پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   پرسپولیس (آخرین اخبار و حواشی باشگاه پرسپولیس و هواداران پرسپولیسی) (http://p30city.net/showthread.php?t=834)

دانه کولانه 11-19-2008 05:49 PM

ا ترك ايران و پرواز به سوي دوبي
افشين قطبي از سرمربيگري تيم پرسپوليس استعفا كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از استعفاي شب گذشته، صبح امروز از ايران رفت.

http://media.farsnews.com/Media/8705...1/A0471337.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران، پس از استعفايي كه شب گذشته كرد، صبح امروز تهران را به مقصد دوبي ترك كرد.
وي اعلام كرد كه تا دو روز آينده راهي كره جنوبي خواهد شد.
مدير برنامه‌هاي وي، در گفت و گو با فارس اظهار داشت: "دلايل مختلفي براي رفتن قطبي وجود دارد. او مربي حرفه‌اي است و چشم ديدن مشكلات فوتبال ايران و پرسپوليس را ندارد. او دوست نداشت كه شرايط پرسپوليس از اين بحراني‌تر شود. وي تصميم خود را گرفت و براي هميشه از ايران رفت."

دانه کولانه 11-19-2008 05:51 PM

مديرعامل باشگاه استقلال : استعفاي "افشين قطبي" صادقانه بود

مديرعامل باشگاه استقلال : استعفاي "افشين قطبي" صادقانه بود

واعظي آشتياني در غرفه‌ي ايسنا:
رابطه‌ي من و «قلعه‌نويي» بي‌نظير است
متخلفان مجموعه مرغوبكار را به دادگاه مي‌كشانيم
استعفاي "افشين قطبي" صادقانه بود

* رفتن قطبي به ضرر دانش فني فوتبال بود
اميررضا واعظي آشتياني در بخش ديگري از گفت‌وگو با ايسنا درباره‌ي استعفاي افشين قطبي از سرمربي‌گري تيم پرسپوليس تهران نيز گفت: هيچ گاه رفتن دانش فني از فوتبال ايران را به صلاح نمي‌دانم. در هر صورت قطبي يك دانش فني در جامعه‌ي فوتبال ما بود اما، براي آنكه زمينه‌هاي اين اتفاق را پيدا كنيم، بايد شكل ورود و خروج قطبي را به پرسپوليس مورد ارزيابي قرار دهيم و بي‌ترديد اگر مسوولان باشگاه پرسپوليس اين كار را انجام دهند متوجه بسياري از مسايل مي‌شوند. در هر صورت اين مساله به مسوولان باشگاه پرسپوليس مربوط مي‌شود اما، معتقدم آنها بايد تمامي اين فرآيندها را بررسي كنند همان طور كه خود من پس از دو ماه فعاليت در باشگاه استقلال فرآيند مديريتي‌ام را بررسي كردم چرا كه اين كار به ما كمك مي‌كند در آينده حضور بهتري داشته باشيم.
واعظي آشتياني در ادامه گفت: در هر صورت با توجه به شرايط فعلي معتقدم تصميم قطبي براي ترك پرسپوليس بسيار صادقانه بود و او با صداقت اين تصميم را گرفت.
وي افزود: يكي از نكات بسيار مهم اين است كه هيچ گاه مغرور نشويم چرا كه غرور نتيجه‌ي خوبي نخواهد داشت. در هر صورت من براي پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌كنم چرا كه هر چقدر پرسپوليس قوي‌تر باشد، سبب افزايش رقابت ميان پرسپوليس و استقلال و قدرت تيم ما مي‌شود. ضمن آنكه اميدوارم تمام تيم‌هاي ليگ برتر نيز قدرتمند باشند.

امیر عباس انصاری 11-19-2008 06:07 PM

آخرین خبر از وبسایت رسمی باشگاه پرسپولیس

http://perscp.perspolis-club.net/Alb...8225843781.jpg
http://perspolis-club.net/Images/bullet1.gif مصاحبه .::. 7 ساعت و 37 دقيقه قبل
مصطفوی با تائید خبر استعفای قطبی گفت؛
http://perspolis-club.net/images/arrow.gifتلاش می کنیم قطبی را به تهران برگردانیم

http://perspolis-club.net/Images/arrow.gif مصطفوی با تائید خبر استعفای قطبی گفت؛ http://perspolis-club.net/Images/Arrow.jpg تلاش می کنیم قطبی را به تهران برگردانیم
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) با تائید خبر استعفای افشین قطبی گفت: علیرغم تلاش هیأت مدیره باشگاه، افشین قطبی ایران را ترک کرده است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفوی گفت: روز دوشنبه 27/8/87 استعفایی از افشین قطبی به دست بنده رسید که به سرعت با حضور افشین قطبی آنرا در جلسه هیأت مدیره مطرح نمودم که علیرغم بحث و گفتگوهای فراوان، این موضوع مورد موافقت هیأت مدیره قرار نگرفت و به سرمربی تیم نیز ابلاغ شد، اما علیرغم پیگیریها و جلسات متعدد، آقای قطبی شب گذشته بدون دریافت مجوز از باشگاه، ایران را ترک کرد.
مدیر عامل باشگاه افزود: تلاش خواهیم کرد افشین قطبی به ایران بازگشته و به ماموریت خود ادامه دهد. به گفته مصطفوی با توجه به اینکه باشگاه به کلیه تعهدات خود در قبال سرمربی تیم عمل نموده است، انتظار داشتیم آقای قطبی نیز بر اساس قرارداد عمل نماید که متاسفانه این اقدام غیر حرفه ای برای مسئولان باشگاه قابل درک نیست.
مصطفوی در پایان گفت: هم اکنون جلسه هیأت مدیره باشگاه برگزار شده و اعضا در حال تصمیم گیری درباره مسائل هستند.
http://perspolis-club.net/Images/next.gif |http://perspolis-club.net/Images/Previous.gif http://perscp.perspolis-club.net/Alb...8225843781.jpg

امیر عباس انصاری 11-19-2008 06:08 PM

وبسایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس (پیروزی)

http://perspolis-club.net/default.aspx?lan=fa&lid=5

دانه کولانه 11-20-2008 12:19 AM

افشين قطبي: عشق و علاقه ام را فداي موفقيت پرسپوليس مي کنم
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس اعلام کرد: عشق و علاقه خود را فداي موفقيت پرسپوليس مي نمايم تا با جدايي من از پرسپوليس اين تيم راه قهرماني و موفقيت را طي نمايد.

قطبي در نامه اي خطاب به مردم ايران و هواداران پرسپوليس، نوشت : با عشق و خدمت و با قلبي مملو از علاقه به هوادران و طرفداران تيم فوتبال پرسپوليس به رغم گرفتاري هاي بسيار به دعوت مسولان محترم باشگاه پرسپوليس آري گفته و دوباره با اميد استفاده از همکاري صميمانه کادر فني جديد و در خدمت داشتن ستارگان فوتبال ايران ، فعاليت خود را شروع نمودم.
اکنون با توجه به حوادث حاشيه اي تيم که برخي از افراد خارج از باشگاه ايجاد نموده که بيشتر با دسيسه براي جلوگيري از موفقيت اين تيم شکل مي گيرد، نتايج درخور و شايسته مجموعه تيم فوتبال پرسپوليس اعم از مديريت ، کادر فني و بازيکنان حاصل نگريده و اين تنها به بهانه حضور اينجانب در اين تيم مي باشد.
در نامه قطبي همچنين آمده است : از آنجا که با تمامي قلبم پرسپوليس و هواداران آن را دوست ميدارم ، خنجر جدايي را در قلب خود فرو کرده و از کنار تيم دور مي شوم شايد با اين اقدام، دشمنان ما خوشنود و دست از سر اين تيم بردارند.
قطبي ادامه داد: اشک هاي جدايي از تيم پرسپوليس و هواداران را در خود نگه داشته ام تا در روز قهرماني پرسپوليس چه در ليگ برتر و چه در جام باشگاه هاي آسيا ، آنها را در لحظات شادي از چشمم جاري نمايم .
در اين نامه اضافه شده ،در خاتمه لازم ميدانم از تمام سعي و تلاش بي شائبه اعضاي محترم هيات مديره باشگاه که در مدت فعاليت اينجانب در جهت امکانات براي به ثمر رساندن تلاش بنده ، کادر فني و بازيکنان از هيچگونه مساعدتي دريغ ننموده اند، سپاسگزاري نمايم ، اميدوارم هواداران عزيز قدر زحمات آنان را گرامي بدارند. آنها همگي دل شير دارند.

haj_amir 11-20-2008 11:42 AM

ببین با بیچاره چه کردند که استفا رو داد فرار کرد منتظر قبول استفا نشد

دانه کولانه 11-22-2008 08:35 PM

افشین پیروانی: کادر فنی پرسپولیس تقویت می شود / پنالتی سوم را هم به نیکبخت می دادم! سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس از تقویت کادر فنی این تیم برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر خبر داد و گفت: قطعا برای قهرمان شدن باید کادر فنی پرسپولیس تقویت شود. به گزارش خبرنگار مهر، افشین پیروانی سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی 2 بر 2 این تیم برابر پیکان قزوین در جمع خبرنگاران گفت: من قبل از بازی هم گفته بودم اگر در این بازی برنده می شدیم حاصل زحمات قطبی بود و اگر می باختیم عاملش من بودم. ضمن اینکه در خصوص بازگشت قطبی به پرسپولیس باید مسئولان پاسخگو باشند نه من.
وی ادامه داد: این نخستین بازی من بود که هدایت پرسپولیس را برعهده داشتم. در این دیدار برابر صدرنشین لیگ به میدان رفتیم . در جریان بازی هم دو تیم موقعیت های خوبی داشتند. پیکان و مدیر روستا با این بازی نشان دادند لیاقت این را داشتند که امروز صدرنشین باشند.
سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که چرا هر دو ضربه پنالتی را به نیکبخت واحدی سپرد اظهار داشت: نیکبخت پنالتی زن اول تیم ماست و پس از آنکه پنالتی اول را از دست داد در هنگام زدن پنالتی دوم به ما اعلام کرد می تواند پشت توپ قرار بگیرد اما متاسفانه او نتوانست آن توپ را هم به گل تبدیل کند. مطمئنا اگر از این به بعد هم تیم ما صاحب ضربه پنالتی شود آن را به نیکبخت می سپارم و در این بازی هم اگر پنالتی سوم را می گرفتیم بازهم نیکبخت می زد.
مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص افت تیم پرسپولیس در فصل جاری تاکید کرد: همیشه قهرمان شدن ساده تر از حفظ قهرمانی است. زیرا تیم ها با انگیزه بالاتری برابر ما به میدان می آیند اما باز هم تلاش می کنیم با رفع نقاط ضعف با قدرت بیشتری در مسابقات آینده به میدان برویم. البته کارمان سخت است ولی تلاش می کنیم بار دیگر عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم.
پیروانی در خصوص حضور رحمان رضایی و ترکیب تیم پرسپولیس اظهار داشت: هر زمان که مشکلات این بازیکن حل شود از وی در مسابقات استفاده می کنیم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا دروازه بان جدیدی جذب خواهید کرد اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به حضور واعظی و حقیقی قصد جذب بازیکن جدیدی نداریم. ضمن این واعظی هم از فردا در تمرینات تیم شرکت می کند.
سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس در مورد ضعف خط دفاع و دروازه بان تیم پرسپولیس اظهار داشت: زمانی که حریف به گل می رسد نمی توان فرد خاصی را مقصر دانست. ما دو گل دریافت کردیم که گل دوم پس از برخورد به یکی از بازیکنان تغییر مسیر داد و وارد دروازه ما شد پس نمی توان کسی را در این رابطه مقصر دانست. البته باید تلاش کنیم که در بازیهای آینده نقاط ضعف تیم را برطرف کنیم.
پیروانی در پاسخ به این سئوال که آیا کادر فنی تیم تقویت می شود افزود: مطمئنا این کادر تقویت خواهد شد اما برای اجرایی شدن آن به زما ن نیاز داریم. اجازه دهید شرایط تیم هموارتر شود و سپس در این خصوص تصمیم گیری خواهیم کرد.
مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با بیان اینکه بازیکن باید دلش با تیم باشد از جدایی الونگ ابراز ناراحتی کرد و در ادامه در خصوص آخرین وضعیت خلیلی تاکید کرد: خلیلی بازیکن بسیار خوبی است و قطعا هر زمانی که مصدومیتش برطرف شود از وی در مسابقات استفاده می کنیم.
وی با بیان اینکه در این دیدار نسبت به بازیهای گذشته تغییر سیستم داشتیم تصریح کرد: ما نسبت به شرایط بازی و حریفان خود تغییر سیستم می دهیم و در جریان این بازی هم دو بار سیستم تیم را عوض کردیم. ضمن اینکه قصد داریم شعاع حرکتی تعدادی از بازیکنان را بیشتر کنیم تا کارایی آنها افزایش یابد.
پیروانی در مورد داوری این دیدار اظهار داشت: داوری شرایط خوبی داشت و فکر می کنم هم تیم ما و هم تیم حریف از عملکرد داور رضایت دارد. گرچه چند خطا به ضرر ما اعلام کرد اما من فکر می کنم این یکی از بهترین داوری های مسابقات لیگ بود.
وی در پایان با بیان اینکه نیکبخت تا دقایق پایانی بازی زحمات زیادی کشید و من فکر می کردم با زدن یک گل ضربات پنالتی را که از دست داده است جبران کند او را دیرتر تعویض کردم، در خصوص تعویض باقری گفت: باقری در روند بازی تاثیر خوبی داشت و حتی روی اکثر توپهای ارسالی تاثیر مستقیم می گذاشت به همین دلیل سعی کردیم او را دیرتر تعویض کنم.

Knazari 11-23-2008 04:15 PM

قطبى به پرسپولیس باز مى گردد!

تهران IranSport.Net - مدير برنامه هاى «افشين قطبى» طى اظهارنظرى اعلام كرد كه راه بازگشت قطبى به تهران باز است و احتمال زيادى دارد كه او بار ديگر هدايت پرسپوليس را برعهده بگيرد. قطبى تا روز دوشنبه هفته جارى وقت دارد جواب قطعى خود براى بازگشت به پرسپوليس را اعلام كند. وى تصريح كرد: قطبى پس از خروج از ايران نياز به آرامش داشت تا بتواند به دور از حاشيه در مورد وضعيت خود تصميم گيرى كند. مدير برنامه هاى قطبى گفت: قطبى با مسئولان باشگاه پرسپوليس مشكلى ندارد وعلت اصلى استعفايش احضار بى دليل وى به كميه انضباطى فدراسيون فوتبال است. بعضى از افراد بدون اطلاع از وضعيت قطبى حرف هايى را مطرح كرده اند كه به هيچ وجه صحت ندارد. وى افزود: تمام تلاش خود را خواهم كرد تا قطبى بار ديگر به پرسپوليس بازگردد تا به منتقدان خود نشان دهد مرد عمل و روزهاى سخت است.:41::53:

دانه کولانه 11-23-2008 05:19 PM

در گفت و گو با فارس
مصطفوي: ديدار من با بگوويچ در مورد سرمربيگري پرسپوليس نبود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: ‌با بگوويچ ديدار داشتم؛‌ اما صحبت هاي ما ارتباطي به سرمربيگري وي در تيم نداشت.
http://media.farsnews.com/Media/8708...4/A0544441.jpg داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از بازي روز گذشته تيم خود واقعا راضي هستيم. در خط دفاع، هافبك و حمله نقاط ضعف خود را خيلي خوب پوشانده و اشتباهات را كم كرده بوديم.
وي در مورد از دست دادن دو ضربه پنالتي از سوي نيكبخت واحدي گفت: محروميت وي و شرايط روحي باعث شد تا پنالتي ها را خراب كند. اشك‌هاي نيكبخت روي نيمكت براي من ارزش‌هاي زيادي داشت و تعصب بالاي وي را نشان مي داد.
مصطفوي خاطرنشان در مورد سرمربي جديد اين تيم تصريح كرد: هيئت مديره با قدرت از افشين پيرواني حمايت مي‌كند و او در پرسپوليس بعنوان سرمربي اختيار تام دارد. به نتيجه گرفتن او بسيار اميدوار هستيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص اخبار مربوط به مذاكره با مربيان خارجي گفت: هيچ كدام از اعضاي هيئت مديره با مربيان خارجي صحبت نكرده اند.
وي با اشاره به ديدار خود با وينگو بگوويچ افزود: سالي كه در فدراسيون فوتبال بودم بگوويچ سرمربي يكي از تيم‌هاي ملي بود به همين دليل وقتي او را در هتل المپيك ديدم، دقايقي با وي احوالپرسي كردم. ما در خصوص پرسپوليس و سرمربيگري حرفي نزديم.
مصطفوي در پايان خاطرنشان كرد: بايد اجازه داد افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده كار خود را انجام دهند. از اعتماد كردن به آنها كه سرمايه‌هاي پرسپوليس هستند، ضرر نمي‌كنيم.

دانه کولانه 11-23-2008 05:21 PM

استخدام سرمربی خارجی برای پرسپولیس ممنوع

استخدام سرمربی خارجی برای پرسپولیس ممنوع

سازمان تربیت بدنی با اعلام حمایت از کادر مدیریتی باشگاه پرسپولیس بر حمایت از مربیان ایرانی تاکید و جذب سرمربی خارجی برای تیم فوتبال این باشگاه را ممنوع کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از جدایی افشین قطبی از تیم فوتبال پرسپولیس و انتخاب افشین پیروانی به عنوان سرمربی موقت این تیم خبرهایی در مورد مذاکره مسئولان این باشگاه با چند گزینه خارجی منتشر شد اما از سوی اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل پرسپولیس هرگونه مذاکره با این گزینه ها تکذیب شد.

براساس این گزارش، سازمان تربیت بدنی نیز در واکنش به انتشار این اخبار به مدیران باشگاه پرسپولیس تاکید کرده است از مذاکره و استخدام مربیان خارجی خودداری کنند. براین اساس اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس موظف شده اند از افشین پیروانی به عنوان یک مربی ایرانی جوان حمایت کنند.

همچنین سازمان تربیت بدنی با اعلام حمایت از مدیریت باشگاه و رد هرگونه تغییرات در مدیریت پرسپولیس از بازیکنان این تیم خواسته است به طور کامل از تصمیمات افشین پیروانی تبعیت کنند.

براساس اطلاعات خبرنگار مهر سازمان تربیت بدنی اعلام کرده است در صورتیکه بازیکنی از تصمیمات افشین پیروانی یا هر سرمربی دیگر تیم فوتبال این باشگاه سرپیچی و تمرد کند علاوه بر اینکه از حضور در ادامه مسابقات لیگ برتر محروم خواهد شد، از حضور در کلیه تیم های لیگ برتری برای فصل نهم نیز محروم می شود.

در این مورد گفته می شود تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر برخورد با بازیکنانی که 150 امتیاز منفی در لیگ کسب کنند، یکی از حربه های سازمان تربیت بدنی برای محروم کردن بازیکنان خاطی است.

براساس این تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، بازیکنانی که در طول برگزاری رقابتها 150 امتیاز منفی بنا بر هر دلیلی کسب کنند، از حضور در رقابتهای لیگ برتر و حضور در تیم های فصل بعد محروم خواهند شد

دانه کولانه 11-23-2008 05:21 PM

در گفت ‌و گو با فارس
قطبي: رفتن من از پرسپوليس به خاطر شخص خاصي نبود
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ جدايي من به خاطر عقايد شخصي بود و ارتباطي با فردي خاصي نداشت.
http://media.farsnews.com/Media/8704...1/A0461750.jpg افشين قطبي در گفت ‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: همانطور كه قبل از خروج از ايران گفتم، عاشق پرسپوليس و ايران هستم و فقط به خاطر عقايد شخصي از اين تيم جدا شدم.
وي افزود: متاسفانه شنيده ام از قول من مطالبي در ايران منتشر شد كه گفته ام اگر در هيئت مديره يا مديريت باشگاه تغييرات ايجاد شود، بازمي گردم، در حالي كه اين مسائل صحت ندارد،‌ چراكه من به خاطر شخص خاصلي از پرسپوليس جدا نشدم.
سرمربي مستعفي پرسپوليس ادامه داد: با اعضاي هيئت مديره هيچ مشكلي ندارم و از اصحاب رسانه مي خواهم اينچنين از قول من اظهاراتي كه صحت ندارد را مطرح نكنند.
وي ادامه داد: هرگز نگفتم در صورتي كه مصطفوي برود من بر مي‌گردم. وي از بزرگان فوتبال ايران است و مشكلي با او نداشتم كه به دنبال تغييرش باشم.
قطبي خاطرنشان كرد: اگر مي ماندم، برخي اجازه نمي دادند پرسپوليس دوباره قهرمان شود و به همين دليل تصميم گرفتم بروم شايد دست از سر تيم بردارند.
وي تاكيد كرد: باز هم از تمام مسئولان باشگاه تشكر مي‌كنم و بايد بدانند هنوز قلبم با آنها است. اميدوارم پرسپوليس با پيرواني كه بهترين انتخاب‌ بود، نتيجه بگيرد و قهرمان شود.

امیر عباس انصاری 11-30-2008 03:24 AM

پرسپولیس (آخرین اخبار و حواشی باشگاه پرسپولیس و هواداران پرسپولیسی)

نامه به قطبی:مبالغ دریافتی را برگردان

كدخبر: ۵۸۲۵۰
تاريخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۸۷ - ۲۱:۳۱

"مهدی حاج باقر" افزود : این نامه برای قطبی ارسال شده است و قرار است وی به این نامه پاسخ دهد.
باشگاه پرسپولیس امروز با ارسال نامه ای از افشین قطبی سرمربی سابق خود خواست نسبت به بازگرداندن مبلغ دریافتی خود اقدام كند .

وكیل و مدیر برنامه های افشین قطبی در گفتگو با شبكه خبر درباره وضع تسویه حساب باشگاه پرسپولیس با افشین قطبی سرمربی سابق این باشگاه گفت : این درخواست پرسپولیس به علت اقدام قطبی به ترك ایران و هدایت كمتر پرسپولیس نسبت به قراردادش انجام شد.

"مهدی حاج باقر" افزود : این نامه برای قطبی ارسال شده است و قرار است وی به این نامه پاسخ دهد.
مدیر برنامه های افشین قطبی با اشاره به اینکه قرارداد قطبی در سال نخست 900 هزار دلار و در سال دوم یك میلیون دلار بوده است ،گفت در زمان عقد این قرار داد قیمت دلار 900 تومان بود،بنابر این مبلغ قرارداد 800 میلیون تومان می شد .
حاج باقر درباره ادعاها مبنی براینکه قطبی گفته است، اگر من از بقیه پولم بگذرم وكیلم نخواهد گذشت، تصریح کرد: به هیچ عنوان صحت ندارد و قطبی چنین حرفی نزده است.
وی گفت : بهترین منبع برای دریافت اخبار ،باشگاه پرسپولیس است و به هیچ عنوان اخبار دیگر صحت ندارد .
"مهدی حاج باقر" درباره این خبر كه اگر قطبی استعفاء بدهد یا عزل شود می تواند همه پول قرار داد خود را دریافت كند تصریح كرد : به هیچ عنوان این موضوع صحت ندارد،این خبر كذب محض است و عاقلانه نیست، همچنین وجود چنین بندی در قرارداد هم عاقلانه نیست.
وی افزود :بهتر است كسانی كه این شایعات را درست می كنند ؛ قرارداد "آری هان" سرمربی اسبق هلندی پرسپولیس را هم بررسی كنند و همچنین میزان افزایش قرارداد بازیكنان را از پارسال تاكنون ببینند تا متوجه افزایش میزان پرداخت ها شوند،سپس به قرارداد قطبی اعتراض و این حاشیه ها را ایجاد کنند .

Aposter-prspls_club 01-13-2009 01:10 PM

باشگاه پرسپولیس به فیروز کریمی تسلیت گفت

خلاصه خبر رو در زیر میتوانید بخوانید:

جناب آقای فیروز کریمی مربی ارزنده تیم فوتبال صبا باتری قم، درگذشت پدر بزرگوارتان را خدمت شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از درگاه ایزد منان برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و طول عمر مسئلت می نمائیم.
مدیر عامل، هیأت مدیره و کارکنان باشگاه فرهنگی – ورزشی پیروزی (پرسپولیس)

Aposter-prspls_club 01-17-2009 08:30 AM

این برد را مدیون غیرت بازیکنان هستم افشین پیروانی: هدف اصلي ما قهرماني در آسياست

افشين پيرواني سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنانش در دیدار مقابل فولاد خوزستان، کسب برتری مقابل این تیم را حاصل جنگندگی و غیرتمندی آنها دانست.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، افشین پیروانی پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل فولاد خوزستان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی افزود: این برد را به بازیکنان تیمم و هواداران پرشماری که امروز برای تشویق ما به ورزشگاه آزادی آمده بودند تقدیم می کنم.
وی این پیروزی را مدیون غیرت و جنگندگی بازیکنان پرسپولیس دانست و گفت: همیشه رسم بر این است که استاد به شاگرد می آموزد اما امروز اتفاقی دیگر رقم خورد و من از شاگردانم چیزهای زیادی آموختم.
وی ادامه داد: بازیکنان من 45 دقیقه مقابل تیم خوبی چون فولاد خوزستان زحمت کشیدند و بازی خوبی را به نمایش گذاشتند. به همین خاطر من به آنها افتخار می کنم و امیدوارم همین روند رو به رشد را در بازیهای آینده نیز ادامه دهند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به اظهارات مجید جلالی که بازی سرخپوشان تهرانی را به تیم بحرین تشبیه کرده بود گفت: شاید اگر من هم بازی را واگذار می کردم به حاشیه می رفتم و مدعی می شدم حریفمان مانند بحرین یا اسکاتلند بازی کرده اند. برای من مهم سه امتیاز مسابقه بود که آن را به دست آوردیم.
ما در شرایطی که با 10 نفر بازی می کردیم نمی توانستیم شیوه دیگری به غیر از بازی دفاعی در نیمه دوم انتخاب کنیم. پیش از 10 نفره شدن ما بسیار برتر از تیم فولاد بودیم و به این تیم هیچ فرصتی ندادیم.
پیروانی یادآور شد: از همان روز اولی که به پرسپولیس آمده ام گفتم که برای قهرمان کردن این تیم مسئولیت سرمربیگری را قبول کردم امروز هم بر این هدف پایبندم. ما هدفمان موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا و دستیابی به عنوان شایسته در لیگ برتر است که برای دستیابی به این هدف برنامه ریزی گسترده ای داریم.
خبر حضور لوکابوناچیچ در تیم فوتبال پرسپولیس واکنش شدید افشین پیروانی را به دنبال داشت او در این خصوص گفت: همیشه یاد گرفته ام که با واقعیت ها زندگی کنم. برای من واقعیت مهم است و دنبال شایعه نمی روم. آنچه مسلم است من امروز سرمربی پرسپولیس هستم و این تیم را هدایت می کنم.
وی ادامه داد: به عنوان سرمربی پرسپولیس به شاگردانم علاقه دارم و آنها نیز به من علاقه مند هستند. برخی ها چه بخواهند چه نخواهند من فعلا سرمربی پرسپولیس هستم و این تیم را هدایت می کنم.
ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس سوژه پرسش دیگر خبرنگاران بود که پیروانی در پاسخ به آن گفت: من باید از دوستان مطبوعاتی عذرخواهی کنم. به خاطر حواشی و شایعاتی که پس از بازی با ذوب آهن پیرامون تیم به وجود آمد بازیکنان را ممنوع المصاحبه کردیم که همین مسئله مشکلاتی را برای شما (خبرنگاران) به دنبال داشت. خوشبختانه این راهکار ما در بازی امروز مثمر ثمر واقع شد و امیدوارم در آینده شاهد بروز شایعاتی اینچنینی پیرامون تیم نباشیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر اینکه کماکان به فعالیت خود در این تیم ادامه خواهد داد، ابراز امیدواری کرد سرخپوشان به اهداف خود در فصل جاری برسند.
جبهه گیری برخی از پیشکسوتان پرسپولیس علیه کادرفنی این تیم سوژه پرسش دیگر خبرنگاران بود که پیروانی در پاسخ به آن گفت: از برادر بزرگترم غلام پیروانی آموخته ام که به بزرگتر و پیشکسوت خود احترام بگذارم و همیشه احترام قدیمی های تیم را داشته ام اما در روزهایی که تنها بودم و نیاز به حمایت و هدایت پیشکسوتان داشتم متاسفانه آنها مرا تنها گذاشتند با این حال دستشان درد نکند.
وی ادامه داد: در این بین باید از آقای پروین به عنوان پیشکسوت بزرگ باشگاه پرسپولیس تشکر کنم که در روزهای بحرانی به کمک من آمد و از کادر فنی پرسپولیس حمایت کرد.
پیروانی در خصوص دلایل تعویض کریم باقری و علی کریمی گفت: با توجه به 10 نفره شدن تیم نیاز بود که در نیمه دوم بازیکنان دوندگی و تلاش بیشتری داشته باشند. کریمی و باقری نیز به اندازه خود دویدند و در جایی که نیاز بود بازیکنی تازه نفس جایگزین آنها شود این بازیکنان را تعویض کردم.
وی با اشاره به جایگاه خود در کادر فنی تیم پرسپولیس گفت: آقایان کماسی، سعداوی و عابدزاده همکار و دستیار من هستند و با همراهی آنها تیم را هدایت می کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به بزرگی این تیم تاکید کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است که سرمربی اش نیاز به مشاوران بزرگی دارد. من هم در داخل و خارج کشور مشاورانی دارم که یکی از آنها ایویچ است علاوه بر این از آقایان پروین، مهاجرانی و برادرم غلام پیروانی نیز راهنمایی و مشاوره می گیرم.
پیروانی خاطرنشان کرد: پیروزی امروز را به هواداران و بازیکنانی که برای دستیابی به این موفقیت زحمت کشیدند تقدیم می کنم.
وی درخصوص انتخاب برادرش به عنوان سرمربی تیم فوتبال امید ایران گفت: برادرم فردی دوست داشتنی است که همه ایران به او علاقه دارند امیدوارم در سمت جدید نیز موفق باشد.
پیروانی ضمن ابراز خرسندی از گلزنی مازیار زارع در دیدار مقابل فولاد خوزستان گفت: مازیار پنالتی زن اول ماست که اگر نبود به او اجازه پنالتی زدن نمی دادیم با این حال در تیم ما پنالتی زن زیاد است و می توانیم از وجود آنها در بازیهای آینده استفاده کنیم.

Aposter-prspls_club 01-17-2009 08:30 AM

از هفته بيست و دوم ليگ برتر فوتبال؛ پرسپوليس 10 نفره فولاد را در هم كوبيد

تيم فوتبال پرسپوليس از هفته بيست و دوم رقابتهاي ليگ برتر (جام خليج فارس) تيم فولاد خوزستان را با تك گل مازيار زارع از روي نقطه پنالتي شكست داد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تيم هاي فوتبال پرسپوليس و فولاد خوزستان در هفته بيست و دوم رقابتهاي ليگ برتر در ورزشگاه آزادي با يكديگر ديدار كردند كه در پايان پرسپوليس به برتري يك بر صفر رسيد.
مازيار زارع در دقيقه 24 از روي ضربه پنالتي تك گل پرسپوليس را به ثمر رساند تا اين تيم 3 امتياز بازي را به دست آورد. پرسپوليس با اين پيروزي 36 امتيازي شد و به رده سوم صعود كرد.
محمود رفيعي داور مسابقه به علي بداوي، داسيلوا و جلال كاملي مفرد از تيم فولاد و علي كريمي و كريم باقري، پ‍ژمان نوري و ابراهيم توره از پرسپوليس كارت زرد نشان داد.
ابراهيم توره،‌ مهاجم پرسپوليس در دقيقه 43 به دليل دريافت كارت زرد دوم از زمين مسابقه اخراج شد.
بازيكنان پرسپوليس: عليرضا حقيقي، مسعود زارعي، رحمان رضايي، نبي‌ا... باقري‌ها، مازيار زارع، پژمان نوري، عليرضا محمد، محمدمنصوري (88 فرهاد خيرخواه)، علي كريمي (عليرضا نيكبخت واحدي دقيقه 76)، ابراهيم توره و كريم باقري (حسين بادامكي دقيقه 70).

سرمربي: افشين پيرواني.
بازيكنان تيم فولاد خوزستان: كارلوس آلبرتو، جلال كاملي مفرد، علي بداوي، احمد آل نعمه، نادر احمدي (محمدرضا ذوالفنون دقيقه 74)، حجت‌ زادمحمود (محمد قاضي 69)، سيامك سرلك (اسماعيل شريفات دقيقه 83)، سعيد رمضاني، ساندرو داسيلوا، لوسيانو و سجاد فيض‌الهي.
سرمربي: مجيد جلالي.

Aposter-prspls_club 01-18-2009 12:40 AM

تمرین سرخپوشان در آکادمی المپیک برگزار شد

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از کسب 3 امتیاز ارزشمند مقابل تیم فولاد خوزستان صبح امروز در آکادمی ملی المپیک زیر نظر کادر فنی به تمرین پرداختند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان امروز صبح در محل آکادمی ملی المپیک گرد هم آمدند و زیر نظر کادر فنی به تمرین پرداختند. بازیکنان ابتدا با دویدن دور زمین چمن مصنوعی با پرویز کماسی به نرمش و حرکات کششی پرداختند و سپس زیر نظر نعیم سعداوی تمرینات ویژه ای را انجام دادند و در پایان نیز به سالن بدنسازی رفته و با زدن وزنه تمرینات امروز را به اتمام رساندند.
گفتنی است؛ سرخپوشان فردا از ساعت 30/10 صبح در زمین راه آهن به تمرین خواهند پرداخت.
ضمناً گزارش تصویری تمرین سرخپوشان در آکادمی ملی المپیک در بخش گالری سایت رسمی باشگاه پرسپولیس موجود می باشد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سرخپوشان را جریمه کرد! جریمه پرسپولیس بدلیل شکسته شدن صندل

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس را بدلیل شکسته شدن صندلی های ورزشگاه آزادی جریمه کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد: در دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال که در تاریخ 12/7/87 به میزبانی سرخپوشان برگزار شد، تعداد 1077 صندلی از سوی تماشاگران این تیم شکسته شد.
بر همین اساس باشگاه پرسپولیس باید مبلغ 500/432/120 ریال را به عنوان جریمه نقدی پرداخت نماید .

عواید حاصل از دیدار پرسپولیس و فولاد در حساب مردم غزه

باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) قبل از رویارویی با تیم فولاد خوزستان، اعلام کرد: درآمد حاصل از بلیت فروشی این دیدار به مردم غزه اهداء می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت از هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم فولاد خوزستان رفتند که پیش از این دیدار، حاج عباس انصاری فرد مدیر عامل باشگاه پرسپولیس اعلام کرد: عواید حاصل از بلیت فروشی این دیدار جهت همدردی سرخپوشان با مردم فلسطین به حساب مردم غزه واریز می شود.

Aposter-prspls_club 01-18-2009 08:50 AM

مرادی قاضی دیدار پلی آف گروه پرسپولیس مسعود مرادی در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا

دیدار پلی آف تیم های الشارجه امارات و دمپو هند که در گروه پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا قرار دارند، به قضاوت مسعود مرادی برگزار می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، دیدار الشارجه امارات و دمپو هند در حالی روز چهارشنبه 7/12/87 به میزبانی امارات برگزار می شود که داوران آن از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی شدند.
داور وسط: مسعود مرادی
کمک داور اول: حسن کامرانی فر
کمک داور دوم : لوآی عدوب صبحی از عراق
کمک داور چهارم: محسن ترکی از ایران
ناظر مسابقات: محندی مبارک محمد از قطر
ناظر داوری: ال دلاور ال عبداخالق عبدالرحمان از بحرین.
گفتنی است؛ برنده رفت و برگشت این دیدار بعنوان تیم چهارم در گروه دوم رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا با تیمهای پرسپولیس (ایران)، الشباب (عربستان) و الغرافه (قطر) همگروه بوده و در اولین دیدار خود می بایست روز سه شنبه 20/12/1387 در ورزشگاه آزادی تهران در مقابل سرخپوشان پایتخت صف آرایی کند.

Aposter-prspls_club 01-20-2009 05:20 PM

پرسپوليس ساعت 8 صبح فردا عازم كرمان مي‌شود

تيم فوتبال پرسپوليس تهران جهت برگزاری بازی مقابل مس کرمان از هفته بیست و سوم رقابتهای لیگ برتر، ساعت 8 صبح فردا راهي كرمان مي شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پیش از قرار بود كاروان سرخپوشان فردا شب عازم كرمان شوند؛ اما به دليل تهيه نشدن بليت، این سفر به صبح فردا موكول شد.
گفتنی است؛ بازيكنان اين تيم بعدازظهر فردا در يكي از ورزشگاه‌هاي كرمان يك جلسه تمرين سبك برگزار مي‌كنند.

برترین های اخلاق لیگ برتر معرفی شدند افشین پیروانی مربی اخلاق هفته بیست و دوم

سازمان لیگ، برترین های اخلاق هفته بیست و دوم مسابقات لیگ برتر را اعلام کرد که طی آن افشین پیروانی مربی تیم فوتبال پرسپولیس بعنوان مربی اخلاق در این هفته معرفی شد .
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، از سوی سازمان لیگ، برترین بازیکن، مربی، میزبان و سرپرست بشرح ذیل اعلام شد؛
برترین بازیکنان اخلاق : محرم نوید کیا از فولاد مبارکه سپاهان
هیثم کاظم از استقلال اهواز
برترین مربی اخلاق : افشین پیروانی از پرسپولیس
میزبان برتر اخلاق : کمیته برگزاری مسابقات استان فارس و باشگاه برق شیراز
سرپرست برتر اخلاق : نادر وادی خیل از سایپا.

آخرین تمرین پرسپولیس قبل از کرمان برگزار شد

آخرین تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از سفر به کرمان صبح امروز در ورزشگاه راه‌آهن برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 10:30 دقيقه در زمين شماره 2 ورزشگاه راه‌آهن زیر نظر کادر فنی پيگيري شد.
در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن، حركات کششی، كار با توپ، پاس‌كاري‌هاي كوتاه و بلند، سانتر از جناحين، شوت به سمت دروازه و همچنين دادن پاس‌هاي پشت محوطه 18 قدم پرداختند.
در مرحله بعد بازیکنان به استارت‌هاي كوتاه، حفظ توپ و پرسينگ در قالب دو تيم تمرينات خود را ادامه دادند و در پايان نيز در قالب دو تيم به فوتبال دستگرمي پرداختند. در مرحله آخر بازيكنان با زدن ضربات كاشته تمرينات خود را به پايان رساند.
گفتنی است؛ گزارش تصویری تمرین امروز سرخپوشان در بخش گالری سایت رسمی باشگاه پرسپولیس موجود می باشد.

پرسپولیس با اخلاق ترین تیم لیگ 87 توره رکورد پرسپولیس را خراب کرد!

تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جاری با دریافت یک کارت قرمز در پایان هفته بیست و دوم جزو با اخلاق ترین تیم های لیگ برتر محسوب می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان تا پیش از بازی با تیم فولاد خوزستان، تنها تیم بدون اخراجی لیگ برتر به شمار می رفتند که با اخراج ابراهیم توره در این بازی رکورد با ارزش پرسپولیس خراب شد. هر چند اخراج توره توسط داور سخت گیرانه و با دو کارت زرد بود نه اخراج مستقیم، ولی با این حال پرسپولیس همچنان در صف تیم های خوش اخلاق لیگ قرار دارد.

ستاد ویژه در باشگاه پرسپولیس

مدير عامل باشگاه پرسپوليس جهت آمادگی هر چه بیشتر برای حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا، ستاد ويژه ای را به این منظور تشكيل داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، عباس انصاري‌ فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس ستاد ويژه‌اي متشكل از 8 نفر از پرسنل و مسئولان باشگاه را براي انجام کلیه امور در خصوص رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا تشكيل داد.

shabhaye_mahtabi 01-28-2009 07:36 PM

پرسپولیس و انتخاب دروازه بان 90 میلیونی عراقی

درخواست 90 ميليوني "نوري صبري"
دروازه‌بان عراقي از فردا در تمرين‌هاي پرسپوليس

در صورت برطرف شدن اختلاف 30 ميليون توماني "نوري صبري" دروازه‌بان عراقي به عضويت پرسپوليس درمي‌آيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مذاكرات باشگاه پرسپوليس به منظور جذب نوري صبري دروازه‌بان عراقي همچنان ادامه دارد و در حالي كه باشگاه پرسپوليس براي 6 بازي خود در ليگ قهرمانان آسيا پيشنهاد هر بازي 10 ميليون تومان را به اين بازيكن داده است، اما نوري صبري خواهان دريافت 15 ميليون تومان براي هر بازي شده است.
بدين ترتيب پيشنهاد پرسپوليس براي 6 ديدار به اين بازيكن 60 ميليون تومان و رقم درخواستي صبري، 90 ميليون تومان است كه همچنان مذاكرات در اين زمينه ادامه دارد.
صبري قرار است از فردا در تمرينات پرسپوليس شركت كرده و در صورت تاييد كادر فني به عضويت اين تيم درآيد.
به گزارش ايسنا، همچنين در شرايطي كه پزشكان مهدي واعظي را به دليل مصدوميت جدي از ناحيه گردن از حضور در تمرينات منع كرده‌اند، اما اين دروازه‌بان پرسپوليس همچنان در تمرينات اين تيم حضور فعال دارد.
با تشکر فریبا

دانه کولانه 01-28-2009 07:59 PM

من خیلی وقته از دنیای فوتبال خبر ندارم چرا مگه پرسپولیس دروازه بانش الان کیه ؟
چه مشکلی دارن مگه >؟

behnam3638 01-28-2009 08:54 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 39629)
من خیلی وقته از دنیای فوتبال خبر ندارم چرا مگه پرسپولیس دروازه بانش الان کیه ؟
چه مشکلی دارن مگه >؟

پرسپولیس این فصل با 3 دروازه بان شروع کرد :
1. میثاق معمارزاده
2. مهدی واعضی
3. علیرضا حقیقی

ولی در بازی دوم یل سوم بود که میثاق مصدوم شد و فعلا هم مصدومه
مهدی واعضی هم مدام مصدومه و الان به شدت افت کرده و در حد دروازه بان تیم ملی بوتان کار می کنه :D
الان فقط علیرضا حقیقی رو داریم که بسیار جوونه و یک دروازه بان هم از تیم جوانان اورده که الیاسی فامیلشه فکر کنم
الان 3 دروازه بان داریم ولی فقط حقیقی له درد می خوره که اون هم جوون و بی تجرست
اگر پرسپولیس بخواد در جام باشگاه ها نتیجه بگیره نیاز به یک دروازه بون خوب داره

ابتدا قرار بود مهدی رحمتی بیاد ولی مسئولان مس مخالفت کردن و اون منتفی شد
دروازه بان خارج از آسیا هم نمی تونن بیارن به دلیل اینکه هر تیم می تونه 4 بازیکن لژیونر داشته باشه به شرطی که حداقل یه بازیکن آسیایی داشته باشنپ.....پرسپولیس هم به دلیل داشتن توره و 2 بازیکن خارجی دیگه نمی تونه دروازه بان غیر آسیایی بیاره و بهترین گزینه آسیایی نوری صبری عراقیه :)

behnam3638 01-31-2009 10:14 PM

1387/ 11/ 12

محسن خليلي:اميدوارم هر چه زودتر دل هواداران را شاد كنم

مهاجم تيم پرسپوليس تهران گفت: بي‌ترديد براي قهرماني در ليگ برتر شانس خواهيم داشت.
محسن خليلي اظهار كرد: در بازي امروز پرسپوليس مقابل پيام بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند اما در هر صورت با وجود فرصت‌هاي زيادي كه از دست رفت مي‌توانستيم گلهاي بيشتري را به ثمر برسانيم.
وي افزود: پرسپوليس هنوز بازي‌هايش با تيمهاي بالاي جدول را انجام نداده است و بي‌ترديد ما هنوز هم اين شانس را داريم تا با نتيجه‌گرفتن در آن بازي‌ها قهرمان ليگ برتر شويم.
وي درباره شرايط خود نيز گفت: تمرينات انفرادي را آغاز كردم اما هنوز وارد تمرينات گروهي نشدم و اميدوارم هر چه سريعتر براي پرسپوليس به ميدان بروم و دل هواداران را شاد كنم.
خليلي درباره كمرنگ شدن احتمال حضورش در داربي نيز گفت: در هر صورت بازيكنان بسياري بودند كه در بازگشت به ميدان عجله كردند و پس از مدتي بار ديگر مصدوميت آنها اوج گرفته است، من نمي‌خواهم چنين وضعيتي را پيدا كنم، به همين دليل ترجيح مي‌دهم در زماني كه صد در صد آماده بازي بودم به ميدان بروم. مي‌دانم كه هواداران پرسپوليس نيز ترجيح مي‌دهند يك محسن خليلي آماده و سالم در تيم داشته باشند تا اينكه من بخواهم تنها در يك مسابقه به ميدان بروم.

منبع : سایت پارس فوتبال

behnam3638 01-31-2009 10:19 PM

1387/ 11/ 12

رحمان رضايي:داور در اخراج من عجله كرد

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: داور در اخراج من عجله كرد.
رحمان رضايي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: زماني كه توپ را زدم آن قدر صداي تماشاگران زياد بود كه من سوت داور را نشنيدم و به هيچ عنوان قصد به تاخير انداختن جريان بازي را نداشتم. اما داور عجله كرد و من را اخراج كرد.
رحمان رضايي درباره وضعيت تيم پرسپوليس نيز گفت: مشكلات پرسپوليس كاملا ريشه‌اي است و بايد درباره آن چاره‌انديشي شود، اين يك واقعيت است كه تيم پرسپوليس مشكل دارد و مشكلاتش بسيار زياد است و براي خارج كردن پرسپوليس از اين وضعيت بايد به صورت اصولي چاره‌انديشي شود. اميدوارم كه بتوانيم از اين مشكلات خارج و در آينده روند بهتري را پيدا كنيم.

behnam3638 01-31-2009 10:25 PM

1387/ 11/ 12

خوردبين: هر چه زودتر بايد تكليف كادر فني روشن شود

سرپرست باشگاه فوتبال پرسپوليس پس از بازي ضعيف اين تيم برابر پيام مشهد اظهار داشت: هر چه زودتر اعضاي هيات مديره اين باشگاه بايد تكليف كادر فني تيم را روشن كنند.
از ورزشگاه ‪ ۱۰۰‬هزار نفري آزادي تهران، محمود خوردبين در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: اگر پرسپوليس چنين روندي را ادامه دهد بطورحتم به بحران شديدتري روبرو خواهد شد.
وي با بيان اينكه پرسپوليس قرار است نماينده ايران در جام باشگاه‌هاي آسيا باشد، اظهار داشت : تيم ما امروز بسيار بد بازي كرد و فوتبال هميشگي خود را ارايه نداد.
خوردبين افزود: تغييرات مديريتي و اينكه هيچ كس در اين باشگاه نمي‌داند چه كاري برعهده وي است، يكي از دلايل بحراني است كه پرسپوليس در آن قرار دارد.
خوردبين اظهار داشت: بدون شك بايد تغييرات اساسي در باشگاه صورت گيرد تا طرفداران اين تيم تكليف خود را بدانند.
پرسپوليس تهران عصر امروز شنبه در يك بازي ضعيف توانست در دقيقه ‪ ۹۱‬با پنالتي ايوان پترويچ كه سه بار از سوي داور مسابقه تكرار شد، با نتيجه يك برصفر بر تيم پيام حريف انتهاي جدول ليگ برتر به پيروزي برسد.
پرسپوليس در حالي اين بازي را از حريف شهرستاني خود در تهران برد كه تماشاگران آن به دليل ناراضياتي از نحوه بازي اين تيم،از دقيقه ‪ ۶۰‬بازي اعضاي كادر فني و برخي از بازيكنان را مورد فحاشي قرار دادند.
گفتني است، برخي از تماشاگران مكررا نيز خواستار تغيير كادر فني پرسپوليس شدند.

behnam3638 01-31-2009 10:34 PM

1387/ 11/ 12

كريمي: ساكم را بر مي‌دارم و از پرسپوليس مي‌روم

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر برخورد تماشاگران به همين منوال ادامه پيدا كند همانند تيم ملي، ساكم را بر مي‌دارم و از پرسپوليس مي روم.
علي كريمي عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بيان اينكه بر روي سخنان اخير خود ايستاده است، اظهار داشت: انتظار هر گونه برخوردي را در باشگاه پرسپوليس دارم.
وي تصريح كرد: تاكنون مديرعامل جديد نتوانسته تغييري در باشگاه ايجاد كند . هواداران نمي‌دانند كه بازيكنان با چه امكاناتي تمرين مي‌كنند.
كريمي با بيان اينكه تنها حسين هدايتي به فكر پرسپوليس است، افزود: در اين برهه حساس تنها پيرواني مي‌تواند تيم را نجات دهد.
وي مدعي شد مسئولان باشگاه پرسپوليس نمي‌توانند با مربي بزرگ خارجي به توافق برسند و بهتر است فرصت كافي را به سرمربي جوان اين تيم بدهند.
كريمي از هواداران پرسپوليس انتقاد كرد و اظهار داشت: در تمام دنيا تماشاگران تا دقيقه ‪ ۹۰‬تيم خود را تشويق مي‌كنند اما هواداران پرسپوليس از اواسط نيمه دوم به مديرعامل و سرمربي اعتراض مي‌كنند.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس، افزود: براي ليدرهاي پرسپوليس متاسفم كه نمي توانند هواداران را كنترل كنند.
كريمي خاطرنشان كرد: تماشاگران اگر جنبه ندارند، نبايد در ورزشگاه حضور يابند.
وي بابيان اينكه بازيكنان پرسپوليس عملكرد خوبي برابر پيام خراسان داشتند ، اظهار داشت : تمام بازيكنان حريف در زمين خود جمع شده بودند و با دفاع مطلق اجازه يورش به سمت دروازه را نمي‌دادند.
كريمي افزود: پرسپوليس هنوز در ميان چهار تيم نخست جدول رده بندي ليگ برتر قرار دارد اما با اين شرايط نمي‌توان به آينده اين تيم اميدوار بود.

behnam3638 01-31-2009 10:38 PM

1387/ 11/ 12

سعداوي: تاكنون چنين جوي را نديده بودم

مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تاكنون چنين جوي را در ورزشگاه آزادي تهران نديده بودم.
نعيم سعداوي عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: متاسفانه تماشاگران از دقيقه ‪۶۰‬بازي شروع به اهانت و فاحشي به كادر فني تيم كردند و اين امر در شرايطي كه پرسپوليس سراپا حمله بود، غير منطقي به نظر مي‌رسد.
وي ادامه داد: هواداران پس از گل هم عليه كادر فني پرسپوليس شعار سر دادند تا سرمربي تيم از رفتار آنان گله مند باشد.
مربي پرسپوليس مدعي شد تماشاگران افراد مورد علاقه خود را كه مي‌خواهند در اين تيم به جايي برسند، تشويق مي‌كنند.
سعداوي تصريح كرد: وظيفه بازيكنان پرسپوليس رسيدن به گل و پيروزي براي حريف بود كه به آن دست يافتند، اما هواداران همچنان عليه آنان شعار مي دادند.
وي با بيان اينكه انتظارات از كادر فني و بازيكنان پرسپوليس بالاست، افزود : بازيكنان در طول ‪ ۹۰‬دقيقه بازي تنها بر روي دروازه پيام حمله كردند اما حريف با دفاع مطلق، چشم به ضد حمله داشت.
سعداوي گفت: نبايد فراموش كنيم كه پرسپوليس دو مهره اصلي خود را به دليل خستگي در تيم ملي بر روي نيمكت داشت.
وي درباره نيمكت نشيني ايوان پترويچ اظهار داشت: اين بازيكن پس از بازگشت از كشورش از آمادگي لازم براي حضور در تركيب اصلي تيم برخورد نبود.
مربي پرسپوليس در مورد تمريمنات اندك عليرضا نيكبخت واحدي، كريم باقري و علي كريمي گفت: در اين تيم تمام بازيكنان به طور يكسان تمرين مي‌كنند.
سعداوي از اخراج علي كريمي از باشگاه پرسپوليس اظهار بي‌اطلاعي كرد و گفت : اين بازيكن با تمام توان در خدمت تيم است و باشگاه در اين مورد تصميم گيري خواهد كرد.
وي با بيان اينكه پيرواني نقشي در جذب بازيكنان پرسپوليس نداشته است، افزود : خيلي‌ها در بستن تيم نقش داشتند تا پرسپوليس امروز با كمبود بازيكن مواجه شود.
سعداوي خاطر نشان كرد: هدف اصلي كادر فني پرسپوليس پيروزي برابر پيام، داماش و استقلال تهران است تا گام بلندي را براي تكرار قهرماني ليگ برتر بردارد.
مربي پرسپوليس در مورد اشتباهات دروازه بانان اين تيم گفت: تمام دروازه بانان اشتباه مي‌كنند،اما نبايد اشتباهات آنان را بزرگ كنيم .
لازم به يادآوري است كه افشين پيرواني سرمربي پرسپوليس به دليل رفتار تماشاگران در كنفرانس خبري شركت نكرد.

behnam3638 01-31-2009 10:46 PM

1387/ 11/ 12

باشگاه پرسپوليس خبر اخراج علي كريمي را تكذيب كرد

روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه از رسانه ملي پخش شده،‌ صحت ندارد.

مرتضي ضرابي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر ، گفت: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه پس از ديدار اين تيم مقابل پيام از بخش خبري شبكه سوم سيما پخش شده، صحت ندارد.
وي گفت: اين خبر صحت نداشته و عده‌اي با انتشار آن به دنبال اهداف خاص و تشويش اذهان عمومي هستند. از هواداران پرسپوليس مي‌خواهيم تا به اين اخبار و صحبت‌ها توجهي نكنند چرا كه اين افراد به دنبال ايجاد بحران در اين تيم هستند.

دانه کولانه 01-31-2009 11:20 PM

آقای گل داربی از دنیا رفت - صفر ايران‌پاك آقای گل دربی "سرخابی"درگذشت

آقای گل داربی از دنیا رفت - صفر ايران‌پاك آقای گل دربی "سرخابی"درگذشت

صفر ایرانپاک مهاجم پیشین تیم ملی ایران و باشگاه پرسپولیس در سن 62 سالگی درگذشت.
این ورزشکار در سال 1325 در شهر مسجد سلیمان متولد شد و و اولین بار در سن 24 سالگی پیراهن باشگاه پرسپولیس را پوشید.
ایرانپاک در دهه 40 و 50 خورشیدی در تیم ملی ایران عضویت داشت و در 30 بازی 14 گل برای ایران به ثمر رساند.
او نقشی عمده در قهرمانی تیم ملی فوتبال ایران در جام ملت های آسیا در سال 1972 داشت و گل او در بازی فینال مرحله مقدماتی المپیک مونیخ (در همان سال) مقابل کره شمالی به پیروزی ایران و صعود تیم فوتبال ایران به المپیک انجامید.
صفر ایرانپاک همچنین 12 بار در داربی استقلال و پرسپولیس حضور داشت که با به ثمر رساندن هفت گل رکورد دار گل زنی در این مسابقه سنتی و جنجالی محسوب می شود.
همچنین او در داربی هفتم (28 خرداد 1350) یکی از حساس ترین گل ها در تاریخ این رویارویی را به ثمر رساند و با زدن گلی در دقیقه 90 پرسپولیس را از شکست نجات داد (نتیجه بازی: 1-1).
صفر ایرانپاک در روز سیزدهم تیرماه سال 1359 و در دربی بیست و سوم (که با تساوی بدون گل به پایان رسید) از باشگاه پرسپولیس و فوتبال خداحافظی کرد.
در آن بازی محراب شاهرخی هدایت پرسپولیس را بعهده داشت و غلامرضا فتح آبادی، محمود خوردبین، حمید درخشان از جمله بازیکنانی بودند که در کنار ایرانپاک به میدان رفتند.
صفر ایرانپاک در ساعات اولیه بامداد جمعه 30 ژانویه (11 بهمن) در بیمارستانی در شهر استکهلم پایتخت سوئد در اثر ابتلا به سرطان درگذشت

دانه کولانه 01-31-2009 11:21 PM

روحش شاد خداوند رحمتش کنه

دانه کولانه 01-31-2009 11:22 PM

صفر ایرانپاک عصر امروز در سن 60 سالگی در بیمارستانی در استکهلم پایتخت سوئد درگذشت.
به گزارش مهر، ملی پوش پیشین فوتبال ایران و مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که از مدت‌ها قبل از سرطان ریه رنج می برد، عصر امروز دار فانی را وداع گفت.
ایرانپاک در روز دوم دی ماه سال 1326 در مسجد سلیمان به دنیا آمد و در سن 23 سالگی به مدت 10 سال پیراهن تیم فوتبال پرسپولیس را به تن کرد.
ایرانپاک در تاریخ برگزاری دربی سنتی پایتخت بین دو تیم پرسپولیس و استقلال، بهترین گلزن بوده و در این عرصه 7 گل در 12 بازی به ثمر رسانده است.
او در دیدارهای لیگ باشگاه‌های ایران در سال 1350 عنوان بهترین گلزن رقابت‌ها را با به ثمر رساندن 12 گل در 14 دیدار به خود اختصاص داد.
========================
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

مهاجم سال‌هاي دور تيم ملي و پرسپوليس شب گذشته دار فاني را وداع گفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "صفر ايران‌پاك" مهاجم تيم ملي و پرسپوليس كه بين سال‌هاي 1349 تا سال 1359 نمايش درخشاني براي اين دو تيم داشت، شب گذشته در سن 61 سالگي و بر اثر سرطان روده دار فاني را وداع گفت.
ايران‌پاك در استكهلم سوئد زندگي مي‌كرد. ايران پاك 30 بازي ملي براي تيم ملي انجام داده بود و در اين مدت 14 گل به ثمر رسانده بود.
او با زدن هفت گل بهترين گلزن تاريخ داربي پرسپوليس و استقلال است.

=================================
http://www.footballiran.ir/Images/Ne...3111249275.jpg

دانه کولانه 01-31-2009 11:25 PM

صفرایرانپاک
صفر ایرانپاک تولدت مبارک
http://i13.tinypic.com/6sv4x9e.jpg
سلطان گل ، امروز 61 ساله خواهد شد. او در روز دوم دی ماه سال 1326 در اهواز به دنیا آمده است. ایرانپاک در سال 1349 ، زمانی که 23 ساله بود به تهران آمد و در تهران پیراهن تیم فوتبال پرسپولیس را به تن کرد. او 10 سال تمام تا تیر ماه سال 1359 پیراهن سرخپوشان را بر تن خود کرد. ایرانپاک در تاریخ برگزاری دربی سنتی پایتخت ایران بین دو تیم پرسپولیس و استقلال ، بهترین گلزن این رقابت ها است و در این عرصه 7 گل در 12 بازی به ثمر رسانده است. او در بازی های لیگ باشگاه های ایران در سال 1350 عنوان بهترین گلزن رقابت ها را با به ثمر رساندن 12 گل در 14 دیدار به خود اختصاص داد.
ایرانپاک پیراهن تیم ملی فوتبال ایران را در سال های 50 تا 53 به تن داشت. مصدومیت‌های متوالی باعث شد تا او ، اندکی از اوج به دور بماند اما قدرتنمایی او در فوتبال ایران یک سیر ادامه‌دار بود. همچنین 6 گل ملی در پرونده ی او دیده می شود. در روز خداحافظی او از فوتبال ، قدیمی‌ها به میدان برگشتند و یک روز به یاد ماندنی را رقم زدند.
http://i13.tinypic.com/8bzp4k2.jpg

دانه کولانه 01-31-2009 11:26 PM

مرحوم صفر ایرانپاک

صفر ایرانپاک
سال 1325 در اهواز متولد شد و سال 49 پیراهن پرسپولیس رو بر تن کرد و برترین گلزن این تیم در دهه 50 شد.شش گل ملی در پرونده او دیده می شود.او در مجموع دوازده بار حضور در دیدار پرسپولیس و تاج هفت بار برای پرسپولیس گلزنی کرد و در سال 59 بعد از ده سال حضور در جمع سرخپوشان از فوتبال خداحافظی کرد.

دانه کولانه 01-31-2009 11:28 PM

تمام خبرگزاریهای معتبر خبرشو زدند ان شاالله که شایعه بودنش راست باشه

behnam3638 01-31-2009 11:48 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 39999)
تمام خبرگزاریهای معتبر خبرشو زدند ان شاالله که شایعه بودنش راست باشه

راستش من فکر می کنم کریمی اون حرفها رو زده باشه ولی مسئولان محترم {قاط} باشگاه به دلیل اینکه واقعا تیم به کریمی نیاز دارن از تیم اخراجش نکردن :)

اکنون ساعت 05:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.