![]() |
سلام دوست عزيز
سلام من ميدونم چرا اونجوري شده چون مال خودم هم اونجوري شده بود عزيزم ويندوز نصب كردن بي فايده هستش خودتو خسته نكن يعني مشكل شما از ويندوز نيست در واقع ويروس به خوده سيستم نفوذ كرده شايد احتمالا"نميتونين درايوهاتونو فرمت كنين شما بايد يه كار كنين با ويندوز 7 ميشه درايوهارو فرمت كرد يعني هنگام نصب كردن ميتوني درايوهار فرمت كني اما با اين حال تماما" فرمت نميشه اما عيب نداره شما همين كارو كن وقتي فرمت كردي ديگه مراحل نصب رو ادامه نده چون نميخواي كه ويندوز 7 نصب كني تا اينجا رو برو بعد ش يه انتي ويروس نصب ميكني كه بايد به روزش كني من خودم از اويرا استفاده كردم بعده اينكه به روزش كردي كل درايوهارو اسكن يا كلا"فرمت ميكني بعد اينكه اسكن تموم شد يه ريستارت ميكني .فك كنم مشكلتو حل ميكنه
:cool: |
جست و جو در ویندوز بر اساس تاریخ - date
سلام یه سوال دارم امیدوارم هرچه زودتر بهم جواب بدید! |
توی کاوشگر (اکسپلورر) ویندوز 7! تو قسمت سرچ کلیک کنید، بعد روی گزینه ی date modified و بعدش روی نام ماه جاری کلیک کنید که لیست ماه ها براتون باز شه، می تونید ماه مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد با زدن اینتر سرچ آغاز می گردد :دی
|
مرسی استاد، همه ی این ها رو انجام دادم اما Surprisingly! نتایج خیلی کمه ن نمیدونم چرا... علاوه بر اینها، type هم .JPG انتخاب کردم ولی خیلی خیلی بیشتر از این مواردی که پیدا میشه رو میخواستم شاید فقط ده تا عکس رو میاره.. ایسه چی بکم؟ |
جست و جو در ویندوز بر اساس نوع فایل
نقل قول:
تو قسمت سرچ *.jpg رو بزن تمامی عکسها با پسوند JPG اون درایو یا فولدر رو میاره |
نقل قول:
|
پیدا کردن فایلهای خاص در بازه زمانی خاص Search for a specific type of file
پیدا کردن فایلهای خاص در بازه زمانی خاص Search for a specific type of file
سلام . 2 تا سوال . مطمئن هستی که با پسوند jpg ذخیره شده شاید زیپش کردی با زیپ ذخیره کردی ؟ بعد توی قسمت سرچ باید بخوای که تمامی فایلهای مخفی + تمامی فایلهای سیستمی رو بهت نشون بده بعد سرچ کنی چون ممکنه ویروس اونها رو مخفی یا سیستمی کرده باشه که به طور دیفالت ویندوز حداقل فایلهای سیستمی رو نشون نمیده . سوال : حداقل میدونی توی کدوم درایوته یا اونم نمیدونی ؟ ----------------- راه حل : اگر با چیزهایی که دوستان گفتند هنوز مشکلت حل نشده + مطمئنی که فایلهات با پسوند jpg ذخیره شده + درایوهات NTFS هستند : نرم افزار everything رو نصب کن اجازه بده یه خرده به حال خودش باشه و اسکن کنه سیستمت رو و کل فایلهات رو به صورت رانتایم بهت نشون میده (فارغ از مشکل فعلیت بنده را برای معرفی این نرم افزار همیشه دعا خواهی کرد ! ) بعد که سرچش رو انجام داد دیتابیسش رو اپدیت کرد بنویس .jpg کل فایهای jpg هارت رو نشون میده بعد روی date of modified کلیک کن که سورتش کنه برات (یه ذره طول میکشه ) بعد برو توی رنج اون تاریخی که مد نظرت هست . به هر حال هر که را که طاووس خواهد جور هندوستان باید کشد راهی غیر از این نیست . |
سلام الان سرچ میکنم و نصب میکنم، مطمئنم .JPG ه چون از دوربین عکسا رو منتقل میکنم هیچوقت زیپ نمیکنم، پسوندشم همونه، و متاسفانه درایوشم مطمئن نیستم نمیدونم توی کدومه. |
1 فایل پیوست
:53::53:با سلام من ویندوز سون جدیدا نصب کردم و موقعه کلیک رو هر برنامه ویا اجرا برنامه یه ارور به مطابق شکل ظاهر می شه و کامپیوتر ریستارت می شه در ضمن انتی ویروس کاسپر اپدیت دارم لطفا راهنماییم کنید ببینم مشکل از کجاست با سپاس.؟؟؟:53::53:
|
|
با سپاس از شما دوست گرامی این مشکل برای pc من بوجود اومد مشکلم رفع شد به این صورت که از ویندوز گردو استفاده کردم وبعد مثل شما که گفتی safe mode with networking انتی ویروس کاسپرkasperskyاستفاده کردم ومشکلم حل شد با تشکر از شما ..؟؟///
|
سلام بر مهندسین عزیز:) |
مشکل uninstall
|
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من از ویندوز XP استفاده می کنم. وقتی که نرم افزارهای کتاب های کانون رو نصب می کنم وبعدش که می خوام اجرا کنم خطای معروف 0xc000007b رو نمایش میده. اکثر کارایی هم که تو اینترنت پیدا کردم انجام دادم اما متاسفانه مشکلم حل نشد. خواهشا یه راهنمایی کارآمد بکنید. |
ارور معروف ! : 0xc000007b
|
سلام عرض شد ....
هر بار که ویندوز 8 نصب میکنم مشکلی که داره اینه : وقتی خاموشش میکنم با حرکت موس یا فشردن هرکدوم از کلید های کیبورد سیستمم روشن میشه شبیه اینه که همیشه روی sleep هستش... ممنون میشم که کمکم کنید |
|
:):):):):):):):):):):):):53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53:
سپاس سپاس ویژه |
سلام
یه فایل دارم به حجم حدود 11 گیگ و یک حافظه 16 گیگ حافظه م خالیه خالیه میخوام فایلمو بریزم توی حافظه م اما میگه حافظه ت کوچیکه!! چه بشش بکنم خوبه؟ http://s5.picofile.com/file/8134731384/slkdjls.PNG |
احتمالا فلشت fat32 هست در این فایل سیستم شما نمیتونی بیش از 4 گیگ فایل داشته باشیبا نرم افزار فرمت کن به ntfs بعد میتونی منتقل کنی .
توی ویندوز ایکس پی خود ویندوز فرمت فلش به ntfs نداره توی ویندوز سون و 8 نمیدونم در هر حال نرم افزار های سبک و ساده زیادی هستند که برای فرمت فلش هستند . |
بیش از چهار گیگ؟!
بی قضا وی امه رم دوربینکمانه هر دور ۱۰ گیگ عکس له بانیاو ... لام ورد وتم گوایه امه بنمه بانی بو انتقال اوسه ایژی ناویت ولی اون نرم افزارا رو هم امتحان میکنم مرسی اقای کارگر تو چنی بلدی :p |
نه عرض کردم که هیچ فایل بزرگتر از 4 گیگی نمیتونی داشته باشی . 4 گیگ برای یک فایل . فایل شما 11 گیگ بوده و در هیچ درایوی که فایل سیستمش fat باشه نمیتونه وجود داشته باشه بنابراین باید به ntfs فرمتش کنید و یا فایلتون رو با نرم افزارهایی مثل winrar به پارتها کوچکتر از 4 گیگ تقسیم کنین .
|
آها!! |
1. Insert the USB flash drive into the USB port.
2. Click Start, type devmgmt.msc in the Search textbox and press Enter. بالا متنش پایین هم با عکس میزارم :
http://www.ntfs.com/images/eject.gif برای ویندوز ایکس پی یا هفت فرقی نمیکنه |
البته محض اطلاع مال ایکس پی اینه : http://www.ntfs.com/images/device-optimize.gif مال 7 اینه که نشون دادم باید کجا رو کلیک کنی باقی رویه ها مشابه هست |
|
مرسی داداش بیگ بنگ ممنون ازت
البته اون قسمت محض اطلاع که نوشتی، فکر کنم برای سون باشه چون ویندوزم سونه و این گزینه رو که علامت زدی داشت. |
اکنون ساعت 02:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |