پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   سوالات و رفع اشکال (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=46)
-   -   سوال و جواب و رفع اشکال (ویندوز) (http://p30city.net/showthread.php?t=63)

garechal 07-19-2012 10:40 AM

سلام دوست عزيز

سلام من ميدونم چرا اونجوري شده چون مال خودم هم اونجوري شده بود عزيزم ويندوز نصب كردن بي فايده هستش خودتو خسته نكن يعني مشكل شما از ويندوز نيست در واقع ويروس به خوده سيستم نفوذ كرده شايد احتمالا"نميتونين درايوهاتونو فرمت كنين شما بايد يه كار كنين با ويندوز 7 ميشه درايوهارو فرمت كرد يعني هنگام نصب كردن ميتوني درايوهار فرمت كني اما با اين حال تماما" فرمت نميشه اما عيب نداره شما همين كارو كن وقتي فرمت كردي ديگه مراحل نصب رو ادامه نده چون نميخواي كه ويندوز 7 نصب كني تا اينجا رو برو بعد ش يه انتي ويروس نصب ميكني كه بايد به روزش كني من خودم از اويرا استفاده كردم بعده اينكه به روزش كردي كل درايوهارو اسكن يا كلا"فرمت ميكني بعد اينكه اسكن تموم شد يه ريستارت ميكني .فك كنم مشكلتو حل ميكنه

:cool:

مهرگان 11-23-2012 06:08 PM

جست و جو در ویندوز بر اساس تاریخ - date

سلام یه سوال دارم امیدوارم هرچه زودتر بهم جواب بدید!

میخوام یه سری عکس رو توی کامپیوترم پیدا کنم. اما به طرز عجیبی نیستن نمیدونم کجا ذخیره کردم، اما مطمئنم ذخیره کردم چون اخیرا دیدمشون، با وجودیکه که اسم عکس ها و اون فولدرشون نمیدونم چی بوده، اما میدونم تاریخ ذخیره سازی شون تقریبا آگوست یا سپتامبر بود. حالا سوالم اینه آیا میشه طبق تاریخ جستجو کنم؟ شما چه راهی پیشنهاد میدید؟

مرسی

kolbeye_shab 11-23-2012 09:20 PM

توی کاوشگر (اکسپلورر) ویندوز 7! تو قسمت سرچ کلیک کنید، بعد روی گزینه ی date modified و بعدش روی نام ماه جاری کلیک کنید که لیست ماه ها براتون باز شه، می تونید ماه مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد با زدن اینتر سرچ آغاز می گردد :دی

مهرگان 11-23-2012 09:48 PM

مرسی استاد، همه ی این ها رو انجام دادم اما Surprisingly! نتایج خیلی کمه ن نمیدونم چرا... علاوه بر اینها، type هم .JPG انتخاب کردم ولی خیلی خیلی بیشتر از این مواردی که پیدا میشه رو میخواستم شاید فقط ده تا عکس رو میاره.. ایسه چی بکم؟

مهدی 11-24-2012 01:03 PM

جست و جو در ویندوز بر اساس نوع فایل

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهرگان (پست 273264)
مرسی استاد، همه ی این ها رو انجام دادم اما Surprisingly! نتایج خیلی کمه ن نمیدونم چرا... علاوه بر اینها، type هم .JPG انتخاب کردم ولی خیلی خیلی بیشتر از این مواردی که پیدا میشه رو میخواستم شاید فقط ده تا عکس رو میاره.. ایسه چی بکم؟

تو قسمت سرچ *.jpg رو بزن تمامی عکسها با پسوند JPG اون درایو یا فولدر رو میاره
شاید پسوند عکسها BMP - Gif باشه اینها رو هم امتحان کن و همچنین JPEG
امیدوارم پیدا کنید

مهرگان 11-24-2012 02:05 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 273323)
تو قسمت سرچ *.jpg رو بزن تمامی عکسها با پسوند JPG اون درایو یا فولدر رو میاره
شاید پسوند عکسها BMP - Gif باشه اینها رو هم امتحان کن و همچنین JPEG
امیدوارم پیدا کنید

خیلی ارادتمندیم آقا مهدی، این کار رو هم انجام دادم اما سر جمع 255 تا عکس با فرمت .JPG میاره و این در حالیه که حدود 3000 تا عکس با این فرمت دارم مطمئنم. چطور میتونم همه شو پیدا کنم؟ see more result که زدم 255 تا شد تازه

کارگر سایت 11-24-2012 02:54 PM

پیدا کردن فایلهای خاص در بازه زمانی خاص Search for a specific type of file

پیدا کردن فایلهای خاص در بازه زمانی خاص Search for a specific type of file

سلام .

2 تا سوال .

مطمئن هستی که با پسوند jpg ذخیره شده

شاید زیپش کردی با زیپ ذخیره کردی ؟

بعد توی قسمت سرچ باید بخوای که تمامی فایلهای مخفی + تمامی فایلهای سیستمی رو بهت نشون بده بعد سرچ کنی چون ممکنه ویروس اونها رو مخفی یا سیستمی کرده باشه که به طور دیفالت ویندوز حداقل فایلهای سیستمی رو نشون نمیده .

سوال : حداقل میدونی توی کدوم درایوته یا اونم نمیدونی ؟

-----------------
راه حل :

اگر با چیزهایی که دوستان گفتند هنوز مشکلت حل نشده + مطمئنی که فایلهات با پسوند jpg ذخیره شده + درایوهات NTFS هستند :

نرم افزار everything رو نصب کن
اجازه بده یه خرده به حال خودش باشه و اسکن کنه سیستمت رو و کل فایلهات رو به صورت رانتایم بهت نشون میده (فارغ از مشکل فعلیت بنده را برای معرفی این نرم افزار همیشه دعا خواهی کرد ! )

بعد که سرچش رو انجام داد دیتابیسش رو اپدیت کرد بنویس .jpg
کل فایهای jpg هارت رو نشون میده
بعد روی date of modified کلیک کن که سورتش کنه برات (یه ذره طول میکشه ) بعد برو توی رنج اون تاریخی که مد نظرت هست .

به هر حال هر که را که طاووس خواهد جور هندوستان باید کشد راهی غیر از این نیست .

مهرگان 11-24-2012 04:36 PM

سلام الان سرچ میکنم و نصب میکنم، مطمئنم .JPG ه چون از دوربین عکسا رو منتقل میکنم هیچوقت زیپ نمیکنم، پسوندشم همونه، و متاسفانه درایوشم مطمئن نیستم نمیدونم توی کدومه.

مرسی از راهنمایی، نصبش میکنم الان

ویرایش:
خب، با تشکر از همه، مشکلم به طرز خوشحال کننده ای حل شد!
دوستان عزیز این لینک دانلود نرم افزار هست: http://www.voidtools.com/Everything-1.2.1.371.exe شما هم امتحانش کنید. حدود 300 کیلوبایت!

tnx alot

soran-m 01-29-2013 01:41 PM

1 فایل پیوست
:53::53:با سلام من ویندوز سون جدیدا نصب کردم و موقعه کلیک رو هر برنامه ویا اجرا برنامه یه ارور به مطابق شکل ظاهر می شه و کامپیوتر ریستارت می شه در ضمن انتی ویروس کاسپر اپدیت دارم لطفا راهنماییم کنید ببینم مشکل از کجاست با سپاس.؟؟؟:53::53:

bigbang 02-02-2013 06:37 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط soran-m (پست 277513)
:53::53:با سلام من ویندوز سون جدیدا نصب کردم و موقعه کلیک رو هر برنامه ویا اجرا برنامه یه ارور به مطابق شکل ظاهر می شه و کامپیوتر ریستارت می شه در ضمن انتی ویروس کاسپر اپدیت دارم لطفا راهنماییم کنید ببینم مشکل از کجاست با سپاس.؟؟؟:53::53:

سلام به شما دوست عزیز اگر در جواب سوالتون با تاخیر مواجه شدید دلیل بر بی توجهی ما نگذارید گرفتاری و مسائلی داریم که وقت نمیشه بیایم
اما حاشیه نریم توی عکسی که گذاشتید این پیغام به صورت واضح مشهود هست . windows has recovered from an unexpected error
اگر شما تو ویندوز های ورژن قبلی بودید مخصوصاً xp با blue screen
یا همون صفحه ی آبی معروف ویندوز مواجه میشدید اما همونطوری که خودتون مشاهده کردید ویندوز سون قدرت بیشتری داره
اما دلیل بروز چنین ارورهایی بسیار گسترده هست که از تعداد انگشتان دست هم بیشتر هست !
اما عمده دلایلی که باعث بروز چنین مشکلاتی میشه خود سخت افزار یا مسائل مربوط به سخت افزار هست
یعنی ممکنه که خود سخت افزار دچار مشکل شده باشه یا این که درایورش مناسب ویندوز 7 نباشه ، من اطلاعی از سیستم شما ندارم لپ تاپ هست یا کامپیوتر ، شما بیشتر مصرف گیم دارید باهاش و یا زیاد ازش استفاده میکنید یا کم ، فن کامپیوترتون مشکل داره یا نه
اما اگر جای شما بودم میرفتم device manager ببینم درایور ها درست نصب شده یا نه اگر درست نصب شده بود یک دیسک چک رو با این نرم افزارهای disk doctor انجام میدادم
، اما بیایم طرف بد قضیه رو ببینیم سیستم شما ویروسی شده باشه
علائم ویروسی بودن سیستم رو باید چک کنید مثلاً :
ببینید به ریجستری دسترسی دارید ؟
میتونید تسک منیجر رو بالا بیارید ؟ (ctrl+alt+delete )
میتونید فایلها رو تو حالت هیدن ببینید ؟
میتونید نرم افزار جدید نصب کنید ؟

از صحبت هایی که شما کردید پیش بینی میکنم این کارها رو نمیتونید انجام بدید ! اگر اینطور بود دیگه وجود آنتی ویروس تو سیستم شما فایده ای نداره چون فایلهای ویندوز رو به احتمال زیاد آلوده کرده و یا کرم و تروجان هست و به راحتی تونسته آنتی ویروس رو دور بزنه !
پس شما باید یک آنتی ویروس بوت ایبیل جور کنید چطور ؟
حالا یا با فلش یا با سی دی یا هر چیز دیگه ای باید با یک آنتی ویروس بوت ایبیل بوت بشید (قبل از بالا اومدن ویندوز ) بعد با اون آنتی ویروس سیستم رو چک کنید که اگر همین الان هم تو اینترنت سرچ کنید مثلاً
kaspersky rescue یا nod 32 rescue یا اسم هر آنتی ویروسی که به ذهنتون میرسه بعد رو یک فلش یا رو یک سی دی رایت بزنید و باهاش بوت شید ، حالا به هر دلیلی نتونستید بوت بشید
کامپیوتر رو ریستارت کنید و با فشار دادن دکمه F8 وارد حالت safe mode with networking بشید بعد از اونجا سعی کنید یک نرم افزار trojan remover یا spyware remover رو دانلود کنید یا malware remover
چون معمولاً اکثر کرم ها و تروجانها از ***** آنتی ویروس ها فرار میکنن و باید با این نرم افزار ها باهاشون سرشاخ بشید
چک کنید ببینید فایروال سیستم شما روشن هست یا خاموش
--------------------------------------------------
حالا یه کاری انجام بدید بعد بیاید بگید چی شد تا دور هم مشکل شما رو حل کنیم

soran-m 02-03-2013 04:58 PM

با سپاس از شما دوست گرامی این مشکل برای pc من بوجود اومد مشکلم رفع شد به این صورت که از ویندوز گردو استفاده کردم وبعد مثل شما که گفتی safe mode with networking انتی ویروس کاسپرkasperskyاستفاده کردم ومشکلم حل شد با تشکر از شما ..؟؟///

آناهیتا الهه آبها 05-19-2013 09:50 AM

سلام بر مهندسین عزیز:)
آقا من رو یه ویندوزی یه برنامه ای نصب کردم الان میخوام اون برنامه رو uninstall کنم ولی نمیشه یعنی هیچ عکس العملی نشان نمیده چیکارش کنم؟

bigbang 05-19-2013 11:05 AM

مشکل uninstall

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آناهیتا الهه آبها (پست 282324)
سلام بر مهندسین عزیز:)
آقا من رو یه ویندوزی یه برنامه ای نصب کردم الان میخوام اون برنامه رو uninstall کنم ولی نمیشه یعنی هیچ عکس العملی نشان نمیده چیکارش کنم؟

سلام
فقط همین برنامه مشکل داره یا برنامه های دیگه تو add/remove programs همین مشکل رو داره ؟ ( چون اگه با بقیه هم همین مشکل رو داشته باشید ممکن هست سیستم ویروسی شده باشه یا ویندوز اینستالر شما دچار مشکل شده باشه )
اگر همین یک برنامه مشکل داره ساده ترین راه این هست که برنامه رو دوباره نصب کنید (همون برنامه ) فایلها رونوشت میشن یعنی جای فایلهای قبلی رو میگیرن بعد اقدام به uninstall بکنید
اما اگر فایل نصب برنامه رو ندارید
یک نرم افراز هست که حتی با وجود این مشکل باز ( پاک نشدن ) اون نرم افزار مورد نظر شما رو پاک میکنه

Revo Uninstaller Pro

نرم افزار رو دانلود کنید patch رو هم در فولدری که هست اجرا کنید ( نیاز به نصب نداره portable هست یعنی روش کلیک کنید اجرا میشه نرم افزار )
نرم افزار فوق العاده ای هست و به راحتی امکاناتی که لازم دارید رو در اختیار شما قرار میده این نرم افزار مخصوصاً برای همچین شرایطی طراحی شده ( یعنی زمانی که نرم افزار ها uninstall نمیشن
اما اگر حالا نتونستید نرم افزار رو دانلود کنید باز هم میتونید مشکلتون رو دستی حل کنید منتها این راه خیلی سخت هست
باید وارد قسمت run ویندوز بشید و با تایپ regedit برید ریجستری بعد ctrl+F رو با هم بزنید تو قسمتی که ظاهر میشه نام نرم افزار رو تایپ کنید
وبعد سرچ کنید با زدن find next یا فشردن دکمه F3 هر اثری که از اون نرم افزار در رجیستری هست رو پاک کنید به این به اصطلاح uninstall دستی میگن و مرگ هم نداره ولی خوب یه مقداری سخت هست چون طول میکشه

salar1991 11-21-2013 12:18 AM

سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من از ویندوز XP استفاده می کنم. وقتی که نرم افزارهای کتاب های کانون رو نصب می کنم وبعدش که می خوام اجرا کنم خطای معروف 0xc000007b رو نمایش میده. اکثر کارایی هم که تو اینترنت پیدا کردم انجام دادم اما متاسفانه مشکلم حل نشد. خواهشا یه راهنمایی کارآمد بکنید.

bigbang 01-18-2014 07:11 PM

ارور معروف ! : 0xc000007b

نقل قول:

نوشته اصلی توسط salar1991 (پست 290504)
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من از ویندوز XP استفاده می کنم. وقتی که نرم افزارهای کتاب های کانون رو نصب می کنم وبعدش که می خوام اجرا کنم خطای معروف 0xc000007b رو نمایش میده. اکثر کارایی هم که تو اینترنت پیدا کردم انجام دادم اما متاسفانه مشکلم حل نشد. خواهشا یه راهنمایی کارآمد بکنید.

نرم افزار کانون کد فعال سازی میخواد حقیقتش من در مورد این کد ارور یک سرچی در اینترنت زدم و مطلع شدم اکثراً زمانی این ارور بروز پیدا میکنه که شما یک نرم افزار که برای کامپیوتر های 64 بیت نوشته شده رو بخواید روی یک سیستم با پردازنده 32 بیت اجرا کنید ، البته این که گفتید کانون ممکن هست در عملیات وارد کردن رمز دچار مشکل شده باشید و نرم افزار دست کار نکرده باشه و غیر فعال شده باشه
ولی احتمالات دیگه ای هم هست ( این که سیستم ویروسی باشه که البته این احتمالش بسیار ضعیف هست و به بحتمال زیاد شما خواهید گفت که سیستم رو قبلاً چک کردم و ویروس نداره )

اگر سیستم شما 64 بیت هست یا این که نرم افزار کانون فرهنگی آموزش نرم افزاری هست که برای سیستم های 32 بیت نوشته شده باشه و مشکل اولی نباشه ( که براش راه حلی نیست مگر این که یک نسخه دیگه ای از نرم افزار باشه ) و این که عملیات دریافت رمز عبور رو هم درست انجام داده باشید و ویروس هم نباشه میتونید این کار رو انجام بدید
نرم افزار رو قشنگ uninstall کنید ، بعد دوباره نصب کنید
اگر این هم جواب نداد ، برید در بخش cmd ( خط فرمان ، همون جایی که تایپ میکنن ! ) http://upload.tehran98.com/upme/uplo...48ac80d401.pngاین دستور رو کپی و پیست و اجرا کن :
CHKDSK /r

اگر اومدی وارد شو و نتیجه کارت رو هم بگو ممنون میشم

علی رشیدی 02-20-2014 04:39 PM

سلام عرض شد ....
هر بار که ویندوز 8 نصب میکنم مشکلی که داره اینه :
وقتی خاموشش میکنم با حرکت موس یا فشردن هرکدوم از کلید های کیبورد سیستمم روشن میشه شبیه اینه که همیشه روی sleep هستش...
ممنون میشم که کمکم کنید

bigbang 02-20-2014 05:01 PM

نقل قول:

سلام عرض شد ....
هر بار که ویندوز 8 نصب میکنم مشکلی که داره اینه :
وقتی خاموشش میکنم با حرکت موس یا فشردن هرکدوم از کلید های کیبورد سیستمم روشن میشه شبیه اینه که همیشه روی sleep هستش...
ممنون میشم که کمکم کنید

Control Panel > Mouse > Hardware > Properties > Change Settings > Power Management and uncheck "Allow this device to wake the computer".

Control Panel > Keyboard > Hardware > Properties > Change Settings > Power Management and uncheck "Allow this device to wake the computer".

علی رشیدی 02-20-2014 05:10 PM

:):):):):):):):):):):):):53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53:

سپاس سپاس ویژه

مهرگان 08-12-2014 04:43 PM

سلام

یه فایل دارم به حجم حدود 11 گیگ

و یک حافظه 16 گیگ

حافظه م خالیه خالیه

میخوام فایلمو بریزم توی حافظه م اما میگه حافظه ت کوچیکه!!

چه بشش بکنم خوبه؟

http://s5.picofile.com/file/8134731384/slkdjls.PNG

کارگر سایت 08-13-2014 12:00 AM

احتمالا فلشت fat32 هست در این فایل سیستم شما نمیتونی بیش از 4 گیگ فایل داشته باشیبا نرم افزار فرمت کن به ntfs بعد میتونی منتقل کنی .
توی ویندوز ایکس پی خود ویندوز فرمت فلش به ntfs نداره توی ویندوز سون و 8 نمیدونم
در هر حال نرم افزار های سبک و ساده زیادی هستند که برای فرمت فلش هستند .

مهرگان 08-13-2014 08:20 PM

بیش از چهار گیگ؟!
بی قضا وی امه رم دوربینکمانه هر دور ۱۰ گیگ عکس له بانیاو ... لام ورد وتم گوایه امه بنمه بانی بو انتقال اوسه ایژی ناویت
ولی اون نرم افزارا رو هم امتحان میکنم مرسی اقای کارگر تو چنی بلدی
:p

کارگر سایت 08-14-2014 01:54 AM

نه عرض کردم که هیچ فایل بزرگتر از 4 گیگی نمیتونی داشته باشی . 4 گیگ برای یک فایل . فایل شما 11 گیگ بوده و در هیچ درایوی که فایل سیستمش fat باشه نمیتونه وجود داشته باشه بنابراین باید به ntfs فرمتش کنید و یا فایلتون رو با نرم افزارهایی مثل winrar به پارتها کوچکتر از 4 گیگ تقسیم کنین .

مهرگان 08-14-2014 08:04 PM

آها!!

:d

خب، دو بار فرمتش کردم با این گناه داره فلشه خو. میترسم بزنم بسوزانمش! ولی هنوز فرمتش همون fatه ... این نرم افزارا که فایل سیستمشو عوض نمیکنن یا من بلد نیسم :( بخاطر حجم خیلی بالای فایلمم خیلی طول میکشه که تقسیمشم بکنم و دوباره از اون ور با هم یکی بشن..

http://s5.picofile.com/file/8135099434/lk_holj.PNG

میشه یه نرم افزار بهم بگی خودت؟

bigbang 08-14-2014 09:49 PM

1. Insert the USB flash drive into the USB port.

2. Click Start, type devmgmt.msc in the Search textbox and press Enter.
3. Find Disk Drives and expand it.
4. Find the USB flash drive you want to format, and double-click it. It opens the Properties dialog box.
5. Click Policies tab.
6. By default, the Optimize for quick removal option selected, switch it to Optimize for performance and then pressOK.
7. Now open Computer. Right click on the USB Flash Drive and select Format. The Format dialog box now appears.
8. Select NTFS in the File System field.
9. Press Start and wait while the process will be completed.
10. Now your USB Flash Drive is formatted with NTFS format.

بالا متنش پایین هم با عکس میزارم :

1. Right click My Computer and select Manage.
  2. Open the Device Manager and find your USB drive under the Disk Drives heading.
    http://www.ntfs.com/images/device-manager.gif
  3. Right click the drive and select Properties.
  4. Choose Policies tab and select the "Optimize for performance" option.
    http://www.ntfs.com/images/device-optimize.gif
  5. Click OK.
  6. Open My Computer
  7. Select Format on the flash drive.
    http://www.ntfs.com/images/format-ntfs.gif
  8. Choose NTFS in the File System dropdown box.
  9. Click Start button and wait until finished.
    http://www.ntfs.com/images/4.gif
http://www.ntfs.com/images/note.png
Important: To remove a device safely without data loss use a "safely remove hardware" procedure or Eject function from Windows Explorer.
http://www.ntfs.com/images/eject.gif

برای ویندوز ایکس پی یا هفت فرقی نمیکنه

bigbang 08-14-2014 09:58 PM

البته محض اطلاع مال ایکس پی اینه :
http://www.ntfs.com/images/device-optimize.gif

مال 7 اینه که نشون دادم باید کجا رو کلیک کنی باقی رویه ها مشابه هست

bigbang 08-14-2014 11:12 PM

البته ممکن هست یکی براش سوال بشه چرا باید مایکروسافت همچین کاری بکنه ، برای یک درایو قابل حمل مثل یو اس بی ، فرمت به صورت fat32 به صورت پیشفرض برای فلش ها صورت گرفته ، وقتی به ntfs تغییر میدید سرعت انتقال اطلاعات مقداری کاهش پیدا میکنه ( علارغم اون چیزی که ما تصور میکنیم ! ) و بعد این که احتمال این که اطلاعات روی فلش بدون safety remove بپره خیلی بیشتر هست ، پس مایکروسافت fat32 رو به صورت پیشفرض قرار داده

مهرگان 08-23-2014 11:03 PM

مرسی داداش بیگ بنگ ممنون ازت

البته اون قسمت محض اطلاع که نوشتی، فکر کنم برای سون باشه چون ویندوزم سونه و این گزینه رو که علامت زدی داشت.

اکنون ساعت 02:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.