آن‌ها را به خاطر خودشان بخواهد، کسی که بتوانند به او ایمان داشته باشند. شاید برایتان عجیب باشد اما برخی از خانم‌ها قابل اعتماد نبوده و بسیار بی وفا هستند. همین امر باعث می شود که مردها محتاط تر عمل کنند.
یک زن مهربان باشید
مردها به دنبال خانم‌هایی با روحیه زنانه و مهربان می گردند زیرا چنین خصوصیاتی باعث می شود که یک زن بتواند مادر بهتری برای بچه هایش باشد. البته این امر بدان خاطر نیست که مردها انتظار دارند خانم‌ها آن‌ها را نیز تر و خشک کنند بلکه بدان خاطر است که دوست دارند فرزندانشان در آغوش مادر مهربان و دلسوزی پرورش پیدا کنند.
یک زن کاملا ایده آل باشید
مردها به دنبال زن‌هایی هستند که حس و ظرافت زنانه خود را حفظ کرده باشند. البته منظور ما آن دسته از خانم‌هایی نیست که دائما به دنبال مد می روند و چهره خود را به انواع و اقسام اشکال مختلف در می آورند.
علاقه‌مندی همسرتان را زیر سۆال نبرید
سرگرمی‌ها و علاقه‌مندی‌های همسرتان ممکن است با سلیقه شما جور درنیایند و شما همان احساس را نسبت به آن فعالیت‌ها نداشته باشید. اما اگر قرار باشد به هم نزدیک شوید و رابطه صمیمی‌تری داشته باشید، باید فعالیت‌هایی را با یکدیگر انجام دهید. این مسئله کمک می‌کند یکدیگر را بهتر درک کنید و ابعاد دیگر فردی که دوست دارید را نیز به بینید. خودتان هم می‌توانید از قرار گرفتن در محیطی متفاوت لذت ببرید و دوستان جدیدی هم پیدا کنید.
سبک بیان احساسی همسرتان را بشناسید
شیوه بیان احساسات در زنان و مردان کاملاً متفاوت است. خانم‌ها معمولاً احساسات خود را در قالب واژگان بروز می‌دهند، در حالی که مردها ترجیح می‌دهند سکوت کنند و البته گریه هم نکنند. در بیان عشق هم همین تفاوت وجود دارد. عدم درک این تفاوت‌ها می‌تواند منجر به ناامیدی گردد و مانع برآورده شدن انتظارات همسران از یکدیگر شود. زمان خود را با همسرتان بگذرانید و ببینید چه چیزهایی او را خوشحال می‌کند و چه مسائلی پریشانی او را به دنبال دارد. بدین ترتیب درک متقابل میان شما افزایش می‌یابد و میزان سۆتفاهم‌ها به حداقل می‌رسد.
ارتباطی شفاف و صادقانه برقرار کنید
زنان راهکارهای زیادی دارند که می‌توانند به واسطه آن‌ها مردان را از نظر احساسی درگیر خود کنند. در حالیکه برخی زنان می‌کوشند با نادیده گرفتن مشکلات و تظاهر به تغییر سبک زندگی نظر شوهرشان را به خود جلب کنند، برخی دیگر تلاش می‌کنند با استفاده از برقراری ارتباط، رابط‌های مستحکم ایجاد کنند. آن‌چه را که می‌اندیشید در رابطه شما درست و یا نادرست است، صادقانه با همسر خود در میان بگذارید. با این کار این فرصت به وی می‌دهید تا انتظارات شما را درک کند و خود نیز آزادانه انتظارات و احساساتش را بیان کند. بدین‌ترتیب فرصتی فراهم می‌شود تا هر دو شما رابطه دوستانه‌تری برقرار کنید که به منزله شالوده رابطه میان شما عمل خواهد کرد.
از به کارگیری تدابیر منفی اجتناب کنید
مردان از زنان ناامید خوششان نمی‌آید. شرایطی را فراهم نسازید که شوهرتان در برابرتان بایستد. در مورد مسائلی که می‌دانید به هر حال تغییری در آن‌ها ایجاد نمی‌کند، از او انتقاد نکنید. از آنجایی که شما می‌خواهید رابط‌های احساسی ایجاد و آن را تقویت کنید، باید صبور باشید و آرامش خود را حفظ کنید. به همسرتان فضا و زمان لازم را بدهید تا از پیله خود بیرون بیاید و همراه با شما احساس رهایی را تجربه کند. برای این منظور باید به نرمی و آهستگی این امکان را برای وی ایجاد کنید تا بتواند درک کند شما دارای چه شخصیتی هستید و به قدری اعتمادسازی کنید که احساس کند می‌تواند حرف دلش را با شما در میان بگذارد. برای ایجاد حس اعتماد، بسیار مهم است که خود شما تا حد امکان برخورد معقولی داشته باشید و مشکلات را با ملایمت و با نهایت صبر مدیریت نمایید.

ترنم 09-26-2013 02:31 AM

فر کردن موها

یک روش ساده برای فر کردن موها

شاید مثل بسیاری از دختران داشتن موهای فر زیبا در یک مجلس برای شما هم جذاب و خواستنی باشد. اصلا نگران نباشید، نیازی نیست برای فر کردن موهای خود هزینه زیادی بپردازید. در این مطلب یک روش کاملا ساده و آسان را برای داشتن موهای فر زیبا به شما آموزش میدهیم. حتما امتحان کنید.
۱) ابتدا موهای خود را به قسمتهای کوچک تقسیم کرده و هر قسمت را ابتدا کمی با ژل خشک مرطوب کرده وسپس دور انگشت خود لوله کنید. سپس مطابق تصویر موهای لوله شده را به آرامی داخل فویل قرار داده و دو سر فویل را ببندید.

http://www.zigil.ir/uploads/fardahos...b7056075e7.jpg

۲) با استفاده از یک اتو موی داغ، هر فویل را به آرامی حرارت داده و این کار را تا انتها ادامه دهید. میزان حرارت لازم برای حالت گرفتن مو بستگی به جنس موهای شما دارد. به طور متوسط برای هر فویل مدت ۵ دقیقه حرارت کافی است.

http://www.zigil.ir/uploads/fardahos...bd011b4a54.jpg

۳) اکنون فویلها را به آرامی باز کنید. موهای فر زیبا آماده است تا با گل سر و یا سنجاق زیبا تزئین شود.

http://www.zigil.ir/uploads/fardahos...446ccd38df.jpg

ترنم 10-01-2013 01:03 AM

جذب انرژی مثبت

10 راهکار برای جذب انرژی مثبت

وقتی ناراحت و بی حوصله هستی جذب انرژی مثبت محیط کار سختی به نظر می رسد اما اگر باور داشته باشیم که شادی و غم زاییده شرایط محیطی اطراف ما نیست بلکه حاصل انتخاب ماست آنوقت انتخاب بین شادی و غم آسان می شود.
شاد بودن و شاد زیستن آسان است اگر که بخواهیم برای شادی کافی است:

http://www.persiangroupbax.com/image...0/mosbat/1.jpg

1- روز خود را با دعا و شکرگذاری شروع کن

زمانی که دعا کردن را شروع میکنی , انگار دری را باز کرده و به سوی خدا گام بر می داری . دعا و شکرگذاری تو را در زمان حال نگه می دارد و همین حضور در لحظه , حال و هوایی مثبت در تو ایجاد کرده و میزان انرژی ارتعاشی مثبت را چند برابر می کند که باعث آرامش کل بدن می شود .

2- همان طور با دیگران رفتار کن که دلت می خواهد با تو رفتار شود .

وقتی روز خود را با دلخوری آغاز کنی , تمام روزت را تباه کرده ای . وقتی فکر کنی که دیگران هم عین خودت هستند و فقط از لحاظ ظاهر با تو فرق می کنند , دیگر دلت نمی خواهد در مقابل آنها جبهه بگیری و احساسات منفی ات را نثارشان کنی . توجه داشته باش که رفتار آگاهانه ات باعث می شود انرژی مثبت اطرافیان را به سوی خودت جذب کرده و باتری وجودت را با انرژی مثبت آنها شارژ کنی .

3- درهر وضعیتی فقط و فقط جنبه مثبت را ببین .

توجه کن که خوبی و بدی , صرفا برداشت ذهنی خودت است . در اصل , هر وضعیتی از زندگی سراسر عظمت و فیض الهی را به تصویر می کشد و حقیقت واحدی را آشکار می کند : در همه چیز خیر و در همه کس روح الهی نهفته است . وقتی با این دید , به دنیا بنگری خیر و برکت الهی از کائنات به سوی تو سراریز می شود .

4- از کنترل کردن همه چیز دست بردار .

زندگی جاری است و ذات آن تحول و دگرگونی است . هر چقدر در برابر زندگی جبهه بگیری , بیشتر رنج می بری . هر موقع که بخواهی اوضاع و شرایط زندگی را کنترل کنی , حالت اضطراب و فشار عصبی به تو دست می دهد که همین باعث تولید انرژی منفی می شود . فقط تصور کن که زندگی , رودخانه ای پرجوش و خروش است , آیا فایده ای هم دارد که با آن دست به گریبان شوی؟ بهتر نیست که آن را رها کنی و با جریان زندگی پیش روی ؟ وقتی خودت را در اختیار جریان زندگی بگذاری , کلی انرژی مثبت ایجاد می کنی و در نتیجه خیر و برکت و فیض الهی را به سوی خود می کشانی .

5- زندگی پر از صلح و صفا را تجسم کن .

ذهن تو هم مثل ذهن بیشتر مردم به افکار منفی معتاد شده است . لازم است آگاهانه این اعتیاد را ترک کنی تا انرژی مثبت جذب شود . هوشیار باش و بگذار تصاویر هولناک ناشی از تفکر منفی از ذهنت بیرون برود . در عوض جریان آرامی از زندگی را مجسم کن . این تغییر نگرشی ذهنی که موجب جذب انرژی مثبت می شود , خودت را هم مات و مبهوت می کند .

6- نگران آینده نباش .

در طول تاریخ بشریت , نگرانی به هیچ کس خدمتی نکرده است . هر آنچه که قرار است رخ دهد , عملی می شود . کاری هم ازدست تو بر نمی آید . در اصل هر آنچه را که تو از بابت آن نگران هستی , در اکثر مواقع روی نمی دهد . پس چرا انرژی ات را روی نگرانی هدر می دهی ؟ هر نوع نگرانی باعث می شود درونت را پر از انرژی منفی کنی که به راحتی سلامتی تو را به خطر می اندازد . کافی است عاقلانه برنامه ریزی کنی و بعدش هم به خدا توکل کنی .

7- از دلخوری دست بردار .

گذشته , گذشته و جزو خاطرات تو شده است . آیا امکان دارد در گذشته زندگی کنی ؟ به هیچ وجه ! به هر حال اگر مدام خاطرات ناخوشایند گذشته را در ذهنت جا بدهی همیشه یک جورایی دلخور هستی . پس عفو و بخشش را یاد بگیر و با این حرکت , یک عالم انرژی مثبت جذب کن .

8- اوقاتی را در طبیعت سپری کن .

دلت می خواهد انرژی مثبت جذب کنی ! سری به طبیعت بزن . به پارک برو , به درختان و گل ها نگاه کن که چگونه با وزش باد , با وقار و متانت حرکت می کنند . ببین چگونه آرامش و صفا را از وجودشان منعکس کرده و انرژی مثبتشان را به تو منتقل می کنند ؟

9- در مقابل دیگران جبهه نگیر .

هنگام معاشرت با دیگران سعی کن که حضورت آگاهانه باشد تا اینکه در ذهن خودت ساکن باشی . بگذار مردم هم حرف خودشان را بزنند و عقایدشان را ابراز کنند . دست از جبهه گیری بردار تا مردم جذب طبیعت آرام تو شوند , چون انرژی مثبت است که از تو ساطع می شود .

10- خلا را در وجودت احساس کن .

چشمانت را ببند و سعی کن که از درون , جسمت را احساس کنی . از سبکی و خلا که در وجودت ایجاد می شود تعجب می کنی . همین سبکی موجب جذب انرژی مثبت و بیرون راندن انرژی منفی می شود . با به کارگیری روش های بالا انرژی مثبت را جذب می کنی . یادت باشد که طبیعت و سرنوشت تو ایجاب می کند که لحظه به لحظه هوشیار و در زمان حال باشی تا آرامش و انرژی مثبت جذب شده را هم به دیگران انتقال دهی .

ترنم 10-03-2013 12:59 AM

مزایای کسب و کار خانگی

مزایای کسب و کار خانگی

به هر نوع فعالیت اقتصادی در محل سکونت شخصی که با استفاده از امکانات و وسایل منزل راه اندازی شود کسب و کار خانگی می‌گویند.

امروزه کسب و کارهای خانگی از بخشهای حیاتی و ضروری فعالیتهای اقتصادی کشورهای پیشرفته محسوب می‌شوند. کسب و کار خانگی از نظر ایجاد شغل ، نوآوری در عرضه محصول یا خدمات ، موجب تنوع و دگرگونی زیادی در اجتماع و اقتصاد هر کشور می‌شوند. همچنین برای جوانان ، کسب و کارهای خانگی نقطه شروع مناسبی برای راه اندازی کسب و کار شخصی است، زیرا راه اندازی آن در مقایسه با دیگر انواع کسب و کار ساده و آسان است. به عنوان نمونه شما می‌ توانید با یک دستگاه رایانه و یک خط تلفن ، یک کسب و کار اینترنتی راه بیندازید و کارها و خدمات مختلفی را به مردم عرضه و ازاین راه برای خود درآمد کسب کنید.
سابقه کسب و کارهای خانگی:
کسب و کارهای خانگی در ایران سابقه دیرینه دارند. بسیاری از صنایع دستی که امروزه هم وجود دارند، در منازل و محل سکونت افراد تولید می‌شده اند. بطور کلی کسب و کار خانگی پدیده جدیدی نیست، بلکه در نتیجه تغییرات و تحولاتی که در فعالیتهای اقتصادی – اجتماعی امروز به وجود آمده به آن توجه بیشتری شده است و این نوع کسب و کارها روز به روز گسترش و توسعه می یابند.
دلایل انتخاب کسب و کار خانگی:
بالا بردن کیفیت زندگی: امروزه اکثر صاحبان کسب و کار های خانگی بر این باورند که کار کردن در خانه، کیفیت زندگی آنان را بهبود می‌بخشد. کارکردن در خانه باعث می‌شود که وقت بیشتری به خانواده و خانه اختصاص یابد و به دیگر مسائل و موضوعات خانواده، از قبیل تربیت و پرورش فرزندان توجه بیشتری شود.به طور کلی امروزه کار و زندگی بیش از پیش در همدیگر ادغام شده اند.
توسعه فن آوری: امروزه با پیشرفتهای زیادی که در زمینه علوم رایانه و دیگر وسایل ارتباطی به وجود آمده، محیط خانه محل مناسب و کاراتری برای کسب و کار شده است.
مزایای کسب و کار خانگی:
۱- آزادی و استقلال عمل بیشتر
۲-ساعات کاری انعطاف پذیر
۳-ایجاد تعادل و موازنه بیشتر بین کار و زندگی
۴-پایین بودن هزینه راه اندازی
۵-پایین بودن میزان ریسک
۶-امکان کارکردن پاره وقت
۷-راحت تر بودن تربیت بچه ها
۸-داشتن فرصت و زمان بیشتر
۹-تناسب با ویژگیهای جسمی افراد معلول و کم توان
۱۰-احتمال موفقیت بیشتر
۱۱-تناسب با اقشار مختلف
۱۲-احساس راحتی بیشتر
۱۳-عدم نیاز به مجوز
برای راه اندازی کسب و کار خانگی موارد زیر را باید در نظر بگیرید:
۱-درباره ایده کسب و کارتان تحقیق کنید.
۲-درباره محصول یا خدماتتان نیز اطلاعات کسب کنید.
۳-محل کار خود را تعیین کنید.
۴-مشارکت دیگر اعضای خانواده را جلب کنید.
۵-اسم مناسبی برای کسب و کارتان انتخاب کنید.
۶-اسیاب و تجهیزات مناسبی برای کسب و کارتان تهیه کنید.
۷-پوشش مناسب و درخور برای کسب و کارتان فراهم کنید.
۸-یک صندوق پستی به کسب و کارتان اختصاص دهید.
۹-با دوستان و همسایگانتان صادق باشید.
۱۰-حساب بانکی برای کسب و کارتان باز کنید.
۱۲-ارتباطات بیشتری با دیگران برقرار کنید.
۱۳-از داشتن کسب کار خانگی واهمه نداشته باشید، بلکه به آن افتخار کنید.

ترنم 10-03-2013 01:03 AM

نقش زن در اقتصاد خانه

اقتصاد خانواده/باز تعریف نقش زن در اقتصاد خانه

زن ها از دیرباز نقش تعیین کننده ای در اقتصاد خانواده ایرانی برعهده داشته اند اگرچه این نقش سالها نادیده گرفته می شد و یا ساده انگاشته می شد.

از عصر کشاورزی زنان در فلات ایران در کنار کشاورزی که اختراع بی بدیل زنان ایرانی و هدیه آنها به جهان بود وظیفه برقراری تعادل مخارج و درآمد های مرد خانه را برعهده داشته اند اما این نقش به مرور در حال تغییر است.
در گزارش قبلی به باز تعریف نقش آقایان در اقتصاد خانه پرداختیم در این گزارش به سراغ خانم ها می رویم. درشهر ها بخش قابل توجهی از زنان تحصیل کرده مشغول کار شده اند و بعضا از حقوق بیشتری از مرد خانواده دارند. امری که تا کنون بی سابقه بوده است. در روستا ها و شهرهای کوچک سهم اشتغال بیرون از خانه زنان کمتر است اما عملا زنان علاوه بر نقش های پیشین کمک خرج خانواده شده اند و حتی با کمک فروش هنرهای دستشان در آمد زایی می کنند.
برخی از این نقش ها عبارت اند از:
۱٫درآمد زایی
بخشی از مخارج خانواده این روزها بر دوش خانم هاست و دیگر یک دست صدا ندارد و حقوق یک نفر کفاف زندگی یک خانواده را نمی دهد. زنان با درک شرایط مشغول کار شده اند و می کوشند تا حد ممکن در جهت رفع مشکلات موثر باشند.
اما انجام تمام نقش های پیشین در کنار درآمد زایی بسیار دشوار است و همراهی و همدلی بیشتر همسران را می طلبد و گرنه یک نفر زیر بار فشار کار بیرون و داخل منزل خواهد شکست.
۲٫تنظیم دخل و خرج
یک کدبانوی نمونه می داند اولویت های خانواده در هر مقطع زمانی چیست. گاهی یک سقف، گاهی یک لقمه نان و گاهی هم سفر خارجه!… به هر حال خانم ها اولویت بندی می کنند و تعیین می کنند از بین کارهایی که با این درآمد اندک می توان انجام داد در مقطع کنونی زندگی شان کدام ها اولویت دارند و برای کدام آرزوها و خواست های خانواده باید صبور بود.
۳٫امید بخشی
این مرد خانه های ایرانی است که مدام به فکر روز مبادا و آینده بچه هاست و اگر اینچنین نباشد خانواده به مشکل می خورد اما خانم خانه همیشه در حرکت به سوی آینده در کنار همسرش می کوشد برای بچه ها آینده ای زیبا رقم بزند. هرگاه آقای خانه ناامید می شود و نگرانی وجودش را می گیرد جمله نگران نباش همه چیز درست می شود معجزه می کند.
نقش همیشگی خانم های ایرانی بوده که فقط با خستگی کار خارج از خانه و درک بیشتر شرایط محیط خارج از خانه همراه شده و درک همیشگی را چند برابر کرده است.
۴٫ آبرو داری
فقط و فقط یک خانم ایرانی است که وقتی یخچال خانه اش خالی است و میهمان سرزده می رسد سفره ای رنگین می اندازد و با روی گشاده آبروداری می کند و چنان مهمان داری و مهمان نوازی می کند که محتویات سفره به حاشیه می رود و دوست و آشنا برای ورود به خانه صف می کشند.
خانم ایرانی است که مفهوم با سیلی سرخ نگه داشتن صورت را به خوبی می داند. دور از چشم و هم چشمی فقط و فقط آبروداری می کند.
این نقش تازه نیست اما شکلش تغییر کرده .
۵٫ یاد آوری داشته ها
خانم های خانه این روزها یادگرفته اند نیمه پر لیوان را ببینند غر غر بچه ها را ساکت کنند و به آنها بفهمانند از داشته ها راضی و شاکر باشند.
شاید این نقش چندان جدید نباشد اما شکلش تغییر کرده این روزها مادرها باید بلد باشند به بچه ها توضیح دهند که چرا امسال تابستان مثل بعضی ها به تایلند،ترکیه و یا اروپا نمی روند و مثلا کاشان هم خیلی دیدنی است.

ترنم 10-04-2013 12:18 PM

درکوب های زیبا

با درکوب های زیبا درب ورودی منزل تان را پاییزی کنید

برای درست کردن این حلقه ها می توانید از انواع میوه های پائیزی مانند کدو تنبل یا سیب استفاده کنید.

اکنون که به فصل پائیز رسیده ایم تمامی شما دوست دارید حلقه های گلی درست کنید که مناسب با این فصل باشند و بتوانید آنها را به درب خانه تان آویزان کنید.برای درست کردن این حلقه ها می توانید از انواع میوه های پائیزی مانند کدو تنبل یا سیب استفاده کنید.

حلقه پری شکل
این حلقه گل پری شکل برای آویزان کردن روی درها بسیار مناسب می باشد و مناسب دکوراسیون فصل پائیز است. در ابتدا پرهایی از قرقاول را تهیه کرده که در فروشگاه های فروش گل وجود دارد و سپس به کمک چسب حرارتی آنها را به هم می چسبانیم . یک حلقه گل در اندازه ی متوسط درست کنید و سعی کنید از انواع برگ های ریز خشک شده برای دور تا دور این حلقه استفاده کنید.

تاج گل برگی
در این مدل حلقه گل از ترکیب رنگ های قهوه ای و طلایی استفاده شده است . برگ های خشک شده را به کمک سیم به هم وصل کرده ایم و روی قسمتی از آن میوه های کاج خشک شده و لاله مردابی ( پسته دریایی ) خشک شده می چسبانیم و برای این کار از چسب حرارتی استفاده می کنیم.

تاج گل با پرهای طاووس برای درب ورودی
از شاخه های رنگارنگ توت و برگ های سبز استفاده کرده و یک تاج گل زیبا را برای نصب بر روی درب ورودی درست می کنیم. با استفاده از روبان بالای آن یک کراوات درست کرده و از پرهای طاووس ( قابل دسترسی در فروشگاه های صنایع دستی ) برای تزئین آن و نزدیک کردن آن به حالت طبیعت استفاده می کنیم.

نکته : آویزان کردن این مدل تاج گل نگاهی جذاب را به دکوراسیون خانه انتقال می دهد که برای ورود مهمانان و نزدیک کردن حال و هوای خانه به روزهای پائیزی بسیار مناسب می باشد.

حلقه گلی ازخرمالو و انار
استفاده از میوه های عجیب و غریب و نزدیک به رنگ های پائیزی، مانند انار و خرمالو برای درست کردن یک حلقه گل در فصل پائیز بسیار مناسب می باشد. در میان برگ های سبز رنگ انواع میوه های قرمز و نارنجی قرار داده و به کمک سیم آنها را به هم وصل می کنیم و در نهایت روبانی از رنگ قرمز را بالای آن آویزان می کنیم و آن را روی درب نصب می کنیم.

حلقه گل داوودی
استفاده از گلهای داوودی برای درست کردن یک حلقه گل بسیار مناسب می باشد . این حلقه گل زرق و برق دار ترکیبی از رنگ های طلایی، خرمایی می باشد و از اشکال و اندازه های مختلف برای ایجاد یک نگاه منسجم در این مدل حلقه گل استفاده شده است. به کمک یک طناب زیبا این برگ های خشک شده را به هم وصل کرده و در نهایت آن را روی یک ستون یا روی دیوار آویزان می کنیم.

حلقه گل گندم
این حلقه گل از شاخه های گندم خشک شده درست شده است که برای نصب روی درب ورودی و خوش آمد گویی مهمانان بسیار مناسب می باشد. شاخه های گندم را به صورت پیچیده به هم می تابانیم و در نهایت روی آن اسپری طلایی می زنیم تا زرق و برق بیشتری پیدا کند.

حلقه گل میوه ای
امکان استفاده از رنگ های پاییزی به صورت طبیعی با استفاده از میوه های پائیزی امکان پذیر می باشد.می توانید از ترکیب میوه هایی چون سیب و انگور و ...استفاده کرده و آنها را با استفاده از سیم نازک به هم وصل کرده و در نهایت یک حلقه گل بسیار متنوع درست کرده و آن را روی درب ورودی نصب کنید.

حلقه گل چوبی
در این مدل از چوب های کوتاه نارنجی رنگ استفاده شده است که در نهایت تمامی آنها در کنار هم قرار داده شده و به کمک مفتول سیمی به هم وصل شده اند و بهتر است از یک سیم نازک برای این کار استفاده شود و در نهایت به دلیل رنگی که دارد بسیار مناسب برای دکوراسیون پائیزی می باشد.

حلقه گل سیب
این حلقه گل چشم نواز برای نصب روی درب ورودی و مناسب برای تمامی فصول می باشد .از سیب های سفید و قرمز و توت های قرمز استفاده شده است و به صورت دایره ای تمامی آنها را در کنار هم قرار داده ایم و به کمک سیم مفتولی به هم می چسبانیم و در نهایت بالای آن یک روبان آویزان کرده و برگ های سبز رنگ هم به آن می زنیم و آن رابه مانند یک قلاب درمی آوریم .

نکته :
استفاده از سیب واقعی باعث می شود این حلقه گل تنها برای مدتی قابل استفاده باشد اما اگر می خواهید مدت بیشتری از آن استفاده کنید بهتر است از سیب های مصنوعی استفاده کنید.

حلقه گل سبدی
برای طراحی و دکوراسیون درب های ورودی که آهنی می باشند می توان یک سبد از جنس آهن درست کرده داخل آن را پر از خربزه، گل ابریشم، بذرها ، و پرهای رنگارنگ کرده و در نهایت این سبد گل را که به مانند یک صنایع دستی زیبا می باشد را روی درب نصب می کنیم.

حلقه گل پاییزی از شاخ و برگ
یک حلقه گل تازه از شاخه ها و گل ها ی تازه ی پائیزی درست می کنیم و برای چسباندن آنها به یکدیگر از چسب حرارتی استفاده کرده و در نهایت این حلقه گل زیبا را درست می کنیم.

نکته:
از آنجا که گل های تازه به سرعت از بین می روند بهتر است روی آن را اسپری بزنیم تا سریع خشک شود و در آن حالت بماند.

ترنم 10-05-2013 02:58 PM

ترفندهایی برای بیدار شدن در صبح زود

۱۰ ترفند برای بیدار شدن در صبح زود
۱ – علت بیدار شدن در صبح زود را بدانید
برای انجام هر کاری از جمله سر یک ساعت مشخصی بیدار شدن از خواب، باید دلیل مشخصی وجود داشته باشد؛ مثلا آیا می خواهید با خانواده خود صبحانه بخورید؟ یا می خواهید کمی ورزش کنید؟ یا این که می خواهید خود را برای یک روز خوب آماده کنید و یا از استرس ناشی از دیر رسیدن به محل کار خسته شده اید. بعد از اینکه دلیل بیدار شدنتان در صبح زود معلوم شد، راجع به آن با خانواده خود صحبت کنید، زیرا آن ها نیز همانند ساعت زنگ دار می توانند به شما در بیدار شدن کمک کنند.

۲ – راجع به کارهای صبح روز بعد فکر کنید
وقتی فهمیدید بعد از بیدار شدن از خواب، چه کار باید انجام دهید، می توانید کاری کنید که بیشتر بخوابید. با کاهش فعالیت های صبح روز بعد، می توانید ساعت زنگدار خود را چند دقیقه دیرتر کوک کنید. اگر تصمیم دارید با اعضای خانواده خود صبحانه بخورید، شب قبل وسایل سر کار یا مدرسه خود را مرتب کنید.

۳ – ساعت داخلی بدن خود را بشناسید
اگر شب ها دیر بخوابید و صبح با ساعت زنگ دار بیدار شوید، ممکن است ندانید بدنتان به چند ساعت خواب نیاز دارد. به طور کلی بدن، با روش های خاصی ساعات خواب خود را تنظیم می کند، مثل پایین آمدن ناگهانی درجه حرارت بدن، کاهش ضربان قلب و ترشح هورمون ملاتونین در خون ۱ تا ۲ ساعت قبل از خواب. بیشترین این تغییرات در ساعت ۳ تا ۴ صبح رخ می دهد. سپس بدن خود را برای بیدار شدن آماده می کند. پس یکی از بهترین کارها برای بیدار شدن در صبح زود این است که شب ها ۷ تا ۸ ساعت بخوابید؛ مثلا اگر می خواهید ساعت ۶ صبح بیدار شوید و ساعت را برای این ساعت کوک کرده اید، باید ساعت ۱۰ شب بخوابید. این کار را چند هفته انجام دهید، بعد می بینید که بدون ساعت زنگ دار هم می توانید از خواب بیدار شوید.

۴ – تحت نظر پزشک ملاتونین مصرف کنید
بدن به طور خودکار هورمون ملاتونین را برای خوابیدن ترشح می کند. هورمون ملاتونین را هورمون خواب می گویند. شما می توانید تحت نظر پزشک از مکمل های حاوی ملاتونین نیز برای کمک به ساعت درونی بدنتان استفاده کنید. بعد از چند شب مصرف این مکمل، شما زود به خواب می روید و زود از خواب بیدار می شوید. اما این را باید بدانید که ملاتونین برای همه کم خوابی ها مناسب نیست و در برخی مصرف کنندگان، خواب آلودگی در روز بعد دیده شده است. افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی، دیابتی ها، افراد مصرف کننده قرص های ضدبارداری، داروهای گشادکننده عروق، داروهای آرام بخش و برخی داروهای فشارخون نباید خودسرانه اقدام به مصرف مکمل ملاتونین نمایند و حتما باید با پزشک در این رابطه مشورت کنند.

۵ – قبل از رفتن به رختخواب، تلویزیون نبینید
یکی از راه هایی که می توان صبح زود بیدار شد، این است که به مقدار کافی شب ها بخوابید و قبل از خواب آرامش داشته باشید. اگر قبل از خواب، تلویزیون ببینید یا با کامپیوتر کار کنید، به سختی می خوابید. حداقل یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب، از این وسایل استفاده نکنید.

۶ – نور روشنی را در اول صبح ببینید
همان طور که گفته شد، تماشای تلویزیون قبل از خواب، باعث می شود به سختی به خواب بروید. اما تماشای تلویزیون ۱ تا ۲ ساعت بعد از بیدار شدن، می تواند به تنظیم ساعت بدن کمک کند و این طوری می دانید که زمان بیدار شدن است. در روزهای آفتابی، با تابش نور خورشید بیدار شوید و در روزهای ابری، توسط نورهای مصنوعی از خواب بیدار شوید. پیاده روی کردن در صبح زود و یا خوردن صبحانه در هوای آزاد، باعث بهتر شدن خلق و خو و بهتر خوابیدن در شب می شود.

۷ – کارهای شب خود را بررسی کنید
ببینید چه چیزی در شب با برنامه خواب و بیداری شما تداخل می کند. شما باید مجددا فعالیت هایتان را برنامه ریزی کنید، برای مثال اگر تنها زمانی که می توانید به کلاس ورزشی بروید، بعد از خوردن شام است، باید بدانید که این کار می تواند باعث کم خوابی شما گردد. پس بهتر است صبح زود، ورزش کنید. بر اساس ارزیابی موسسه خواب، حدود ۱ نفر از ۴ نفر فرد بزرگسال معتقدند که برنامه های کاری آنها باعث می شود که خواب کافی نداشته باشند.

۸ – کیفیت خواب خود را بسنجید
اختلالات خواب همانند آپنه خواب و یا آلرژی ها و افسردگی ها می توانند باعث پایین آمدن کیفیت خواب شوند. اگر شما به سختی می خوابید و به سختی از خواب بیدار می شوید و در طول روز خسته و خواب آلود هستید، نشان دهنده پایین آمدن کیفیت خواب شما می باشد. بهتر است نزد یک پزشک بروید تا ببینید مشکل کم خوابی شما مربوط به یک بیماری است یا نه.

۹ – ساعت زنگ دار را دورتر قرار دهید
اگر ساعت زنگدار را نزدیک رختخواب خود بگذارید، موقع زنگ زدن بدون برداشتن سر از بالش می توانید آن را خاموش کنید و دوباره بخوابید. بنابراین بهتر است ساعت زنگ دار را کمی دورتر از رختخواب خود بگذارید تا وقتی زنگ زد، مجبور شوید از جایتان بلند شوید و آن را خاموش کنید. با این کار کمی هوشیار می شوید و می توانید دیگر نخوابید.

۱۰ – نظم خواب و بیداری را در تعطیلات نیز رعایت کنید
اگر شب های جمعه تا دیروقت بیدار بمانید و روز جمعه به دلیل تعطیل بودن، دیر از خواب بیدار شوید، با این کار نظم خوابیدن و ساعت درونی بدن شما به هم می ریزد و تمامی هفته بعد، خواب‌آلود خواهید بود. لذا در روزهای تعطیل هم مانند سایر روزهای هفته، سر همان ساعت مشخص بخوابید (دیر نخوابید) و سر همان ساعت معین بیدار شوید تا تنظیم ساعت داخلی بدن شما به هم نریزد. بر اساس تحقیقات، داشتن یک خواب خوب در تعطیلات باعث خوب خوابیدن و خوب بیدار شدن در طی هفته بعد می گردد.

ترنم 10-05-2013 03:00 PM

چگونـگی غلبـه بر حس بدبـینی در زنـدگی زناشویی

چگونـگی غلبـه بر حس بدبـینی در زنـدگی زناشویی

آیا تاکنون بدبینی به همسر خود را تجربه کرده اید؟ دردی که شاید بتوان گفت درد دنیای مدرن است. آزادی ها به اندازه ای زیاد شده است که هرکس به خود اجازه می دهد به راحتی بر تعهدات و پیمان های خود پا بگذارد. بدبینی چیزی نیست که فقط فرد را آزار دهد. بیشترین لطمات روحی متوجه خود انسان بدبین است اما انسان های اطراف و نزدیکان نیز به نوبه خود اذیت می شوند.

این مشکل همان قدر که آزار دهنده و بی مروت است، راهکارهای بسیاری هم برای برطرف کردن دارد. زنان یا مردانی که تصور می کنند همسران آنها در حال خیانت هستند مانند زخمی هستند که مدام سوزن به آن زده می شود و همیشه و هر لحظه منتظر اتفاقی هستند تا ثابت کنند همسرشان به آنها خیانت می کند. آنها به قدری ریزبین و نکته سنج می شود که به تدریج خود نیز باور می کنند همه حرف هایشان صحت دارد و ممکن نیست همسرشان به او خیانت نکرده باشد!

بیماری بدبینی را با نام پارانوئید می شناسیم. پارانویا گاهی تا حدی پیش می رود که فرد، بیمار روحی و نیازمند دارو می شود تا بتواند سالم زندگی کند. پارانوئید نوعی ترس بیش از اندازه است که اعتماد را از وجود فرد می گیرد و همیشه با یک عینک بدبینی به همه رویدادهای زندگی نگاه می کند. شاید حتی پوچی و بی هویتی تا اندازه ای در او نفوذ کند که دست به خودکشی بزند. اما این چاره کار نیست. پارانویای شدید هم قابل درمان است. پیش از هر چیز باید بدانید چگونه بر این ترس غلبه کنید و خود را از این دنیای ناامن خیالی که ساخته اید، بیرون بکشید. باید اضطراب کمتری داشته باشید و با آرامش بیشتری زندگی کنید. نباید اجازه دهید همسرتان تصور کند یک انسان بدبین و شکاک هستید که سر هر مساله ای دیوانه می شود و داد می زند و بی قراری می کند.

همسر شما خیانت نمی کند

اگر همیشه این توهم را دارید که او به شما خیانت می کند، فقط خودتان را آزار می دهید. فکر کردن به مسایل منفی و دلیل تراشیدن برای آنها آسان ترین کار است. اما بهتر این است هربار این تفکرات به سراغ شما آمدند به مسایل زیر فکر کنید:

- او شما را انتخاب کرده و هنوز در کنار شما است
- کاملا واضح است که او می خواهد در کنار شما بماند و زندگی کند
- به احتمال بسیار او قصدی برای ترک یا خیانت کردن به شما ندارد
- به ویژه زنان، هرگز در زمان خوشبختی و در یک رابطه سالم به همسرانشان خیانت نمی کنند
- شما توان خوشحال کردن او را دارید

بله. شما توان خوشحال کردن همسر خود را دارید. بنابراین، دست از نگرانی بردارید و او را خوشحال کنید. این مساله کمک می کند تا بر ناامنی که تصور می کنید غلبه کنید. تا زمانی که رویای شما خوشبختی دوطرفه باشد او نیز در کنار شما خواهند ماند. او شاید فقط گاهی از این که نیازهایش برآورده نمی شوند، دچار گیجی و سردرگمی بشود. و همسر بدبین چیزی نیست که او نیاز دارد. این شک های شما است که شاید روزی او را عصبی کند و فراری اش دهد.

باید بدانید پارانویا زمانی سراغ شما می آید که احساسات و تفکرات منفی در مورد خود دارید. بدبینی در نتیجه ترس های شما ناشی از عدم اعتماد به نفس است. اما فرد بدبین شاید این مساله را باور نکند و همچنان اصرار داشته باشد که همسرش به او خیانت می کند. اما شما به عنوان انسان بدبین، باید طرف مقابل خود را درک کنید. باید اعتماد به نفس داشته باشید. احساس ناامنی در هر رابطه ای ممکن است پیش بیاید اما مساله ای نیست که آن را ادامه دهید و در نتیجه آن بیمار شوید.

نمی توانید در ترس زندگی کنید!

بله! کاملا احتمال دارد که همسران به یکدیگر خیانت کنند. این از ابتدای خلقت بوده و هر روز نیز بیشتر می شود. اما لازم نیست این ترس را به زندگی خود تعمیم دهید. فائق آمدن بر ترس ها به این مفهوم است که بتوانید بدبینی های خود را کنترل کنید و آنها را کنار بگذارید. پارانویا می تواند یک زندگی سالم و بدون خیانت را به جدایی بکشاند. هیچ زوجی برای جدا شدن ازدواج نمی کنند. ترس و بدبینی همانند دوقلوهای به هم چسبیده هستند که با هم بروز می کنند.

بهتر است خیالات خود را به این سمت هدایت کنید که همسرتان به شما خیانت نمی کند و با همین تصور زندگی کنید. اگر زمانی متوجه شدید او به واقع این کار را انجام داده است، خیلی راحت می توانید این مشکل را حل کنید. می توانید جدا و از این زندگی دردآور رها شوید. اما زندگی با ترس دایمی و هراس از ترک شدن چیزی نیست که هیچ انسانی لایق آن باشد. همیشه بدترین شرایط را در ذهن خود نپرورانید و بر مبنای آن رفتار نکنید.

نمی توانید همسرتان را کنترل کنید!

غلبه بر حس ناامنی نه تنها زندگی شما را بهبود می بخشد بلکه به همسر شما هم اجازه زندگی کردن می دهد. هیچ چیز به اندازه کنترل شدن توسط همسر نمی تواند روح یک انسان را آزار دهد. هر زن یا مردی می تواند دوستانی از جنس مخالف داشته باشد و در کنار آنها نیز خوشحال باشد. اما به این مفهوم نیست که علاقه او به شما خدشه دار می شود و ممکن است شما را رها کند. این را قبول کنید. همسر شما، شما را می خواهد. برای همین است که در کنار شما زندگی می کند. اما دوست دارد که زندگی طبیعی و دوستان خود را هم داشته باشد. انسان آزاد آفریده شده است و به این آزادی نیاز دارد. همان طور که انتظار ندارید او شما را در قفس کند و طبیعی ترین آزادی های فردی را از شما بگیرد، شما هم نباید آزادی او را بگیرید.

شما هم حتما دوستانی دارید و با آنها وقت می گذرانید، آیا هرگز در کنار آنها بودن باعث شده است که همسر خود را فراموش کنید یا عشقتان به او کم شود؟ مسلما خیر. پس چرا همین فکر را در مورد همسرتان ندارید. چرا فکر نمی کنید او هم انسان است و به اجتماع و روابط اجتماعی نیاز دارد؟ او هم مانند شما زندگی اش را دوست دارد و نمی خواهد به هیچ قیمتی خرابش کند یا شما را از دست بدهد.

ترس های شما واقعی می شوند

اگر به طور دایم و همیشه در این ترس باشید که همسرتان به شما خیانت می کند، احتمال وقوع این حادثه بسیار زیاد خواهد شد. او ترس ها و نگرانی های دایمی شما را می بیند و دیگر برایش ارزش ندارند و ممکن است به سراغ این کار برود تا دست کم کاری کرده باشد که مستحق این همه شک و کنترل و آزار باشد.

اما شما با کنترل ترس ها و بدبینی های خود می توانید وقوع این اتفاق ناگوار را پیشگیری کنید. با مهربانی و تسط بر افکار منفی خود، او را خوشحال کنید و اجازه دهید همچنان عاشق شما و زندگی باشد. هیچ انسانی نمی تواند برای مدت طولانی زیر بار بدبینی های طرف مقابل تاب بیاورد. شاید در آخر با شک های خود او را از دست بدهید.

ایمان داشته باشید همسر شما پاک است. زندگی مشترکتان را دوست دارد و همه هدف او بهتر کردن زندگی است. همان چیزی که شما هم می خواهید. مثبت فکر کنید. از اینکه او را دارید خوشبخت باشید. و باور کنید او نیز از داشتن شما خوشحال و خوشبخت است. در غیر این صورت دلیلی برای ادامه این زندگی باقی نمی ماند.

چطور بر ترس های خود غلبه کنیم؟

خودخواه نباشید : حس ناامنی زمانی پیش می آید که فرد خودخواه است و خود را حق به جانب می داند. همه زمان همسر شما برای شما نیست. او نیاز دارد زمانی را هم با دوستان خود سپری کند و شما باید به او اطمینان داشته باشید.

برای جلب موافقت او تلاش نکنید : اگر نگران هستید که او را ازدست بدهید شاید در نتیجه اصرار زیاد بر خیانت کار بودنش او شما را ترک کند. آن وقت باید بروید و عذرخواهی کنید. این رفتار منطقی نیست. تا زمانی که در کنارتان هست، او را قبول داشته باشید و باورش کنید. وقتی او هست یعنی دوستتان دارد پس با این تفکر با او رفتار کنید.

همه زندگی شما او نیست : آیا تصور می کنید همه دنیا و زندگی شما در همسرتان خلاصه شده است؟ او تنها دلیل زنده ماندن شما است؟ باید بدانید اشتباه ترین طرز فکری است که نوع بشر می تواند داشته باشد. این نوع تفکر باعث ایجاد حسادت می شود. زیرا نمی خواهید تنها داشته شما در زندگی به دست فرد دیگری بیفتد. انسان هایی که همه زندگی خود را در یک فرد خلاصه نمی کنند، زندگی سالم تریدارند و بیشتر از زندگی راضی هستند. مسایل دیگری هم در زندگی آنها هست که خوشحالشان کند و حالشان با آنها خوب باشد. این افراد، حتی اگر همسرشان ترکشان کنند زندگی خود را نابود نمی کنند و سعی می کنند به مسایل دیگری در زندگی مشغول شوند که روحشان آرامش بیشتری داشته باشد.

همیشه بهترین ها را تصور کنید : همیشه زندگی خود را طوری کنترل کنید که باور داشته باشید نگرانی های شما بی مورد هستند و هرگز واقعی نمی شوند. بر ناامنی های ذهنی خود غلبه کنید. خوش بین باشید و هر اتفاق کوچکی را دلیلی بر خیانت همسر فرض نکنید.

عمیق تر فکر کنید : اگر دچار ترس و بدبینی هستید باید روش هایی را تمرین کنید و ورزش هایی انجام دهید که ذهن و تمرکز شما را بیشتر و عمیق تر می کنند. بایدخودشناسی کنید و با سفر به درون خود افکار منفی را با خوش بینی های سازنده جایگزین کنید. شاید جلسه های روان درمانی یا مشاوره، مدیتیشن و هیپنوتیزم بتوانند در این مسیر شما را یاری برسانند. کلاس های درمانی، هیپنوتیزم، یوگا و مدیتیشن بسیاری در سطح شهر وجود دارند. ثبت نام کنید و به زندگی و تفکرات خود عمق بیشتری ببخشید

ترنم 10-09-2013 11:55 PM

۱۲ فایده اعجاب‌انگیز خواب برای سلامتی

۱۲ فایده اعجاب‌انگیز خواب برای سلامتی

خواب باعث می‌شود حالتان بهتر شود اما اهمیت آن بسیار فراتر از تقویت روحیه یا از بین بردن پف زیرچشم است. خواب کافی بخش مهمی از یک زندگی سالم است و می‌تواند برای قلب، وزن، ذهن و خیلی چیزهای دیگر مفید باشد.

در زیر به بخشی از فواید خواب اشاره می‌کنیم.

تقویت حافظه

خیلی عجیب است اما ذهن شما موقع خواب بسیار مشغول است. شما می‌توانید در طول خواب حافظه‌تان را تقویت کرده یا مهارت‌هایی که در بیداری یاد گرفته‌اید را تمرین کنید.

دکتر راپوپورت، استادیار مرکز پزشکی NYU Langone می‌گوید، «اگر سعی دارید چیزی یاد بگیرید، چه جسمی چه فکری، با تمرین تا حدی در آن پیشرفت می‌کنید، اما در خواب اتفاقی می‌افتد که باعث می‌شود آن را بهتر یاد بگیرید.»

به عبارت دیگر، اگر سعی دارید چیز تازه‌ای یاد بگیرید--چه یک زبان جدید باشد یا حتی بازی تنیس--بعد از خوابیدن آن را بهتر یاد می‌گیرید.

عمر بیشتر

خواب زیاد یا خواب کم هر دو با کوتاه شدن عمر در ارتباط هستند --هرچند علت و معلول آن هنوز مشخص نیست (بیماری‌ها هم می‌توانند بر الگوی خواب اثر بگذارند).

در یک تحقیق که در سال ۲۰۱۰ بر روی خانم‌های بین ۵۰ تا ۷۹ سال انجام گرفت مشخص شد که آنهایی که کمتر از ۵ ساعت یا بیشتر از ۶ و نیم ساعت در شبانه‌روز می‌خوابیدند، دچار مرگ بیشتری شدند.

ارتقای کیفیت زندگی

خیلی چیزهایی که نادیده‌شان می‌گیریم تحت‌تاثیر خواب هستند. کاملاً واضح است که اگر خواب بهتری داشته باشید، مطمئناً می‌توانید بهتر زندگی کنید.

فرونشاندن التهاب

تورم با بیماری‌های قلبی، سکته، دیابت، آرتروز و پیری زودرس در ارتباط است. تحقیقات نشان می‌دهد افرادیکه کمتر می‌خوابند --۶ ساعت یا کمتر در شب-- سطح پروتئین‌های التهابی خونشان بالاتر از سایرین است.

در یک تحقیق در سال ۲۰۱۰ مشخص شد که پروتئین C-reactive که با خطر حمله قلبی در ارتباط است، در افرادیکه شش ساعت یا کمتر می‌خوابند، بالاتر است.

فشارخون و التهاب در افرادیکه دچار آپنه خواب یا بی‌خوابی هستند، با درمان اختلال خواب بهتر می‌شود.

تقویت خلاقیت

قبل از اینکه بوم نقاشی و رنگ‌هایتان را بردارید و مشغول شوید یا کاغذ و قلم بردارید، خوب بخوابید.

علاوه بر جمع کردن حافظه یا قوی کردن آن، به نظر می‌رسد که مغزتان آنها را دوباره مرتب و ساختاربندی می‌کند که درنتیجه آن خلاقیت بیشتری خواهید داشت.

محققان دانشگاه هاروارد در دانشکده بوستون دریافته‌اند که افراد در طول خواب ترکیبات احساسی یک خاطره را قوی‌تر می‌کنند که این منجر به تحریک فرایند خلاقیت می‌شود.

ارتقای عملکرد ورزشی

اگر ورزشکار هستید، یک راه برای ارتقای عملکردتان وجود دارد: خوابیدن.

در یک تحقیق که در دانشگاه استانفورد بر روی فوتبالیست‌هایی انجام گرفت که سعی کردند به مدت هفت تا هشت هفته، حداقل ۱۰ ساعت در شب بخوابند، مشخص شد که زمان دویدن آنها افزایش یافته، در روز دچار خستگی کمتری شده و استقامتشان نیز بالاتر رفته است.

نتایح این تحقیق یافته‌های تحقیقات قبلی که بر روی بازیکنان تنیس و شناگران انجام شده بود را تایید کرد.

بالا رفتن نمرات

براساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۰ انجام گرفت، بچه‌های بین ۱۰ تا ۱۶ سالی که دچار مشکل تنفس حین خواب بودند، مشکلاتی مثل خروپف، آپنه خواب و سایر انواع مشکلات بر هم خوردن تنفس موقع خواب، بیشتر دچار مشکلات توجه و یادگیری می‌شوند.

در یک تحقیق دیگر نیز مشخص شد که دانشجویانی که به اندازه کافی نمی‌خوابیدند هم نمرات کمتری نسبت به آنها که خواب کافی داشتند، کسب می‌کردند.

افزایش توجه

کمبود خواب می‌تواند منجر به علائم شبه ADHD در کودکان شود.

کودکان مثل بزرگسالان به کم‌خوابی واکنش نمی‌دهند، آنها برعکس بزرگسالان که با کم‌خوابی، خواب‌آلود و بی‌حوصله می‌شوند، شدیداً فعال و هایپراکتیو می‌شوند.

در یک تحقیق که در سال ۲۰۰۹ انجام گرفت مشخص شد که بچه‌های بین ۷ تا ۸ ساله‌ای که کمتر از ۸ ساعت در شب می‌خوابیدند، به احتمال بیشتری دچار هایپراکتیویتی، بی‌توجهی و تحریک‌پذیری می‌شوند.

وزن سالم

اگر به فکر رژیم‌ گرفتن هستید، شاید بد نباشد برنامه‌خوابتان را هم نگاهی بیندازید.

محققان دانشگاه شیکاگو دریافته‌اند که کسانیکه رژیم می‌گیرند، اگر خواب خواب کافی داشت باشند، چربی بیشتری نسبت به آنهایی که دچار کمبود خواب هستند کم می‌کنند -- ۵۶٪ از کاهش وزنشان به نسبت کسانیکه کمبود خواب دارند که بیشتر حجم عضله خود را از دست می‌دهند.
این افراد حتی با خواب کافی احساس گرسنگی کمتری نیز در طول روز داشتند.

خواب و متابولیسم توسط یک بخش یکسان در مغز هدایت و کنترل می‌شوند. وقتی خواب‌آلود هستید، بعضی هورمون‌ها در خونتان بالا می‌روند و این هورمون‌ها اشتهایتان را افزایش می‌دهند.

کاهش استرس

وقتی صحبت از سلامتی به میان می‌آید، خواب و استرس شدیداً با هم در ارتباط هستند و هر دو می‌توانند بر سلامت قلبی-عروقی شما اثر بگذارند.
خواب می‌تواند سطح استرس بدن را کاهش دهد و به این روش افراد می‌توانند کنترل بهتری بر فشارخونشان داشته باشند. همچنین گفته می‌شود که خواب بر سطح کلسترول بدن نیز اثر داشته که نقش مهمی در سلامت قلبی دارد.

جلوگیری از تصادف

براساس گزارشات و آمار تصادفات، خواب‌آلودگی بالاترین میزان مرگ‌ومیرهای ناشی از تصادف را به دنبال دارد.

بی‌خوابی علاوه بر اینکه مشکلی شخصی است، می‌تواند هزینه گزافی هم برای جامعه ایجاد کند. بی‌خوابی و خواب‌آلودگی بر زمان واکنش‌دهی و تصمیم‌گیری اثر می‌گذارد.

نداشتن خواب کافی فقط برای یک شب درست مثل نوشیدن الکل می‌تواند بر توانایی رانندگی شما اثر بگذارد.

از بین بردن افسردگی

خوب خوابیدن فواید بسیار بالاتری برای سلامتی ما دارد تا جلوگیری از آسیب‌پذیری.

کمبود خواب می‌تواند با افسردگی در ارتباط باشد. یک خواب خوب و کافی در شب می‌تواند به یک فرد عصبی کمک کند اضطراب خود را کاهش دهد. با خواب خوب می‌توانید ثبات احساسی خود را افزایش دهید.

اگر احساس می‌کنید فشار کاری طول هفته موجب اضطراب یا بی‌قراری‌تان شده است، خوابیدن در آخرهفته شاید نتواند آن را از بین ببرد. باید در الگوی خواب خود ایجاد تعادل کنید.

همه کارهایی که می‌دانید می‌تواند روی خوابتان اثر منفی داشته باشد، مثل مصرف کافئین قبل از خواب، را کنترل کنید، اتاقتان را هم تاریک، با هوای مطلوب نگه دارید، از دیدن فیلم‌های ترسناک خودداری کنید و قبل از خواب با برنامه کاری فردایتان سروکله نزنید، تا بتوانید خوابی خوب، راحت و باکیفیت داشته باشید.

ترنم 10-12-2013 10:54 PM

دومین ثروتمند جهان

به حرف دومین ثروتمند جهان گوش کنید!
http://www.persiangroupbax.com/image...rvatmand/1.jpg

وارن بافت، دومین مرد ثروتمند جهان، طی یک مصاحبه جذابی عقاید خود را درباره ثروت و لذت فاش کرد. در زیر می توانید توصیه های دلنشین و نکاتی از زندگی او را بخوانید و کمی برای موفقیت و داشتن زندگی سعادتمند ترمزدستی زندگی خود را بکشید.

**او اولین سهام خود را در 11 سالگی خرید و هنوز هم عقیده دارد که خیلی دیر شروع کرده است.

* *دارایی ها در آن زمان بسیار ارزان بود، پس فرزندان خود را به سرمایه گذاری تشویق کرد.

**او اولین زمین کشاورزی خود را در 14 سالگی خریداری کرد؛ آن هم با جمع کردن درآمدهای ناشی از فروش روزنامه.

* *هر کسی می تواند با پس انداز پول های خود به امکانات زیادی برسد. فرزندان خود را به شروع یک تجارت تشویق کنید.

**او هنوز در خانه 3 اتاق خوابه ای که 50 سال پیش خریداری کرده بود زندگی می کند. او می گوید هرچه می خواهد در این خانه وجود دارد. نکته جالب این است که خانه او هیچ حصار و دیواری ندارد.

- هیچ گاه بیش از آن چیزی که احتیاج دارید خرید نکنید.

**او همواره اتومبیل خود را می راند و هیچ راننده و محافظی ندارد.

* *شما همان هستید که هستید نه آنچه که دارید.

**او هیچ گاه با هواپیمای شخصی خود مسافرت نمی کند، درصورتی که او خود مالک بزرگ ترین شرکت تولیدکننده جت خصوصی است.

**همواره به این فکر کنید که چگونه می توانید با اقتصادی اندیشیدن از زندگی لذت ببرید.

* *شرکت او به نام Berkshire Hathaway / برکشایر هاتوی 63 شرکت تابعه دارد.

او هر سال یک نامه به مدیران آنها می نویسد و اهداف را مشخص می کند. او هیچ گاه جلسات متعدد و تماس های معمول شرکت ها را با آنها ندارد.

**او همواره به مدیران خود 2 قانون را یادآور می شود: «همواره مراقب پول سهامداران باشید»، «قانون اول را فراموش نکنید».

* *اهداف را تعیین کنید و مطمئن شوید که افراد شما روی آنها متمرکز هستند.

**او هیچ گاه با جامعه شلوغ ارتباط برقرار نمی کرد. تنها تفریح او یک پاپ کورن و تماشای تلویزیون بود.

* *سعی نکنید که با اموال خود به دیگران فخر بفروشید، تنها از چیزهایی که دارید خودتان لذت ببرید.

**وارن بافت هیچ گاه یک موبایل یا حتی یک کامپیوتر نداشته است.

* *بیل گیتس، ثروتمندترین مرد روی زمین 5 سال پیش او را ملاقات کرد. او تصور می کرد که هیچ نقطه مشترکی از لحاظ عقیده ای با او ندارد، بنابراین برای نیم ساعت برنامه ریزی کرده بود در صورتی که ملاقات آنها 10 ساعت طول کشید و پس از آن از طرفداران وارن بافت شد.

توصیه او به افراد جوان:
شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند.

* *از وام های بانکی دوری کنید و روی خودتان سرمایه گذاری کنید و همواره به یاد داشته باشید که: «پول انسان ها را خلق نمی کند، بلکه انسان ها هستند که پول را خلق می کنند»، «زندگی را به سادگی خودتان زندگی کنید.»

**براساس حرف های دیگران عمل نکنید، فقط به آنها گوش کنید ولی هرچه را که احساس خوبی به آن دارید، انجام بدهید.

**به دنبال پوشیدن یا داشتن برندها نباشید، بلکه آنچه را که در آن احساس راحتی می کنید خریداری کنید.

**پول خود را روی چیزهای غیرضروری خرج نکنید، بلکه روی چیزهایی سرمایه گذاری کنید که واقعا به آنها احتیاج دارید.

**در نهایت اینکه این زندگی شماست، پس چرا این فرصت را در اختیار دیگران قرار می دهید تا روی زندگی شما حاکم باشند؟

در خاتمه این نکته که: «شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند.»

ترنم 10-15-2013 02:16 AM

چگونه لباس بپوشیم که خوش اندام تر شویم؟

چگونه لباس بپوشیم که خوش اندام تر شویم؟

ژاكت های راحت

با استفاده از لباسهای بافتنی یا تریكو كه در عین پوشاندن بد فرمیهای بدن فرم اندامتان را نشان می دهد خود را لاغرتر نشان دهید . لاغرترین قسمت تنه تان كه درست در زیر قفسه سینه می باشد را با استفاده از یك دكمه تكی مشخص تر نمایید. به دكمه دوخته شده در زیر سینه در ژاكت خاكستری رنگ عكس زیر دقت نمایید، به مانند ژاكت طوسی رنگ در عكس زیر جایی كه می خواهید مورد توجه قرار گیرد از یك ژاكت یقه هفت كشباف استفاده نمایید. ژاكتی را انتخاب نمایید كه شال یكطرفه ای داشته باشد و بطور هنرمندانه ای قسمت بدفرم میانی بدن را بپوشاند . ( به مانند ژاكت قرمز رنگ عكس فوق )

http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww01.jpg

شلوارهایی برای كنترل همه قسمتهای بدن

با استفاده از این لاغر كننده های مخفی در عرض چند ثانیه اندامی تركه ای پیدا كنید . شلوارهایی با پارچه های كشی كه كاملا ً قالب تن می باشد ( شلوارهای شیك با دم پای گشاد ) و موجب قشنگ تر شدن هر نوع اندامی می شوند .

http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww02.jpg

دامنهایی با کمرهای پهن
این دامن ها به خاطر کمر پهنی که دارند باعث می شود پاهایتان بلندتر به نظر برسد. کمر این دامن ها به منظور برجسته تر كردن گودی ها و انحناهای بدن در باریك ترین قسمت بدن یعنی در زیر قفسه سینه قرار می گیرد .

http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww03.jpg

كت های اداری
با پوشیدن یك كت تنگ و قالب تن تیپ خود را تكمیل نمایید . لازم نیست برای خرید این كت هزینه گزافی را متقبل شوید كافیست یكی از كتهای قدیمی خود را كه در كمد آویزان كرده اید را درآورده و با درآوردن اپل آن، آن را به روز کرده و مورد استفاده قرار دهید .
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww04.jpg

شلوارهایی عالی
شلوارهایی با پارچه های كلفت و سنگینی چون گرپ گاواردین بپوشید . این نوع شلوارها به دلیل سنگین بودن پارچه زیبایی اندام تان را چند برابر می کنند. .
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww05.jpg

یك دست لباس همه كاره
یك بلوز آستین كوتاه یقه گرد كه با یك دامن فون ست گردیده است باعث لاغرتر دیده شدن اندام شما می شود و برای یك قرار ملاقات شام به بیرون بروید تیپ زنانه ای را برایتان می سازد .
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww06.jpg

یك كت كلاسیك
یك كت کلاسیک را هر دختری می تواند بپوشد . این کت های کلاسیک را می توانید با یک شلوار جین و یک بلوز ساده ست کنید.
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww07.jpg

شلوارهایی برای رانهای لاغر
شلوارهایی كه كمر پهن دكمه دار دارند قسمت بالای پا و ران ها را بزرگتر نشان می دهند در حالی كه شلوارهای راسته كه عرض آنها از باسن تا دم پای شلوار یكسان است بدون اینكه حجم بدن را اضافه كند قسمت های مشكل دار بدن را می پوشاند
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww08.jpg

كت و شلوار متناسب
با پوشیدن كت و شلوار بسیار شیك خواهید شد به شرطی كه كت آن كاملا قالب تن باشد و شلوارش هم راسته باشد .
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww09.jpg

یك پیراهن چسبان
یك پیراهن نامتقارن آستر دار اندام شما را كارآمدتر می كند . اگر می خواهید یه یك مهمانی بروید كافیست این پیراهن را با یك كیف دستی و یك جفت كفش بی بند با رنگ روشن ست نمایید .
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww11.jpg

شلوارهایی برای كوچكتر كردن باسن
با استفاده از شلوارهای جناغی برآمدگی های بدنتان را بپوشانید . شلوارهایی كه در قسمت جلو جیب ندارند ، كمر سر خود و فاق بلند دارند اندامهایی كه باسن پری دارند را لاغرتر نشان داده می شوند .
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww12.jpg

بلوزهایی با یقه های جذاب
این نوع بلوزها ( یقه لباس زیر یك یقه والان دار می باشد ) توجه افراد را از قسمت باسن و شكم پرت می كند و متوجه یقه می نماید . این بلوز مناسب افرادی است که بالا تنه لاغرتری دارند.
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww13.jpg

قد بلندتر ، لاغرتر ، پابلند
با پوشیدن شلوارهایی كه جیب و هیچ گونه پلیسه ای ندارند و در قسمت جلو و شكم كاملا ً صاف هستند ( به مانند شلوار سمت چپ در عكس زیر ) اندام شما لاغرتر به نظر می رسد. شلوارهایی را انتخاب كنید كه اندكی بالاتر از كمر تان قرار می گیرد و كاملا ً تا نوك پا آزاد می باشد ( شلوار سمت راست )
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww14.jpg

بر روی زیبایی های اندامی تان تاكید نمایید
یك دامن فون تا زانو كه از پارچه های شق و رق و بافت دار دوخته شده باشد رانها را كوچكتر می كند و ماهیچه های خوش فرم ساق پا را نشان می دهد .
http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww15.jpg

دو مدل دامن دوست داشتنی
با استفاده از این دو مدل دامن كلاسیك گودی كمر و انحناهای بدنتان را جلوه بیشتری بدهید . ثابت كنید كه یك دامن پلیسه دار را هم می توان پوشید . این دامن استرچ با كمر سرخود پهن كه كاملا ً تنگ و چسبان است . دامن سمت چپ در عكس زیر كه یك دامن فون پشمی است با تكه هایی كه بطور عمودی به هم دوخته شده اند و لبه گشاد و آویزانش باسنهای بزرگ و پهن را کوچک تر نشان می دهد .

http://www.persiangroupbax.com/image...andam/ww16.jpg

ترنم 10-15-2013 02:26 AM

چگونه در تکالیف به کودک مان کمک کنیم؟

چگونه در تکالیف به کودک مان کمک کنیم؟

تکالیف کودک در سالهای ابتدایی به تدریج آغاز می شود که شامل پاراگراف نویسی و مقالات کوتاه است وبتدریج که به کلاسهای بالاتر می رود تکالیفش سخت تر می شود. بچه ها نباید از اولین سالهای درس خواندن از این تکالیف غافل شوند
وقتی والدین به تکلیف شب بچه ها علاقه و توجه فعالانه ای نشان دهند، بچه ها در مدرسه موفق تر خواهند بود. این به بچه ها نشان می دهد که آنچه انجام می دهند مهم است.
البته کمک به تکلیف شب نباید بدین معنا باشد که بچه چندین و چند ساعت روی میز خود خمیده بماند. والدین می توانند با کمک به مهارت های مطالعه و سازماندهی و توضیح یک مسئله سخت یا تشویق بچه به کمی استراحت، از او حمایت کنند. در این میان، شاید والدین هم چند چیز از کتاب های او یاد بگیرند!
در اینجا چند توصیه و راهنمایی برای هدایت بچه ها در انجام تکلیف شب آورده ایم:
1 - معلم ها را بشناسید و بدانید دنبال چه چیزی هستند
در جلسات مدرسه، جلسات اولیا و مربیان و … شرکت کنید و با معلمین بچه ملاقات کنید. در مورد روش های تدریس و روش های تکلیف شب دادن و نحوه کمک خودتان به بچه سوال کنید.
2 - مشوق و ناظر باشید
در مورد تکالیف، امتحانات و تست ها از او سوال کنید. او را تشویق کنید و تکالیف تمام شده او را چک کنید و اگر سوالی داشت به او جواب دهید.
3 - زمان درسی مشخصی را برنامه ریزی کنید
بعضی بچه ها عصرها و بعد از عصرانه و بازی بهتر درس می خوانند. بعضی بچه ها هم ترجیح می دهند اول شام بخورند و بعد تکالیفشان را انجام دهند.
4 - به آنها کمک کنید تا برنامه ریزی کنند
شب هایی که تکالیف سنگین است یا وقتی تکلیف داده شده دشوار است، فرزندتان را تشویق کنید که کارهایش را تقسیم بندی کند. اگر لازم شد برایش برنامه ریزی کنید و هر یک ساعت به او ۱۵ دقیقه استراحت بدهید.
5 - چیزهایی که حواسش را پرت می کنند به حداقل برسانید
این یعنی تلویزیون روشن نباشد، موسیقی با صدای بلند نباشد، یا تماس تلفنی نباشد. البته تماس با همکلاسی در مورد تکلیف شب اشکالی ندارد.
6 - باید بچه ها خودشان تکلیفشان را انجام دهند
اگر بچه ها خودشان فکر نکنند و اشتباه نکنند، چیزی یاد نمی گیرند. والدین می توانند پیشنهاداتی بدهند و در مسیرها به آنها کمک کنند. ولی این وظیفه خود بچه است که تکالیفش را انجام دهد.
7 - محیطی مناسب انجام تکلیف شب مهیا کنید
سعی کنید محلی که بچه تکلیفش را انجام می دهد نور کافی داشته باشد. وسایلی مانند دفتر، مداد،پاک کن و تراش را در دسترس او بگذارید.
8 - الگو و نمونه خوبی برای او درست کنید
آیا بچه ها شما را به عنوان فردی که در بودجه اش تعادل ایجاد کرده یا کتاب و … مطالعه می کند می بینند و می شناسند؟ بچه ها نه به توصیه ها و پندهای شما، بلکه به کارهای شما نگاه می کنند و تقلید می کنند.
9 - کار و تلاش او را تحسین کنید
امتحانی که خوب از پس آن برآمده یا پروژه هنری او را روی در یخچال بچسبانید. موفقیت ها و دستاوردهای درسی او را جلوی اقوام و آشنایان بگویید.
10 - اگر فرزندتان در مورد تکالیف خود مشکلات دائمی دارد، حتماً کمک بخواهید
با معلم بچه در مورد این موضوع حرف بزنید. بعضی بچه ها چشمشان ضعیف است و خوب تخته را نمی بینند و باید عینک بزنند. بعضی دیگر نیز بخاطر مشکل یادگیری یا اختلال حواس باید معاینه بشوند.

ترنم 10-17-2013 05:55 PM

پردرآمدترین شغل ها برای خانم های ایرانی

این روزها داشتن شغلی پر درآمد دغدغه فکری بسیاری از خانم ها شده است. یک شغل خوب و پردرآمد که با روحیه شما سازگار باشد، نه تنها باعث بالا رفتن استقلال مالی است بلکه از لحاظ روانی باعث بالا رفتن اعتماد به نفس می شود. بدون شک برای رسیدن به هر حرفه و شغلی باید مسیری را طی کنیم، پس بهتر است قدم در راهی بگذاریم که می دانیم هدفی طلایی انتظار ما را می کشد.
فراموش نکنید که هر راهی مشکلات و سختی های خود را دارد. اگر در طول مسیر به درستی قدم برندارید در آخر راه با مشکل مواجه می شوید و به نتیجه موردنظر نمی رسید. البته در این مشاغل هیچ ترتیب آماری وجود ندارد؛ همه چیز نسبی است و به توانایی های شما بستگی دارد.
هرچه مردم زیباتر، درآمد شما بیشتر
در روزگاری که زیبا بودن و زیبا دیده شدن برای همه ما پر اهمیت است، بسیاری از خانم ها مدت زمان زیادی از وقت خود را در آرایشگاه ها می گذرانند. علاوه بر آن هر روز بر تعداد و تنوع روش های زیبایی مانند کاشت ناخن،اکستیشن و. . . افزوده شده و این امر باعث جذب بیشتر خانم ها به آرایشگاه ها می شود. کافی است شما مدت کوتاهی حدود یک تا دو سال را به یادگیری حرفه آرایشگری اختصاص دهید. سعی کنید در این مدت توانایی های خود را ارتقا دهید تا صاحب یکی از مشاغل پر درآمد ایران شوید. خانم «ش» با ۲۰ سال سابقه در این حرفه می گوید:«کافی است فرد پس از دوره دیدن با اصول اولیه کار آشنا باشد. اگر در زمینه ای کمی ضعیف است همکاری را انتخاب کند که در آن زمینه مهارت دارد تا با همکاری یکدیگر آرایشگاه را اداره کنند.
هرچند هزینه روزانه آرایشگری نسبتا زیاد است اما به نسبتی که لوازم کار ما گران می شود، هزینه ای که از مشتریان دریافت می کنیم بالا می رود. »مزیت مثبت این حرفه علاوه بر درآمد بالا، محیط شغلی آرام و به دور از خطرات و گرما یا سرمای محیط بیرون است. از معایب این حرفه می توان به این موضوع اشاره کرد که شما باید بعد از اتمام دوره آموزش آرایشگری، اقدام به افتتاح آرایشگاه کنید. هزینه های اولیه که شامل اجاره مکانی مناسب، لوازم آرایشی بهداشتی و… می شود هم نسبتا زیاد است اما درصورتی که مراحل را دقیق و درست طی کنید، استقبال از آرایشگاه شما درآمدی فوق العاده برای تان درپی دارد.
روپوش سفید جادویی
پزشکی یکی دیگر از مشاغل پر درآمد است. سلامت جسم و بدن همیشه برای افراد مهم است و مردم همیشه، حتی بدون آنکه خود بخواهند به پزشکان نیاز دارند. علاوه بر آن این روزها بازار جراحان زیبایی و متخصصان پوست و زیبایی داغ داغ است و تعداد مراجعه کنندگان آنها هر روز بیشتر از روز قبل است. البته ناگفته نماند که دستیابی به این شغل نیاز به تلاش و صبر و حوصله بیشتری دارد. خانم «ف. شاه بختی» که ۱۱ سال است در این زمینه و در حوزه دندان پزشکی فعالیت می کند، می گوید: «اگر خانمی احتمال دهد که بعد از گرفتن مدرک به دلیل جنسیتش مراجعه کننده زیادی ندارد، کاملا در اشتباه است. من از اوایل کارم مراجعه کننده داشتم و از درآمدم راضی هستم.
عکاسی
گرفتن عکس یادگاری در مناسبت های مختلف همیشه مورد علاقه مردم بوده است. ممکن است به دلیل عرضه گوشی های دوربین دار و دوربین های عکاسی خانگی در بازار، این تصور وجود داشته باشد که مردم دیگر به آتلیه های عکاسی مراجعه نمی کنند، در صورتی که این تصور کاملا اشتباه است و گذر اکثر مردم حداقل چند بار در زندگی خود برای داشتن عکس حرفه ای به آتلیه های عکاسی می افتد. برای رسیدن به این حرفه کافی است در یکی از کلاس های آموزش عکاسی، که در این روزها تعداد آنها هم کم نیست، شرکت کرده و در طول کلاس مهارت خود را بالا ببرید. ممکن است در ابتدا هزینه کلاس و تهیه دوربین عکاسی بالا به نظر برسد اما فراموش نکنید این هزینه یک سرمایه گذاری است.
کافی است پشتکار و ابتکار به خرج دهید تا مردم با دیدن چند نمونه از کارهای شما برای اینکه از آنها عکس بندازید در صف باشند. در این صورت شما ۱۰ برابر هزینه اولیه خود درآمد کسب می کنید. از نظر خانم «ح. حسینی» که ۴ سال است آتلیه تخصصی دارد، مزیت این حرفه در این است که عکاس قادر است مشتریانش را خودش انتخاب کند و هیچ مراجعه کننده آقایی را نپذیرد. هزینه روزانه آن کم است و کافی است یک دوربین حرفه ای بخرید و تا چندین سال از آن استفاده کنید. کاهش تعداد مراجعه کنندگان در ماه های خاص سال و هزینه های ارتقا دادن ابزار کار نکته منفی این شغل محسوب می شود.
جدایی های درآمد زا
پیشنهاد شغل وکالت به دلیل تقاضای مشتری​ها کمی غم انگیز به نظر می رسد اما حقیقت همیشه تلخ بوده و بسیاری از افراد در شرف طلاق نیاز به یک وکیل دارند. علاوه بر طلاق و جدایی،مردم برای مسائل دیگری مثل تقسیم ارث و میراث، کش مکش راجع به یک ملک و. . . نیازمند وکیل هستند. شاید قبول شدن در رشته حقوق برای بسیاری از ما کابوس باشد اما مسئله قابل توجه این است که آنچه در این رشته اهمیت دارد قبول شدن در آزمون وکالت بعد از دریافت مدرک لیسانس از هر دانشگاهی است. در کارت مشخصات هیچ وکیلی، دانشگاهی که او در آن مدرک گرفته ذکر نشده است. پس از آن کافی است در اولین پرونده حقوقی خود موفق شوید تا متقاضیان خواستار ملاقات با شما شوند.
خانم «میم. عسگری»، وکیل پایه یک دادگستری با ۷ سال سابقه است. او درباره شغل وکالت می گوید:« حضور زنان وکیل در حمایت از حقوق زنان بسیار تاثیرگذار است. زیرا خانم ها به خاطر جنسیت یکسان با زنان وکیل، احساس راحتی بیشتری با آنان می کنند و در نتیجه در مسائل مربوط به حقوق زن ، مراجعات خانم ها بیشتر به سوی وکلای خانم است.»نکته مثبت درباره این رشته این است که حتی در صورتی که شما در پرونده ای موفق نشوید باز هم حق الزحمه خود را دریافت می کنید. همچنین می توانید به راحتی با کسانی که به نظرتان مطلوب نیستند همکاری نکنید. نکته ناخوشایند درباره این حرفه، شکست است. اگر شما در یکی از پرونده های خود شکست بخورید اعتبار خود را برای مدت طولانی از دست می دهید. به ویژه اگر این پرونده، اولین پرونده کاری شما باشد.
مدیریت بیمه؛ ضامن درآمد شما
دنیای امروز، دنیای حوادث غیر قابل پیش بینی است؛ به همین دلیل مردم برای محافظت کردن از جان و اموال خود همواره از بیمه استقبال می کنند. در صورتی که در یکی از رشته های مرتبط با مدیریت بیمه، دارای مدرک تحصیلی هستید می توانید پس از درخواست از مراکز بیمه، مدیر یکی از شعبه های دفاتر بیمه باشید. البته در صورتی که در این زمینه دارای مدرک تحصیلی نیستید هم نباید ناامید شوید. کافی است کمی صبر و پشتکار داشته باشید و بعد از شرکت در کلاس های آموزشی که توسط شرکت های بیمه برگزار می شود و جلب رضایت آنها صاحب دفتر بیمه شوید.

خانم «ش. نیلقاز» ۵ سال است که مدیریت نمایندگی بیمه را بر عهده دارد. توصیه او به شما این است که فراموش نکنید این حرفه نیاز به ارتباطات قوی و بازاریابی خوب دارد. در این صورت است که شعبه شما به شعبه شناخته شده تبدیل می شود. در ازای بیمه کردن اموال مردم، شما پورسانت خود را که بین ۵ تا ۲۵درصد است، دریافت می کنید.

اکنون ساعت 05:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.