پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   فرهنگ (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=24)
-   -   انجمن منتظران مهدی صاحب الزمان (عج)، یا رب المهدی بحق المهدی اشف صدر المهدی بظهور الحجت (آمین یا رب العالمین) (http://p30city.net/showthread.php?t=35700)

mohammad.90 08-23-2013 03:58 PM

http://www.rabiolanam.ir/wp-content/uploads/ajjel-1.jpg

سلام بر مهدی موعود
غیبت امام زمان حاصلش این مشکلاتست که راه نفس بر ای بشریت بسته ست
بس نیست؟ تا کدام خیابان آنطرف تر دنبال گمشده خویش رفته ایم؟
اگر آمد و پرسید چرا به دنبالم نگشتید ، چه پاسخ می دهیم؟
نه امشب که هر شب و هر روز و هر لحظه باید ظهور او را بخواهیم
تا او نیاید فرجی حاصل نمیشود
خودشان گفته اند فرج ما در دعای بر فرج است پس برای چه چشم به هرچیزی برای رفع مشکلاتمان بسته ایم جز ظهور مولا عج
قومی به جد و جهد نهادند وصل دوست
قومی دگر حواله به تقدیر می کنند
از امشب دعای فرج تا صبح لطیف ظهور
از یکجایی باید شروع کرد
اللهم عجل فی فرج ولیک المحزون بحق محمّد و علی و فاطمه و الحسن و الحسین علیهم السلام

امیر عباس انصاری 08-24-2013 12:07 AM

http://gol-narges-bia.lxb.ir/upload/...mage/mah12.jpg

چه روزها که یک به یک غروب شد نیامدی
چه بغض ها که در گلو رسوب شد نیامدی

خلیل آتشین سخن، تبر به دوش بت شکن
خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی

برای ما که خسته ایم و دل شکسته ایم نه
ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی

تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام
دوباره صبح، ظهر، نه! غروب شد نیامدی

شاعر : سید امیر حسین میر حسینی

یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی

mohammad.90 10-31-2013 12:38 AM

شعر فراق امام زمان(عج)_فاطمیه

شعر فراق امام زمان(عج)_فاطمیه

یا صاحب الزمان
به شوق ِ صبح و سحر، شام ِتار هم خوب است
برای گریه شدن آبشار هم خوب است

تمام هفته خطا و غروب جمعه دعا
کمی خجالت از این انتظار هم خوب است

اگر چه لایق ِ وصل تو نیستیم آقا
ولی کشیدن ناز نگار هم خوب است

گمان کنم که نمی بینمت، بگو غلط است
امید دادن این بی قرار هم خوب است

کسی به فکر شما نیست و همه خوبند
ملال نیست دگر، کار و بار هم خوب است

مرا ببند که من جای دیگری نروم
برای عبد فراری حصار هم خوب است

هوای شهر بد و گریه سخت و حال بد است
کمی هوا وسط این غبار هم خوب است

اگر نشد برسم من به پای بوسی ِ تو
برای این دل من وصف یار هم خوب است

برای اینکه به دست آورم دلت را من
قسم به فاطمه یِ داغدار هم خوب است

مرا ببخش به دردت نخورد نوکریم
که بخشش دل این شرمسار هم خوب است

اگر که پای رکابت نشد شهید شوم
برای کشتن ما زلف یار هم خوب است

اگر اجل به وصالت مرا مجال نداد
امید آمدنت بر مزار هم خوب است

یا صاحب الزمان

پریشان 10-31-2013 08:23 AM

تقصير من است اينكه كم مي آيي ،هرگاه شدم اسير غم مي ايي، اين جمعه وجمعه هاي ديگر حرف است ، آدم بشوم سه شنبه هم مي آيي (اللهم عجل لوليك الفرج) براي تعجيل در فرجشان صلوات

مهبا 11-01-2013 03:27 PM

اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدْ وَ آلِ مُحَمَّدْ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَحْشُرْنا مَعَهُمْ وَالْعَنْ أعْدائَهُمْ اَجْمَعینْ

mohammad.90 12-12-2013 07:56 PM

درد دل با امام زمان علیه السلام

درد دل با امام زمان علیه السلام
لیوان آب
صدای زیبای آبشار نقره ایرا با همین گوشهای تیزم می شنوم0 گویی که قطره قطره اش برایم حکم یک دریا دارند،صدایشان کردم آمدند وبرایم یک جام از آب گوارا آوردند،گفتم:مگر خودتان تشنه نیستید گفتند ما سیرابیم،اما تو هنوز رودخانه دلت کویر است،لیوان را گرفتم،نوشیدم آن را،گوارا بود وبه دلم نشست ودر همان لحظه دیدم صدایی دگر نمی شنوم،هر چه نگاه کردم آن همان قطرات آب را ندیدم، گفتم خدایا جرا اینگونه مرا تنها گذاردند0 چرا اینگونه سیراب شدم،اما مرا خواب کردند ورفتند،صدایی شنیدم0 به سویش دویدم ورسیدم،آریٍ،آری،این همان آبشار است ورفتم یک لیوان را در کنار سنگ ریزه های آبشار دیدم،دویدم،دویدم،آنقدر که دوباره تشنه شدم اما دیدم نوری کنارم ایستاده ،گفتم که هستی!:
گفت:همان کسی که در انتظارش کنار جاده سرنوشت نشسته ای،گفتم من لیاقت ندارم،چرا سراغم آمدی،گفت:پاک است دلت،اینگونه مگذار آلوده شوند،گفتم:چگونه،گفت مرا طلب کن،صدایم زن،گفت نمی رسد صدایم به گوشت،گفت رسیده،اما نه با آن لحنی که باید مرا طلب کنی،گفتم عشقم را چه کنم،گفت:عاشق باش،اما آنگونه که خودت می گویی بر سر جاده انتظار منتظرش باش0 این را گفت:واز جلوی چشمان سیاهم محو شد0

http://media.jamnews.ir/medium1/1392...MG23533948.jpg

پریشان 12-12-2013 09:53 PM

با اینهمه غفلت، گناه، ندانم کاری، غلط، پستی، نشیب و...
باز هم صدایتان میزنم، آن هم با اسم کوچکتان... میدانم که جوابم را میدهید"مهدی جان"...

mohammad.90 06-13-2014 04:34 PM

دلنوشته بسیار زیبا با امام زمان (عج)

دلنوشته بسیار زیبا با امام زمان (عج)

ای که فصل آمدنت ، زیباترین فصل زندگانی است وحضورت، گویاترین پیام آشنایی.

ای که باب خدایی و واسطه فیض ، دریای رحمتی و بی کران مهر.

مارا دریاب!

ما را دریاب که خوب می دانیم این ماییم که در غفلت به سر می بریم،

در غیبت از خود و مولای عشق وشما حاضر ترین حاضرانید.

این ماییم که پرده غفلت و زنگار عصیان ، چون خاری در چشمانمان غلتیده

و مانع دیدار یارمان گشته است.

این ماییم که معرفت شما را کسب نکرده وبدون شناخت ، بانگ عاشقی ویاری سر می دهیم.

غافل از اینکه معرفت شما الفبای عاشقی است وبدون این مهم

پا نهادن در میدان عشق ورزی کاری بس بیهوده است!

این، مائیم که شما را تنها در دعاهای ندبه و فرج

و در آدینه ها که دلهایمان غرق دلتنگی است، یاد می کنیم

ودر عرصه های دیگر زندگی ، در کار و ازدواج و تحصیل و هزاران هزار لحظه

دیگر بدست فراموشی سپرده ایم.

mohammad.90 06-13-2014 04:40 PM

http://shabhayetanhayi.ir/wp-content...B9%D8%AC-4.gif..
به طاها به یاسین به معراج احمد
به قدر و به کوثر به رضوان و طوبی
به وحی الهی به قرآن جاری
به تورات موسی و انجیل عیسی
بسی پادشاهی کنم در گدایی
چو باشم گدای گدایان زهرا (س)
چه شب ها که زهرا (س) دعا کرده تا ما
همه شیعه گردیم و بی تاب مولا
غلامی این خانواده دلیل و مراد خدا بوده از خلقت ما
مسیرت مشخص، امیرت مشخص، مکن دل ای دل بزن دل به دریا
که دنیا به خسران عقبا نیرزد
به دوری ز اولاد زهرا نیرزد
و این زندگانی فانی جوانی
خوشی های امروز و اینجا
به افسوس بسیار فردا نیرزد
..
اگر عاشقانه هوادار یاری
اگر مخلصانه گرفتار یاری
اگر آبرو میگذاری به پایش
یقینا یقینا خریدار یاری
بگو چند جمعه گذشتی ز خوابت؟
چه اندازه در ندبه ها زاری یابی؟
به شانه کشیدی غم سینه اش را؟
و یا چون بقیه تو سربار یاری
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری
به گریه شبی را سحر کردی یا نه؟
چه مقدار بی تاب و بیمار یاری؟
دل آشفته بودن دلیل کمی نیست
اگر بی قراری بدان یار یاری
و پایان این بی قراری بهشت است
بهشتی که سرخوش ز دیدار یاری
..
نسیم کرامت وزیدن گرفته
و باران رحمت چکیدن گرفته
مبادا بدوزی نگاه دلت را
به مردم که بازار یوسف فروشی در این دوره بد شدیدا گرفته
خدایا به روی درخشان مهدی
به زلف سیاه و پریشان مهدی
به قلب رئوفش که دریای داغ است
به چشمان از غصه گریان مهدی
به لبهای گرم علی یا علی اش
به ذکر حسین و حسن جان مهدی
به دست کریم و نگاه رحیمش
به چشم امید فقیران مهدی
به حال نیاز و قنوت نمازش
به سبحان سبحان سبحان مهدی
به برق نگاه به خال سیاهش
به عطر ملیح گریبان مهدی
به حج جمیلش به جاه جلیلش
به صوت حجازی قرآن مهدی
به صبح عراق و شبانگاه شامش
به آهنگ سمت خراسان مهدی
به جان داده های مسیر عبورش
به شهد شهود شهیدان مهدی
مرا دائم الاشتیاقش بگردان
مرا سینه چاک فراقش بگردان
تفضل بفرما بر این بنده بی سر و پا
مرا همدم و محرم و هم رکاب
سفرهای سوی خراسان و شام و عراقش بگردان
یا مهدی یامهدی مددی

mohammad.90 08-08-2014 01:14 AM

ازدواج امام زمان (عليه السلام)

ازدواج امام زمان (عليه السلام)

مقدّمه

يكى از مباحث پيرامون شخصيّت حضرت مهدى (عج)، زندگى شخصى و خانوادگى آن حضرت است، سخن از ازدواج يا عدم آن و داشتن فرزند و مكان زندگى و وضعيّت زندگى اولاد او و كيفيّت زندگى آن حضرت از بحثهاى جذّابى است كه احياناً در اذهان بسيارى از معتقدان به او ابهاماتى وجود دارد، كه معمولا با جوابهاى ضدّ و نقيضى نيز مواجه ميشوند.
اساساً غيبت طولانى آن حضرت از نگاه زندگانى شخصى و خصوصى وى اين سؤال را بوجود ميآورد كه آيا در اين مدّت، حضرت مهدى(عليه السلام)ازدواج كرده است يا خير؟
برخى اين سؤال را به صورت اشكال مطرح كرده و ميگويند: اگر ازدواج كرده و همسر دارد، لازمهاش داشتن فرزند است، و لازمه اين نيز فاش شدن اسرار و شناسايى آن حضرت است، كه با حكمت و فلسفه غيبت منافات دارد.
و اگر ازدواج نكرده است، پس به سنّت رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم) و به امر شرعى مستحب عمل نكرده است، كه اينهم با مقام و شأن آن حضرت نميسازد، زيرا وى رهبر دينى مردم است و در عمل به مستحبات همچون واجبات، بايد پيشقدم باشد، و فرضِ وجود امامي كه مستحب مؤكّد شرعى را ترك كند، و در واقع عمل مكروهى را انجام دهد بسيار مشكل، و جاى استبعاد دارد.
پس اگر ازدواج نكرده باشد اشكال ترك مستحبّ از طرف معصوم، و اگر ازدواج كرده باشد اشكال فاش شدن اسرار و تضادّ با فلسفه غيبت پيش مي آيد، و چون طرفين قضيّه با اشكال مواجه است، عدّهاى چنين نتيجهگيرى ميكنند كه اصلا آن حضرت وجود ندارد.
نكته ديگر اين كه اصل ازدواج يا عدم ازدواج آن حضرت جزء اعتقادات ما نيست، بلكه از مسائل شخصى است كه در روايات نيز به آن تصريح نشده، و مورد بحث امامان قبلى نيز نبوده است، و كسانى هم كه در دوران غيبت توفيق درك حضور آن حضرت را داشته اند آن قدر سؤالات و مشكلات در ذهنشان بوده است كه به اينگونه سؤالات نرسيدهاند.
در دوران غيبت صغرى نيز از نائبان خاصّ، در اين زمينه سخنى شنيده نشده است.
از سوى ديگر ذهن انسان در كنار سؤال از ازدواج حضرت مهدى(عليه السلام)، سؤالات ديگرى نيز ميسازد از جمله اين كه:
آيا امام مهدى(عليه السلام) داراى فرزند است؟
آيا مكان خاصّى براى زندگى وى و فرزندانش وجود دارد؟
آيا فرض وجود فرزند و همسر براى آن حضرت با حكمت و فلسفه غيبت سازگارى دارد؟
و در صورت ازدواج نكردن، آيا بر خلاف سنّت و دستور پيامبر(صلى الله عليه وآله وسلم) عمل نكرده است؟
و سؤالات ديگرى كه اين مقاله در صدد جواب دادن به بعضى از آنهاست.
بنابراين، پس از طرح سؤال اصلى و بيان ديدگاههاى متفاوت و دلائل آنها، و نيز بررسى دلائل، سعى ميشود تا به نتيجهاى مناسب و جامع برسيم.
آيا حضرت مهدى(عليه السلام) ازدواج كرده و داراى فرزند ميباشد؟

در پاسخ به اين پرسش، با توجّه به مسائل اعتقادى مانند: حكمت يا فلسفه غيبت، و نيز مسائل فقهى همچون استحباب شرعى ازدواج، و متونى كه مستقيم يا غير مستقيم دلالت بر ازدواج آن حضرت دارند، سه نظريّه وجود دارد:
ـ نظريّه أوّل: عدّهاى معتقدند كه حضرت مهدى(عليه السلام) ازدواج كرده است، و براى اثبات اين نظريّه به دلائل ذيل استناد جسته اند.
الف: استحباب ازدواج:
ازدواج و نكاح در اسلام مستحبّ مؤكّد و سنّتى نبوى است، پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله وسلم) نسبت به امر ازدواج و ترويج آن تأكيد داشته، و امّت خود را به اين امر تشويق و ترغيب ميكردند، و بارها فرمودهاند: «نكاح كنيد و با تشكيل خانواده بر تعداد خود بيافزاييد، كه من در روز قيامت به شما اگر چه فرزندى سقط شده باشد مباهات ميكنم([1]
در احكام دين ازدواج سنّتى حسنه و مورد تأييد، و عزوبت (همسر نداشتن و مجرّد بودن) مكروه است.
و ازطرفى ازدواج نكردن، اعراض از سنّت رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم) است، چرا كه آن حضرت(صلى الله عليه وآله وسلم)فرمود: «نكاح سنّت من است، و هر كس از آن اعراض كند (روى برگرداند و ازدواج نكند) از من نيست([2])
اكنون كه ساليان متمادى از عمر حضرت مهدى(عليه السلام) ميگذرد، آيا مي توان گفت: او مستحبّ مؤكّد را ترك، و مرتكب مكروه شده است؟
هرگز نميتوان اينگونه نتيجه گرفت، چرا كه او امام است، و در عمل به مستحبّات شرعى از همه مردم سزاوارتر است، پس او ازدواج كرده و داراى همسر ميباشد.
در كتاب «النجم الثاقب» در پاسخ منكرين وجود اهل و عيال براى امام مهدى(عليه السلام) چنين آمده است: «چگونه ترك خواهند كرد، چنين سنّت عظيمه جدّ اكرم خود را با آن همه ترغيب و تحريص كه در فعل آن و تهديد و تخويف در ترك آن شده، و سزاوارترين امّت در اخذ به سنّت پيغمبر امام هر عصر است، و تاكنون كسى ترك آن سنّت را از خصائص آن حضرت نشمرده است([3])
و نيز در كتاب «الشموس المضيئة» آمده است: «اگر در اين زمينه (داشتن همسر و خانواده) هيچ نقل روايى وجود نداشت، و فقط همين مطلبى كه آن حضرت با وجود سنّ زياد از نظر جسمي جوانى قويّ البنيه است... و نيز ميدانيم كه آن حضرت به سنّت پيامبر(صلى الله عليه وآله وسلم) عمل ميكند، در قبول اين مطلب كه آن جناب همسر و فرزندانى دارد كافى بود»([4]).

mohammad.90 08-29-2014 12:48 PM

فقط خدا)

ملكوت خدا نزديك است وظهور منجي موعود التيام زخمهاي هزاره هايمان خواهد بود
اما حقيقت تلخ ، زندگي ماست كاش به خودمان بياييم.

سلام محبوب دلم!

http://www.rabiolanam.ir/wp-content/...tuv99cszll.jpg
كاش ميدانستم چشم كدامين خاك حضور سبزتورا به تماشا نشسته است وبرنرمي قدمهايت بوسه ميزند.

كاش ميدانستم كدامين سرزمين غريب باوجور نازنين تو آشنايي دارد،وآغوش خود را بر مهربانيت گشوده است!

يابن الحسن!

آيا ميشود در حرم امن تو اجازه ورود يابم،وپروانه وار گرد كعبه وجود مقدست طواف كنم

mohammad.90 08-29-2014 12:52 PM

بسم الله الرحمن الرحیم

میرزا ابوالفضل قهوه چی می فرمود :

یک وقت در جمکران در عالم مکاشفه خدمت حضرت رسیدم

حضرت فرمودند: میرزا ابوالفضل این همه جمعیت را که می بینی به جمکران آمده اند ،

یک نفر به خاطر من نیامده است
یکی می گوید : آقا جان خانه می خواهم

یکی می گوید : آقا جان لانه می خواهم

یکی می گوید : آقا جان دانه می خواهم

یکی می گوید : زن می خواهم

یکی می گوید : پول می خواهم

یکی می گوید : مریضم

یکی نیست بیاید و بگوید : آقا جان دلم تنگ شده، من آمده ام تو را

صدا بزنم، فقط تورا می خواهم

کتاب: 14گفتار پیرامون ارتباط معنوی با امام زمان عجل الله

mohammad.90 11-07-2014 02:07 AM

دعا ذکر شده از نائب اوّل امام عصر (عج)
دعا ذکر شده از نائب اوّل امام عصر صلوات الله ‏علیه

خواندن این دعا فضیلت فراوانی دارد

خدایا خود را به من بشناسان زیرا اگر تو خود را به من نشناسانى من پیامبرت را نخواهم شناخت خدایا پیامبرت را به من بشناسان که اگر پیامبرت را به من نشناسانى حجت تو را نخواهم شناخت خدایا بشناسان به من‏ حجت خود را که اگر حجتت را به من نشناسانى از دینم گمراه گردم خدایا نمیران مرا به مرگ دوران جاهلیت و منحرف مساز دلم را پس از اینکه هدایتم کردى خدایا هم چنانکه‏ راهنمائیم کردى به فرمانبردارى کسى که اطاعتش را بر من واجب کردى از آن کارداران تو که پس از پیامبرت - که درودهاى تو بر او و آلش باد - آمدند تا به راهنمائى تو من زمامدارى فرماندارانت را پذیرفتم که آنان (عبارتند از) امیر مؤمنان على بن ابیطالب و حسن و حسین و على و محمد و جعفر و موسى و على و محمد و على و حسن و حجت قائم‏ مهدى - که درودهاى تو بر همگى ایشان باد - خدایا مرا ثابت قدم بدار بر دین خودت‏ و بکار فرمانبرداریت وادارم کن و دلم را براى (فرمانبردارى) ولیت نرم گردان و معافم دار از آنچه‏ خلق خود را بدان آزمودى و پابرجایم بدار بر اطاعت زمامدارت آن بزرگوارى که از خلق خود او را پوشاندى‏ و به اذن خودت او را از دیده آفریدگانت پنهان کردى و او چشم به راه فرمان تو است و توئى دانا - بى‏آنکه کسى‏ به تو خبر داده باشد - بدان وقتى که در آن صلاح ولى تو است که به او جازه دهى براى آشکار ساختن کارش‏ و کنار زدن پرده‏اش پس به من صبرى بر این جریان عطا کن که دوست نداشته باشم پیش افتادن چیزى را که پس انداختى و پس انداختن چیزى را که پیش انداختى و نه آشکار ساختن آنچه را پوشاندى و نه کنجکاوى از آنچه پنهان داشتى‏ و کشمکش نکنم با تو در تدبیرت و نگویم چرا و چگونه و براى چیست که آنکس که کار بدست او است‏ آشکار نشود با اینکه زمین از ستم پر شده و واگذارم همه کارهایم را به تو خدایا از تو خواهم که ولىّ امرت را آشکارا و نافذالامر به من بنمایانى با اینکه مى‏دانم‏ تمام سلطنت و قدرت و دلیل و برهان و خواست و جنبش‏ و نیرو خاص تو است ولى این مرحمت را درباره من و همه مؤمنین بفرما تا نظر کنیم بصورت ولى امر تو- که درودهاى تو بر او باد - در حالى‏که با سخنى آشکار و با دلیلى واضح مردم را از گمراهى نجات دهد و از بیمارى نادانى شفا بخشد پروردگارا جمال زیبایش را براى مشاهده ما از پرده برون آر و پابرجا کن بنیاد کارهایش را و بگردان‏ ما را از کسانى‏که روشن گردد دیده‏شان به دیدارش و بگمارمان براى خدمتش و بمیرانمان بر کیش و آئینش و محشورمان گردان‏ در گروهش خدایا در پناهش‏گیر از شرّ تمام آنچه خلق فرموده و آفریدى و پدید آورده‏ و پروریدى و صورت دادى و محافظتش کن از پیش رویش و از پشت سرش و از راست‏ و چپش و از بالاى سر و از زیر پایش به نگهدارى خودت که تباه نشود هر که را بدان‏ نگهدارى کردى و نگهدار بوجود او (آئین) رسولت و وصى رسولت را - که بر او و آلش سلام باد - خدایا طولانى گردان عمرش را و بیفزا در اجلش و یاریش ده در آنچه بدستش سپرده‏اى‏ و رعایتش را از او خواسته‏اى و بیفزا در کرامتت بر او که او راهنماى راه یافته و قیام کننده‏ راهبرى است و پاک و با تقوى و پاکیزه و خالص و راضى (از حق) و پسندیده و بردبار و سپاسگزار و کوشا است خدایا و از ما مگیر یقین بطولانى شدن زمان غیبتش را و منقطع شدن خبرش را از ما و از یاد ما مبر آن بزرگوار را و هم چنین انتظار آمدنش و ایمان به او و قوت‏ یقین در ظهورش را و دعاى بر آن حضرت و درود بر او را تا بحدى که نومید نکند ما را طول غیبت آن حضرت از قیام و ظهورش و یقین ما در این باره مانند یقینى باشد که ما در قیام رسولت‏- که درودهاى تو بر او و آلش باد - داریم و همچنین مانند یقینى باشد که به وحى و قرآن او داریم پس تقویت کن دلهاى‏ ما را بر ایمان به او تا درآورى ما را بدست آن جناب در راه روشن هدایت‏ و راهنمائى و شاهراه (دین) و جاده مستقیم و نیرومند کن ما را براطاعت او و پابرجایمان کن‏ بر پیرویش و قرارمان ده در گروه او و اعوان و یارانش و کسانى‏که راضى به کارهاى اویند و این عقیده را از ما مگیر نه در زندگى و نه هنگام مرگمان تا بمیرانى ما را بر این عقیده‏ که نه شک داشته باشیم و نه پیمان شکن و نه شبهه‏اى داشته و نه تکذیب کننده باشیم خدایا تعجیل فرما در ظهورش و تأییدش کن به یارى خود و یارى کن یاورش را و خوار کن هر که دست از یاریش بردارد و به هلاکت رسان‏ هر که را به دشمنیش برخیزد و او را تکذیب کند و آشکار کن به او حق را و بمیران به او جور و ستم را و نجات بخش به او بندگان با ایمانت را از خوارى و زنده کن به او شهرها را و بکش بدست او سرکشان کفر را و در هم شکن بوسیله‏اش سرکرده‏هاى گمراهى را و خوار گردان بوسیله‏اش گردنکشان‏ و کافران را و نابود کن بدو منافقان و پیمان شکنان و همه مخالفان (اسلام) و بى‏دینان را که در شرقهاى زمین و غربهاى آن و در خشکى و دریا و در هموارى زمین‏ و کوهها هستند تا آنکه بجاى نگذارى از آنها احدى را و اثرى از آنها باقى نگذارى و پاک گردان از ایشان‏ شهرهایت را و شفابخش از نابودى آنها سینه‏هاى بندگانت را و تازه کن بدو آنچه محو گشته از دینت‏ و اصلاح کن بوسیله‏اش آنچه تبدیل شده از حکم و قانونت و تغییر یافته از روش و سنتت تا در نتیجه بازگردد دین تو بوجود آن جناب و بدست او تر و تازه و صحیح که هیچگونه کجى و بدعتى در آن نباشد و بدینوسیله‏ به برکت عدل و داد او خاموش گردانى آتش کفار را که همانا آن بزرگوار بنده تو است که او را خاص خود گرداندى و براى یارى دینت پسندیدى و به علم خویشتن برگزیدى و از گناهان نگاهش داشتى‏ و از عیوب مبرّایش ساختى و بر نادیدنیها مطلعش کردى و بر او انعام فرمودى و از پلیدى‏ و از چرکى پاک و پاکیزه‏اش کردى خدایا درود فرست بر او و بر پدرانش‏ امامان پاک و بر شیعیان برگزیده‏اش و برسان آنان را به هر آرزوئى که‏ دارند و این عقیده ما را خالص و پاک گردان از هر شک و شبهه و خودنمائى و شهرت‏طلبى‏ تا نخواهیم بدان غیر تو را و نجوئیم بدان جز ذات تو را خدایا ما به تو شِکوه کنیم‏ از فقدان پیامبرمان و غیبت امام و رهبرمان و سختى روزگار بر ما و درآمدن فتنه‏ها بر سر ما و پشت بهم دادن دشمنان بر دشمنى ما و بسیارى دشمنان و کمى افراد ما خدایا پس بگشا از ما این اندوه را به گشایشى از طرف خود که زود بفرستى و یارى از خودت که عزتش دهى و به امام عادلى که آشکارش کنى‏ اى معبود به حق آمین خدایا از تو خواهیم که به نماینده و ولیت اذن دهى براى آشکار ساختن عدالتت در میان بندگان تو و کشتن دشمنانت را در شهرهایت تا اینکه پروردگارا ستونى براى ظلم و ستم باقى نگذارى‏ جز آنکه درهم شکنى و نه بازمانده‏اى جز آنکه نابودش کنى و نه نیروئى جز آنکه سستش کنى و نه پایه‏اى جز آنکه‏ درهم فرو ریزى و نه تیزى جز آنکه کندش کنى و نه اسلحه‏اى جز آنکه از کار بیندازى و نه پرچمى جز آنکه سرنگون سازى و نه پهلوانى جز آنکه بکشى و نه سپاهى جز آنکه خوارش گردانى و سنگبارانشان کن پروردگارا به سنگ‏ کوبنده‏ات و بزن آنها را به شمشیر برنده‏ات و بدان حمله و انتقامت که بازش نگردانى از مردمان‏ بدکار و عذاب کن دشمنان خودت و دشمنان ولیت و دشمنان رسولت را - که درودهاى تو بر او و آلش باد - بدست ولیت و بدست بندگان مؤمنت خدایا کفایت کن ولیت و حجتت را در روى زمین از هراس دشمنش و از حیله هرکس که سوء قصدش کند و مکر کن‏ با هرکس که به او مکر کند و چرخ بد روزگار را براى هرکس که سوء قصدش را دارد به گردش درآور و شرّ آنها را از سر آن بزرگوار بگردان و در دلهاى آنها رعب او را بیفکن و پاهاشان را بلغزان و بطور آشکارا و ناگهانى آنها را بگیر و عذابت را بر ایشان سخت گردان و رسواشان کن در میان بندگانت و لعنتشان کن در شهرهایت‏ و در ته دوزخ خود جایشان ده و محیط گردان بر ایشان سخت ترین عذابت را و در آتش جایشان ده و پر کن‏ گور مردگان را از آتش و در سوز آتشت واردشان کن زیرا که اینان نماز را ضایع کردند و از شهوات پیروى کردند و بندگانت را گمراه کردند و شهرهایت را ویران کردند خدایا زنده کن‏ بدست ولیت قرآن را و بنمایان به ما نور آن بزرگوار را همیشگى که شب (و تاریکى) نداشته باشد و زنده کن بوسیله آن جناب دلهاى‏ مرده را و بهبودى بخش بدو سینه‏هاى سوخته را و جمع کن بوسیله او آراء مختلفه را بر حق و برپا کن بدو حدود تعطیل شده و احکام واگذارده شده را تا آنجا که حقى بجاى‏ نماند جز آنکه آشکار شود و نه عدل و دادى جز آنکه شکفته گردد و قرار ده پروردگارا ما را از گروه یاران و تقویت کننده‏ سلطنتش و فرمانبرداران فرمانش و خوشنودان از کارش و تسلیم شوندگان احکام و دستوراتش‏ و از کسانى‏که احتیاج به تقیه (و محافظه کارى و اظهار خلاف عقیده) از ترس مردم نداشته باشند و توئى پروردگارا که برطرف کنى‏ گرفتارى را و اجابت کنى از درمانده چون تو را بخواند و از اندوه بزرگ نجات بخشى‏ پس برطرف کن گرفتارى را از ولى خود و او را خلیفه خود در زمینت قرار ده چنانچه تعهد کرده‏اى‏ خدایا قرارم مده از ستیزه‏جویان آل محمد علیهم‏السلام و قرارم مده از دشمنان آل محمد علیهم‏السلام و قرارم مده از اهل‏ کینه و خشم بر آل محمد علیهم‏السلام زیرا که من پناه به تو مى‏برم از این جریان‏ و تو پناهم ده و از تو پناه مى‏خواهم و تو در پناهم گیر خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد و مرا بوسیله ایشان‏ از نزد خود رستگارم کن در دنیا و آخرت و از مقربان درگاهت قرارم ده آمین اى پروردگار جهانیان‏.

اکنون ساعت 02:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.