![]() |
منم مثل خیلی از بچه فیلم زیاد دیدم. از طرفدارای خفن سین سیتی هستم فکر کنم خیلی ها دیده باشن.
بازیگرای فیلم: بروس ویلیس میکی رورکی کلایوآون جسیکا آلبا بریتنی مورفی جاش هارتنت ایکسیس بلدل و... کارگردان هاشم که فرانک مولرو روبرت رودریگرز و تارانتینو هستن نویسندش فرانک میلره دیگه اینکه به نظر من فیلم خوبیه ببینیدش. |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
دوستان کسی فیلم Inglourious Basterds رو دیده؟ شنیدم به قشنگیه شیندلر لیست و پیانیسته ...
اگه کسی دیده میشه یک توضیح کوچیک در موردش بده ... http://img.listal.com/image/661629/6...rds-poster.jpg http://www.getsomefilm.com/upload/54...s-basterds.jpg |
شروین جان شک نکن باید ببینیش. تارانتینو فیلم بسازه و ما نبینیم؟ فیلمش که خیلی خوبه ولی خب قابل مقایسه با فهرست شیندلر و پیانیست نیست. تارانتینو رو که می شناسی، یه نمه خله. حالا خودت ببین کجاش به اسپیلبرگ و استاد پلانسکی می خوره.
یه داستان در مورد جنگ جهانیه که تاریخ رو به قول معروف تحریف کرده طوری که ... بقیه اش رو نگم که حیفه. برد پیت هم خدایی گل کاشته تو این فیلم. با اون گریم و لهجه ی استثناییش. مثل بقیه فیلم های تارانتینو هم مقداری خشونت توش هست که البته به هیچ وجه آزار دهنده نیست. هنر امثال تارانتینو و برادران کوئن هم همینه دیگه. |
مرسی یونس جان ...
اینطوری مشخصه این فیلم باید خیلی خوب باشه ... فردا تهیه میکنم میبینم و نظرم رو در تاپیک خوبت میگم |
کسی فیلم salt با بازی انجلینا جولی رو دیده؟؟
من هنوز به دلیل موجود نبودن این فیلم با کیفیت مناسب ددانلودش نکردم ارزش دانلود کردن داره یا نه ؟ |
نقل قول:
|
بحث سر حرومزاده های بی آبرو هستش .
فیلم خیلی خوبیه و من پیشنهاد میکنم کار تارانتینو هم مثل مثلا سگ های انبارش نیست اما خب کار خوبیه راجع به جنگ فرانسوی ها و نازی هاست (جنگ جهانی)و با آقا یونس موافقم تاریخ رو تحریف کرده.برادپیتم توی این کاراکتر متفاوته . |
سلام به همه لطفا یه راهنمایی هر کی می دونه من دنبال اسم یه فیلمی می گردم که در مورد دو تا برادره که با هم بازی می کنن ولی در یک فضای جدی شبیه فیلم بازی هست
|
|
|
نیازی به توضیح نیست پسر چقدر قشنگه فیلمش حتی بعد از این همه که دیدمش |
|
|
|
اکنون ساعت 06:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |