![]() |
سلام بر همه[IMG]****************************/72.gif[/IMG]
خانم ماری اف تبریکات صمیمانه ما را پذیرا باشید[IMG]****************************/177.gif[/IMG] موفقیت روز افزون شما[IMG]****************************/103.gif[/IMG] آرزوی ماست[IMG]****************************/79.gif[/IMG] صندوق قرض الپسنده ی فروم پی سی سیتی[IMG]****************************/103.gif[/IMG] [IMG]****************************/103.gif[/IMG] |
سلام به همگی:)دوستان خوبم دانه کولانه، behnam 3638، haj_amir و امیرعباس انصاری عزیز ممنون از لطفتون. امیدوارم بتونم در کنار همه شما عزیزان به عنوان عضو کوچکی از این مجموعه فعالیت مفیدی داشته باشم و از تجربیات و کمکهای ارزنده شما استفاده کنم. شاد و موفق باشید.:53:
|
سلام به همه
ماری عزیزم تبریک میگم:53::53::53: لیاقتشو داری ایشالله بیشتر پیشرفت کنی شرمنده دیراومدم کیبورد ندارم با ویندوز الان نوشتم موفق باشی:41::53: |
نقل قول:
ممنون عزیزم. آرزوی بهترینها را برای شما و سایر دوستان خوبم دارم:53: |
کاربر گرامی shabhaye_mahtabi به خاطر تلاش و علاقه ای که در بخش اخبار از خودشون نشان میدادند
به مدیریت بخش اخبار و تالار مدیران دسترسی پیدا کردند با آرزوی موفقیت و فعالیتهای بیشتر برای این کاربر گرامی -------------------------------------------------------------- دوست و همکلاسی خوبم VAHID که سابقا زحمت نظارت بر فروم رو در کنار مدیریت بخش نجوم برعهده داشتند در حال حاظر عهده دار مدیریت بخش نجوم هستند دوست و همکلاسی خوبم Younes هم در حال حاظر فقط مدیریت بخش سینمای فروم رو به عهده دارند و تنها ناظرین سایت که زحمت نظارت بر کار کاربران گرامی رو میکشند سرکار خانوم SonBol 2561 و جناب امیر عباس انصاری هستند و دوست و همشهری خوبمون Maad اولین کاربر گروه کاربران متخصص ما هستند که در حد کاربران بسیار فعال دسترسی به امکانات فروم دارند همچنین دوست خوبمون Hamed که سابقا زحمت مدیریت بخش ورزش و تلالار دانشکاه رو عهده دار بودند در حال حاظر به گروه کاربری کاربران فعال انتقال پیدا کردند برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت میکنم |
به همه تبریک میگم
بچه ها مچکریم بچه ها مچکریم منم به سمت حاجی فروم ارتقا پیدا کردم |
عرض تبریک به همه دوستان عزیز:53:
|
تبریک مبارکه
|
کاربر گرامی Jeegartarin Dokhtar
به خاطر فعالیت خوبشون در قسمت عکس و تصاویر به درجه کاربر فعال ارتقا پیدا کردند آرزوی موفقیت میکنم برای ایشون ان شاالله شاهد فعالیتهای مستمرشون همچو پیش باشیم دسترسی ایشان به بخش کاربران فعال میسر شد و خجم صندوق پستی ایشان هم افزایش یافت |
تبریک میگم انشا الله که موفق باشید
|
تبریک خانوم jeegartarin dokhtar
ایشالا در تمام مراحل زندگی موفق باشید |
تبریک به دوست عزیزمون Jeegartarin Dokhtar
امیدوارم همیشه و در همه مراحل زندگی موفق باشید:53: |
سلام.منم به دوست عزیزم jeegartarin dokhtar تبریک میگم و امید وارام موفق باشند.:41::41:
:D |
سلام بر همه
بنده هم این درجه را به سرکار خانم جیگرترین دختر تبریک عرض می نوماییم[IMG]****************************/72.gif[/IMG] باشد که روزی ز پس روز دگر موفقیت ز پس موفقیت دگر بر ایشان نازل گردد[IMG]****************************/72.gif[/IMG] آمین[IMG]****************************/72.gif[/IMG] روابط عمومی کلیسای پی سی سیتی[IMG]****************************/38.gif[/IMG] |
تبریکات صمیمانه من رو هم پذیرا باشید....برای شما آرزوی موفقیت و پیشرفت دارم...:53:
|
منم به دختر خانوم جیگرمون تبریک میگم موفق باشی عزیزم:41:
|
کاربر گرامی deltang
به خاطر فعالیتهای خوب اخیرشون به درجه "کاربر فعال" ارتقا پیدا کردند و دسترسی ایشون به تالار کاربران فعال ایجاد شد همچنین حجم صندوق پستی ایشون هم افزایش پیدا کرد با آرزوی موفقیت و فعالیت بیشتر برای این کاربر محترم و سایر عزیزان |
اايولللللللللللللللللللللل دمت جيزززززززززززززززززززززززززززز ززز
گفتم چرا رنگ اسمم عوض شدددددددددددددددددد ممنونم آقا داريوش:pااااااااااااااا چيزه كوروش:24::65: |
مبارک باشه
تاپیک کاربران فعال رو از دست ندید |
مرسيييييييي الان ميرم
|
تبریک خانوم
موفق باشید |
فاطیما جان تبریک می گم
با آرزوی موفقیت روزافزون برای شما |
تبریک میگم فاطیما جون
امیدوارم هر روز شاهد پیشرفتت باشیم گلم |
ممنونم از همه دوستان عزيز آرزوي موفقيت در تمام مراحل زندگي رو براي شما از خداوند منان مسئلت دارم
|
با سلام خدمت همه
بنده هم خدمت این دوست عزیز تبریک عرض میکنم به امید ساختن جمعی شاد و موفق البته دسته جمعی |
کاربر خوبممون حاج امیر :d تجربه یه شب مدیر بودن رو در سایت پیدا کردند بهشون تبریک میگم و ازشون میخوام که در تاپیکی مفصل این یک شب طولانی و سخت و طاقت فرسا رو برامون شرح کنه...
خب حاجی مدیر بخش خودرو شد بعد مسائلی پیش اومد :24: دیگه دیدیم فایده نداره حاجی میگفت کمتر از معاون ادمین نمیخوام بعضی بچه ها هم اعتراض کردند و مام دیدیم بهترین حالت ممکن شده واسمون نمایشی از دموکراسی رو دادیم رو حالا همه چی به حالت اول برگشت... چیزی که تغییر نمیکنه در این سایت ادمانت خودمه :24: حاجی کمی خسته س و سرش شلوغه ان شاالله بعدا تصمیم بهتری خواهیم گرفت از دوستان که تبریک گفتند هم تشکر میکنم به ادامه فعالیتها میپردازیم. |
اه یادم رفت باید همون یه شب میرفتم تاپیک مدیرانو میخوندم حیف شد :35:
یکی از تفریحات سالم خوندن تاپیک مدیران تو فرومهاست ای آدم میخنده |
منم ميخوام ارتقام بديننننننن نميشه پارتي بازي كنيد{شیت شدن}:65:;)
|
|
تبریک به 2 دوست عزیز
امیدوارم شاهد فعالیت بیشتر این 2 دوست عزیز و سایر دوستان باشیم |
ولي من نفهميدم من كاربر فعال چي شدم؟:24::d
|
ارتقا درجه کاربران
نقل قول:
به این دو عزیز تبریک میگم انشالله روزی برسه که با همکاری و فعالیت دسته جمعی بخش ادبیات ما پر از مطلب و آموزه و انگاره بشه و نه فقط بخش شعر و مشاعره بلکه معرفی مشاهیر و داستان نویسی و ... هم پیشرفت کنه و معنای واقعی تالار ادبیات و زیرتالارهای اون رو نمایی بشه انشالله |
تبريك ميگم ساقي و آباداني جان اميدوارم موفق باشيد
|
قطعا اينگونه خواهد شد انشاء الله. به همت دوستان و اين تعهدي است كه همه داريم در ارتقاء و تصحيح نظرات يكديگر
|
همه داريم در ارتقاء و تصحيح نظرات يكديگر
اين جمله يعني چي؟فكر كنم فعل و فاعلاشو بايد جابه جا كني |
به نظرم این دلتنگ غلط املایی خوب میگیره
بذاریمش معلم املا در تالار ادبیات نه خوشم اومد |
سلام
من هم به دو کاربر عزیز.ساقی و ابادانی تبریک میگم.انشالله همیشه در تمام کارها موفق باشند. |
خانم دلتنگ به كامنت تبريك امير عباس مراجعه كنند جواب ايشان بود چون همزمان كامنت خودشان رسيد و آنرا نديدم و ناخود آگاه جواب امير عباس را دادم ناقص به نظر مي رسد به هر حال ممنونم از همگي از كيانا هم بسيار ممنونم و اميدوارم با همه از جمله ايشان هم بتوانيم جوي سالم و جمعي صميمي و قوي داشته باشيم
يا علي مدد |
درود بر دوستان گرامي سپاس از لطف بيکران همگي ، اميدوارم در کنار هم و با هم به بخش ادبيات ايران زمين اين گوهر گرانمايه کمک کنيم تا آنرا بهتر بشناسيم .... http://parsplanet.com/community/kort/g-g2.gif |
نقل قول:
فارسي را پاس بداريم |
اکنون ساعت 09:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |